Ya sacmalama seninle ne alakasi varBen ne biçim bi anneyimyavruma bakamiyorum. Sarılık oldu kivezde yattı. Şimdi de kakasinda çok mikrop varmış kuvez de. Nefret ediyorum kendimden yavruma bakamiyorum diye ;(
Ya ugrasiyrm ama dusuruyorKızlar siz emzik kullanıyor musnz
Benim oğlanın doktoru 1. Ay bitene kadar kullanmayın dedi.Kızlar siz emzik kullanıyor musnz
ah canım yarin benim de esim ise basliyor kizin kac yasinda benimki 27 aylik insallah hakkindan geliriz ben de korkmaya basladim.ne guzel rahatti simdiBizim kız hep kucak istiyor.kuxakta uyusun saatlerce uyur.ama beşikte en fazla yarım saat.buyuk kız da var oda oyun istiyor.esim yarın ise başlıyor kaldım yanlız başına iki kizla.
Sağol canım dua edin bebeğine hemen toparlansinBelki de hepimizden daha çok üzerine titriyorsundur ama bazı çocuklar çok hassas oluyor, kendini suçlayarak birsey elde edemezsin allah korusun sütun falan kesilir, senin konu ile alakasi yok belki ama ornek olsun diye yaziyorum benim yengem de normal doğum sancıları na dayanamadigi için doktora yalvararak kendini sezeryana aldırmisti, sonra neden normal doğum yapamadım diye çok üzüldü sonra ne oldu begenirsin birden sütü azalmaya başladı ki 6.aya gelmeden sütü kesildi, tamam zor süreçten geciyorsun ama kendini toparlamaya çalış lütfen, bebisiné de acil sifalar
üzülüyor insan minicik tutmaya kiyamiyorum ben onuCanım o ne demek sen ister misin bunlar olsun.Bebekler böyle böyle büyüyor sakın canını sıkma Allah dermansız dert vermesin,tedavisi olan şeyler olsun.İnşallah bir an önce toparlar ama sen canını sıkma kendini üzme onun şuan en çok sana ihtiyacı var
Canım 39+6 bekliyorum bende. En hayırlı zamanda kolaylıkla kavuşalım inşallah :)Gaz ve pisik muhabbetlerine katilmak icin sabirsizlaniyorum. Hepinize koly gelsin. 40+1 bugün. Ses seda yok. Biraz da doktorumun yüzünden böyle sabirsizlandim. Gecen hafta bu günlerde gelir dedi beni heyecanlandirdi. Hayirlisi...
Hala bekleyen var mi benim gibi?
Geçmiş olsun bak bu ilaç bana çok iyi geldi. Sen de kullan istersenkizlar benim hemoroid normal dogumda cok ikinmaktan olmus krem verdi onu kullanicm artk bebege zarari olacak diye parol bile icmemistim ama oturamaz oldum o kadar sanciyo ki ilk kez gordum boyle biseyi Allah bu derdi hep cekenlere sabir versin
Canım bana hastaneden şunu verdiler. Bu listeye uymaya çalışıyorum.Kizlar selam ya siz neler yiyorsunuz gaz yapmayan yiyeceklere bakiyorum hersey gaz yapiyor nette yiycek bisey yok hersey gaz yapiyor masallah hem sutu verimli yapan hemdr gaz yapmayam neler var
Yok ccanım yapmadım o gece yürüyüşümü yaptım 4 saat sonra süreç başladı ama hep hareketliydim inandım cok istedim dua ettimCanım gözün aydın,Allah analı babalı büyütsün, darısı başımıza inşallah.. biliyorum zamanını bekliyor bebişlet ama insan yine de sormadan edemiyor,özel birşey yapmış mıydın? Yürüyüş,ilişki,merdiven dışında..
Sagol canim aldim gorntusunu bayagi yardimci olacakCanım bana hastaneden şunu verdiler. Bu listeye uymaya çalışıyorum.
CANIM dogurdunmu bilmiyrm ama ben suyum gelip gittiğimde sancılar 4 saatte 90 a cıktı ama ben öyle yogun agrı hissetmedim suni ile sıklastırıp doguma girebildik artık zamanı gelmiş senin suniden korkmaBen hala doğurmadım 40+4 olduk bugün hastaneye gittim ve ebe istiyorsan eğer propess uygulayacaz sonra suni sancı verecez dedi, 2 cmde açıklığım var, nstdede 20 dakikada bir 70. Sancım çıktı sizce ne yapayım akşam yatış için gitsemmi??
Bezin markasını değiştir veya her bezden sonra yıkayıp kurula ...inşallah duzelirKızlar ya, benim pişik ile başım dertte, nasıl geçecek bu pişik ya, inanın ufacık bir tuvalette bile değiştiriyorum ama yok hala var ve her geçen gün daha kötüye gidiyor
Biliyorum insan böyle düşünüyor ama böyle düşünmemize sebep olan şey sadece hormonlarımız. Elinde olan bir durum değil ve bu senin suçun değil. Herkeain bebeği sarılık oldu çogumuzun küvözde yattı. Ne olur böyle düşünme.Ben ne biçim bi anneyimyavruma bakamiyorum. Sarılık oldu kivezde yattı. Şimdi de kakasinda çok mikrop varmış kuvez de. Nefret ediyorum kendimden yavruma bakamiyorum diye ;(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?