2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
emzirirken oluyo canim sutum cok hizli geldigi icin agzinda biriktiriyo ve cok.kez bogazinda kaldi beni korkuttu bayagi

Kizlar lansinoh cift baslikli mi yoksa medala mini elektriklimi onerirsiniz pompa icin??
ikisinden birini sececeksenız mutlaka medela.
lansınoh cıft baslıklı tekli kadar ıyı değilmiş.bayagı arastırmıstım.

tatlım nerelerdesın sen bakayım...
bende takvımını hatırlayamadım coktan doğmustur bebek sanmıstım.
bizin sorarsan hepimiz iyiyiz:) %90ımız doğurduk öyle işte...

bu belirtilerin hepsi benim bebekte olmuştu.
ne zaman ince giydirmeye başladık isilik kızarıklık hersey gitti bebişte. rahatlayıp uyudu.
ben sadece uzun kollu zıbın giydiriyorum,tek kat,bu kadar.

Sayılıyor ben
5000-6000 adım atıyorum üç aşağı beş yukarı

Devlet memurusunuz sanirim..duemaz..ucretsiz izinde dahi durmaz..bu arada pompa tavsiyesi icin tesekkurler
rica ederim.pompa olayını çok arastırmıstım o yuzden soran herkese yazıyorum:)
kamu işçisiyim ama sanırım memurla aynı.

MErhaba, nasılsınız? Biz buralarda doğurduk siz yokken:) umarım her şey iyidir:) sevgiler

Merhaba, oh oh iyi etmissiniz umarim sira ben ve benim gibi bekleyenlerdedir artik :) Ben de oldukca iyiyim, gecen hafta bile seminerlerdeydim, calisirken dogacak diye dalga gectiler :)) Sabirsizlanmaya basladim, minigim istegiyle gelir ins bu günlerde. Sizlerin de iyi olmaniza cok sevindim.

Bende seni meraklardaydim.canim nickni bilmedigimden yazamadim umarim hersey yolundadir hayirlisyla gelsin bebisin

Canim tesekkür ederim, her sey yolunda sükür. Doktorum bu günlerde gelir diyor ben de sabirsizlikla bekliyorum. Heyecan, biraz korku ve cokca umutla bekliyorum :)

Cok güzel, hep iyi olalim ins canim. Bugün tam hesaplanan günüm. Bakalim bebisim ne zaman gelmek isteyecek... Epeyi heyecanliyim. :)

Tüm.dediklerin yapılmış halde iken bile huysuz. Hep kucak hep kucak nereye kadar bilemedim..gün içinde 3-5 kez.yattigi yerden aglamasa ya. Biraz tek vakit geçirme sağa sola baksa falan..ben nsl iş yapıcam tek kalınca?
Canım aynısından bende de var. Memede uyuyo eger uykuya gecmezse aglıyo. Ya sallamam lazım yada kucakta halay moduna gecmem lazım. Kucagıma alıp genelde hoplayıp zıplıyorum yada büyük kızımla futbol macı yapıyoruz. Hemde spor oluyo bana malum kilolar. Ama benim kuzu cok pis alıştı bu duruma. Bi kaç ay sonra artık uyku egitimi veririz inş. Bi gazlı dönem bitsinde

Gözün Aydin cnm Rabbim hayirli saglikli ömürler versin bebegine

Canım bizim ev çok sıcak bütün öğlenden sonra güneşini alıyo. Ev hep 27-28 derece. Sadece zıbınla duruyo bebek. Ona rağmen yüzünde isilik gibi şeyler çıkıyo.

Arkadaşım hepimizin amacı bebeklere annelere yardım etmek, ve pişiğin mantara çevirdiği durumlarda veriliyor:)
Evetüç arkadaşımı aradım. Ikisine pislik uzun süre geçmediği için vermiş diğeri dr un tavsiyesi üzerine değil kendi insiyatifi üzre kullanmis:) burdan da anlaşılacağı üzre durum biraz ağır olunca kullaniliyormus:) duzelttigin için sağol

D vitamini konuşulmuş. Bize doktor carlson kids d vit verdi. 77 liraya aldık, 7. Gün başlattı günde bir damla olarak.
Onun anne için olanını da bana verdi.

Pompa konuşulmuş, ben doğumdan sonra acil lazım oldu kardeşimi gönderdim e bebekten mamajoo elektrikli teklisinden aldılar. Gayet iyi , ben memnunum.

Pişik kremi olarak da ben bebeğe bübchen in pişik önleyici kremini almıştım. Bazen kızarık gibi geliyo, sıcaktan da olabilir. Sürüyorum, memnunum şimdilik.

S Sosyologg_anne canım merhaba Bn de konya dayim gerçekten 2 gündür hava asiri sıcak gündüzleri kisa kollu zibin la durduruyorum pantolonu tabi duruyor bizim bide 5. Kat ev yanıyor yarın daha da sıcak olacakmış boynu kıpkırmızı olmuştu küçük sivilceler şeklindeydi pamukla sildim kuruttum sudocrem sürdüm geçti hemen

sonra dünde yüzü yanakları biranda sivilce gibi kızardı nokta nokta gitgide yayıldı çok moralim bozuldu saçında bile çıktı habire sudocrem sürüyorum biraz kurudu inşallah gecicek. . Kakamızı bizde yapıyoruz ama çok zor ağlaya ağlaya

Kimyon toz şeklinde olan mı?

suyu kaynatiyosun kaynayan suyun altini kapatip 1 su bardagi suya bir tatli kasigi cay koyuyorsun 10 dk demlenince suzdurup iciyosun iki cayi karistirip da icme sabah biri aksam birini ic ben rezeneyi seviyorum da anasonun tadi bi garip geldi
Sağol canım. İkisini karıştırıp içmek sakıncalı mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…