Neden yıkamıyorsunuz canım hastanede bile yıkıyorlar doğar doğmaz biz eve gelince yıkadık 2gün arayla yıkıyoruz hem daha çabuk düşüyor göbeği 7.gün düştü ilk bebeğim bu bebeğim 4günlük oda 7.günü bulmaz öyle görünüyor bide çocuk doktoru göbek bakım seti verdi onunla siliyoruzBugün 12. gün ama bizim göbek bağı hala düşmedi. Kuru bakım olduğu için hiç bir şey sürmüyoruz. Yıkayamadık daha çocuğu, bugün artık bacaklarını yıkadık çişli kalmasın diye. Sizin göbek bağı ne zaman düştü?
sizin bebiş erkenciymiş. aslında senin yaptığın doğru. ben bir kez gece verince devam ettim oyle.Bilemedim Bahar'cım ne olacak bu dvit işi. 30'unda randevusu var, tekrar soracağım. Sakinledi şimdi.
Güneş var diye erken verdim ben. Sonuçta d vitamini güneşte sentezleniyor.
11-12 dedin mi benim oğlan çoktan uyumuş oluyor. En geç 9'da gece moduna geçiyor. O saatte ben de pert olduğumdan unuturum. Bir de akşam yatmadan Maflor veriyorum zaten, ağır gelmesin diye de vermedim.
dr la ılgılı tecrubemı tabıkı yazarım ama en iyi dr en yakın dr durCanim bizim hastane 15.gun cagirdi burda kimse gitmemis herhalde bizi d vitamini ignesi icin cagirdilar normal mi ki doktrla ilgili tecrubelerini bekliyorum
canım tum yazdıgınız yıyeceklerı okudum hepsini tuketıyorum ben ,herzamanki gibiCnm bende yedim karpuz falan
Gaz yapiyor deniliyor ne bilyim
Dondurmada soguk ya
Soguk yiyeceklerde bebege gaz yapar huzursuz eder
Bilmiyorum bıngıldagına ne olacak off kafam karışık onu yeme bunu yeme coxuga sunu ver sunu verme herşeyi sallamak istiyorum yoruldum. Dr a sordum 15 günü bekleyeyimmi dedim yok ded hemen ver dedi. Ama benimde içime sinmiyor açıkcası çocugu güneşe çıkarırım akşam sabah 1-2 dakikayla başlatırım kolları bacakları güneş görsün d vitaminini oradan alsın. Bu arada ben mustelanın güneş koruyucusunu almıştım after sunını falan kullanmama gerek varmıdır acaba bebek için?
Ben an itibari ile gayet iyiyim. Çok büyük ihtimal antibiyotik yaptı. Sabah da hafif bir hareketlilik vardı ama sirke yatıştırdı küçük bir bölgeyi. Şu an vukuat yok. Bayramdan sonra bir kontrol şart oldu. Denize gireceğim 4 ten sonra bence de iyi gelicektir.
Senin bebiş niye huzursuz, gaz sancısı olabilir mi?
Ilk verdiginde benim oglanda da huzursuz olmustu ama sonra sonra alisti sanirinHAnımlar selam, bugün oğlanın 15. Günü olduğu için d vitaminine başladım, damlattığımdan beri huysuz çocik. Sizinkilerde de sorun oldu mu?
Boyun,bogaz cevrelerinde pişik olabiliyor.onada bagirabiliyorlar.Benimki cok fena hele uyku öncesi sanki atese atıoruz onu öle bagırıo nereye gidiosak kendini farkettirio sonra da hiçbişey yokmuş gibi birden uykuya dalıo gazı var desem gaza benzemio anlamıorum niye böyle
Lansinoh kullanıyorum, bi sıkıntı çıkarmadı şimdiye dek. Gayet memnunumPompa icin marka tavsiyeniz var mi?
17.gun verdim ilk kez.1 damla azcik mamasina katmistim. İlk o gun kustu.HAnımlar selam, bugün oğlanın 15. Günü olduğu için d vitaminine başladım, damlattığımdan beri huysuz çocik. Sizinkilerde de sorun oldu mu?
Düştü canım, artık gün aşırı yıkıyoruz bizde. Allaha şükür suyu sevdi hiç sesi çıkmıyor. Kıyafetleri giydirirken ağlıyor sadeceNeden yıkamıyorsunuz canım hastanede bile yıkıyorlar doğar doğmaz biz eve gelince yıkadık 2gün arayla yıkıyoruz hem daha çabuk düşüyor göbeği 7.gün düştü ilk bebeğim bu bebeğim 4günlük oda 7.günü bulmaz öyle görünüyor bide çocuk doktoru göbek bakım seti verdi onunla siliyoruz
Mukuslu kaka, kaka yaparken gürültü var mı? Döküntü var mı kulak arkası, ensede filan?beatrices selam. Benim de laktoz alerjim var. Oğlan da 26 günlük oldu. Cooook gazlı bir bebek damla kullanıyoruz. acaba benim yediğim ekstra bisey mi var Sütte falan dikkat ediyorum ama özellikle bisey var mı yememem gereken.
Bi huzur bulamadı bizim sıpa
17.gun verdim ilk kez.1 damla azcik mamasina katmistim. İlk o gun kustu.
