- 29 Mayıs 2013
- 1.229
- 1.298
- 133
emzirirken oluyo canim sutum cok hizli geldigi icin agzinda biriktiriyo ve cok.kez bogazinda kaldi beni korkuttu bayagiBiberonla mama verdiğim zamanlarda bebeği hafif dik tutuyorum yatar pozisyonda biberon vermiyorum. Çok hızlı içtiği için bazen süt boğazonda kalıyor hemen ters çevirip sırtına hafif hafif vuruyoruz. Sizdede böyle oluyor mu?
ikisinden birini sececeksenız mutlaka medela.Kizlar lansinoh cift baslikli mi yoksa medala mini elektriklimi onerirsiniz pompa icin??
tatlım nerelerdesın sen bakayım...Merhaba kizlar, bazi problemlerden uzun süre ayri kaldim. Umarim herkes saglikla bebisine kavusmustur, iyidir.
Benim bugün tahmini dogum tarihi, 40+0. Randevum vardi, her sey yolunda bekliyoruz bebisin gelmesini :) Hergün bol bol yürüyorum hep aktif gecti hamileligim. Bakalim benim ufaklik ne zaman gelecek...
özlemisim burayi cok simdi okuyabildigim kadar okumaya calisacagim.
Hepinize sevgiler
bu belirtilerin hepsi benim bebekte olmuştu.Konyada olan var mi hanimlar. Eger varsa bebisleriniz nasik giydiriyorsunuz iki gundur hava sicak malum biri der üşür biri der pişer kafam karisti az fikir alayim. Bide dunden beri gaz ve kaka sorunumuz var dun o kadar agladi ki oglum annemle elimiz ayagimiza dolasti kakasini cirt cirt yapan bebe yalamaz oldu ikinirken agladi hep annemde eski usul yesil sabun koydu cok az hemen yapti hemde 3 bez ard arda dolu dolu bez degistiriken ortaliga da yapti uyudu kaldi. Ama dunden beri icim bi tuhaf acaba sabun zararlimiydi diye dusunup duruyrm var mi fikri olan haftaya randevumuz var doktora soracgm elbet. Bide bugun oglumun yuzu resmen isilik oldu hemde o kadar cok ki saclarinin icinde bile var sicaktan pisti mi acep banyo her gun yapiyrz rahatliyr vucudunda yok sadece kaşlarinin icinden baslayarak kafasinin yarisina kadar kipkirmizi isilik. Bugunde hymuysuzlugu devam ediyr cozemedik. Dun ilk defa kalabalik bi ortamdaydik malum bayram annemlere gittim gelen giden ah ne uslu cocuk ah ne guzel yuzu var diyor hep diyrm masallahta diyin diye esimde nazar degdi cocuga diye dolaniyr ortalikta oda icime dert oldu aman ya off
5000-6000 adım atıyorum üç aşağı beş yukarıKizlar benim kilolar gitmiyor artik
Ben bugun itibariyle diyete basladim
Ancak ara ogun konusunu nasil yapcam bilemedim
Emziren anneler icin cig sebze ve meyve tuketimi onerilmiyor e sut urunleri de bebeklerde sikinti cikardiginda cok tuketilmesi onerilmiyor
Bende yogurt manyagi oldugumdan ana ogunlerimde yoguet yemeyi duusnuyrm
Ara ogunde kuru meyve ve kuruyemis mi yesem
Ne yapsam
Bide su adim sayar uygulamalar var ya
Evin icinde atilan adimlar sayilir mi :)
Devlet memurusunuz sanirim..duemaz..ucretsiz izinde dahi durmaz..bu arada pompa tavsiyesi icin tesekkurler
rica ederim.pompa olayını çok arastırmıstım o yuzden soran herkese yazıyorum:)Devlet memurusunuz sanirim..duemaz..ucretsiz izinde dahi durmaz..bu arada pompa tavsiyesi icin tesekkurler
MErhaba, nasılsınız? Biz buralarda doğurduk siz yokken:) umarım her şey iyidir:) sevgiler
Bende seni meraklardaydim.canim nickni bilmedigimden yazamadim umarim hersey yolundadir hayirlisyla gelsin bebisin
Cok güzel, hep iyi olalim ins canim. Bugün tam hesaplanan günüm. Bakalim bebisim ne zaman gelmek isteyecek... Epeyi heyecanliyim. :)ikisinden birini sececeksenız mutlaka medela.
lansınoh cıft baslıklı tekli kadar ıyı değilmiş.bayagı arastırmıstım.
tatlım nerelerdesın sen bakayım...
bende takvımını hatırlayamadım coktan doğmustur bebek sanmıstım.
bizin sorarsan hepimiz iyiyiz:) %90ımız doğurduk öyle işte...
bu belirtilerin hepsi benim bebekte olmuştu.
ne zaman ince giydirmeye başladık isilik kızarıklık hersey gitti bebişte. rahatlayıp uyudu.
ben sadece uzun kollu zıbın giydiriyorum,tek kat,bu kadar.
