2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331

sıkıntı etmeyin hiç biseycik olmaz d vitamini Dr tavsiyesine göre değişiyor demekki bizim sağlık ocagindaki ebe de hemen başlayın dedi ama biz 14 gün verdik ayrıca bişey olucak olsa hiç Dr o mesuliyet in altına girermi...tabi işini layık i ile yapmayan Dr lar var elbet ama bu çok da sıkıntılı bi durum değil..
bingildak meselesine gelince arkadaşım in kızının da erken kapanmıştı oda Dr a götürdü kullandığı magnezyum lardan kaynaklı hiç bişey olmaz demiş kızı canavar gibi..dert etmeyin:))

Cnm zaten ben onu kullaniyordym
İyi gelmeyince hametan sonra sudocrrem e gectim
Cok hizli fayda etti

Cnm medela cok iyi
Oglum bi yasina gelene kadar hergun kullandim ben, cok memnun kaldim

kelebekmrve cnm ben dikkat ediyrm ancak dun gecemi z cok fenaydi
Oldu mu oluyor
Canan karatayin soru soran anneye bi cevabi var o misal aslinda
Soruyorlar ne sut yapar, mercimek yiyin diyor
Kadin diyor ki e gaz yapiyor
Karatay sinirleniyor, isin ne, gaz olacak tabi diyor:)

kizlar benim hemoroid normal dogumda cok ikinmaktan olmus krem verdi onu kullanicm artk bebege zarari olacak diye parol bile icmemistim ama oturamaz oldum o kadar sanciyo ki ilk kez gordum boyle biseyi Allah bu derdi hep cekenlere sabir versin
Ben fitil kullandim
Mecbur
Ama istemiosan zeytinyağı baya acisini alıyor

Cnm emziriken patlican yenilmiyor
Bende cok sinirkiyim
Kv geldi dogumdan bi hafta once
Tek yaptigi yemek yapmakti
Torunu ile ilgilenmedi
Ben hem sanci cektim hem atesler icinde cocuguma baktim
Dogum yaptigim gun esimle kavga ettiler
Kadin küs gitcem diyor
Kilini kipirdatmiyor
Kapatti kendini odaya, esim ayri surat bi karis
Annemde kv var diye cok sik gelemedi
Kaldim mi iki cocukla lohusa halimle tek basima
Allahtan annem gun icinde geldi gitti herisimi gordu
Annem olmayinca cocuklarin bi biri agliyor bi biri
Kilini kipirdatmadi
Basi agriomus bilmem ne
Sonra bugun bi baktim esim annesi ile telde konusuyor
Madem o kadar basitti neden kavga ettinizde lohusaligimi zehir ettiniz bana
Sesimi cikarmadim dhaa cok sinirim bozulcak biliyrm
Ama cok ahimi aldi
Kv olse bi yudum su veresim yok ona
Bencil
Seni ve yasadiklarini cok iyi anliyrm

Oha ya bu insanlar neyin kafasını yasiyor

Bende beklemedeyim 40+2 bugün

canim idrar sonucu temiz cikti doktor beslenmesi kakasi azalir halsiz gibi durursa bida getirin dedi ellerine ayaklarina inmedigi surece sorun yok gecer dedi
Ben ikinci götürdüğümde çocuk eğer ellerinden tutup bıraktığınızda ellerini korkarak titreme hareketi yapıyorsa o bunun yabancı adını söyledi ki bu bir rekleksmiş korkma dedi sarılığı olan çocuk yığılır hareket bile etmez baygın olur portakal gibi rengi olur uyandıramazsın demişti bizim böyle belirtileri hiç olmadı 2-2,5 saate kendi uyanır o da en geç üstünü değişirken eller hep tedirginlikten yana açık titrek hafif olduğunu söyledi halen öyle devam ediyor büyüklerimizde hafif diyor sanırım uzun sürdüğüne göre anne sütü sarılığı bizimkisi

Ben ne biçim bi anneyim yavruma bakamiyorum. Sarılık oldu kivezde yattı. Şimdi de kakasinda çok mikrop varmış kuvez de. Nefret ediyorum kendimden yavruma bakamiyorum diye ;(

Biz sadece yarim kollu zibin giydiriyoruz bi de corap baska bisey yok altta ustte. Basta cok az gibi geliyo ama hastanede hemsirelrr daha fazlasina hic izin vermediler. Boyle isiliklr de geciyo cocuk da ferahliyo
Bende sadece çıtçıtlı atlet. Gece klimada yatıyoruz diye zıbın ve patikli bir alt giydiriyorum üstüne de müslin veya duruna göre penye battaniye. Gündüzleri cıbıl cıbıl. Bir de altına yaptıgına özellikle kakasında üşenmeyip yıkamaya çalışıyorım sürekli. Pişik olmadı buralar çok nemli ve çok sıcak.

Tesekurler canim bende karar veremiyorim asilar icin saglik.ocagi tamam rutin kont.icin ozele mi gotrsem yoksa zatrn herseyo saglik ocagi yapiyor mu persembe gunu 15.gub kontrolu var sanirim d vit.baslayacak ekstra neler yapacak bilmouorum
Boy,kilo,genel gorunum,v.b bakiyorlar saglikocaginda

Seninle çok yakındı haftalarımız. Benim sat 17 eylül dü. 15 haziranda sezeryanla alındı bebeğim. Sende en kısa zamanda saglıkla kavuş inşalllah bebeğine.

Aaaa patlıcan neden yenmiyor

Ben ne biçim bi anneyim yavruma bakamiyorum. Sarılık oldu kivezde yattı. Şimdi de kakasinda çok mikrop varmış kuvez de. Nefret ediyorum kendimden yavruma bakamiyorum diye ;(

Canım o ne demek sen ister misin bunlar olsun.Bebekler böyle böyle büyüyor sakın canını sıkma Allah dermansız dert vermesin,tedavisi olan şeyler olsun.İnşallah bir an önce toparlar ama sen canını sıkma kendini üzme onun şuan en çok sana ihtiyacı var

Belki de hepimizden daha çok üzerine titriyorsundur ama bazı çocuklar çok hassas oluyor, kendini suçlayarak birsey elde edemezsin allah korusun sütun falan kesilir, senin konu ile alakasi yok belki ama ornek olsun diye yaziyorum benim yengem de normal doğum sancıları na dayanamadigi için doktora yalvararak kendini sezeryana aldırmisti, sonra neden normal doğum yapamadım diye çok üzüldü sonra ne oldu begenirsin birden sütü azalmaya başladı ki 6.aya gelmeden sütü kesildi, tamam zor süreçten geciyorsun ama kendini toparlamaya çalış lütfen, bebisiné de acil sifalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…