- 10 Mart 2017
- 471
- 767
- 53
Şimdi araştiriyordun. Benim sutten cok kullandigim mama Aptamil 1 in protein kaynagi sut.onu veriyorum. Dogdugundan beri hep kabarciklari gecmedi. Ondanmis meger.
Anti alerjik mama bulmam lazim. Benim sut bitti. Sirf meme kokusu icin emzik niyetine emiyor bebegim.
Bilginiz varsa paylasabilirmisiniz aldirayim hemen
Ben de siz yazınca tartıldım, 66 olmuşum:) Emzirmek istemiyordum ama sanırım faydasını görüyorum:)
Dışarı çıkarken giyecek ararım diyordum oldu denediğim kıyafetler.
Benim doktorum ne sarmaya ne de korseye izin veriyor, ne antika adam
Müslüman arkadaşlarımın hepsinin bayramını kutlarım bu arada. Sevgiler:)
Tesekkur ederim.simdi esimi gonderdim.geçmiş olsun benim kizimdada alerjik bi durum olmuştu ama 6 sene önce şu an marka olarak tam hatirlayamasamda Aptamil in alerjik mamalari vardı ondan kullandım bn o ara
Hayatımda hiç 55 olmadım, ne güzel zayıfsınız. En kısa zamanda formunuza ulaşırsınız umarımbenim Dr um da kesinlikle korseye karşı takıp gitmiştim muayene olmaya görünce çıkarttı karın kaslarinin çalışması gerek diye...
Bu ara da 72 ile noktaladigim gebeligim de şu an itibari ile kilom 65 olsada kıyafet sıkıntı malesef çünkü 55 kilo bi insanım sanırım bi kaç aydan sonra hem ödem i iyice atmış olurum hemde normal kilom a donmus olurum diye düşünüyorum
Simdi alabilirse esim deneyecegim.Aptamil'in HA maması var ama, alerji tanısı olmadan almak mantıklı mı bilmiyorum.
Bir de mama değişikliği sırasında kademeli geçmek lazım, yoksa kabız olabilir bebek.
Tesekkur ederim.simdi esimi gonderdim.
İns. Buyuk marketler aciktir da bulur.netten gordum o mamayi.
Son bir saat icinde kaynarsular dokuldu resmen tepemden.
Kiziniz nasil simdi. Gectimi alerji durumu yoksa kalici mi
Uzun omurler dilerim.
Nöbetçi eczane bakın isterseniz, onlarda olur. Hem bilgi de verebilirler.Simdi alabilirse esim deneyecegim.
Alerji yokken o mamayi kullanmak riskli olur mu ku
Bilemedim simdi.
Firmanin must. Tems.aradim.resmi tatil diye kapaliyiz diyor.
Hayatımda hiç 55 olmadım, ne güzel zayıfsınız. En kısa zamanda formunuza ulaşırsınız umarım
Ben 68 ile hamile kalmıştım, daha zayıf çıkınca sevindim ama göbek hala sarkık ve uyuşuk:) o da geçer.
Karın kasları eniği kaldır indir baklava olacak yakında eminim^^
Humanna,Evolvia,Aptamil denedim 34 gunde.hastanede de aptamil sut vermislerdi dogdugundaAptamil'in HA maması var ama, alerji tanısı olmadan almak mantıklı mı bilmiyorum.
Bir de mama değişikliği sırasında kademeli geçmek lazım, yoksa kabız olabilir bebek.
Derisi kuruydu ilk haftalar.dr. bir krem onermisti onu surunce gecmissti. Ama poposunda ve yuzunde bogazina dogru kabarciklar var.Nöbetçi eczane bakın isterseniz, onlarda olur. Hem bilgi de verebilirler.
Döküntü var mı derisinde?
kızım 6 yaşında canım şu an oğlum oldu:) bende teşekkür ederim iyi dileklerin için..mama sanırım yanlış hatirlamiyorsam eczanelerde bulunuyordu hatta eczanede bulmak sıkıntıydi da getirtmislerdi öğleden sonraya alabilmistik..
Alerjik durumu Hayır kalıcı olmadı hatta o alerjen mama dan sonra geçtikten sonra normal mama ile devam etmiştik..
inşallah sizinkide kalıcı olmaz sizede sağlıklı hayırlı ömürler dilerim hayırlı bayramlar
Kızlar sizin bebekler de sürekli memede mi durmak istiyor? Ya emiyor ya da uyumak istiyor. Bir de altını değiştiriken kesiyormuşuz gibi ağlıyor. Sizin ufaklıklarda durum nedir?
Benim yer yer yara kabukları oldu, terleyince sızlıyor. Acı var diyemem ama hassas.teşekkür ederim inşallah:)
o karın mevzusu benim canımı sıkıyor malesefşu an aynı şekilde benimde sarkık uyuşuk..
inşallah geçecek..
senin nasıl karnın peki alt karın kısmı yani o sallanan kısmı dediğimiz yer de acı var mı?dokununca ağrıyor hatta dikiş yerinden daha çok diyebilirim
Benim yer yer yara kabukları oldu, terleyince sızlıyor. Acı var diyemem ama hassas.
Ağrı kesici verdi mi doktor? Bana voltaren verdi, çok rahatsız olursam içiyorum.
İnan memede duruyor zaten aşırı kilo almış dedi doktor mama mı verdin dedi ...Bebis besleniyor ama saririlik düşmüyor diyosun yani. En fazla 2 saat arayla beslemek gerekiyormuş ya canim hani, ona dikkat edebiliyor musun benim geceleri malesef 3 saati buluyor.
Eczaci dr. Gormeden kullanmayin demis,esime.Nöbetçi eczane bakın isterseniz, onlarda olur. Hem bilgi de verebilirler.
Döküntü var mı derisinde?
Aynen..Kızlar sizin bebekler de sürekli memede mi durmak istiyor? Ya emiyor ya da uyumak istiyor. Bir de altını değiştiriken kesiyormuşuz gibi ağlıyor. Sizin ufaklıklarda durum nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?