2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kuzum doktora göre değişiyor, benimki bıngıldağı erken kapanmasın diye 15. Günden sonra dedi. Ama doğru söylemiştir diyemem, bana mantıklı geldi. Üstüne de not atmış 15. Günden sonra diye.
Bizimki 10.gün başlattı. Her gün 1 damla veriyorum

Benim doğuştan. Dondurmayı Yaşar Usta'dan sorbe olarak yiyebilirsin, Central'a çok yakın yeri:)

Sağol teşekkür ederim. Ayın birinde sıpanın aşısı muayenesi ultrasonu var gidipte yiyim bari

Aynı damlayı bizim bebise de versi doktoru. 15. Günden sonra 1 damla. Ben 71 liraya aldım eczaneden.

bugün annem kardeşimle geldi bebek sevmeye. Geçen hafta arkasına bakmadan giden o değilmiş gibi. Uyandırıp sevmeye çalıştı, sevilcek zamanda değil uyuması lazım diyince de ne kıymetliymiş falan dedi. Çocuğun ayarını kaçırdılar. Zaten leş gibi sıcak.uyuyamadı akşam üstünden beri. Zor uyuttuk şimdi de uyanmıyor ne yaptıysak. Baygın gibi uyuyo zavallım. Sağdım sütü zorla içirdik biraz.
Bi de gelirken patlıcan yemeği getirmiş, hemoroidime dokunduğunu kaç kere söylemiştim. Zaten aç gelmişler yediler kendileri.
yani sinirim bozuluyo cidden. Eşim de idare et bayram günü diyor.
Çok özenirim küçiklüğümden beri anne kız güçlü sevgi bağı olanları. Ben de kızımı sevgiyle bütücem, sevdiğimi belli etmekten hiç vazgeçmicem.
Öyle işte kızlar, yabancı insanlar gelip yemeğini yapalım sen yorulma diyolar. Ama kendi annemden bişe göremiyoruz.
Neyse anlat anlat bitmez. Kafanızı ütüledim gece gece kusura bakmayın

Boyun,bogaz cevrelerinde pişik olabiliyor.onada bagirabiliyorlar.
Benim kizin mama akmisti hemen cesinin alti kizarmisti.
Tatlım hergün her bölgesini inceliyorum olur bişe de görmem diye kıvrımlı bölgelere de pişik önleyici sürüyorum ben sebep bulamadım cuma dr a gidicem bakalım ne dicek özellikle uyku öncesi olması bi saglık sıkıntısından olmadıgımı gösterio diye düşünüyorum

Bir gaz krizinden aonra merhaba:) oglum uyuyo şu an benim göZler faltaşı oldu bayramınız masıl geçio hanımlar benim ilk gün tam bi işkenceydi cok sinirlendim her bayram kayınvalideme gideriz güya toplaşırlar daha hiç tam toparlanabildiklerini görmedim ya neyse tek biz vardık bu sene sonradan abigil geldiler oglumu ne zaman uyutsam bagırarak hıplatarak uyandırdılar uyuyo sessiz olun yapmayın dediysek de dinlemediler yenidogan duymaz ki diolar bi de dedim nası duymaz görmüyo musunuz cocuk 2 boy zıplıo aglıo tam 4 kez uyuttum 4 ünde de kayınvalide abi cocukları filan kaldırdılar yani bu kadar olur dedim eşim en son hepsine bi bagırdı bu nedir die bana hazırlan gidioruz dedi ve öle cıktık ama cocugumda bi sıcrama kaldı o gün sonra annemlere geçtik yani onlar ne kadar umursamazsa bu konuda annemlerde o kadar ilgili ilk gün akşam annemlerde kaldım cocuk uyumuo korkuo sıcrıo aglıo en son babam okudu okudu aldı kıcagına sakinleştirdi cocugumu gece boyu yanımdan ayırmadım sabaha kadar irkilerek uyandı bir daha beklesinler bebek görürüz diye kurbana kadar göstermicem eşime de dedim çook sinirlendim bak ne oldu diye haklısın ben çocugu daha götürmek istemiorum onlara dedi yani neden insanlar bu kadar dik kafalı anlamıorum gerçekten

