En çok emzirmeye üzülüyorum. Kullandıgım antibiyotiğin yan etkisi diye düşünüyorum. İçinde yazıyor kurdeşen yapabilir. Bugün kestim tüm ilaçları, bir avil ampul iğne vuruldum. Acıdan ağladım. Sirke rahatlatıyor ama yetmiyorki boynuma sürüyorum koltukaltımda başlıyor oraya sürüyorum kasıklarımda sonra orasa burada yetişemedim ağlaya ağlaya iğne oldum ama çok rahatladım. Umarım yarın olmaz.Gecmis olsun zamanlama kotu denk gelmis sirke ise yariyor benimde ufak bi alerjik durum olmustu sirke surdum bi kac gun gecti umarim seninkide gecer emziriken boyle seyler olmasi uzuyor insani
Hangi kremi kullanıyorsun bilmiyorum ama sudoku REMi kesinlikle tavsiye ediyorum kızımı bursuna yoğun sürüyorum faydası olduKızlar ya, benim pişik ile başım dertte, nasıl geçecek bu pişik ya, inanın ufacık bir tuvalette bile değiştiriyorum ama yok hala var ve her geçen gün daha kötüye gidiyor
Sabah akşam bir bardak kimyonlu su içiyorum biraz olsun faydasını gördümKızlar hayırlı bayramlar birçok sayfa olduğu için şimdilik hepsini okuyamadım. Gaz problemi ile boğuşuyoruz çözüm bulan varsa lütfen yazsın. Acı elma yapı kullanıyorum az çok geçiriyor ama yemekten sonra çok ağlıyor bebeğim
Az önce bir arkadaşa da yazdım sudo krem yoğun olduğu için hemen beze bulasıp gitmiyor.az bir kızarıklık görsem hemen kulak cubuguyla sürüyorum geciyo cok sukurAy cnm bende muzdaribim gecmiyor
Burda arkadaslar hametan krem dediler
Iki gundur kulkaniyrm gelisme olmadi
Bide desitin diyen oldu
Bayramdan sonrada onu aldirip kulkanicam
Bez degistirmek istemiyrm
BeZ degisince iyilesexegine inanmiyrm ben
Ay cnm bende muzdaribim gecmiyor
Burda arkadaslar hametan krem dediler
Iki gundur kulkaniyrm gelisme olmadi
Bide desitin diyen oldu
Bayramdan sonrada onu aldirip kulkanicam
Bez degistirmek istemiyrm
BeZ degisince iyilesexegine inanmiyrm ben
Canim travazol sur kesinlikle ve kesinlikle tavsiye ediyorum. Bir de uzun süre uyuyacagi sıralarda bez bağlama. krem sur ve alt açma bezi var ya ona fazla sıkmadan bebegin bacaklarını poposunu sar. biraz hava almasi lazim iyilesmesi icin. GPisik iyilessin bebegin cani çok yaniyordur yazık. Biraz fedakarlık yapmani tavsiye ediyorum.Aynen iki gündür bende hematen sürüyorum hiç etkisi olmadı hatta kizarikligi daha da arttı, bir arkadas sudokrem önermiş olmadı onu deneyelim ya, benim bir arkadas da bebantol önerdi bilmiyorum ki hangisi daha iyidir?
Travazol kortizonlu bir mantar kremi, doktor vermesen kullanılmaması lazım.Canim travazol sur kesinlikle ve kesinlikle tavsiye ediyorum. Bir de uzun süre uyuyacagi sıralarda bez bağlama. krem sur ve alt açma bezi var ya ona fazla sıkmadan bebegin bacaklarını poposunu sar. biraz hava almasi lazim iyilesmesi icin. GPisik iyilessin bebegin cani çok yaniyordur yazık. Biraz fedakarlık yapmani tavsiye ediyorum.
Cnm bepabtenol kullaniyordum ben o fayda etmediAynen iki gündür bende hematen sürüyorum hiç etkisi olmadı hatta kizarikligi daha da arttı, bir arkadas sudokrem önermiş olmadı onu deneyelim ya, benim bir arkadas da bebantol önerdi bilmiyorum ki hangisi daha iyidir?
Keisnlikld dogruTravazol kortizonlu bir mantar kremi, doktor vermesen kullanılmaması lazım.
