2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kizlar emzik olarak hangisini kullanıyorsunuz ben nuk almıştım ilk kızım da bundada onu aldım ama almıyor kucugu.avent falan mı alsam

lilipit patlıcanı ilk defa duydum ama mantıklı nikotin olduğundan.ben çok severim ve çokta yedim bugune kadar.
Ya ben artık baklagil baharat sut dışında diğer şeyleri yiyorum.evet kizim çok gazlı ama yrmeyince de gazlı.genetik bizim gazimiz babadan geliyor.

Bizim kız hep kucak istiyor.kuxakta uyusun saatlerce uyur.ama beşikte en fazla yarım saat.buyuk kız da var oda oyun istiyor.esim yarın ise başlıyor kaldım yanlız başına iki kizla.

Bizim kız hep kucak istiyor.kuxakta uyusun saatlerce uyur.ama beşikte en fazla yarım saat.buyuk kız da var oda oyun istiyor.esim yarın ise başlıyor kaldım yanlız başına iki kizla.
ah canım yarin benim de esim ise basliyor kizin kac yasinda benimki 27 aylik insallah hakkindan geliriz ben de korkmaya basladim.ne guzel rahatti simdi

Sağol canım dua edin bebeğine hemen toparlansin

üzülüyor insan minicik tutmaya kiyamiyorum ben onu

Canım 39+6 bekliyorum bende. En hayırlı zamanda kolaylıkla kavuşalım inşallah :)

kizlar benim hemoroid normal dogumda cok ikinmaktan olmus krem verdi onu kullanicm artk bebege zarari olacak diye parol bile icmemistim ama oturamaz oldum o kadar sanciyo ki ilk kez gordum boyle biseyi Allah bu derdi hep cekenlere sabir versin
Geçmiş olsun bak bu ilaç bana çok iyi geldi. Sen de kullan istersen

Eklentiler

• IMG_1449.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 106
Kizlar selam ya siz neler yiyorsunuz gaz yapmayan yiyeceklere bakiyorum hersey gaz yapiyor nette yiycek bisey yok hersey gaz yapiyor masallah hem sutu verimli yapan hemdr gaz yapmayam neler var
Canım bana hastaneden şunu verdiler. Bu listeye uymaya çalışıyorum.

Eklentiler

• IMG_1421.webp
    20,7 KB · Görüntüleme: 109
  • IMG_1422.webp
    13 KB · Görüntüleme: 109
Yok ccanım yapmadım o gece yürüyüşümü yaptım 4 saat sonra süreç başladı ama hep hareketliydim inandım cok istedim dua ettim

Kızlar siz tecrübelisiniz 3. Günumüzdeyiz bebek emiyor ama sanırım doymuyor diye ara ara mama veriyorum sarılıktan korktugumdan bugunde sağalım dedik sarı süt 1 tatlı kaşığı anca çıktı bu normal mi moralim bozuldu acil cevap yazar mısınız?

CANIM dogurdunmu bilmiyrm ama ben suyum gelip gittiğimde sancılar 4 saatte 90 a cıktı ama ben öyle yogun agrı hissetmedim suni ile sıklastırıp doguma girebildik artık zamanı gelmiş senin suniden korkma

Mrblar
Kolik nedir.herkes bahsediyor.netten de arastirdim.tabi duymustum,azcok bilgim de vardi.
Ajraba dr. Bebegimi gorunce bu bebek kolit dedi.
Kizim mamadan sonra cok rahat mide gazini cikariyoruz,o sirada bolca ve gurultulu barsak gazi da cikiyor.
Kaka yaparkende oyle gurultulu cikiyorr ki bez tasti sanarak aciyorum altini,cogu kez sadece çişli bez oluyor atiyorum.gunde 5-6 kez kakali bez cikiyor.kati degil hicbiri ama hepsini toplasam bir dolu bez anca eder.
Aglama olayi sadece mamasini hazirlarken az gecikirsem,sesini duyurmak icin cok yuksek perdeden bagiriyor,yoksa nazlanma seklinde agliyor acikinca,hemen elini agzina goturur,emermis gibi yapip mirildanir.
Mamayla besliyorum kizimi.
Birde baska yerde yatirirsam uykuya dalmamak icin agliyor
Sorularim soyle:

Bu bebek kolik mi

Kaka miktari sizlerde de bu kadar mi

4 hafta da sadece 800gr. Aldi.dr.iyi dedi

Kızlar ya, benim pişik ile başım dertte, nasıl geçecek bu pişik ya, inanın ufacık bir tuvalette bile değiştiriyorum ama yok hala var ve her geçen gün daha kötüye gidiyor
Bezin markasını değiştir veya her bezden sonra yıkayıp kurula ...inşallah duzelir

Kızlar malum bebeğim erken doğduğu için yarın bir aylık aşısı var ...şuan bile ateşi 37.5 lar da sürekli doğduğundan beri böyle takip ediyorum sürekli ama bunu geçmiyo şimdi benim korkum iğneden sonra ateş yükselirse napıcam ya

Ben ne biçim bi anneyim yavruma bakamiyorum. Sarılık oldu kivezde yattı. Şimdi de kakasinda çok mikrop varmış kuvez de. Nefret ediyorum kendimden yavruma bakamiyorum diye ;(
Biliyorum insan böyle düşünüyor ama böyle düşünmemize sebep olan şey sadece hormonlarımız. Elinde olan bir durum değil ve bu senin suçun değil. Herkeain bebeği sarılık oldu çogumuzun küvözde yattı. Ne olur böyle düşünme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…