2 gun aradan sonra 2 damla verdim yine kusstu.2 gun daha bekledim 3 damla verdim cook kustu.
Mamalarda var nasilsa diye vermedim artik.
İlk kontrolde doktoruna soyledim onunda 8 aylik oglu var bu arada.oda,butun bebekler kusuyor o damlada,istemiyorlar dedi.bir damla onerdiACD3 du galiba.15 damla ver gunde bir seferde dedi. İlaci aldim evde okudum. 4-10 yas cocuklara uygundur yaziyordu kapagini bile acmadim.20 tl bosuna vermisim galiba.
Tv de bir dr. D vit.yetişkinlerde zehirlenme yapmaz yan etkisi yoktur fakat yenidogan ve bebeklerde doz asimi zehirlenmesi tablolari mevcuttur demisti
30. Gunu K vit. Aşisinin 2.dozuna gittik saglikocaginaCanim bizim hastane 15.gun cagirdi burda kimse gitmemis herhalde bizi d vitamini ignesi icin cagirdilar normal mi ki doktrla ilgili tecrubelerini bekliyorum
Mukuslu kaka, kaka yaparken gürültü var mı? Döküntü var mı kulak arkası, ensede filan?
Süt ürünleri, süt içeren ürünler (bisküvi vs) yoğurt, yumurta, yunurta içeren ürünler. Kendinden çekirdekliler, domates, biber,çilek... bunlar yüksek alerjen. Dana eti de çapraz alerjen.
Ama gaz dışında belirti yoksa, süt ve süt ürünlerini kessen yeter bence.
Ben bu dr. U degistireyim.kendi cocugunu nasil buyutuyorsa artik.Benim oğlan kusmadı. Decatabs damlanın adı 38 lira sanırım fiyatı da. Ama içinde soğuk sıkım zeytinyağı ve bir kaç vitamin var. D vitamini yağda çözünüyor diye basmışlar zeytinyağını. Bebekler içindir diyor, ölçü 5 damla.
Bir kaç saat sonra sakinledi, şimdi iyi gibi.
Bugün 9. Günüm ve daha iki gündür nispeten rahat yatıp kalkabiliyorum. O sorun her neyse bende de varEvet canım 13ünde oldu. Bazı insanlar ikinci gün normal ameliyat olmamış gibi oturup kalkıyor. Ben niye böyle oldum diye kafamı kurcalayıp duruyor. Kuzenimin eşi yapmıştı doğum. 2. gün hastaneden çıktıklarında evlerinin alt katında kv desinde bizle beraber oturmuştu. Suratı bile büzüşmemişti. Ben günlerce kıvrandım durdumArada bir fark var ama ne.
Bizim kızda öyle, ya emiyor ya uyuyor. Gerçi bazen uykuya geçişteKızlar sizin bebekler de sürekli memede mi durmak istiyor? Ya emiyor ya da uyumak istiyor. Bir de altını değiştiriken kesiyormuşuz gibi ağlıyor. Sizin ufaklıklarda durum nedir?
Bizim kizda babasının kucagina kakali gaz bombası attıBenimki kız olmasına rağmen üstüme işeyebiliyor
Şimdiye kadar 2 kez üstüme işedi
Valla bende heeerşeyi yiyorumBen meyve günde 2-3 kez yiyorum bide fiks hergun dondurma.zaten yemek konusunda sınırlıyiz o gaz yapar bu gaz yapar diye.bide meyve ve dondurma yemezsem o zaman patlarim. Gaz olayı kimi doktorlara göre senin yediklerinle hiç bağlantılı değil kimilerine göre yememe listesi var.hem bide emzirirken sağlıklı beslen denir.
canim idrari zar zor verdik bakalim sonuc ne cikacak sana da bildiririm durumu kilo alimi beslenmesi iyi bizim de kan uyusmazligimiz yok büyük ihtimal amne sutu sariligi cikacak o da eoey sürüyormuş ya 3 aya variyomusBizim de aynı ben bidaha götürmedim büyüklerimiz çok az diyorlar.çok sarılık olsa çişi sapsarı olur diyorlar onlara güvenip götürmedim tekrar tekrar kan vermek zoruma gidiyor kilo alımı da iyi çok şükür bayram sonrası 1 aylık kontrolümüz var bakalım Dr yine bakalım derse yine kan veririz
Tüm.dediklerin yapılmış halde iken bile huysuz. Hep kucak hep kucak nereye kadar bilemedim..gün içinde 3-5 kez.yattigi yerden aglamasa ya. Biraz tek vakit geçirme sağa sola baksa falan..ben nsl iş yapıcam tek kalınca?Hep ağlıyor mu altını temizledin karnı doydu gazı çıktı ve uykusu yoksa oyalanıyor benim sıpa kendi kendine yoksa tabi oda mızlıyor seninki hiç derdi olmadığı haldedemi ağlıyor
Lansinoh kullanıyorum, bi sıkıntı çıkarmadı şimdiye dek. Gayet memnunum
Teklimi yoksa cift baslikli olanimi?Lansinoh kullanıyorum, bi sıkıntı çıkarmadı şimdiye dek. Gayet memnunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?