2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Memnun kaldınız mı Hülya hanımdan ?
Evet canım. Bizm dr normalde İmc nin dr larından biriydi dogum orada oldugu için. Ona da götürdüm ne testislerine baktı ne boyuna ama hulya hn kulaktan baş çevresinden başlayıp ayağa kadar her yerini kontrol etti. Gayette iletişimi hoş bir hanım. Ben memnunum çocugumda Allah koruusn ciddi bir problem olmadıkça onunla devam ederim. Ama tabi mersinde çok iyi dr lar var özel çalışan. Üctretleri fe yüksek istersen isim verebilirim. Esat Yılgör gibi..

Süpr olmuş harbi uçurmuş sizi.. benim bile uçasım geldi :)

Bi kez yoğun bakımdan çıktığında aldı bide eve geldim kontrole gittik 15 olmuştu tekrar aldı fototerapi sonrasında kilo alımı gayet iyi olmasına rağmen sarılık hala devam ediyor du emzirmekten başka yapılacak bişi yokmuş bakalım inşallah geçecek ...solunum sıkıntısı vardıya bebeğin yoğun bakımda yatmasının sebebi oydu zaten o yüzden şuan nefes takibi yapmam gerekiyormuş ...

Yumurta ve yoğurt aynı anda ağır gelmiş olabilir.
Bir de ikisi de alerjen, ben cesaret edip yiyemiyorum, istersen tek tek ekle bunları.
Geçmiş olsun, tekrarı olmasın.

Yumurta ve yoğurt aynı anda ağır gelmiş olabilir.
Bir de ikisi de alerjen, ben cesaret edip yiyemiyorum, istersen tek tek ekle bunları.
Geçmiş olsun, tekrarı olmasın.
Yok canım süt ürünlerine bir süreliğine veda edeyim ben. O iğnenin acısı çok fena. Bugün yine oldum.

Benimki 15cm. Herhalde bebeğin boyutuna göre kesiyorlar. Benim ağrım ondan mı çok oldu diye düşünüyorum da

senin doğumun sanırım 13 ünde oldu dimi ben 1 haziran annesiyim benim 24 gün neredeyse hala ağrım sizim bitmedi.. gonlumce eğilip kalkmak istiyorum artık... yan yatamıyorum ayakta fazla kalsam sizim sizim sizliyor malesef... hiç ağrı hissetmek istemiyorum artık.. şu an Dada iğne gibi batıyor içerden resmen..
benimde kesigim bir karış..
kesinin hissedilen acı ile ilgili olduğunu sanmıyorum 7 kat kesilip her katın ayrı ayrı dikimi kolay değil..iyileşme yada acı hissetmeme durumuda tamamen bünyesel ve birde acı esiginin yüksek olması ile alakali olduğunu düşünüyorum..yoksa bir parmagimiz bile kesilse nasıl sizliyor
internetten edindiğim bilgilere göre iç dikiş in iyileşmesi 6 ayı buluyormus..
Bu bilgi ne kadar doğru bilemem ama iç dikişler de 150 dikiş in olduğunu okudum eğer ki doğru bi bilgi ise gerçekten ağrı sizi hissetmemiz çok normal inşallah hiç hissetmicegimiz günlerde gelicek

lilipit Bacım selam, bugün azıcık ağladı oğlan yıkanırken. Anladım ki, bizim de acele etmeden, sakince yapmamız gerekiyormuş. Sağolasın.

Merhabalar hep takip ediyorum bu forumu arada sırada yazabiliyorum ama herkesi ayrı ayrı tanıyorum..
sizde sezaryen oldunuz..
sizin ağrı durumumuz nasıl peki çünkü güçlü bi kişiliğiniz var biliyorum:)

Ben sezeryan ameliyat izledim youtubedan 3 kez kesiliyor üst deri alt deri ve rahim. 3 kat dikiliyordu sadece. Bebeği aldıktan vşr 15 -20dakika sonra ben çıktım. O kadar dikiş olsa daha uzun kalmazmıydım içeride.

