2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Evet güzelim doğumu orda yapacağım. Muayene ücreti 212 lira ama testleri çok pahalı ilk gittiğimiz bazı eksik testlerim verdi 300 lira verdik o yüzden ben Doğum paketi alacağım 6350 lira Doğum paketi. Biraz tuzlu ama doktorumu seviyorum o yüzden gidicem

Bilmiyorum Canım ben koru hastanesinin Doğum paketini almak istiyorum. Lokman hekim hakkında pek İi şeyler duymadığım için oraya gitmek istemedim. Ama Elif hanımın iyi olduğunu duymuştum
Biraz beklentiylede alakali bence elif hanim hastasini doguma ope koklaya goturuyomus cok tatli guler yuzlu insani rahatlatan olumlu bakan bi dr oldugunu soylediler.muayene ucreti 75 liraymis dogum 1900liraymis.dogum paketinde tum muayeneler taramalar ayrintili ultrason dogum fotografciligi oda susleme dogum sobrasi kontrol bebegn topuk konu birde dogumdan sonraki ası varmis 3500 lira
dery.a canım sonucumu aldım. hcg 15693.... 5 hafta 6 gün ve 11 mm.doktor kalp atışları için haftaya gel dedi. Kalp atışlarını duymak için daha erkenmiş.
Cok iyi canm gozunuz aydin darisi pit pitlara insallah

Tuh ya yokmu tansiyonu dengeliyecek birseyler boyle devam ederse zorlanicaksin belliki.Allah beterinden saklasin tabiki sayili gunler bu gunler gecicek Allahin izniyle

Kızlar yazdıklarınızı okudum hemen hemen herkesin midesi fena sanıyorum. 8. Haftayı bitiricez inşallah bi kaç gün sonra ama bende hala mide bulantısı yok allaha şükür. Hepinize kolaylıklar diliyorum allah sabır versin umarım bir an önce atlatırsınız bulantılarınızı

sabah eşim tost yapmışonceki hamileliğimde benı ayakta tutan tosttu.hatta eşim iyi bir tost mmakinesi almıştı.şimdi kokusu okadar müğdemi bulandırıyorki.sabahtan beri burnumun ucunda tost kokusu.miğdem alt üst.

Benimle aynı hafta olan kızlar kan şekeriniz ne durumda. Benim sürekli kan şekerim düşüyor. İçim geçiyor ağızıma hemen şeker atıyorum ama bu me zamana kadar böyle devam edecek

Kızlar benim bebis 5 haftalık civarı görünüyor, aslimda 6-7 gibi olmalıydı adet tarihine göre. Daha önce dusugum olduğu icin bu defa kan pıhtılaşmasına karşı iğne kullanacağım. Protestan ve folik asit te alıyorum su an. Kısmetse haftaya kalbini duyarız insallah. Umarım bunu da düşürmem ve kendini toparlar. Yine bir gariplik var ama bu demek değil yine aynısını yaşayacaksın dedi.

inan sadece tost yiyebiliyorum ben de.. bazen o da kokuyor ama onu da yemezsem hic bir sey yemeyecegim

Benimle aynı hafta olan kızlar kan şekeriniz ne durumda. Benim sürekli kan şekerim düşüyor. İçim geçiyor ağızıma hemen şeker atıyorum ama bu me zamana kadar böyle devam edecek
Canım daha bugün gittim doktora kan şekerin iyi dedi. Benimde tansiyon düşüyor ve midem felaket durumda. 10 haftadan itibaren azalır 14 de artık biter dedi. %5 ihtimal de gebelik boyunca sürer dedi. Kan şekerini bi doktora sormak lazım. Ne zaman gideceksin doktora?

Dusugun uzerinden ne kadar zaman gectiki bu arada saglikla.kucaginiza.alırsınız insaallah :)

Yarın gideceğim canım. Sorarım artık. Çok sorun oluyor bana

Canım benim de senden hiç bi farkım yok çok hasta hissediyorum kendimi ne yiyorsam durmuyo midemde başım dönüyo şekerim düşüyo bide bende gizli şeker var yani baygınlık geliyo allah yardımcımız olsun et kokusu çok rahatsız ediyor beni eskiden severdim ama şimdi kokusuna bile teamül edemiyorum

Benim de senin gibi canım 8+3 ama çok şükür mide bulantım baş dönmem yok sadece hafif arada bir de artan göğüs Ağrım var o kadar, ultrasonda görmesem hamile olduğumu bilmem yani

Kizlar merhaba.ben bugun kanda gebelik baktirdim.deger 11270 cikti.doktor normal ultrasonla bakti keseyi gordu.cuma tekrar cagirdi.cok heycanliyim ve cok korkuyorum.bundan onceki bos gebelikti.tekrar ayni seyi yasamaktan cok korkuyorum.allahim hepimize hayirli saglikli evlatlar nasip etsin.

Kızlar bişey sorucam.. 17eylül gece 23:45 de kan verdim bhcg 3229 çıktı.bugün (20eylül) 15:40da kan verdim.7321 çıktı.
Artış iyi mi yoksa biraz az mı?

Merhaba Canim... Insaallah bu sefer mutlu sonuclanir ve korktugun gibi olmaz.... Peki kese göründügü halde boş gebelik olma ihtimali var mı hala ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…