- 10 Mart 2017
- 471
- 767
- 53
Ya benim canım şu d vitamini olayına sıkıldı şimdi. Bazıları 15. Gün demiş biz erken başladık baya, bişey olur mu ki
Hem çocuk dr u hem küvezde kalırkennyopun bakımda başlatmışlardı erkenden bize
Cnm zaten ben onu kullaniyordymCanım bende bayram nedeniyle kayınvalide gillere geçmiştim, 5 gündür orada idik, dün itibari ile evimizdeyiz, buraya gelir gelmez söylemiştim zaten huggies aldım, birde her büyük tuvaletten sonra (öyle az leke şeklinde olanlarda değil ) banyoda poposunu yıkayıp biraz havalandirarak altını bağladım birde üzerine has zeytinyağı sürdüm sanki bana da biraz daha iyi gibi geldi, eğer geçmeyecek gibi olursa bende onu deneyeyim o zaman, bir de aslında bebantol krem de iyi dediler, sende olmadı onu denersin tam geçmezse.
Cnm medela cok iyiKizlar acil elektrikli pmpa almam lazim..herkes farkli bisey tavsiiye etti..aklimdaki medela mini idi..ancak satici kiz bu makinaya sut kactigini ve bozuldugunu soyledi..avent natural tavsiye etti..bu konuda makinalari kullananlra var.mi??hangisi daha iyi sizce
Ben fitil kullandimkizlar benim hemoroid normal dogumda cok ikinmaktan olmus krem verdi onu kullanicm artk bebege zarari olacak diye parol bile icmemistim ama oturamaz oldum o kadar sanciyo ki ilk kez gordum boyle biseyi Allah bu derdi hep cekenlere sabir versin
Cnm emziriken patlican yenilmiyorbugün annem kardeşimle geldi bebek sevmeye. Geçen hafta arkasına bakmadan giden o değilmiş gibi. Uyandırıp sevmeye çalıştı, sevilcek zamanda değil uyuması lazım diyince de ne kıymetliymiş falan dedi. Çocuğun ayarını kaçırdılar. Zaten leş gibi sıcak.uyuyamadı akşam üstünden beri. Zor uyuttuk şimdi de uyanmıyor ne yaptıysak. Baygın gibi uyuyo zavallım. Sağdım sütü zorla içirdik biraz.
Bi de gelirken patlıcan yemeği getirmiş, hemoroidime dokunduğunu kaç kere söylemiştim. Zaten aç gelmişler yediler kendileri.
yani sinirim bozuluyo cidden. Eşim de idare et bayram günü diyor.
Çok özenirim küçiklüğümden beri anne kız güçlü sevgi bağı olanları. Ben de kızımı sevgiyle bütücem, sevdiğimi belli etmekten hiç vazgeçmicem.
Öyle işte kızlar, yabancı insanlar gelip yemeğini yapalım sen yorulma diyolar. Ama kendi annemden bişe göremiyoruz.
Neyse anlat anlat bitmez. Kafanızı ütüledim gece gece kusura bakmayın
Oha ya bu insanlar neyin kafasını yasiyorBir gaz krizinden aonra merhaba:) oglum uyuyo şu an benim göZler faltaşı oldu bayramınız masıl geçio hanımlar benim ilk gün tam bi işkenceydi cok sinirlendimher bayram kayınvalideme gideriz güya toplaşırlar daha hiç tam toparlanabildiklerini görmedim ya neyse tek biz vardık bu sene sonradan abigil geldiler oglumu ne zaman uyutsam bagırarak hıplatarak uyandırdılar uyuyo sessiz olun yapmayın dediysek de dinlemediler yenidogan duymaz ki diolar bi de dedim nası duymaz görmüyo musunuz cocuk 2 boy zıplıo aglıo tam 4 kez uyuttum 4 ünde de kayınvalide abi cocukları filan kaldırdılar yani bu kadar olur dedim eşim en son hepsine bi bagırdı bu nedir die bana hazırlan gidioruz dedi ve öle cıktık ama cocugumda bi sıcrama kaldı o gün sonra annemlere geçtik yani onlar ne kadar umursamazsa bu konuda annemlerde o kadar ilgili ilk gün akşam annemlerde kaldım cocuk uyumuo korkuo sıcrıo aglıo en son babam okudu okudu aldı kıcagına sakinleştirdi cocugumu gece boyu yanımdan ayırmadım sabaha kadar irkilerek uyandı bir daha beklesinler bebek görürüz diye kurbana kadar göstermicem eşime de dedim çook sinirlendim bak ne oldu diye haklısın ben çocugu daha götürmek istemiorum onlara dedi yani neden insanlar bu kadar dik kafalı anlamıorum gerçekten
Bende beklemedeyim 40+2 bugünGaz ve pisik muhabbetlerine katilmak icin sabirsizlaniyorum. Hepinize koly gelsin. 40+1 bugün. Ses seda yok. Biraz da doktorumun yüzünden böyle sabirsizlandim. Gecen hafta bu günlerde gelir dedi beni heyecanlandirdi. Hayirlisi...
