Bizimki 10.gün başlattı. Her gün 1 damla veriyorumKuzum doktora göre değişiyor, benimki bıngıldağı erken kapanmasın diye 15. Günden sonra dedi. Ama doğru söylemiştir diyemem, bana mantıklı geldi. Üstüne de not atmış 15. Günden sonra diye.
Benim doğuştan. Dondurmayı Yaşar Usta'dan sorbe olarak yiyebilirsin, Central'a çok yakın yeri:)
D vitamini konuşulmuş. Bize doktor carlson kids d vit verdi. 77 liraya aldık, 7. Gün başlattı günde bir damla olarak.
Onun anne için olanını da bana verdi.
Pompa konuşulmuş, ben doğumdan sonra acil lazım oldu kardeşimi gönderdim e bebekten mamajoo elektrikli teklisinden aldılar. Gayet iyi , ben memnunum.
EvetKimyon toz şeklinde olan mı?
İnsallah canim ya, bi gelsek o günlere, sag saglim dogumu atlatsam :)Kim Boggs doğurduktan sonra gel mutlaka pişik konusacaz gaz konusacaz daha:)
Tatlım hergün her bölgesini inceliyorum olur bişe de görmem diye kıvrımlı bölgelere de pişik önleyici sürüyorum ben sebep bulamadım cuma dr a gidicem bakalım ne dicek özellikle uyku öncesi olması bi saglık sıkıntısından olmadıgımı gösterio diye düşünüyorumBoyun,bogaz cevrelerinde pişik olabiliyor.onada bagirabiliyorlar.
Benim kizin mama akmisti hemen cesinin alti kizarmisti.
17. Gun goz tarama testi vardi,28. Gun dogustan kalca cikigi testi vardi. Duyma testini dogumdan sonra 2. Gun yapmislardi.15.gun de cagrdilar mi canim
Biz sadece yarim kollu zibin giydiriyoruz bi de corap baska bisey yok altta ustte. Basta cok az gibi geliyo ama hastanede hemsirelrr daha fazlasina hic izin vermediler. Boyle isiliklr de geciyo cocuk da ferahliyoS Sosyologg_anne canım merhaba Bn de konya dayim gerçekten 2 gündür hava asiri sıcak gündüzleri kisa kollu zibin la durduruyorum pantolonu tabi duruyor bizim bide 5. Kat ev yanıyor yarın daha da sıcak olacakmış boynu kıpkırmızı olmuştu küçük sivilceler şeklindeydi pamukla sildim kuruttum sudocrem sürdüm geçti hemen
sonra dünde yüzü yanakları biranda sivilce gibi kızardı nokta nokta gitgide yayıldı çok moralim bozuldu saçında bile çıktı habire sudocrem sürüyorum biraz kurudu inşallah gecicek. . Kakamızı bizde yapıyoruz ama çok zor ağlaya ağlaya
Saglikli mutlu gunler dilerim.Tatlım hergün her bölgesini inceliyorum olur bişe de görmem diye kıvrımlı bölgelere de pişik önleyici sürüyorum ben sebep bulamadım cuma dr a gidicem bakalım ne dicek özellikle uyku öncesi olması bi saglık sıkıntısından olmadıgımı gösterio diye düşünüyorum
canim idrar sonucu temiz cikti doktor beslenmesi kakasi azalir halsiz gibi durursa bida getirin dedi ellerine ayaklarina inmedigi surece sorun yok gecer dediBizim de aynı ben bidaha götürmedim büyüklerimiz çok az diyorlar.çok sarılık olsa çişi sapsarı olur diyorlar onlara güvenip götürmedim tekrar tekrar kan vermek zoruma gidiyor kilo alımı da iyi çok şükür bayram sonrası 1 aylık kontrolümüz var bakalım Dr yine bakalım derse yine kan veririz
Tesekurler canim bende karar veremiyorim asilar icin saglik.ocagi tamam rutin kont.icin ozele mi gotrsem yoksa zatrn herseyo saglik ocagi yapiyor mu persembe gunu 15.gub kontrolu var sanirim d vit.baslayacak ekstra neler yapacak bilmouorum17. Gun goz tarama testi vardi,28. Gun dogustan kalca cikigi testi vardi. Duyma testini dogumdan sonra 2. Gun yapmislardi.
30. Gun K vit. Aşisina cagirildim.arada sarilik oldugu icin 7. Gun kontrole gitmistim.12 den 14 e cikmisti.evde dustugunu anladigim icin verdigi tarihte gitmedim.goz kont. İcin gittigim taruhte baktirdik sarilik degerine 8 e dusmustu.
Bu yazdiklarimdan asiyi Aile saglik ocaginda,digerlerini dev. Hast. Da yaptirdim
Dogum dev. Hast.ta yaptim.
Onumuzdeki kontrol cocuk dr.unun rutin aylik kontrol takibi boy,kilo,bas cevresi,bingildak,v.s takipleri icin2. Ay sonunda yani 22 Temmuzda gidecegim.
Tabi dr. Unu degistirmeyi dusundugum icin bu arada yeni dev. Hast. Doktor arastiriyorum.
Tatil sonuda genel bir arastirma icin,sut alerjisi falan...tıp fak. Da bir prof.a goturecegim.
A Acemianne42 cnm sudocrem bi gunde baya toparladi pisigi
Alerjen olmayan gıdalar, gaz da yapmıyor çoğu bünyede. Patates, kabak, koyun eti, bulgur benim bildiklerim.Kizlar selam ya siz neler yiyorsunuz gaz yapmayan yiyeceklere bakiyorum hersey gaz yapiyor nette yiycek bisey yok hersey gaz yapiyor masallah hem sutu verimli yapan hemdr gaz yapmayam neler var
Dusuncesizlik esini tebrik etmek gerek bebekler sakinlige alisinca kalabalıkta huzursuzlaniyorlarBir gaz krizinden aonra merhaba:) oglum uyuyo şu an benim göZler faltaşı oldu bayramınız masıl geçio hanımlar benim ilk gün tam bi işkenceydi cok sinirlendimher bayram kayınvalideme gideriz güya toplaşırlar daha hiç tam toparlanabildiklerini görmedim ya neyse tek biz vardık bu sene sonradan abigil geldiler oglumu ne zaman uyutsam bagırarak hıplatarak uyandırdılar uyuyo sessiz olun yapmayın dediysek de dinlemediler yenidogan duymaz ki diolar bi de dedim nası duymaz görmüyo musunuz cocuk 2 boy zıplıo aglıo tam 4 kez uyuttum 4 ünde de kayınvalide abi cocukları filan kaldırdılar yani bu kadar olur dedim eşim en son hepsine bi bagırdı bu nedir die bana hazırlan gidioruz dedi ve öle cıktık ama cocugumda bi sıcrama kaldı o gün sonra annemlere geçtik yani onlar ne kadar umursamazsa bu konuda annemlerde o kadar ilgili ilk gün akşam annemlerde kaldım cocuk uyumuo korkuo sıcrıo aglıo en son babam okudu okudu aldı kıcagına sakinleştirdi cocugumu gece boyu yanımdan ayırmadım sabaha kadar irkilerek uyandı bir daha beklesinler bebek görürüz diye kurbana kadar göstermicem eşime de dedim çook sinirlendim bak ne oldu diye haklısın ben çocugu daha götürmek istemiorum onlara dedi yani neden insanlar bu kadar dik kafalı anlamıorum gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?