Göğüsler de damarlar tas gibi..cok aciyor..olmazsa pompa alip bosalticam..Canım göğüslerinde sertlik var mı içinde beze gibi... dikkat et bebek bitiremiyorsa sütünü muhakkak boşalt. Mastit çok kötü bişey
İnsallah bisi yoktur gecici bir durumdurSadece minoset verdi..bende icmedim..antibiyotigi ozelikle sordum ancak ben enfeksiyon olmadikca vermem gerek yok dedi
Hergun dus al hatta ben iki kez aliyrmGöğüsler de damarlar tas gibi..cok aciyor..olmazsa pompa alip bosalticam..
Dondurma ne yapıyor muş canım ben yedim bi zararı olmadı karpuza hele zaafım var hiç uzak duramam iki gündür kiraz da yedim ama yerken hep bi vicdan azabı ben kırkım çıksın doya doya yerim diyodum ama hep mi yememiz lazım? Ölçülü yesek peki az az şahsen karpuz yedim hep zararını görmedim ama bilemedim kiAynen cnm mesela kiraz karpuz kavun off dondurmaaa
Mesajların hepsini okuyamadım
Minik sarp dün 12.10 da dünyaya geldi
Normal doğum oldu son agrılar zordu ama sonrası güZel rahatca bebeğimi emzirebildim gelenleri oturarak karsıladım şükürler olsun. Bu rahatlıktan dolayı normal istedim 9 ay boyunca.gelmeseydi çsambaya sezeryan olcaktı allahım nasip ettti doğum yapmayan arkadaşlara normali tavsiye ederim sabredin!
Bebeğim emiyor ama daha süt cok yok zamanla inşallah mama veriyoruz beni emdikten sonra sarılık. Olmasın diye .
Benden bu kdr darısı bekleyenlerin başına ( 3-4 kişi kalmıştık burda)
Benimki cok fena hele uyku öncesi sanki atese atıoruz onu öle bagırıo nereye gidiosak kendini farkettirio sonra da hiçbişey yokmuş gibi birden uykuya dalıo gazı var desem gaza benzemio anlamıorum niye böyleHayirli bayramlar iki gundur benim oglumda da var anlattiklarin anlamsiz mizirdaniyor bazen sebebini anlayamiyrm gazini cikariyorum doyuyorda uykusunuda aliyor kendi uyaniyr cunku ben uyandirmak icin caba sarfetmiyrm artik kirkimiz dun doldu 40tan sonra sakin olan bebek azar derler benimki cok sakindi beni fena gunler mi bekliyor acep
Bekliorm bende haala.gözün aydın canım.normal doğum için bekliyorum fakat 40 haftam da geçiyor bakalım hayırlısı olsun hakkımızda bende çok kavuşmak istiyorum artık bizim minnoşaMesajların hepsini okuyamadım
Minik sarp dün 12.10 da dünyaya geldi
Normal doğum oldu son agrılar zordu ama sonrası güZel rahatca bebeğimi emzirebildim gelenleri oturarak karsıladım şükürler olsun. Bu rahatlıktan dolayı normal istedim 9 ay boyunca.gelmeseydi çsambaya sezeryan olcaktı allahım nasip ettti doğum yapmayan arkadaşlara normali tavsiye ederim sabredin!
Bebeğim emiyor ama daha süt cok yok zamanla inşallah mama veriyoruz beni emdikten sonra sarılık. Olmasın diye .
Benden bu kdr darısı bekleyenlerin başına ( 3-4 kişi kalmıştık burda)
Kaç gün bekleniyormuş bende benzer biley duydum. Parayı sarmak lazım hiç hijyenik degildir acaba metalin temas mı etmesi gerekiyor? Bizde sanırım fıtık var bayagı göbeginin uzantısı var dışında. En fazia 2 yıla geçermiş. Dr sararız dedi ama paradan falan bahsetmedi[/
Ne kadar kalırsa o kadar iyi dedi. Bu beze sarıp takicam ben
Ben oğlan uyurken krem deodorant sürüyorum, 1 saat uyuduğu için o kendine gelene kadar kokusu geçiyor.Selam kızlar çok önemli bir konuda yardımınıza ihtiyacım var :)
Ya deodorant, parfüm vs kullanamıyorum bebek emerken etkilenmesin diye. Dün artık bebek pudrası sürdüm ama netten biraz araştırdım hiç birşey önermiyor sadece duştan hemen sonra karbonat sürün diye öneriyorlar.
Siz ne kullanıyorsunuz kokusuz roll on fln kullanabilir miyiz acaba?
Canım benim çok yoğunum. Evde inşaatımız başladı ve mutfağı başka odaya boşalttık, tüm halıları yeniden topladık. Kileri boşalttık ev girilmeyecek durumda karıştı :)) Sizi çok merak ediyorum ama bir türlü fırsat bulamıyorum. Doğumlar bitmiştir sanırım. Sizler nasılsınız?Emire27xxx nerelerdesiin
Bilemedim ki oğlum 3730 gram 54 cm doğdu.Benimki 15 cm canım. Görümceminki de 10cmmiş. Bebeğin boyutuna göre falan mı kesiyorlar acaba. Onun için mi ağrılarım bir türlü geçmedi diye düşünüyorum.
Dr bana bi bac damla verdi hem gaz hem d vitamini 15. Günü bekleme hergün 6 damla ver dedi. Ben de veriyorum.HAnımlar selam, bugün oğlanın 15. Günü olduğu için d vitaminine başladım, damlattığımdan beri huysuz çocik. Sizinkilerde de sorun oldu mu?
Bol bol üzüm suyu iç canım bir tarçın birkaç karanfil üzüm şekersiz hoşaf yap. Öyle güzel ki tadı bol su iç. Şişiriyor zaten. Ben alerji olacagım diye korkudan sadecee sıvıyla besleniyorum nerdeyse.Ee salatalikta gaz yapio
Ara ogun ne yicem ben yahu
Sasirdim :)
Bende kiraz yedimDondurma ne yapıyor muş canım ben yedim bi zararı olmadı karpuza hele zaafım var hiç uzak duramam iki gündür kiraz da yedim ama yerken hep bi vicdan azabı ben kırkım çıksın doya doya yerim diyodum ama hep mi yememiz lazım? Ölçülü yesek peki az az şahsen karpuz yedim hep zararını görmedim ama bilemedim ki
Bana hastanede damardan 12 saatte bi verdiler antibiyotigi. Suyun geldigi icin enfeksiyon riski olabilir diye antibiyotik istedim demisti doktor. Ama eve cikinca kullanmadim dahaSadece minoset verdi..bende icmedim..antibiyotigi ozelikle sordum ancak ben enfeksiyon olmadikca vermem gerek yok dedi
Ben duştan sonra roll on sürüyorum. Alışsın yahu ne yapayım. Cok cok da emiyor, alerjiden dolayı sirke sürmüştüm kabaran yerlerime onun da kokusunu almıştır muhakkak yine de açlık agır basıyor garibe güzel güzel emiyor.Selam kızlar çok önemli bir konuda yardımınıza ihtiyacım var :)
Ya deodorant, parfüm vs kullanamıyorum bebek emerken etkilenmesin diye. Dün artık bebek pudrası sürdüm ama netten biraz araştırdım hiç birşey önermiyor sadece duştan hemen sonra karbonat sürün diye öneriyorlar.
Siz ne kullanıyorsunuz kokusuz roll on fln kullanabilir miyiz acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?