Canım benimki de tek memeciydi hasthanedeyken, eniği kandırdılar aynı açıda tutup diğer memeyi vererek. Yani sağ memeyi emiyorsa, sol memeyi de aynı kafa yönünde aynı pozisyonda veriyorsun. Belki işine yarar?bende var ama kullanmıyorum.
kalkanda meme ucuna bırsey değmiyor ya daha rahat gelıyor. diğer turlu hem sağ hem emzir acımaya başladı. cunku bebek 1 memeden emıyor.
Tesekkur ederim..Evet suni sanci ile 2. Gun dogurdum..epidural istemedim..aci zordu ama kolay toparlaniyorum..bebegin emmesi iyi..kakasini yapti bgn 2 kez..sadece uykusunun en azindan emzirmeden sonra 2 saat olmasini istiyorum..Daha çok minik, sık sık emmek istiyorlar. Dil bağına baktırabilirsiniz, bazı bebekler ememiyor.
Siz sanırım suni sancı alıyordunuz, hatta biraz ara vermişlerdi. Bebeğinize kavuşmanıza sevindim. Sevgiler
Ben akan sutu emsin diye kullaniyorum acikcasi okdar sutum ziyan oluyo ki cok uzuluyorum aslinda ama pompamda yok hem nasil muahafaza edilit verilir bebege hic bilmedigimden kalkismiyorum sagmaya sutlerde akip gidiyo kesilecek diye korkuyorumbende var ama kullanmıyorum.
kalkanda meme ucuna bırsey değmiyor ya daha rahat gelıyor. diğer turlu hem sağ hem emzir acımaya başladı. cunku bebek 1 memeden emıyor.
Eve ilk geldigimiz gun benimki de oyleydi. Hicbi yerde yatiramadim agladi. Gogsumde uyudu hep. Kokundan kalp atisindan guvende hissediyo kendini muhtemelen. Bugun 6. Gunumuz artik daha rahat. Yavas yavas adapte olacaklar dis dunyayaKizlar 2 gun once normal dogum yaptim..bebek surekli memede emip uyumak istiyor..yatiriyorum 10 dk sonra uyanip tekrar kucak ve meme istiyor..ac mi acaba?ama memede sut var..2 saat uyumuslugu asla yok..surekli memede uyuyor..emzik verdim atiyor agzindan..bu durum neden olabilir??
Ayni durum bende de var ya. Kalkan icine biriken sutu bebege vermek gelmiyo icimden. Hatta doktor yeteri kdr sut var mi diye sagmami istemisti gecen. 2kere sagdim birini verdim digeri dışarda az bekledi diye yine icim rahat etmedi döktüm. Nasil saklanacak istilacak mi bozulur mu diye diye veremiyom sanirimBen akan sutu emsin diye kullaniyorum acikcasi okdar sutum ziyan oluyo ki cok uzuluyorum aslinda ama pompamda yok hem nasil muahafaza edilit verilir bebege hic bilmedigimden kalkismiyorum sagmaya sutlerde akip gidiyo kesilecek diye korkuyorum
Ben akan sutu emsin diye kullaniyorum acikcasi okdar sutum ziyan oluyo ki cok uzuluyorum aslinda ama pompamda yok hem nasil muahafaza edilit verilir bebege hic bilmedigimden kalkismiyorum sagmaya sutlerde akip gidiyo kesilecek diye korkuyorum
Akan sütleri biriktirip buzluğa atıyorum ben bazen yarım çay bardağı akıyor on dk da kıyamıyorum dökmeye belki kullanırım belki kullanmam ilerde ama bilmiyorum yalnış mı yapıyorum ya sütüm bir iki ay sonra yetmezse diye de korkuyorumAyni durum bende de var ya. Kalkan icine biriken sutu bebege vermek gelmiyo icimden. Hatta doktor yeteri kdr sut var mi diye sagmami istemisti gecen. 2kere sagdim birini verdim digeri dışarda az bekledi diye yine icim rahat etmedi döktüm. Nasil saklanacak istilacak mi bozulur mu diye diye veremiyom sanirim
Süpr olmuş harbi uçurmuş sizi.. benim bile uçasım geldi :)
Emin olun sık sık emmesi daha iyi, biz sarılıkla uğraşırken, en fazla iki saatte bir hatta gündüz saat başı uyandırmamız ve beslememiz gerekiyor, o zaman uyanmak bilmiyorlar, hem bebeğe hem bize eziyet oluyor.Tesekkur ederim..Evet suni sanci ile 2. Gun dogurdum..epidural istemedim..aci zordu ama kolay toparlaniyorum..bebegin emmesi iyi..kakasini yapti bgn 2 kez..sadece uykusunun en azindan emzirmeden sonra 2 saat olmasini istiyorum..
Tamam başkası olursa da bana haber verir misin?Rutin kontroller için soruyorum o nedenle gerek Yok o kadarına :)mezitlideyim ama Hülya hanıma Gideyim memnun kalırsam onunla devam ederiz
Ay cok sevindimlilipit Bacım selam, bugün azıcık ağladı oğlan yıkanırken. Anladım ki, bizim de acele etmeden, sakince yapmamız gerekiyormuş. Sağolasın.
