2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Dogum sancisi ve dogum ikinma kismi cok zordu..bebek cikinca her aci bitti..kolay toparlaniyorum..darisi tum bekleyenlere olsun.
Çok sevindim senin adına :) Benim de 2. Doğumum kesik yok yırtık oldu. Hiç doğum yapmamış gibiydim. Ama şu yırtık canımı biraz sıktı dikişleri görünce ordan burdan dikmişler. Neyse herşeye rağmen çok şükür kolay bi doğumdu :)

KıLar doğum yapalı 21 gün oldu. 6. Gün sümüksü bi akıntı gelip kanamam durmuştı, 3-4 gün önce yine başladı. Çok koyu kıtmızı bi kan. Acaba regl mi oldum yoksa lohusa kanaması mı ? Çünkü başta kanama kesilmişti nerdeyse 25 gün hiç gelmedi şimdi niye başladı ki ? Bi dr kanama olunca sütüm azaldı. Göğüslerim yumuşadı kan geldiğinden beri. Regl olunca süt kesilir mi ?

Tam üstüne suyum geldi kızlar 2.30 da hastanedeyiz 1 cm acıklık ama sancı hiç yok dua edin alahım heyecannnn

12 çıktı 8.gün. Doktor en yüksek değer 8. Gün çıkar, sonra yavaştan düşer dedi. Bir dahaki kontrol 30 Haziran'da o zamana kadar böyle devam dedi.
Sizin durum biraz farklı biraz daha iyi hatta:) bizimki biraz ciddi. Bugün nöbet tuttuk gözlerim portledi uykusuzluktan.

12 çıktı 8.gün. Doktor en yüksek değer 8. Gün çıkar, sonra yavaştan düşer dedi. Bir dahaki kontrol 30 Haziran'da o zamana kadar böyle devam dedi.
Sizin durum biraz farklı biraz daha iyi hatta:) bizimki biraz ciddi. Bugün nöbet tuttuk gözlerim portledi uykusuzluktan.

Ben iki sağma arası kalkanda biriken sütü şırıngayla veriyorum. 3 saati gecmemiş oluyor süre, hem de dolaba girmemiş oluyor. Kapalı kapaklita biriktiriyorum ama hava almaması lazım çünkü.

Ya ben bu aldrji illetinden kurtulamıyorum. Sanıyorum iğnenin etkisi geçince yeniden başlıyor. Sabah bir uyandım sütyenimin askıları ve kenarlarlarının oldugu yerler kabarıp kaşınmaya başlamış. Süt sürdüm fayda etmedi. Annem elma sirkesi sür demişti, sürdüm şimdi kaşıntısı geçti. Hatta kızarıklık da geçiyor bir de kadıncagıza söylenmiştim, hangi bir yers sirke süreyim heryerden çıkıyor sebebini bulmak lazım falan diye.
7 den beri süt sağmaya çalışıyorum, göğsümde süt var ama çok zor çekiliyor 1 saattir 30ml olmadı nerdeyse makinayı mı değiştirsem. Ya da teni kullanmaya başladım alışır mıyım?
Biriken sütğm olsun en azından bana kortizonlu ilaç falan verirlerse diye. Olnadı mama kullanıcaz.
Bayrama da denk geldi ben şimdi dr nereden bulacağım, ne şans ya. Bu sirke etkiki olur umarım. Avil ve decort iğne yaptırıyorum süte geçniyor dedi doktorum ama üst üste kaç kere yapılırki...
Üzüldüm yahu...

Gecmis olsun..urtiker ise kotu..bnm tam 1.5 ay surdu...umarim kisa zamanda duzelirsiniz..makinanin markasi nedir bu. Arada

Gecmis olsun..urtiker ise kotu..bnm tam 1.5 ay surdu...umarim kisa zamanda duzelirsiniz..makinanin markasi nedir bu. Arada
Lansinoh elektrikli, kullandıgım antibiyotiğin yan etkilerinr baktım jurdeşen falan diyordu ürtiker oluyor dimi. Antibiyotiği bırakacam bugüb sadece sıvı beslenicem elma sirkesi kaşıntıyı da şişliği de alıyor bugün idare edicem bakalım bu arada süt biriktirmeye çalışırım.

Teşekkürler Mümkün oldukça takip etme çalışıyorum çünkü çekilmez görünen, ruhumu sıkan şeyler burda birden normalleşiveriyo

Ben sezeryan ameliyat izledim youtubedan 3 kez kesiliyor üst deri alt deri ve rahim. 3 kat dikiliyordu sadece. Bebeği aldıktan vşr 15 -20dakika sonra ben çıktım. O kadar dikiş olsa daha uzun kalmazmıydım içeride.
Esasında cilt, cilt altı yağ doku, fasia denen kas kılıfı, kas, karın zarı, uterus etrafındaki zar, uterus kası seklinde sıralanacak bir anatomimiz var. Ancak her biri ayrı ayrı kesilmesine rağmen yar dikilmiyor. Bu tamamen dr a kalmış. Ama alternatifsiz dikilecek dokular:cilt , fasia, karın zarı, uterus kası. Bu en az 4 kat eder.. Hatta o arada ki fasia ve karin zarı sağlam dikilmezse ilerde fıtık olmanıza neden olabilir. Tabii süre konusu ekibin hızına kalmış

kizlarr bebeginin alninda kolunda omzunda kil olan var mi dokulecegini biliyorum ama bugün bi akrabam bu kiz buyuyunce killi olacak dedi cok moralim bozuldu
Benim kızda acccayip tüylü.. Dökülse de dökülmesede yapacak bişi yok. Değişmez gerçek kargaya yavrusu kuzgun görünür

Tam üstüne suyum geldi kızlar 2.30 da hastanedeyiz 1 cm acıklık ama sancı hiç yok dua edin alahım heyecannnn
Hayırlısıyla bebene kavus inşallah

Kizlar bebegimin gozleri ve vucudu sararmis..ilk defa 3 saat kdr uyudu..zor uyandirdim..emziriyorum..acaba sarilik mi oldu..sizdeki belirtiler neler?gerekirse doktora goturucm

Kızlar bebeğim hiç uyumuyo, emziriyorum yatırıyorum bi 10 dk sonra kıvranmaya başlıyo. Canı çok yanıyo uyanıyo ağlıyo dayanamıyorum böyle acı çekmesine ( ya bu gaz böyle bişeymi ? Öyle kıvranıyo ve ağlıyoki acaba başla bişey mi var bi hastalığımı var diye düşünüyorum. Biogaia ve sab simplex kullanıyorız ama hiçbi düzelme yok

Kizlar bebegimin gozleri ve vucudu sararmis..ilk defa 3 saat kdr uyudu..zor uyandirdim..emziriyorum..acaba sarilik mi oldu..sizdeki belirtiler neler?gerekirse doktora goturucm
Kaçıncı günü bugün?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…