2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Çok güzrl görünüyorşar güle güle sağlıklı günlerde kullansın paşa inş

Çok güzrl görünüyorşar güle güle sağlıklı günlerde kullansın paşa inş

Kızlar tiny love 3 ü 1 arada anakucagını ınceledınız mi??
Ben de araştırdım almayı da düşünüyorum bi süre annemde kalacağım ilk doğduğunda beşik olarak kullanırım onu dedim digerlerinden daha kullanışlı gibi geldi bana kullanan arkadaşım da çok memnun odada mutfakta hep yanında onda yatıyor aynı işlevi gören e-Bebek'te de bi ürün var 230lira bide aynısı sayılmaz ama soobe de var benzeri 250lira

Günaydın :)
Ben şimdiye kadar ayda bir kilo aldım ama hiç aman şunu yemeyeyim demedim canım istiyorsa yedim ama bundan sonra kilo alımı artar dedikleri için daha dikkatliyim. İlk başlarda suyu 2-3 litre arası içiyordm ama havalar serinledi hiç ihtiyaç hissetmesem de gene günlük 2 litre ye yakın içiyorum

cordeliac ay hepsi çok güzel cordi valla özellikle ananasa bayıldım :)

Çocuk ananasla büyüdü resmen. Onu da görünce esprisi olsun dedim. Turuncu olacak tam ananasa benzesin diye. Bitince orijinal halini de atarım. Inşallah içinde bebekle de.

Buldum adını sonundaaa :) daktozin pasta johnson&johnson unmuş
İçerıgını bılmıyorum ikizcancm ama bana belçıkadan resmen 10 tane aldırıyolardı her seferınde

buldum canim,
çinko oksit ve mikonazol nitrat iceriyor, mantarli pisiklerde cok etkilidir diyor, ilac bu..
organik bisi diil, ama olusmus pisik tedavisinde etkilidir eminim :)
var bunun benzerleri tr de, dermo trosydle oksizinc kremi karistir, al sana daktozin etkisi :)

Tekli almiycam demissin ama buna bi goz at derim turkiyede var mi bilmiyorum ama ikiz arabasina gore cok kibar :)

bunu biliyorum canim, var turkiyede, babymall de bakmistik, 4500tl civariydi, ama haki yesil gibi bi renkti begenmemistim, pembesi tatliymis :))

harika hepsi bayıldım
gule gule gıysın kullansın Cihan Bey

hmm bak ikizcancım sen demesen bılmeden alıcaktık
meger mantar olayı fılan varmışkı o cocugun ondan dıgerlerı geçirmiyomuş belki
çok sagolasın canımcım
C candy1907 duydunmu unutuyoruz daktozini ilaçmış meger

Ben arastirma konusunda iyi deiglim :) siz arastirin ben alimmm :) kizim icin bilr gorumceme soruyorum herseyi arastirir bende fiyat arastirmasi iyi yaparim :))

masallahhhh, ohh iyi ki almissin, bosver, gule gule kullan canim..
insan gaza geliyor :)))
gecen bakiym yeni sezon gelmis mi diye mothercare e girdim, sadece bakicaktim, gerisini soylemiym :) bi de midem bulana bulana yani dusun..
bugun detaylimiz var, bakalim bizim kizlar ne alemde, buyuduler mi :))

57.5 ile hamile kaldim 6kg almistim 63 5 gordum ama ciddi anlamda son 1 ayda aldim nerdeyse hepsini hamurisi, makarna, simit, pilava cok abanmistim. Kestim durumu gorunce. Ben sabahlari 10 gibi 1 yada 2 haslanmis yumurta 1 salatalik 1 domates 5~6 kupte kasar yiyorum ekmeksiz yaninda baska bisey olmadan. 1.30 a kadar kesinlikle aclik hissetmiyorum. 12 gibi bir bardak sutum var sadece ve su tabiki. 1~2 gibide 1 kase corbam var yaninda sirkeli limonlu mor lahana ile :) bunu denemenizi tavsiye ederim kalori olarak cok dusuk ama doyurucu ve vitamin dolu potasyum magnezyum kalsiyum vs. 3.30 gibide ev yapimi yogurt icine meyve dogruyorum. Aksamda mevcut yemekten az sekilde. 8 den sonra sivi disinda bisey almiyorum. Gercekten ac kalmiyorum ve gerekli herseydendr yiyorum suan 61kg yum yani 3,5 kilo almis oluyorum. Karnim tef gibi gerilmiyor ve gobegimin kocaman halinden eser yok :)

Ne guzel ya duzenini kurmussun bizim saatlerimiz belli degil ne zmn acikirsam :) bende cok düzensiz yememe ragmen 5 kilo aldim daha fazla bekliyordum kizimda da 12 kilo almistim 80 kadar limit verdim kendime:)

Ne guzel ya duzenini kurmussun bizim saatlerimiz belli degil ne zmn acikirsam :) bende cok düzensiz yememe ragmen 5 kilo aldim daha fazla bekliyordum kizimda da 12 kilo almistim 80 kadar limit verdim kendime:)
Ama iste bu haftalardan sonra daha cabuk kilo aliniyor benim derdim az kiloyla bitirmek degil belimde fitik var o yuzden dikkat etmem lazim zorlanacagim yoksa. Ben tum gun evdeyim ve yalnizim oyle olunca duzen oturtmak daha kolay sanirim :) bende 15~16kg dan fazla almam insallah diyorum 10 kilolarda falan gozum yok :) 15 kg cok belkide hedef icin ama bizim ailede 30kg dan asagiya hamilelik tamamlayan yok

Bu sekilde gidersen fazla almazsin cnm 10 12 kilo ile bittirirsin son aylarda kilo alimi fazla oluyor ve bu kis aylarina denk geliyor artik bol bol yerim :)

Kızlar günaydın ne yapıyorsunuz :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…