Ben sezeryan ameliyat izledim youtubedan 3 kez kesiliyor üst deri alt deri ve rahim. 3 kat dikiliyordu sadece. Bebeği aldıktan vşr 15 -20dakika sonra ben çıktım. O kadar dikiş olsa daha uzun kalmazmıydım içeride.
Evet ben de sezeryan oldum 3 kat dikiş var içerde. Doktorum söyledi. Ağrıların olması normal 20 gün 1 ay sonra anca toparlanıyor insan

bende hep 7 kat diye okudum genel sezaryen bilgilerinde..yani dikiş konusunda dediğim gibi emin değilim kk ya yazan birinin Dr U söylemiş ne kadar doğru bilmiyorum elbette ama ağrı sizi bitsin artik

Evet ben de sezeryan oldum 3 kat dikiş var içerde. Doktorum söyledi. Ağrıların olması normal 20 gün 1 ay sonra anca toparlanıyor insan

Belki de internette okuduğum bu ama inşallah biran önce son bulur ağrılar iğne batar gibi hergün sizi kolay değil mis

Merhabalar hep takip ediyorum bu forumu arada sırada yazabiliyorum ama herkesi ayrı ayrı tanıyorum..
sizde sezaryen oldunuz..
sizin ağrı durumumuz nasıl peki çünkü güçlü bi kişiliğiniz var biliyorum:)
Selamlar:) İlk iki gün yerimden kalkamıyordum, 3. Günden itibaren daha iyiyim. 2 haftadır 4 kere ağrı kesici aldım, dayanıyorum.
Kişilikten çok zorunluluk meselesi diyelim:) Eşim izinli ve yardımcı olsa da, bebeğe tek başıma bakıyorum sayılır, ağrı sızıya pabuç bırakamıyorum.
Bir de oğlanı hergün arabasıyla yarım saat dışarı çıkartıyoruz, o zaman yürürken eskisi gibi atik değilim, yavaş yürüyebiliyorum.
Geçecek eninde sonunda, en ağrısız sızısız günler sizin olsun, kuş gibi hafif olun:)

Ben 1,5 saatte çıkmışım, acaba genel anestezi olduğu için mi?

evde 3 gardolap var.eğer senin gibi dolabımdakı xs ve s ları dağıtırsam 1 tane kıyafet kalmaz...
benım derdım bedenımden ziyade ayaklarım. beden bir sekılde kılo verirsek eskı halıne döner.
ya ayak numaralarım... hiç gıymedıgım gıymeye fırsatım olmadıgı ayakkabılar var... tabı ayaklar tombıs ıyıce tombıs olacak oda baska mevzu..

Aaa benimkiler üç günde bir kaka yapıyorlar. Kabız sandım doktor normal dedi, rengi ve miktarı normalmiş. Ama çişten iki saatte bir değiştiriyoruz bezleri.
ayy benım oğlan gunluk en az 4-5 defa kaka yapıyor. hatta tam bez değiştircem yenı beze bı daha yapıyor..

Bana pompa arttırır sütü dediler o yüzden başladım dün sağmaya. Ama çok az geliyor anlamadım gitti bebeklerde mi o kadar az emiyor
pompan ne marka. kötü birşey değildir. muhtemelen parcaları ıyı yerlesmedi yada sağarken hava mı alıyor ıyı bastırmıyor musun? farklı saatlerde tekrar dene.
ben gunluk bırkaç kez sağıyorum. sadece sütle beslenıyor benımkısı ve cok içiyor.memede uyudugu ıcınde süreklı uyanıp emmek ıstıyor.çözümü böyle buldum.

Alışıyorlar ama endişelenme.. bak dün yüzüne bakmıyordu bugün kucagıma ggelsi ayakları kokluyor
çok sevimli...

lilipit Bacım selam, bugün azıcık ağladı oğlan yıkanırken. Anladım ki, bizim de acele etmeden, sakince yapmamız gerekiyormuş. Sağolasın.
beat bizimki duşta şimdiye kadar hiç ağlamadı.
ben hep konuşuyorum bebişle.
"canım oglum annesi şimdi cıp cıp yapacakmıs, temız olacakmıs bla bla..." anladığından değilde işte annenin sesini duyunca sakınlesiyorlar sanırım... ben file değilde kalın köpükten kullanıyorum altına paşa gibi yatıyor. ben şampuanla lıflerken bebişi babasıda yavas yavas su döküyor.
öyle işte...

Doğru diyosun Bahar'ım . Sakin sakin konuştuk, minicik mıkırdandı. İşte deneyim böyle oluyor demek. Öğreniyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…