Travazol mantar kremi degilmiydi canım. Sıkıntı olmaz mı. Sanırım kullandıgım antibiyotik bende mantara sebep olacak, süt emzirirken kullanılır mı diye düşünüyordum sen bebeğe direk sür demişsin. Bir sıkıntı olmaz mı?Canim travazol sur kesinlikle ve kesinlikle tavsiye ediyorum. Bir de uzun süre uyuyacagi sıralarda bez bağlama. krem sur ve alt açma bezi var ya ona fazla sıkmadan bebegin bacaklarını poposunu sar. biraz hava almasi lazim iyilesmesi icin. GPisik iyilessin bebegin cani çok yaniyordur yazık. Biraz fedakarlık yapmani tavsiye ediyorum.
Off ya pompam bozuldu çekmiyor şaka gibi. Bu pompa olayını hiç sevemedim zaten. Bebişler emiyor böyle idare edeyim bari.Pompaya gelen sütün hızı ve memelerde ki sertliğin yumuşamaya göre değişiyor aslında ama takriben yine 15 -20 dakika sürüyor
Oyy tatlış ya. Ne iyi kalpli, anlayışlı, sabırlı maşallah annesi.Tipe bakin ya kimil kimil beni seyredio bu saateahh uyku
Dun sabah basima gelen ve aglmama sebep olan olayi anlatiyim size
Belki hatirlarsiniz ilkoglumu yaziyrm hep huyu cok guzeldir diye
Dun sabah bnm kucuk tosuduk uyuyunca bende uykuya daldim ki, buyuk pofuduk uyandi
Anneee cisim var dedi
Altinda da bezi var gece takiyorum
Bende cisini yap oglum uyuhadi ben uyucaamm dedim ona uykulu kafa ile
O ne yapti peki
Salona gidip bi saat beklemis beni uyusun diye
Sikilmis odasina gitmis, babasida odasinda yatiyor, biz yatak odasindayiz :)
Odasinda oturup yere pencereden disari bakiyor, cam yere kadar, izlyebiliyor disari
Babasi uyanip bakmis ki cisi uzerinw gecmis islak
Kalkmis uzerini degistirmeye, bende seslerine uyandim
Yani baba uyuyor anne uyuyor, bnm 2,5 yasindaki kuzumda biz uyuyalim diye sessizce bizi bekliyor
Agladim sonra, oda cok kuucuk ilgiyw ihtiyaci var ustelik cok anlayisli
Kiyamam yaa
Kızlar konunuzu uzaktan takip ediyorum. Doğum maceralarinizi okuma amaçlı. Bir kizim daha var ikinciye hamileyim şimdi. Israrlı pisik varsa bez değiştirmek net çözümdür. İlaç değiştirmek yerine bez değiştirin. Her bebeğe her bez olmuyor malesef. Bazen en iyi bez bile llbebeginize iyi gelmeyebilir. Değiştirin derim.Cnm bepabtenol kullaniyordum ben o fayda etmedi
Sudocrem oglumda kullanmistim iyi gelmisti
Olmadi sudoccrem ile devam edelim bakalim
Cgkfte sagol cnm
Hayırlısı ile al kucağına inşallah.
Tam üstüne suyum geldi kızlar 2.30 da hastanedeyiz 1 cm acıklık ama sancı hiç yok dua edin alahım heyecannnn
Biliyorum birkaç bebeğe dr tavsiye etmişti çevremdeki. Kısa süreliğine. Geçince bırakmak üzere.yani onerebiliyor bazı durumlarda dr lar. sanirim Dr a sormadan da kullanmaz burdaki hiçbir anne:) ama uyarı için tsk yine de. Dr a sor diye bi ibare dusmeliydim altınaTravazol kortizonlu bir mantar kremi, doktor vermesen kullanılmaması lazım.
Benim kullandığım bi krem sürekli. Ben de birkaç bebekte kullanılırken gördüğümde şaşırmıştım. O yüzden aklımda kalmıştı. Deri tedavisi yaptığı için aynı zamanda dr o yüzden tavsiye etmiş olabilir. Şimdi sizden bu kadar tepki alinca düşünmeye başladım ben de. Arkadaşlarımı tek tek arayıp sorcam takıldı kafamaTravazol mantar kremi degilmiydi canım. Sıkıntı olmaz mı. Sanırım kullandıgım antibiyotik bende mantara sebep olacak, süt emzirirken kullanılır mı diye düşünüyordum sen bebeğe direk sür demişsin. Bir sıkıntı olmaz mı?
Sağol kuzum sen de hepimize el veriyorsun:) bak bebeği ağlatmadan yıkıyorun artık:)Keisnlikld dogru
Yenidoganda kullanimi sakincali olabilir
Herseyide biliyorsun ya :)
Bide tek basina bebegine bakip burda yardimci oluyorsun
Idol anne seni:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?