2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Dr bana bi bac damla verdi hem gaz hem d vitamini 15. Günü bekleme hergün 6 damla ver dedi. Ben de veriyorum.
E bıngıldağı erken kapanırsa? Benim oğlanın doktor 15. günden önce kesin verme dedi.
Sen nasıl oldun bu arada? Denize gireceğim demişsin, çok mantıklı geldi bana da. Umarım bir an önce iyileşirsin.

Canım gözün aydın,Allah analı babalı büyütsün, darısı başımıza inşallah.. biliyorum zamanını bekliyor bebişlet ama insan yine de sormadan edemiyor,özel birşey yapmış mıydın? Yürüyüş,ilişki,merdiven dışında..

Gözün aydın canım. Ben de normal doğum isterdim ama ikiz olunca bir de risk olunca zaten 35. haftada geldi bebişlerim. Çok şükür şimdi toparladılar. Ama haklısın normal doğum gibisi yok. Sezeryandan sonra çok çektim valla.

Bizde deviti doğumdan itibaren kullanmaya başladık, sabah 10:00 da 3 damla

Kızlar acil yardım. Süt sagma makinasi ne aldınız?kullanıp memnun kaldığıniz marka varmi
geç oldu mu bilmiyorum ,benımkı mamajoo elekttrikli tekli pompa.

Biz makas gibi olan tırnak makasından kullanıyoruz canım. Kolay oluyor sanki. Seninki ondan mıydı?
ondan değildi canımda. artık o makas gibiden alacagım. dun ebebekın yanından gecerken baktım 30 tl: s almadım nette yarı fıyatına. onu alacgım.

Kızlar sizin bebekler de sürekli memede mi durmak istiyor? Ya emiyor ya da uyumak istiyor. Bir de altını değiştiriken kesiyormuşuz gibi ağlıyor. Sizin ufaklıklarda durum nedir?
evet benımkıde memeyı ck sevıyor ac değilse bıle duuyor memede.
ama alt değiştırırken dünyalar onun oluyor.. sakın huzurlu mayısık...

Kizlar bizim 15 gunumuz ama ben hala tuvalete cikarken zorlaniyorum sancim oluyor sezeryan olmustum sizde nasil oldu
duphalac kullandım hala arada kullanıyorum. hayatımın ılacı.
ömrumde ilk defa bır ilacı bitirdim

gelsin gelsin bilgilerini paylaşsın. hem cok zayıf değil. onuda 55 yaparız

Pompa icin marka tavsiyeniz var mi?
mamajoo tekli elektrikli aldım.cok memmunum.hergun bır kaç defa kullanıyorum.fıyatıda uygun.

Ahahah dün foto çektim, sonra laf yiyorum diye koymadım, korkuyorum sizden Göbek duruyo benim de sezaryen kesiğinden, 40 çıksın da jillian yapıp halledeceğim:)
haaa haaaa alemsın. paylaş kuzum nolacak. en fazla hırslanırım ben:)

Ankaradaki arkadaslar bebeginizi hango doktora goturmeyi dusunuyosunz A aydogdu06 canim srn koruya devammi
mervecim bizim koruda hem kuruma hemde bebek orda doğdugu için indirim var. ilk kontrollerı orda yaptırdık.çok uzak değil ama eskı eve göre dolambaclı yol. bebege eziyet etmeyelım dıyoruz.
bır aylık muayene randevusunu eryaman hastanesınden aldım. 3temmuzda. bıze cok yakın. yuruyerek bıle gıdılır. o yuzden. dr hakkında görüşlerimi yazarım.

HAnımlar selam, bugün oğlanın 15. Günü olduğu için d vitaminine başladım, damlattığımdan beri huysuz çocik. Sizinkilerde de sorun oldu mu?
ben genelde 23.00-24.00 arası veriyorum bebege o damlayı.
huzursuzluk hissetmedim.
burdakı arkadaslar genelde kusturuyor demişlerdi.
dun emdıkten hemen sonra verdım benımkıde kustu.
dıkkat edecegım artık. emsin zaman gecsın oyle verecegım...