Pompam medela marka doktor önerdi aldım. Aslında hastanede gösterdiler demek sütüm azevde 3 gardolap var.eğer senin gibi dolabımdakı xs ve s ları dağıtırsam 1 tane kıyafet kalmaz...
benım derdım bedenımden ziyade ayaklarım. beden bir sekılde kılo verirsek eskı halıne döner.
ya ayak numaralarım... hiç gıymedıgım gıymeye fırsatım olmadıgı ayakkabılar var... tabı ayaklar tombıs ıyıce tombıs olacak oda baska mevzu..
ayy benım oğlan gunluk en az 4-5 defa kaka yapıyor. hatta tam bez değiştircem yenı beze bı daha yapıyor..
pompan ne marka. kötü birşey değildir. muhtemelen parcaları ıyı yerlesmedi yada sağarken hava mı alıyor ıyı bastırmıyor musun? farklı saatlerde tekrar dene.
ben gunluk bırkaç kez sağıyorum. sadece sütle beslenıyor benımkısı ve cok içiyor.memede uyudugu ıcınde süreklı uyanıp emmek ıstıyor.çözümü böyle buldum.
çok sevimli...
beat bizimki duşta şimdiye kadar hiç ağlamadı.
ben hep konuşuyorum bebişle.
"canım oglum annesi şimdi cıp cıp yapacakmıs, temız olacakmıs bla bla..." anladığından değilde işte annenin sesini duyunca sakınlesiyorlar sanırım... ben file değilde kalın köpükten kullanıyorum altına paşa gibi yatıyor. ben şampuanla lıflerken bebişi babasıda yavas yavas su döküyor.
öyle işte...
Insallah..tesekkur ederim..Eve ilk geldigimiz gun benimki de oyleydi. Hicbi yerde yatiramadim agladi. Gogsumde uyudu hep. Kokundan kalp atisindan guvende hissediyo kendini muhtemelen. Bugun 6. Gunumuz artik daha rahat. Yavas yavas adapte olacaklar dis dunyaya
Cnm sen naptin oyle ya :)bu arada lohusa depresyonuna girdim sanırım ufaktan
aynaya bakınca kendimi çok çirkin hissediyorum
yüzüm leke leke, tüyler dökülmedi
göğüsler kocaman, göbek hamile gibi.. kalçalar desen değirmen tekeri..
üstüme dolaptaki hiçbir kıyafetim olmuyor malum gebelik de kışa gelince yazlık hamile kıyafeti de yok giyecek..
onu dene olmaz bunu dene olmaz düğmeler kapanmaz
sinirlendim dolabımdaki kıyafetlerin bir çoğunu small xs yazlık kışlık mont kot takım elbise demeden poşetlere doldurdum ihtiyaç sahiplerine yolladım 4 büyük poşet oldu
dolap boşaldı ben de rahatladım.
keşke eski bedenime dönsem de bu yaptığıma pişman olsam
Ya bana endokrinci bi aysonra gel ayarlayim demistikadın doğumcum 1 ay aynı dozu kullan sonra dahiliyeye git test yaptır ona göre ayarlansın dedi
Cok gecmis olsun..umarim kisa surede duzelir bebeginiz..sik emmesi iyi ancak bnmki hic memeden ayrilmiyor haliyle gunlerdir 2 saat uyku ile fln duruyorum.cok yorgunum....bu gunlerde gecer yeterki saglikli olsunlar napalim..Emin olun sık sık emmesi daha iyi, biz sarılıkla uğraşırken, en fazla iki saatte bir hatta gündüz saat başı uyandırmamız ve beslememiz gerekiyor, o zaman uyanmak bilmiyorlar, hem bebeğe hem bize eziyet oluyor.
15.gün sarılık tehlikesi geçiyor (anne sütü sarılığı ya da uzayan sarılık yoksa) o zamana kadar bırakın sık sık uyansın, gerçekten daha iyi:)
Off benim kızda bugun bi acaip. Meme emerken uyurdu gazını cıkartır yatagına yatırırdım. Fakat bugun mrmeyle gözü kapalı bi şekilde sawasıyo sanki,sonra uyur gibi oluyo gazını cıkarscagım zaman uyanıyo ve bi dahaki süt saatine kadar uyanıkSlm kızlar benim sıpa huy değiştirio uyku öncesi haydut gibiemerek uyurdu normalde şimdi uyku öncesi emerken hem uyumaya calışıo hem emmek istio memeye asılıo aglıo anlamıorum ne istio sütüm yok mu die sagdım maşşalhı var cok sükür tadına baktım her zamanki. süt gazı var desem bi yandan da cıkarıo gaz aglaması deil zaten derdi ne anlamıorum siZ ded evar mı bu sorun beşiğinde yatmıodu artık alıştırıdım beşikte uyuyo o hengamede bi şekilde uyuyup kalıo sonra emmeye uyanıo 2 saatte bi arafa gaz sancısına uyanıo ama o hengame dısında düzenli sayılır bilemedim dr a sorcam sanırım
Aa en son suni verilip ara verilmişti doğum oldu demek hayırlı olsun biraz bahsedebilirmisin bende çsamba suni sancı alıcam kısmetse bekliyoruzKizlar 2 gun once normal dogum yaptim..bebek surekli memede emip uyumak istiyor..yatiriyorum 10 dk sonra uyanip tekrar kucak ve meme istiyor..ac mi acaba?ama memede sut var..2 saat uyumuslugu asla yok..surekli memede uyuyor..emzik verdim atiyor agzindan..bu durum neden olabilir??
Hayırlı olsun.Allahım analı babalı büyütsün inş Beklemedeydin en son Nasıl başladı sancıların, doğumun Nasıl geçti :)Kizlar 2 gun once normal dogum yaptim..bebek surekli memede emip uyumak istiyor..yatiriyorum 10 dk sonra uyanip tekrar kucak ve meme istiyor..ac mi acaba?ama memede sut var..2 saat uyumuslugu asla yok..surekli memede uyuyor..emzik verdim atiyor agzindan..bu durum neden olabilir??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?