2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Rica ederim, bunlar dermanı olan dertler, en hafifinden en kolay çözümlü olsun.
Eczacıya damışmanız iyi olmuş. Aklınızda kalmasın.
Sevgiler

Lohusa depresyonunda miyim anlamadim..herseye aglayasim geliyor..agladim da..dikislerim aciyor diye..bu arada normal dogum yapan arkadaslar dikisleriniz aciyormu?dune kadar iyiydim..bgn dikislerde gerginnlkk ve aci basladi..

Kızlar sizin bebekler de sürekli memede mi durmak istiyor? Ya emiyor ya da uyumak istiyor. Bir de altını değiştiriken kesiyormuşuz gibi ağlıyor. Sizin ufaklıklarda durum nedir?
Benim memeyi reddeden bebek 2 gündür vatoz balığı gibi yapıştı mememe, uyuması için yerine yatırıyorum basıyor çığlığı. Saatlerce emziriyorum yinede meme istiyor, baktım olacak gibi değil 30 cc mama verdim. Hemen uyudu bebeğim, sütüm yetmiyor sanırım

Ninni söylüyor musunuz bebeklerinize? Hangilerini söylüyorsunuz?
Bu dandini dandini das danayı dinletiyorum bazende kendim söylüyorum. Ne zaman dinlesem ve söylesem başlıyorum ağlamaya, ne acıklı bir ninnidir o öyle :))
Fış fış kayıkçıyı söylüyorum o daha sevimli geliyor :))

Kendim uyduruyorum ben:) işte anne seni çok sever baba seni çok sever filan:)
Hep aynı melodiye uyduruk sözler yazıyorum. Melodim de "bir küçücük aslancık varmış" şarkısı :)

kizlarr acil durum kan verdik TBIL degeri 17 cikti doktor anne sutu sariligi olabilir demisti bu sarilik degeri mi yüksek degil mi

kizlarr acil durum kan verdik TBIL degeri 17 cikti doktor anne sutu sariligi olabilir demisti bu sarilik degeri mi yüksek degil mi
17 sınır değer ama sizin gününüz daha çok erken. 8. Günde en yükseğe ulaşıyor. Doktorla görüşmelisiniz, emzirme tedavisi yeterli olmayabilir, fototerapi yapabilirler.
En iyi bilgiyi doktorunuz verir, geçmiş olsun kuzuya.

20 gunluk olacak kizim doktor anne sutu sariligi buyuk ihtimal dedi kan verdik idrari bekliyoruz yapmasini 17 yi gorunce telaslandim o kadar da emzirmeye çalışıyorum iyi de kilo aldi ama inatla gecmiyo yuzunun gozunun sariligi

20 gunluk olacak kizim doktor anne sutu sariligi buyuk ihtimal dedi kan verdik idrari bekliyoruz yapmasini 17 yi gorunce telaslandim o kadar da emzirmeye çalışıyorum iyi de kilo aldi ama inatla gecmiyo yuzunun gozunun sariligi
Aa ben sizi başka bir arkadaşla karıştırmışım, kusura bakmayın. 17 sınır değer dediğim gibi, 15. Günden sonra geçmeyince anne sütü sarılığı ya da uzayan sarılık diyorlar.
Kan gruplarınız nedir? AB0 sarılığı diye de bir şey var.

kan uyusmazligi yok idrari veremedik yarin ugrascaz bakalim ne diyecek doktor

Kirkimiz dun cikti yeni yakin vardi sirtinda falan hala azda oksa var. Bosver giydir tekrar derse kilsizini sen dogur dersin:)
amann edepsize bak sen derler sonra :)) babasi uzun kollu bayramlik aldi onu giydi killi kizim :))

ben dogaclama soyluyorum ozgun muzik takiliyorum oglumda mest olmud gibi dinliyor:)

Kızlar ya, benim pişik ile başım dertte, nasıl geçecek bu pişik ya, inanın ufacık bir tuvalette bile değiştiriyorum ama yok hala var ve her geçen gün daha kötüye gidiyor

Kızlar ya, benim pişik ile başım dertte, nasıl geçecek bu pişik ya, inanın ufacık bir tuvalette bile değiştiriyorum ama yok hala var ve her geçen gün daha kötüye gidiyor
Geçmiş olsun, bazı pişikler mantara çeviriyormuş ve geçmiyormuş, doktora gösterseniz?

Kızlar hayırlı bayramlar birçok sayfa olduğu için şimdilik hepsini okuyamadım. Gaz problemi ile boğuşuyoruz çözüm bulan varsa lütfen yazsın. Acı elma yapı kullanıyorum az çok geçiriyor ama yemekten sonra çok ağlıyor bebeğim

Ay cnm bende muzdaribim gecmiyor
Burda arkadaslar hametan krem dediler
Iki gundur kulkaniyrm gelisme olmadi
Bide desitin diyen oldu
Bayramdan sonrada onu aldirip kulkanicam
Bez degistirmek istemiyrm
BeZ degisince iyilesexegine inanmiyrm ben

51cm 3390gr canım. Senin ağrın nasıl çok oldu mu hastaneden çıktıktan sonra
Olmaz mı 2 gün çok fenaydım. İlk gün sabah 9bucuka cıktım ameliyattan 3 te beni yürüttüler yatagımdan tuvalete kadar. Gece kendim kalktım yurudum 2 buklum oturup kalkamadım yardımla ya da çok zorlukla ama gazım cıktı buyuk tuvaleti de yaptım. Yinede gaz sancısı rahim sancısı ameliat sancısı hepsi birbirine karışıyor. Ama işin güzel tarafı her gecen gun bayagı iyileşiyorsun bak bugun 10.gun ben ameliyatsız hali m gibiyim. Sadece kesilen yerin üstünde bir şişlik ve hissizlik o bölgede hafif bir sızı o da çom yorulunca. 3. 4. Günden sonra bayagı rahatladım. Ama agrılı cok agrılıymış...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…