E bıngıldağı erken kapanırsa? Benim oğlanın doktor 15. günden önce kesin verme dedi.Dr bana bi bac damla verdi hem gaz hem d vitamini 15. Günü bekleme hergün 6 damla ver dedi. Ben de veriyorum.
Canım gözün aydın,Allah analı babalı büyütsün, darısı başımıza inşallah.. biliyorum zamanını bekliyor bebişlet ama insan yine de sormadan edemiyor,özel birşey yapmış mıydın? Yürüyüş,ilişki,merdiven dışında..Mesajların hepsini okuyamadım
Minik sarp dün 12.10 da dünyaya geldi
Normal doğum oldu son agrılar zordu ama sonrası güZel rahatca bebeğimi emzirebildim gelenleri oturarak karsıladım şükürler olsun. Bu rahatlıktan dolayı normal istedim 9 ay boyunca.gelmeseydi çsambaya sezeryan olcaktı allahım nasip ettti doğum yapmayan arkadaşlara normali tavsiye ederim sabredin!
Bebeğim emiyor ama daha süt cok yok zamanla inşallah mama veriyoruz beni emdikten sonra sarılık. Olmasın diye .
Benden bu kdr darısı bekleyenlerin başına ( 3-4 kişi kalmıştık burda)
Gözün aydın canım. Ben de normal doğum isterdim ama ikiz olunca bir de risk olunca zaten 35. haftada geldi bebişlerim. Çok şükür şimdi toparladılar. Ama haklısın normal doğum gibisi yok. Sezeryandan sonra çok çektim valla.Mesajların hepsini okuyamadım
Minik sarp dün 12.10 da dünyaya geldi
Normal doğum oldu son agrılar zordu ama sonrası güZel rahatca bebeğimi emzirebildim gelenleri oturarak karsıladım şükürler olsun. Bu rahatlıktan dolayı normal istedim 9 ay boyunca.gelmeseydi çsambaya sezeryan olcaktı allahım nasip ettti doğum yapmayan arkadaşlara normali tavsiye ederim sabredin!
Bebeğim emiyor ama daha süt cok yok zamanla inşallah mama veriyoruz beni emdikten sonra sarılık. Olmasın diye .
Benden bu kdr darısı bekleyenlerin başına ( 3-4 kişi kalmıştık burda)
Bizde deviti doğumdan itibaren kullanmaya başladık, sabah 10:00 da 3 damlaE bıngıldağı erken kapanırsa? Benim oğlanın doktor 15. günden önce kesin verme dedi.
Sen nasıl oldun bu arada? Denize gireceğim demişsin, çok mantıklı geldi bana da. Umarım bir an önce iyileşirsin.
geç oldu mu bilmiyorum ,benımkı mamajoo elekttrikli tekli pompa.Kızlar acil yardım. Süt sagma makinasi ne aldınız?kullanıp memnun kaldığıniz marka varmi
ondan değildi canımda. artık o makas gibiden alacagım. dun ebebekın yanından gecerken baktım 30 tl: s almadım nette yarı fıyatına. onu alacgım.Biz makas gibi olan tırnak makasından kullanıyoruz canım. Kolay oluyor sanki. Seninki ondan mıydı?
evet benımkıde memeyı ck sevıyor ac değilse bıle duuyor memede.Kızlar sizin bebekler de sürekli memede mi durmak istiyor? Ya emiyor ya da uyumak istiyor. Bir de altını değiştiriken kesiyormuşuz gibi ağlıyor. Sizin ufaklıklarda durum nedir?
duphalac kullandım hala arada kullanıyorum. hayatımın ılacı.Kizlar bizim 15 gunumuz ama ben hala tuvalete cikarken zorlaniyorum sancim oluyor sezeryan olmustum sizde nasil oldu
gelsin gelsin bilgilerini paylaşsın. hem cok zayıf değil. onuda 55 yaparızhttps://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/dogumdan-sonra-hep-birlikte-zayifliyoruz.1009634/
Kizlar buraya gelin zayiflayalim artik :)
beatrices sen haric :) sana yasak ora
mamajoo tekli elektrikli aldım.cok memmunum.hergun bır kaç defa kullanıyorum.fıyatıda uygun.Pompa icin marka tavsiyeniz var mi?
haaa haaaa alemsın. paylaş kuzum nolacak. en fazla hırslanırım ben:)Ahahah dün foto çektim, sonra laf yiyorum diye koymadım, korkuyorum sizdenGöbek duruyo benim de sezaryen kesiğinden, 40 çıksın da jillian yapıp halledeceğim:)
mervecim bizim koruda hem kuruma hemde bebek orda doğdugu için indirim var. ilk kontrollerı orda yaptırdık.çok uzak değil ama eskı eve göre dolambaclı yol. bebege eziyet etmeyelım dıyoruz.
ben genelde 23.00-24.00 arası veriyorum bebege o damlayı.HAnımlar selam, bugün oğlanın 15. Günü olduğu için d vitaminine başladım, damlattığımdan beri huysuz çocik. Sizinkilerde de sorun oldu mu?