Canım hemen evham yapma, benim doktor da saçmalıyor olabilir:)Bizimki niye böyle yaptı ki, bazı arkadaşlarıma da aynı şekilde kimi dr hemen başla, kimisi 15. Gün demiş. Bıngıldağı erken kapanırsa ne olıyor? Nasıl anlıcam ben bunu şimdi
Canım aynısından bende de var. Memede uyuyo eger uykuya gecmezse aglıyo. Ya sallamam lazım yada kucakta halay moduna gecmem lazım. Kucagıma alıp genelde hoplayıp zıplıyorum yada büyük kızımla futbol macı yapıyoruz. Hemde spor oluyo bana malum kilolar. Ama benim kuzu cok pis alıştı bu duruma. Bi kaç ay sonra artık uyku egitimi veririz inş. Bi gazlı dönem bitsindeTüm.dediklerin yapılmış halde iken bile huysuz. Hep kucak hep kucak nereye kadar bilemedim..gün içinde 3-5 kez.yattigi yerden aglamasa ya. Biraz tek vakit geçirme sağa sola baksa falan..ben nsl iş yapıcam tek kalınca?
Ücretli izinde zaten var kademe ilerlemesi, geçen sene bir kanun çıktı, ücretsiz izne çıkan annelerin de ücretsiz izin boyunca kademeleri ilerleyecek diye. Sorun olacağını sanmıyorum.
Gözün Aydin cnm Rabbim hayirli saglikli ömürler versin bebegineMesajların hepsini okuyamadım
Minik sarp dün 12.10 da dünyaya geldi
Normal doğum oldu son agrılar zordu ama sonrası güZel rahatca bebeğimi emzirebildim gelenleri oturarak karsıladım şükürler olsun. Bu rahatlıktan dolayı normal istedim 9 ay boyunca.gelmeseydi çsambaya sezeryan olcaktı allahım nasip ettti doğum yapmayan arkadaşlara normali tavsiye ederim sabredin!
Bebeğim emiyor ama daha süt cok yok zamanla inşallah mama veriyoruz beni emdikten sonra sarılık. Olmasın diye .
Benden bu kdr darısı bekleyenlerin başına ( 3-4 kişi kalmıştık burda)
Konyada olan var mi hanimlar. Eger varsa bebisleriniz nasik giydiriyorsunuz iki gundur hava sicak malum biri der üşür biri der pişer kafam karisti az fikir alayim. Bide dunden beri gaz ve kaka sorunumuz var dun o kadar agladi ki oglum annemle elimiz ayagimiza dolasti kakasini cirt cirt yapan bebe yalamaz oldu ikinirken agladi hep annemde eski usul yesil sabun koydu cok az hemen yapti hemde 3 bez ard arda dolu dolu bez degistiriken ortaliga da yapti uyudu kaldi. Ama dunden beri icim bi tuhaf acaba sabun zararlimiydi diye dusunup duruyrm var mi fikri olan haftaya randevumuz var doktora soracgm elbet. Bide bugun oglumun yuzu resmen isilik oldu hemde o kadar cok ki saclarinin icinde bile var sicaktan pisti mi acep banyo her gun yapiyrz rahatliyr vucudunda yok sadece kaşlarinin icinden baslayarak kafasinin yarisina kadar kipkirmizi isilik. Bugunde hymuysuzlugu devam ediyr cozemedik. Dun ilk defa kalabalik bi ortamdaydik malum bayram annemlere gittim gelen giden ah ne uslu cocuk ah ne guzel yuzu var diyor hep diyrm masallahta diyin diye esimde nazar degdi cocuga diye dolaniyr ortalikta oda icime dert oldu aman ya off
Evetüç arkadaşımı aradım. Ikisine pislik uzun süre geçmediği için vermiş diğeri dr un tavsiyesi üzerine değil kendi insiyatifi üzre kullanmis:) burdan da anlaşılacağı üzre durum biraz ağır olunca kullaniliyormus:) duzelttigin için sağolArkadaşım hepimizin amacı bebeklere annelere yardım etmek, ve pişiğin mantara çevirdiği durumlarda veriliyor:)
Kimyon toz şeklinde olan mı?Canım biz bir aylık olduk senin daha iki hafta bekle bakalım inşallah bir hafta sonra falan seninki de oynamaya başlar kendi kendine bide arada bir ağlasada kucaklama bakalım emzikle yüksek sesle konuşarak falan yerinde oyalamaya çalış bakalım alışıcakmı
Ben zaten kahvaltı da hep rezene içiyorum hamileliğimin 7.ayından beri kahvaltıdan sonra da çay süzgüleri varya küçük ona biraz rezene biraz anason birazda toz kimyon koyuyorum bardağa oturtuyorum üstündende sıcak su kimyon çöküncede içiyorum
Sağol canım. İkisini karıştırıp içmek sakıncalı mı?suyu kaynatiyosun kaynayan suyun altini kapatip 1 su bardagi suya bir tatli kasigi cay koyuyorsun 10 dk demlenince suzdurup iciyosun iki cayi karistirip da icme sabah biri aksam birini ic ben rezeneyi seviyorum da anasonun tadi bi garip geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?