Hala bekleyen var mi benim gibi?
Ben ikinci götürdüğümde çocuk eğer ellerinden tutup bıraktığınızda ellerini korkarak titreme hareketi yapıyorsa o bunun yabancı adını söyledi ki bu bir rekleksmiş korkma dedi sarılığı olan çocuk yığılır hareket bile etmez baygın olur portakal gibi rengi olur uyandıramazsın demişti bizim böyle belirtileri hiç olmadı 2-2,5 saate kendi uyanır o da en geç üstünü değişirken eller hep tedirginlikten yana açık titrek hafif olduğunu söyledi halen öyle devam ediyor büyüklerimizde hafif diyor sanırım uzun sürdüğüne göre anne sütü sarılığı bizimkisicanim idrar sonucu temiz cikti doktor beslenmesi kakasi azalir halsiz gibi durursa bida getirin dedi ellerine ayaklarina inmedigi surece sorun yok gecer dedi
Bende sadece çıtçıtlı atlet. Gece klimada yatıyoruz diye zıbın ve patikli bir alt giydiriyorum üstüne de müslin veya duruna göre penye battaniye. Gündüzleri cıbıl cıbıl. Bir de altına yaptıgına özellikle kakasında üşenmeyip yıkamaya çalışıyorım sürekli. Pişik olmadı buralar çok nemli ve çok sıcak.Biz sadece yarim kollu zibin giydiriyoruz bi de corap baska bisey yok altta ustte. Basta cok az gibi geliyo ama hastanede hemsirelrr daha fazlasina hic izin vermediler. Boyle isiliklr de geciyo cocuk da ferahliyo
Boy,kilo,genel gorunum,v.b bakiyorlar saglikocagindaTesekurler canim bende karar veremiyorim asilar icin saglik.ocagi tamam rutin kont.icin ozele mi gotrsem yoksa zatrn herseyo saglik ocagi yapiyor mu persembe gunu 15.gub kontrolu var sanirim d vit.baslayacak ekstra neler yapacak bilmouorum
Seninle çok yakındı haftalarımız. Benim sat 17 eylül dü. 15 haziranda sezeryanla alındı bebeğim. Sende en kısa zamanda saglıkla kavuş inşalllah bebeğine.Gaz ve pisik muhabbetlerine katilmak icin sabirsizlaniyorum. Hepinize koly gelsin. 40+1 bugün. Ses seda yok. Biraz da doktorumun yüzünden böyle sabirsizlandim. Gecen hafta bu günlerde gelir dedi beni heyecanlandirdi. Hayirlisi...
Aaaa patlıcan neden yenmiyorCnm emziriken patlican yenilmiyor
Bende cok sinirkiyim
Kv geldi dogumdan bi hafta once
Tek yaptigi yemek yapmakti
Torunu ile ilgilenmedi
Ben hem sanci cektim hem atesler icinde cocuguma baktim
Dogum yaptigim gun esimle kavga ettiler
Kadin küs gitcem diyor
Kilini kipirdatmiyor
Kapatti kendini odaya, esim ayri surat bi karis
Annemde kv var diye cok sik gelemedi
Kaldim mi iki cocukla lohusa halimle tek basima
Allahtan annem gun icinde geldi gitti herisimi gordu
Annem olmayinca cocuklarin bi biri agliyor bi biri
Kilini kipirdatmadi
Basi agriomus bilmem ne
Sonra bugun bi baktim esim annesi ile telde konusuyor
Madem o kadar basitti neden kavga ettinizde lohusaligimi zehir ettiniz bana
Sesimi cikarmadim dhaa cok sinirim bozulcak biliyrm
Ama cok ahimi aldi
Kv olse bi yudum su veresim yok ona
Bencil
Seni ve yasadiklarini cok iyi anliyrm
Gaz ve pisik muhabbetlerine katilmak icin sabirsizlaniyorum. Hepinize koly gelsin. 40+1 bugün. Ses seda yok. Biraz da doktorumun yüzünden böyle sabirsizlandim. Gecen hafta bu günlerde gelir dedi beni heyecanlandirdi. Hayirlisi...
Bende beklemedeyim 40+2 bugün
Cnm zaten ben onu kullaniyordym
İyi gelmeyince hametan sonra sudocrrem e gectim
Cok hizli fayda etti
Ben ne biçim bi anneyimyavruma bakamiyorum. Sarılık oldu kivezde yattı. Şimdi de kakasinda çok mikrop varmış kuvez de. Nefret ediyorum kendimden yavruma bakamiyorum diye ;(
Ben ne biçim bi anneyimyavruma bakamiyorum. Sarılık oldu kivezde yattı. Şimdi de kakasinda çok mikrop varmış kuvez de. Nefret ediyorum kendimden yavruma bakamiyorum diye ;(
Nikotin var cnmAaaa patlıcan neden yenmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?