Bana da damardan 2 kez verdi hastanedeyken..acaba ben mi abaryiyorum bilemedim..neyse carsamba dikis kontrolum var..varsa bi enf. Tedavi verir..Bana hastanede damardan 12 saatte bi verdiler antibiyotigi. Suyun geldigi icin enfeksiyon riski olabilir diye antibiyotik istedim demisti doktor. Ama eve cikinca kullanmadim daha
Bilemedim Bahar'cım ne olacak bu dvit işi. 30'unda randevusu var, tekrar soracağım. Sakinledi şimdi.geç oldu mu bilmiyorum ,benımkı mamajoo elekttrikli tekli pompa.
ondan değildi canımda. artık o makas gibiden alacagım. dun ebebekın yanından gecerken baktım 30 tl: s almadım nette yarı fıyatına. onu alacgım.
evet benımkıde memeyı ck sevıyor ac değilse bıle duuyor memede.
ama alt değiştırırken dünyalar onun oluyor.. sakın huzurlu mayısık...
duphalac kullandım hala arada kullanıyorum. hayatımın ılacı.
ömrumde ilk defa bır ilacı bitirdim
gelsin gelsin bilgilerini paylaşsın. hem cok zayıf değil. onuda 55 yaparız
mamajoo tekli elektrikli aldım.cok memmunum.hergun bır kaç defa kullanıyorum.fıyatıda uygun.
haaa haaaa alemsın. paylaş kuzum nolacak. en fazla hırslanırım ben:)
mervecim bizim koruda hem kuruma hemde bebek orda doğdugu için indirim var. ilk kontrollerı orda yaptırdık.çok uzak değil ama eskı eve göre dolambaclı yol. bebege eziyet etmeyelım dıyoruz.
bır aylık muayene randevusunu eryaman hastanesınden aldım. 3temmuzda. bıze cok yakın. yuruyerek bıle gıdılır. o yuzden. dr hakkında görüşlerimi yazarım.
ben genelde 23.00-24.00 arası veriyorum bebege o damlayı.
huzursuzluk hissetmedim.
burdakı arkadaslar genelde kusturuyor demişlerdi.
dun emdıkten hemen sonra verdım benımkıde kustu.
dıkkat edecegım artık. emsin zaman gecsın oyle verecegım...
Canim bizim hastane 15.gun cagirdi burda kimse gitmemis herhalde bizi d vitamini ignesi icin cagirdilar normal mi ki doktrla ilgili tecrubelerini bekliyorumgeç oldu mu bilmiyorum ,benımkı mamajoo elekttrikli tekli pompa.
ondan değildi canımda. artık o makas gibiden alacagım. dun ebebekın yanından gecerken baktım 30 tl: s almadım nette yarı fıyatına. onu alacgım.
evet benımkıde memeyı ck sevıyor ac değilse bıle duuyor memede.
ama alt değiştırırken dünyalar onun oluyor.. sakın huzurlu mayısık...
duphalac kullandım hala arada kullanıyorum. hayatımın ılacı.
ömrumde ilk defa bır ilacı bitirdim
gelsin gelsin bilgilerini paylaşsın. hem cok zayıf değil. onuda 55 yaparız
mamajoo tekli elektrikli aldım.cok memmunum.hergun bır kaç defa kullanıyorum.fıyatıda uygun.
haaa haaaa alemsın. paylaş kuzum nolacak. en fazla hırslanırım ben:)
bır aylık muayene randevusunu eryaman hastanesınden aldım. 3temmuzda. bıze cok yakın. yuruyerek bıle gıdılır. o yuzden. dr hakkında görüşlerimi yazarım.
ben genelde 23.00-24.00 arası veriyorum bebege o damlayı.
huzursuzluk hissetmedim.
burdakı arkadaslar genelde kusturuyor demişlerdi.
dun emdıkten hemen sonra verdım benımkıde kustu.
dıkkat edecegım artık. emsin zaman gecsın oyle verecegım...
