2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331

geçmiş olsun benim kizimdada alerjik bi durum olmuştu ama 6 sene önce şu an marka olarak tam hatirlayamasamda Aptamil in alerjik mamalari vardı ondan kullandım bn o ara

benim Dr um da kesinlikle korseye karşı takıp gitmiştim muayene olmaya görünce çıkarttı karın kaslarinin çalışması gerek diye...
Bu ara da 72 ile noktaladigim gebeligim de şu an itibari ile kilom 65 olsada kıyafet sıkıntı malesef çünkü 55 kilo bi insanım sanırım bi kaç aydan sonra hem ödem i iyice atmış olurum hemde normal kilom a donmus olurum diye düşünüyorum

geçmiş olsun benim kizimdada alerjik bi durum olmuştu ama 6 sene önce şu an marka olarak tam hatirlayamasamda Aptamil in alerjik mamalari vardı ondan kullandım bn o ara
Tesekkur ederim.simdi esimi gonderdim.
İns. Buyuk marketler aciktir da bulur.netten gordum o mamayi.
Son bir saat icinde kaynarsular dokuldu resmen tepemden.
Kiziniz nasil simdi. Gectimi alerji durumu yoksa kalici mi
Uzun omurler dilerim.

Hayatımda hiç 55 olmadım, ne güzel zayıfsınız. En kısa zamanda formunuza ulaşırsınız umarım
Ben 68 ile hamile kalmıştım, daha zayıf çıkınca sevindim ama göbek hala sarkık ve uyuşuk:) o da geçer.
Karın kasları eniği kaldır indir baklava olacak yakında eminim^^

Aptamil'in HA maması var ama, alerji tanısı olmadan almak mantıklı mı bilmiyorum.
Bir de mama değişikliği sırasında kademeli geçmek lazım, yoksa kabız olabilir bebek.
Simdi alabilirse esim deneyecegim.
Alerji yokken o mamayi kullanmak riskli olur mu ku
Bilemedim simdi.
Firmanin must. Tems.aradim.resmi tatil diye kapaliyiz diyor.

Tesekkur ederim.simdi esimi gonderdim.
İns. Buyuk marketler aciktir da bulur.netten gordum o mamayi.
Son bir saat icinde kaynarsular dokuldu resmen tepemden.
Kiziniz nasil simdi. Gectimi alerji durumu yoksa kalici mi
Uzun omurler dilerim.

kızım 6 yaşında canım şu an oğlum oldu:) bende teşekkür ederim iyi dileklerin için..mama sanırım yanlış hatirlamiyorsam eczanelerde bulunuyordu hatta eczanede bulmak sıkıntıydi da getirtmislerdi öğleden sonraya alabilmistik..
Alerjik durumu Hayır kalıcı olmadı hatta o alerjen mama dan sonra geçtikten sonra normal mama ile devam etmiştik..
inşallah sizinkide kalıcı olmaz sizede sağlıklı hayırlı ömürler dilerim hayırlı bayramlar

teşekkür ederim inşallah:)
o karın mevzusu benim canımı sıkıyor malesef şu an aynı şekilde benimde sarkık uyuşuk..
inşallah geçecek..
senin nasıl karnın peki alt karın kısmı yani o sallanan kısmı dediğimiz yer de acı var mı?dokununca ağrıyor hatta dikiş yerinden daha çok diyebilirim

Aptamil'in HA maması var ama, alerji tanısı olmadan almak mantıklı mı bilmiyorum.
Bir de mama değişikliği sırasında kademeli geçmek lazım, yoksa kabız olabilir bebek.
Humanna,Evolvia,Aptamil denedim 34 gunde.hastanede de aptamil sut vermislerdi dogdugunda
Dr.u da uygun bulmiusttu. İciriyordum rahatlikla. O da hic uyanmadi alerjiye(dr.u)

Nöbetçi eczane bakın isterseniz, onlarda olur. Hem bilgi de verebilirler.
Döküntü var mı derisinde?
Derisi kuruydu ilk haftalar.dr. bir krem onermisti onu surunce gecmissti. Ama poposunda ve yuzunde bogazina dogru kabarciklar var.
Zaten kendisi 0 gurubu kan. Sut urunlerine alerjisi olasi.
Evt. Eczane yede gidwcek.

Kızlar sizin bebekler de sürekli memede mi durmak istiyor? Ya emiyor ya da uyumak istiyor. Bir de altını değiştiriken kesiyormuşuz gibi ağlıyor. Sizin ufaklıklarda durum nedir?

Cok tesekkur ederim.bilgi ve iyi dilekler icin.
Bilmukabele.

Kızlar sizin bebekler de sürekli memede mi durmak istiyor? Ya emiyor ya da uyumak istiyor. Bir de altını değiştiriken kesiyormuşuz gibi ağlıyor. Sizin ufaklıklarda durum nedir?

bizde öyle bi durum yok şükür ki altını alırken çok mutlu oluyo aksine memeyi de gece saatle gündüz her istediğinde veriyorum

İyi bayramlar herkeze kızlar çok bitkinim ve doğuramadım zati doğum olsa güçüm yok yanıyorum perişanım sezeryanmı olsam dayansmayacam gsliba allahım herşeyin hayırlısını ver

Benim yer yer yara kabukları oldu, terleyince sızlıyor. Acı var diyemem ama hassas.
Ağrı kesici verdi mi doktor? Bana voltaren verdi, çok rahatsız olursam içiyorum.

Benim yer yer yara kabukları oldu, terleyince sızlıyor. Acı var diyemem ama hassas.
Ağrı kesici verdi mi doktor? Bana voltaren verdi, çok rahatsız olursam içiyorum.

ağrı kesici verdi tabi ama bitti tamol vermişti banada şu an çok kullanmaya değecek kadar değil de dediğin gibi hassas geçecek inş

Bebis besleniyor ama saririlik düşmüyor diyosun yani. En fazla 2 saat arayla beslemek gerekiyormuş ya canim hani, ona dikkat edebiliyor musun benim geceleri malesef 3 saati buluyor.
İnan memede duruyor zaten aşırı kilo almış dedi doktor mama mı verdin dedi ...

Kizlar bizim 15 gunumuz ama ben hala tuvalete cikarken zorlaniyorum sancim oluyor sezeryan olmustum sizde nasil oldu

Nöbetçi eczane bakın isterseniz, onlarda olur. Hem bilgi de verebilirler.
Döküntü var mı derisinde?
Eczaci dr. Gormeden kullanmayin demis,esime.
Almaktan vazgecirdim,korktum.
Bayram sonrasi tip fakultesine gotureyim.
Orda baksinlar,duruma gore alalim.
Ayin 21 inde asisina goturmustum.Aile saglik ocagina.
Orda hemsire bagirsaklarini yokladi eliyle sıkarak.
Eve geldigimde gordum ilk mukusu.sadece kanli mukus vardi bezinde.ama idrardan gelmedigi belliydi cunku kaka li gibiydi.
Sonrasinda da her kakasinda olustu bu mukus.
Ama yuzundeki,poposundaki kabarciklari haftalardir gecmiyor.
Tum ilginize,bilgilerinize tesekkur ediyorum zaman ayirdiginiz icin.
Guzell gunler sizlerle olsun ins.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…