15.gun de cagrdilar mi canim
17. Gun goz tarama testi vardi,28. Gun dogustan kalca cikigi testi vardi. Duyma testini dogumdan sonra 2. Gun yapmislardi.
30. Gun K vit. Aşisina cagirildim.arada sarilik oldugu icin 7. Gun kontrole gitmistim.12 den 14 e cikmisti.evde dustugunu anladigim icin verdigi tarihte gitmedim.goz kont. İcin gittigim taruhte baktirdik sarilik degerine 8 e dusmustu.
Bu yazdiklarimdan asiyi Aile saglik ocaginda,digerlerini dev. Hast. Da yaptirdim
Dogum dev. Hast.ta yaptim.
Onumuzdeki kontrol cocuk dr.unun rutin aylik kontrol takibi boy,kilo,bas cevresi,bingildak,v.s takipleri icin2. Ay sonunda yani 22 Temmuzda gidecegim.
Tabi dr. Unu degistirmeyi dusundugum icin bu arada yeni dev. Hast. Doktor arastiriyorum.
Tatil sonuda genel bir arastirma icin,sut alerjisi falan...tıp fak. Da bir prof.a goturecegim.

Biz sadece yarim kollu zibin giydiriyoruz bi de corap baska bisey yok altta ustte. Basta cok az gibi geliyo ama hastanede hemsirelrr daha fazlasina hic izin vermediler. Boyle isiliklr de geciyo cocuk da ferahliyo

Saglikli mutlu gunler dilerim.
Benim kiz sallanmayi,salonu sevmiyir. En rahat ettigi yer benim yatagin ustu. Hemen uyuyor.
Besigine koyarken bazen uyaniyor,mizirdanip tekrar uykuya daliyor
Pratik olsun diye basit bir anakucagi almistim.salonda falan kullanirim diye 3. Haftadan sonra istemedi onuda.
Ama yer degistirince yada odayi,o zaman huzursuzlanip uykuya zor daliyor.
Bazen oyle bir agliyor ki biryerine bisey oldu saniyorum.resmen katiliyor. Benim yataga koyarkoymaz aninda susuyor.bunu birkackez test ettim.

kizlar benim hemoroid normal dogumda cok ikinmaktan olmus krem verdi onu kullanicm artk bebege zarari olacak diye parol bile icmemistim ama oturamaz oldum o kadar sanciyo ki ilk kez gordum boyle biseyi Allah bu derdi hep cekenlere sabir versin

canim idrar sonucu temiz cikti doktor beslenmesi kakasi azalir halsiz gibi durursa bida getirin dedi ellerine ayaklarina inmedigi surece sorun yok gecer dedi

Tesekurler canim bende karar veremiyorim asilar icin saglik.ocagi tamam rutin kont.icin ozele mi gotrsem yoksa zatrn herseyo saglik ocagi yapiyor mu persembe gunu 15.gub kontrolu var sanirim d vit.baslayacak ekstra neler yapacak bilmouorum

A Acemianne42 cnm sudocrem bi gunde baya toparladi pisigi

Canım bende bayram nedeniyle kayınvalide gillere geçmiştim, 5 gündür orada idik, dün itibari ile evimizdeyiz, buraya gelir gelmez söylemiştim zaten huggies aldım, birde her büyük tuvaletten sonra (öyle az leke şeklinde olanlarda değil ) banyoda poposunu yıkayıp biraz havalandirarak altını bağladım birde üzerine has zeytinyağı sürdüm sanki bana da biraz daha iyi gibi geldi, eğer geçmeyecek gibi olursa bende onu deneyeyim o zaman, bir de aslında bebantol krem de iyi dediler, sende olmadı onu denersin tam geçmezse.

Kizlar selam ya siz neler yiyorsunuz gaz yapmayan yiyeceklere bakiyorum hersey gaz yapiyor nette yiycek bisey yok hersey gaz yapiyor masallah hem sutu verimli yapan hemdr gaz yapmayam neler var

Kizlar acil elektrikli pmpa almam lazim..herkes farkli bisey tavsiiye etti..aklimdaki medela mini idi..ancak satici kiz bu makinaya sut kactigini ve bozuldugunu soyledi..avent natural tavsiye etti..bu konuda makinalari kullananlra var.mi??hangisi daha iyi sizce

Kizlar selam ya siz neler yiyorsunuz gaz yapmayan yiyeceklere bakiyorum hersey gaz yapiyor nette yiycek bisey yok hersey gaz yapiyor masallah hem sutu verimli yapan hemdr gaz yapmayam neler var
Alerjen olmayan gıdalar, gaz da yapmıyor çoğu bünyede. Patates, kabak, koyun eti, bulgur benim bildiklerim.

Dusuncesizlik esini tebrik etmek gerek bebekler sakinlige alisinca kalabalıkta huzursuzlaniyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…