2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kizlar lansinoh cift baslikli mi yoksa medala mini elektriklimi onerirsiniz pompa icin??

Merhaba kizlar, bazi problemlerden uzun süre ayri kaldim. Umarim herkes saglikla bebisine kavusmustur, iyidir.
Benim bugün tahmini dogum tarihi, 40+0. Randevum vardi, her sey yolunda bekliyoruz bebisin gelmesini :) Hergün bol bol yürüyorum hep aktif gecti hamileligim. Bakalim benim ufaklik ne zaman gelecek...
özlemisim burayi cok simdi okuyabildigim kadar okumaya calisacagim.
Hepinize sevgiler

Konyada olan var mi hanimlar. Eger varsa bebisleriniz nasik giydiriyorsunuz iki gundur hava sicak malum biri der üşür biri der pişer kafam karisti az fikir alayim. Bide dunden beri gaz ve kaka sorunumuz var dun o kadar agladi ki oglum annemle elimiz ayagimiza dolasti kakasini cirt cirt yapan bebe yalamaz oldu ikinirken agladi hep annemde eski usul yesil sabun koydu cok az hemen yapti hemde 3 bez ard arda dolu dolu bez degistiriken ortaliga da yapti uyudu kaldi. Ama dunden beri icim bi tuhaf acaba sabun zararlimiydi diye dusunup duruyrm var mi fikri olan haftaya randevumuz var doktora soracgm elbet. Bide bugun oglumun yuzu resmen isilik oldu hemde o kadar cok ki saclarinin icinde bile var sicaktan pisti mi acep banyo her gun yapiyrz rahatliyr vucudunda yok sadece kaşlarinin icinden baslayarak kafasinin yarisina kadar kipkirmizi isilik. Bugunde hymuysuzlugu devam ediyr cozemedik. Dun ilk defa kalabalik bi ortamdaydik malum bayram annemlere gittim gelen giden ah ne uslu cocuk ah ne guzel yuzu var diyor hep diyrm masallahta diyin diye esimde nazar degdi cocuga diye dolaniyr ortalikta oda icime dert oldu aman ya off

Sahil şehrinde yaşamanın avantajı diyelim.

Benim doğuştan. Dondurmayı Yaşar Usta'dan sorbe olarak yiyebilirsin, Central'a çok yakın yeri:)

cnim hic takma boyle seyleri benim de kizimda cikti yuzunde her gun banyo yaptiriyorum temizliyorum iyi gelisen bebeklerde çıkarmış gecer mersk etme nazar boncugu olsun o da. herkesin dedigine bakma sen sifir kol citcitli zibin ustune uzun kollu altina da patikli alt giydiriyorum yeterli bence az daha isinsin kisa kollu giydiririz tek simdi evler birz daha serin dışarıdan

Kızlar aktardan rezene ve anason aldım. Çayını nasıl demleyebilirim bilen var mı acaba??
suyu kaynatiyosun kaynayan suyun altini kapatip 1 su bardagi suya bir tatli kasigi cay koyuyorsun 10 dk demlenince suzdurup iciyosun iki cayi karistirip da icme sabah biri aksam birini ic ben rezeneyi seviyorum da anasonun tadi bi garip geldi

MErhaba, nasılsınız? Biz buralarda doğurduk siz yokken:) umarım her şey iyidir:) sevgiler

Tüm.dediklerin yapılmış halde iken bile huysuz. Hep kucak hep kucak nereye kadar bilemedim..gün içinde 3-5 kez.yattigi yerden aglamasa ya. Biraz tek vakit geçirme sağa sola baksa falan..ben nsl iş yapıcam tek kalınca?
Canım biz bir aylık olduk senin daha iki hafta bekle bakalım inşallah bir hafta sonra falan seninki de oynamaya başlar kendi kendine bide arada bir ağlasada kucaklama bakalım emzikle yüksek sesle konuşarak falan yerinde oyalamaya çalış bakalım alışıcakmı

Kızlar aktardan rezene ve anason aldım. Çayını nasıl demleyebilirim bilen var mı acaba??
Ben zaten kahvaltı da hep rezene içiyorum hamileliğimin 7.ayından beri kahvaltıdan sonra da çay süzgüleri varya küçük ona biraz rezene biraz anason birazda toz kimyon koyuyorum bardağa oturtuyorum üstündende sıcak su kimyon çöküncede içiyorum

Alerji belirtisi yoksa ya da ailede alerji yoksa niye yemeyesin:)
Ben kendim alerjik olduğum için kakasını takip ederek ekliyorum.
Ya benim canım şu d vitamini olayına sıkıldı şimdi. Bazıları 15. Gün demiş biz erken başladık baya, bişey olur mu ki
Hem çocuk dr u hem küvezde kalırkennyopun bakımda başlatmışlardı erkenden bize

Saol canım tavsiye icin bu sanci idrari yaparkende oliyor bende

Kuzum doktora göre değişiyor, benimki bıngıldağı erken kapanmasın diye 15. Günden sonra dedi. Ama doğru söylemiştir diyemem, bana mantıklı geldi. Üstüne de not atmış 15. Günden sonra diye.

Eklentiler

• IMG_7011.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 45
Kuzum doktora göre değişiyor, benimki bıngıldağı erken kapanmasın diye 15. Günden sonra dedi. Ama doğru söylemiştir diyemem, bana mantıklı geldi. Üstüne de not atmış 15. Günden sonra diye.
Bizimki niye böyle yaptı ki, bazı arkadaşlarıma da aynı şekilde kimi dr hemen başla, kimisi 15. Gün demiş. Bıngıldağı erken kapanırsa ne olıyor? Nasıl anlıcam ben bunu şimdi

Bende seni meraklardaydim.canim nickni bilmedigimden yazamadim umarim hersey yolundadir hayirlisyla gelsin bebisin

Biberonla mama verdiğim zamanlarda bebeği hafif dik tutuyorum yatar pozisyonda biberon vermiyorum. Çok hızlı içtiği için bazen süt boğazonda kalıyor hemen ters çevirip sırtına hafif hafif vuruyoruz. Sizdede böyle oluyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…