Bana hastanede damardan 12 saatte bi verdiler antibiyotigi. Suyun geldigi icin enfeksiyon riski olabilir diye antibiyotik istedim demisti doktor. Ama eve cikinca kullanmadim daha
Bana da damardan 2 kez verdi hastanedeyken..acaba ben mi abaryiyorum bilemedim..neyse carsamba dikis kontrolum var..varsa bi enf. Tedavi verir..

Bilemedim Bahar'cım ne olacak bu dvit işi. 30'unda randevusu var, tekrar soracağım. Sakinledi şimdi.
Güneş var diye erken verdim ben. Sonuçta d vitamini güneşte sentezleniyor.
11-12 dedin mi benim oğlan çoktan uyumuş oluyor. En geç 9'da gece moduna geçiyor. O saatte ben de pert olduğumdan unuturum. Bir de akşam yatmadan Maflor veriyorum zaten, ağır gelmesin diye de vermedim.

beatrices bizim kızın da midesini bulandırıyor.
lilipit ara öğünde kuru meyveler öneriliyor bir de hurma. Ben de bol yeşil çay içiyorum. Emzirmeye bi sıkıntı verdiğine dair bişey bulamadım. O yüzden rezene ve yeşil çay içiyorum çok güzel ödem attırıyor.

Canim bizim hastane 15.gun cagirdi burda kimse gitmemis herhalde bizi d vitamini ignesi icin cagirdilar normal mi ki doktrla ilgili tecrubelerini bekliyorum

Bugün 2 hafta oldu. Hiç kendi kendine oyalanmiyor maalesef

Bugün 2 hafta oldu. Hiç kendi kendine oyalanmiyor maalesef
Hep ağlıyor mu altını temizledin karnı doydu gazı çıktı ve uykusu yoksa oyalanıyor benim sıpa kendi kendine yoksa tabi oda mızlıyor seninki hiç derdi olmadığı haldedemi ağlıyor

Yazık çociklerimize Şifa olsa, dert olmasa keşke.

Cnm ben kristal tuz kullaniyrm
Cok memnunum
Gratislerde var

Cnm bende yedim karpuz falan
Gaz yapiyor deniliyor ne bilyim
Dondurmada soguk ya
Soguk yiyeceklerde bebege gaz yapar huzursuz eder

Yeşil cay zararli dir diye dusunmustum
Esime rezene aldirayim hemen

Bilmiyorum bıngıldagına ne olacak off kafam karışık onu yeme bunu yeme coxuga sunu ver sunu verme herşeyi sallamak istiyorum yoruldum. Dr a sordum 15 günü bekleyeyimmi dedim yok ded hemen ver dedi. Ama benimde içime sinmiyor açıkcası çocugu güneşe çıkarırım akşam sabah 1-2 dakikayla başlatırım kolları bacakları güneş görsün d vitaminini oradan alsın. Bu arada ben mustelanın güneş koruyucusunu almıştım after sunını falan kullanmama gerek varmıdır acaba bebek için?

Ben an itibari ile gayet iyiyim. Çok büyük ihtimal antibiyotik yaptı. Sabah da hafif bir hareketlilik vardı ama sirke yatıştırdı küçük bir bölgeyi. Şu an vukuat yok. Bayramdan sonra bir kontrol şart oldu. Denize gireceğim 4 ten sonra bence de iyi gelicektir.
Senin bebiş niye huzursuz, gaz sancısı olabilir mi?

20 gunluk olacak kizim doktor anne sutu sariligi buyuk ihtimal dedi kan verdik idrari bekliyoruz yapmasini 17 yi gorunce telaslandim o kadar da emzirmeye çalışıyorum iyi de kilo aldi ama inatla gecmiyo yuzunun gozunun sariligi
Bizim de aynı ben bidaha götürmedim büyüklerimiz çok az diyorlar.çok sarılık olsa çişi sapsarı olur diyorlar onlara güvenip götürmedim tekrar tekrar kan vermek zoruma gidiyor kilo alımı da iyi çok şükür bayram sonrası 1 aylık kontrolümüz var bakalım Dr yine bakalım derse yine kan veririz

Canım ben bi ara karbonat kullanıyodum. İnanılmaz etkili ter kokusuna. Şuan hep ewde oldugumdan duş alıyorum günlük ve pek bişey sürmüyorum. Kendimi kokluyorum ama ter degilde genelde kusmuk kokuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…