Rica ederim, bunlar dermanı olan dertler, en hafifinden en kolay çözümlü olsun.Eczaci dr. Gormeden kullanmayin demis,esime.
Almaktan vazgecirdim,korktum.
Bayram sonrasi tip fakultesine gotureyim.
Orda baksinlar,duruma gore alalim.
Ayin 21 inde asisina goturmustum.Aile saglik ocagina.
Orda hemsire bagirsaklarini yokladi eliyle sıkarak.
Eve geldigimde gordum ilk mukusu.sadece kanli mukus vardi bezinde.ama idrardan gelmedigi belliydi cunku kaka li gibiydi.
Sonrasinda da her kakasinda olustu bu mukus.
Ama yuzundeki,poposundaki kabarciklari haftalardir gecmiyor.
Tum ilginize,bilgilerinize tesekkur ediyorum zaman ayirdiginiz icin.
Guzell gunler sizlerle olsun ins.
Benim memeyi reddeden bebek 2 gündür vatoz balığı gibi yapıştı mememe, uyuması için yerine yatırıyorum basıyor çığlığı. Saatlerce emziriyorum yinede meme istiyor, baktım olacak gibi değil 30 cc mama verdim. Hemen uyudu bebeğim, sütüm yetmiyor sanırımKızlar sizin bebekler de sürekli memede mi durmak istiyor? Ya emiyor ya da uyumak istiyor. Bir de altını değiştiriken kesiyormuşuz gibi ağlıyor. Sizin ufaklıklarda durum nedir?
Kendim uyduruyorum ben:) işte anne seni çok sever baba seni çok sever filan:)Ninni söylüyor musunuz bebeklerinize? Hangilerini söylüyorsunuz?
Bu dandini dandini das danayı dinletiyorum bazende kendim söylüyorum. Ne zaman dinlesem ve söylesem başlıyorum ağlamaya, ne acıklı bir ninnidir o öyle :))
Fış fış kayıkçıyı söylüyorum o daha sevimli geliyor :))
TesekkurlerRica ederim, bunlar dermanı olan dertler, en hafifinden en kolay çözümlü olsun.
Eczacıya damışmanız iyi olmuş. Aklınızda kalmasın.
Sevgiler
17 sınır değer ama sizin gününüz daha çok erken. 8. Günde en yükseğe ulaşıyor. Doktorla görüşmelisiniz, emzirme tedavisi yeterli olmayabilir, fototerapi yapabilirler.kizlarr acil durum kan verdik TBIL degeri 17 cikti doktor anne sutu sariligi olabilir demisti bu sarilik degeri mi yüksek degil mi
20 gunluk olacak kizim doktor anne sutu sariligi buyuk ihtimal dedi kan verdik idrari bekliyoruz yapmasini 17 yi gorunce telaslandim o kadar da emzirmeye çalışıyorum iyi de kilo aldi ama inatla gecmiyo yuzunun gozunun sariligi17 sınır değer ama sizin gününüz daha çok erken. 8. Günde en yükseğe ulaşıyor. Doktorla görüşmelisiniz, emzirme tedavisi yeterli olmayabilir, fototerapi yapabilirler.
En iyi bilgiyi doktorunuz verir, geçmiş olsun kuzuya.
Aa ben sizi başka bir arkadaşla karıştırmışım, kusura bakmayın. 17 sınır değer dediğim gibi, 15. Günden sonra geçmeyince anne sütü sarılığı ya da uzayan sarılık diyorlar.20 gunluk olacak kizim doktor anne sutu sariligi buyuk ihtimal dedi kan verdik idrari bekliyoruz yapmasini 17 yi gorunce telaslandim o kadar da emzirmeye çalışıyorum iyi de kilo aldi ama inatla gecmiyo yuzunun gozunun sariligi
Kirkimiz dun cikti yeni yakin vardi sirtinda falan hala azda oksa var. Bosver giydir tekrar derse kilsizini sen dogur dersin:)canim ne zaman döküldü killari kizim simdi 20 gunluk kisa kollu giydiremiyorum biri gene görüp de killi diyecek diye
kan uyusmazligi yok idrari veremedik yarin ugrascaz bakalim ne diyecek doktorAa ben sizi başka bir arkadaşla karıştırmışım, kusura bakmayın. 17 sınır değer dediğim gibi, 15. Günden sonra geçmeyince anne sütü sarılığı ya da uzayan sarılık diyorlar.
Kan gruplarınız nedir? AB0 sarılığı diye de bir şey var.
amann edepsize bak sen derler sonra :)) babasi uzun kollu bayramlik aldi onu giydi killi kizim :))Kirkimiz dun cikti yeni yakin vardi sirtinda falan hala azda oksa var. Bosver giydir tekrar derse kilsizini sen dogur dersin:)
ben dogaclama soyluyorum ozgun muzik takiliyorum oglumda mest olmud gibi dinliyor:)Ninni söylüyor musunuz bebeklerinize? Hangilerini söylüyorsunuz?
Bu dandini dandini das danayı dinletiyorum bazende kendim söylüyorum. Ne zaman dinlesem ve söylesem başlıyorum ağlamaya, ne acıklı bir ninnidir o öyle :))
Fış fış kayıkçıyı söylüyorum o daha sevimli geliyor :))
Geçmiş olsun, bazı pişikler mantara çeviriyormuş ve geçmiyormuş, doktora gösterseniz?Kızlar ya, benim pişik ile başım dertte, nasıl geçecek bu pişik ya, inanın ufacık bir tuvalette bile değiştiriyorum ama yok hala var ve her geçen gün daha kötüye gidiyor
Maşallah canim ne diyim valla:) zannediyirum ki bizim kilo da ic acici degil. ben galiba gece iki kere mama vercem üzülerek de olsaİnan memede duruyor zaten aşırı kilo almış dedi doktor mama mı verdin dedi ...
Ay cnm bende muzdaribim gecmiyorKızlar ya, benim pişik ile başım dertte, nasıl geçecek bu pişik ya, inanın ufacık bir tuvalette bile değiştiriyorum ama yok hala var ve her geçen gün daha kötüye gidiyor
Olmaz mı 2 gün çok fenaydım. İlk gün sabah 9bucuka cıktım ameliyattan 3 te beni yürüttüler yatagımdan tuvalete kadar. Gece kendim kalktım yurudum 2 buklum oturup kalkamadım yardımla ya da çok zorlukla ama gazım cıktı buyuk tuvaleti de yaptım. Yinede gaz sancısı rahim sancısı ameliat sancısı hepsi birbirine karışıyor. Ama işin güzel tarafı her gecen gun bayagı iyileşiyorsun bak bugun 10.gun ben ameliyatsız hali m gibiyim. Sadece kesilen yerin üstünde bir şişlik ve hissizlik o bölgede hafif bir sızı o da çom yorulunca. 3. 4. Günden sonra bayagı rahatladım. Ama agrılı cok agrılıymış...51cm 3390gr canım. Senin ağrın nasıl çok oldu mu hastaneden çıktıktan sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?