2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kızlar acil yardım. Süt sagma makinasi ne aldınız?kullanıp memnun kaldığıniz marka varmi

Evet canım 13ünde oldu. Bazı insanlar ikinci gün normal ameliyat olmamış gibi oturup kalkıyor. Ben niye böyle oldum diye kafamı kurcalayıp duruyor. Kuzenimin eşi yapmıştı doğum. 2. gün hastaneden çıktıklarında evlerinin alt katında kv desinde bizle beraber oturmuştu. Suratı bile büzüşmemişti. Ben günlerce kıvrandım durdum Arada bir fark var ama ne.

Biz makas gibi olan tırnak makasından kullanıyoruz canım. Kolay oluyor sanki. Seninki ondan mıydı?

bende var ama kullanmıyorum.
kalkanda meme ucuna bırsey değmiyor ya daha rahat gelıyor. diğer turlu hem sağ hem emzir acımaya başladı. cunku bebek 1 memeden emıyor.

Bana kalkan sanki vakumdan dolayı süt çıkmasına daha çok sebep oluyor gibi geldi. İçi süt doluyor.

Hayirli bayramlar iki gundur benim oglumda da var anlattiklarin anlamsiz mizirdaniyor bazen sebebini anlayamiyrm gazini cikariyorum doyuyorda uykusunuda aliyor kendi uyaniyr cunku ben uyandirmak icin caba sarfetmiyrm artik kirkimiz dun doldu 40tan sonra sakin olan bebek azar derler benimki cok sakindi beni fena gunler mi bekliyor acep

kizlarr bebeginin alninda kolunda omzunda kil olan var mi dokulecegini biliyorum ama bugün bi akrabam bu kiz buyuyunce killi olacak dedi cok moralim bozuldu
Agzina kurekle vursaydin o akrabanin merak etme dokuluyor benim oglan kil yumagi gibiydi yikandikca dokuldu cillop gibi simdi:)

Bende de 17 kilo almistim dun tartildim 12 kilo vermisim 5 kilom kalmis ama dediginiz gibi kiyafetlerim olmuyor sezeryan gobegim duruyor hala sarmama ragmen ve ve ve kafam kadar olan memeler kucucuk olan memelerin en doruk noktasına ulasti desem yeridir

Gecmis olsun zamanlama kotu denk gelmis sirke ise yariyor benimde ufak bi alerjik durum olmustu sirke surdum bi kac gun gecti umarim seninkide gecer emziriken boyle seyler olmasi uzuyor insani

Ben de siz yazınca tartıldım, 66 olmuşum:) Emzirmek istemiyordum ama sanırım faydasını görüyorum:)
Dışarı çıkarken giyecek ararım diyordum oldu denediğim kıyafetler.
Benim doktorum ne sarmaya ne de korseye izin veriyor, ne antika adam
Müslüman arkadaşlarımın hepsinin bayramını kutlarım bu arada. Sevgiler:)

Agzina kurekle vursaydin o akrabanin merak etme dokuluyor benim oglan kil yumagi gibiydi yikandikca dokuldu cillop gibi simdi:)
canim ne zaman döküldü killari kizim simdi 20 gunluk kisa kollu giydiremiyorum biri gene görüp de killi diyecek diye

Emzik emer gibi,yani öyle yutkunma olayi belirgin degil malesef,uzuluyorum

İyi dilekler icin tesekkur ederim.herkes sevdikleriyle uzun omurler gecirsin insallah.
Evt ne yazikki arada pembe,kirmizi da var. Alerji demekki.aynen anlattiginiz gibi. Bayram sonrasi gidec3gim. Simdi tatil.
Gec mi kalirim acile falan mi gitsem.
Bizim dr. Devlette. Tatillerde olmuyorlar.
Ciddi bir durumsa hemen gideyim.5 gundur cok fazla sut kesigi kusuyor azar azar

Siz ilk iş süt ürünlerini kesin, mümkünse kabak, patates gibi anti alerjen şeyler yiyin. Domates, çilek Yumurta da yemeyin, alerji ise 3 günde toparlanmaya başlar. İnternette yenidoğan alerji yazıları var, isterseniz bir göz atın.
Alerji testlerde hemen çıkmıyor çok acele etseniz de değişmez.
Umarım haksızımdır, geçici basit bir durumdur.
Sevgiler

Şimdi araştiriyordun. Benim sutten cok kullandigim mama Aptamil 1 in protein kaynagi sut.onu veriyorum. Dogdugundan beri hep kabarciklari gecmedi. Ondanmis meger.
Anti alerjik mama bulmam lazim. Benim sut bitti. Sirf meme kokusu icin emzik niyetine emiyor bebegim.
Bilginiz varsa paylasabilirmisiniz aldirayim hemen

Aptamil'in HA maması var ama, alerji tanısı olmadan almak mantıklı mı bilmiyorum.
Bir de mama değişikliği sırasında kademeli geçmek lazım, yoksa kabız olabilir bebek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…