2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Arkadaşım hepimizin amacı bebeklere annelere yardım etmek, ve pişiğin mantara çevirdiği durumlarda veriliyor:)

Mesajların hepsini okuyamadım
Minik sarp dün 12.10 da dünyaya geldi
Normal doğum oldu son agrılar zordu ama sonrası güZel rahatca bebeğimi emzirebildim gelenleri oturarak karsıladım şükürler olsun. Bu rahatlıktan dolayı normal istedim 9 ay boyunca.gelmeseydi çsambaya sezeryan olcaktı allahım nasip ettti doğum yapmayan arkadaşlara normali tavsiye ederim sabredin!

Bebeğim emiyor ama daha süt cok yok zamanla inşallah mama veriyoruz beni emdikten sonra sarılık. Olmasın diye .

Benden bu kdr darısı bekleyenlerin başına ( 3-4 kişi kalmıştık burda)

Bana da ilaçlar çok fazla kaşıntı yaptı.Ellerim,kollarım,bacaklarım şişti.İnternetteki kurdeşen fotoğrafları gibiydim.Doktoruma söyledim ilaçları kes dedi.Bir de allerset diye bir ilaç yazdı.Çok uyku yapıyormuş kullanmadım.

Bebeğin pişik kreminden pudrasından sürdüm hep.Fırsat buldukça duş aldım.4-5 güne geçti.İlaçlarımı kestiğim için ağrılarım oldu tabi.Allah yardımcın olsn,inşallah atlatırsın kısa zamanda

Kizlar benim kilolar gitmiyor artik
Ben bugun itibariyle diyete basladim
Ancak ara ogun konusunu nasil yapcam bilemedim
Emziren anneler icin cig sebze ve meyve tuketimi onerilmiyor e sut urunleri de bebeklerde sikinti cikardiginda cok tuketilmesi onerilmiyor
Bende yogurt manyagi oldugumdan ana ogunlerimde yoguet yemeyi duusnuyrm
Ara ogunde kuru meyve ve kuruyemis mi yesem
Ne yapsam
Bide su adim sayar uygulamalar var ya
Evin icinde atilan adimlar sayilir mi :)

Sebebi belli olsun da acısını çekeyim. Bakalım bıraktım hepsini vitamin antibiyotik balık yağı galaktago hiçbirşey içmiyorum. Bu sabah rahat uyandım gibi gün içinde netleşir. Sana da geçmiş olsun çok şükür atlatmışsın. Bugün bir de denize gireceğim tuzlu su iyi gelir diye düşünüyorum. Deniz de temiz. Kanamam hafif var ama tampon kullanıcam zaten cok kalamam bebek süt istiyor şu vücudum bşr tuzlu suyla rahatlasın iyi geliyormuş. Tesekkurler

Bende onu anlamıyorum hem yememiz süt üretmemiz lazım hem sağlıklı beslenmemiz lazım eee sağlıklı şeyler sebze meyve sebze tamam da meyveyi hep pişirememzsinki pişirmeye kalksan işin içine hep şeker giriyor ki ben meyve delisiyim özellikle de yaz meyveleri

Kizlar normal dogum yaptim biliyorsunz..doktorum antibiyotik vermedi..ancak 4. Gun bgn ve vajinamda alev alev yanma hissediyorum.bu konuda bilgisi olan var mi?acaba enfeksiyon mu oldu..bir de goguslerim tas gibi cok aciyor..gogusleri makina ile bosaltiyor musunuz.

Kızlar ya, benim pişik ile başım dertte, nasıl geçecek bu pişik ya, inanın ufacık bir tuvalette bile değiştiriyorum ama yok hala var ve her geçen gün daha kötüye gidiyor

Canım sudocrem iyi geldi bizimkine bi dene istersen.Bir de prima premium care kullanıyorum belki onunla da ilgisi vardır

Aynen cnm mesela kiraz karpuz kavun off dondurmaaa

Canım göğüslerinde sertlik var mı içinde beze gibi... dikkat et bebek bitiremiyorsa sütünü muhakkak boşalt. Mastit çok kötü bişey

Yoğurt biliyorsun yüksek alerjen, istersen yeme.
Benim oğlanın doktor, kuruyemiş ve çikolata mümkün oldukça yeme dedi, pişik yapıyormuş. Kabak, patates gibi az kalorili alerjen olmayan haşlanmış şeyler yiyebilirsin.
Ben salatalık yiyorum, biliyosun onsuz yapamam

Ee salatalikta gaz yapio
Ara ogun ne yicem ben yahu
Sasirdim :)

Medela mini elektrikliden memnunum ben
Ben henuz hic sagmadim, fazlasi kendiliginden akiyor
Antibiyotik neden vermedi acaba
Ben bi hafta kullandim yanma falan olmadi
Bi kac gunde parol ictim
Sadece minoset verdi..bende icmedim..antibiyotigi ozelikle sordum ancak ben enfeksiyon olmadikca vermem gerek yok dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…