Bugün 2 hafta oldu. Hiç kendi kendine oyalanmiyor maalesefCanım durduğu da oluyor ama genelde ilgi istiyor kucaklıyorum konuşuyorum tabi bunlar iki saat için geçerli iki saatten fazla uyanık oldumu mızlıyor uyumuyor uyutma çabaları verirken de bir iki saat geçiyor ama çok sık olmuyor bu üç dört saat uyanık kalması ama iki iki buçuk saat uyanık duruyor
Ben akşam üstü beş veya altıda uykudan uyanma saatine denk geldiyse özellikle uyutmamaya çalışıyorum sekize kadar gece güzel uyuyor öyle siz kaç günlük oldunuz
Hep ağlıyor mu altını temizledin karnı doydu gazı çıktı ve uykusu yoksa oyalanıyor benim sıpa kendi kendine yoksa tabi oda mızlıyor seninki hiç derdi olmadığı haldedemi ağlıyorBugün 2 hafta oldu. Hiç kendi kendine oyalanmiyor maalesef
Yazık çociklerimize
Cnm ben kristal tuz kullaniyrmSelam kızlar çok önemli bir konuda yardımınıza ihtiyacım var :)
Ya deodorant, parfüm vs kullanamıyorum bebek emerken etkilenmesin diye. Dün artık bebek pudrası sürdüm ama netten biraz araştırdım hiç birşey önermiyor sadece duştan hemen sonra karbonat sürün diye öneriyorlar.
Siz ne kullanıyorsunuz kokusuz roll on fln kullanabilir miyiz acaba?
Cnm bende yedim karpuz falanDondurma ne yapıyor muş canım ben yedim bi zararı olmadı karpuza hele zaafım var hiç uzak duramam iki gündür kiraz da yedim ama yerken hep bi vicdan azabı ben kırkım çıksın doya doya yerim diyodum ama hep mi yememiz lazım? Ölçülü yesek peki az az şahsen karpuz yedim hep zararını görmedim ama bilemedim ki
Hic olmuyorHAnımlar selam, bugün oğlanın 15. Günü olduğu için d vitaminine başladım, damlattığımdan beri huysuz çocik. Sizinkilerde de sorun oldu mu?
Yeşil cay zararli dir diye dusunmustum
Bilmiyorum bıngıldagına ne olacak off kafam karışık onu yeme bunu yeme coxuga sunu ver sunu verme herşeyi sallamak istiyorum yoruldum. Dr a sordum 15 günü bekleyeyimmi dedim yok ded hemen ver dedi. Ama benimde içime sinmiyor açıkcası çocugu güneşe çıkarırım akşam sabah 1-2 dakikayla başlatırım kolları bacakları güneş görsün d vitaminini oradan alsın. Bu arada ben mustelanın güneş koruyucusunu almıştım after sunını falan kullanmama gerek varmıdır acaba bebek için?E bıngıldağı erken kapanırsa? Benim oğlanın doktor 15. günden önce kesin verme dedi.
Sen nasıl oldun bu arada? Denize gireceğim demişsin, çok mantıklı geldi bana da. Umarım bir an önce iyileşirsin.
Bizim de aynı ben bidaha götürmedim büyüklerimiz çok az diyorlar.çok sarılık olsa çişi sapsarı olur diyorlar onlara güvenip götürmedim tekrar tekrar kan vermek zoruma gidiyor kilo alımı da iyi çok şükür bayram sonrası 1 aylık kontrolümüz var bakalım Dr yine bakalım derse yine kan veririz20 gunluk olacak kizim doktor anne sutu sariligi buyuk ihtimal dedi kan verdik idrari bekliyoruz yapmasini 17 yi gorunce telaslandim o kadar da emzirmeye çalışıyorum iyi de kilo aldi ama inatla gecmiyo yuzunun gozunun sariligi
Canım çig yiyince noluyoki. Ben hep çig yiyiyorum. Annem eskilerden oldugu için hep şunu yeme böyle olur bunu yeme böyle olur der. Ama çiglik hakkında bişey demedi hiç. Hayret!!unuttu zaarAynen cnm mesela kiraz karpuz kavun off dondurmaaa
Canım ben bi ara karbonat kullanıyodum. İnanılmaz etkili ter kokusuna. Şuan hep ewde oldugumdan duş alıyorum günlük ve pek bişey sürmüyorum. Kendimi kokluyorum ama ter degilde genelde kusmuk kokuyorumSelam kızlar çok önemli bir konuda yardımınıza ihtiyacım var :)
Ya deodorant, parfüm vs kullanamıyorum bebek emerken etkilenmesin diye. Dün artık bebek pudrası sürdüm ama netten biraz araştırdım hiç birşey önermiyor sadece duştan hemen sonra karbonat sürün diye öneriyorlar.
Siz ne kullanıyorsunuz kokusuz roll on fln kullanabilir miyiz acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?