2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
ben ikiz arabasi almicam zaten, ayri ayri iki tane alicam canim.. arabaya sigmazsak arabayi degistiririm.. kullanis rahatlik konfor.. cocuk icin ne iyiyse onu alirim..
ben tek basima 2 cocukla gezemiceme gore, twins alip cocuklari sikistirmicam..

Tekli almiycam demissin ama buna bi goz at derim turkiyede var mi bilmiyorum ama ikiz arabasina gore cok kibar :)

Eklentiler

• Screenshot_20160903-001159.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 87
aynen yaaa
bigun bisey almasam canim sikiliyor..
yattigim yerden bigun örme bebek, bigun muslin battaniye, bigun islak mendilleri koymak icin tupperware kutu, ...... :))) yoksa mendillerim kurursa popo silemem dunya patlar :))
Bugun Internet'ten bışey almadım dıye sevınırken yarım saatlıgıne avm ye gırıyım dedım setleri tek kalem sayarsak 25 Parça almışım
Off artık söz verdım kendıme almıycam
Yada 1-2 güne şoku atlatıp verdıgım sözü baştan dusuneyım

Cnm bende bugaboo 3 cameleon alicam kullanimi cok guzel

Eklentiler

• Screenshot_20160903-001744.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 86
Bahçelievler'deyim ben sen nerdesin yakınsan çaya beklerim bigün bi ara İstanbul buluşması falan deniyordu sanki ne oldu hakkaten
Yakınız aslında ben evlenene kadar Bakırköy luydum.artık Halkalı dayım canım,bende beklerim
Evet havalar soğuyup hareketlerımızde zorlaşmadan yapsak bıgun buluşmayı

Allahtan avm ye de yarım saatliğine gitmişsin azcık daha duraydın neler alcaktan kim bilir önümüzde haftasonu tam alışverişlik zaman aman diyim tut kendini canım

ninocin cnm arkadasin hangi ulkeden geliyordu :) ben almaya ve avusturya sayfalarinda bulamadim eczaneye bi soracam bakalim getirebiliyorlarmi pek sanmam

bende bunu arastirayim digerini kizimda kullandim hemen geciriyordu :)
Bunu benden isteyenlerın bıtıp tükenmek bılmeyen bı pişik sorunu varmış
Nerdeyse dunyanın her yerınden bı krem getırmışler
Bıgun Brüksel'e tatıle gıttıklerınde bunu almışlar ılk defa ıyı gelen bi krem olmuş
Tabi bilmeyiz de ona ıyı gelen herkese ıyı gelecek mi?

Canım yanlış hatırlamıyorsam üst segment traveller arasında pusetini yerinden sökmeden tutma kollarının yönünü değiştirebildiğimiz tek bebek arabası bugaboo cameleon. Keşke aynı konfor tüm arabalarda olsa. Şimdiden güle güle kullansın bebiş :)

Saol cnm birde istedigin rengi takabiliyorsun :) SIKILDIKCA degistir :) 10 ay gibi almayo dusunuyorum ama halla bebek arabalarini inceliyorum bi yandan :)

Allahtan avm ye de yarım saatliğine gitmişsin azcık daha duraydın neler alcaktan kim bilir önümüzde haftasonu tam alışverişlik zaman aman diyim tut kendini canım
Neyseki 20 30 da gıttım Kapanış anonsuyla kendıme geldıgımde olan olmuştu,erken gıtsem hiç dusunemıyorum
Hafta sonu kalabalık çıkılmaz dıye telkın edıyorum kendımı suan

Bu resimdekinin rengi de çok güzelmiş yaaa pembiş pembiş ama bizim bebiş erkek :)
artı bi özelliği de her parçası ayrı satın alınıyor ister rengini değiştir ister tek tek yıka bence de artı özelliği çok gibi ama canlısını denemedim hiç mağazada görmem lazım sen denedin sanırım

ninocin cnm arkadasin hangi ulkeden geliyordu :) ben almaya ve avusturya sayfalarinda bulamadim eczaneye bi soracam bakalim getirebiliyorlarmi pek sanmam
Ben Brüksel'den alıyodum canım,hatta havaalanının içindeki eczaneden alıyodum
Bu johnson&johnson un ürünü
Daktozin pasta dıye bakınca farmaline.be dıye bı sıtede çıktı
Ama ıngılızce degıl anlayamadım
Sen bak canım

Evet cnm denedim surus cok guzel erkek bebekler icinde cok guzel renkleri var ben kirmizi kizim resimdeki pempeyi istiyo kirmiziyi extra siparis vericem dönüşumlu takariz artik :) birde cok degisik kombinler yapiyorlar renkli renkli :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…