2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Sen baykuşluyu lılıye yaptırdın sanıyoduum

Açlık kaçtı ASLI?
Bende bozulmuş açlık toleransı var mesela benım tokluk aclıktan daha düşük çıkıyo
Açlık 95 se tokluk 85 gıbı
6 ay ılaç kullandım hamılelıkte bıraktım
Bı kere ıkısını de ölçsene sende

Birde annenin doğu yılı ile bebeğe hamile kalma yılı ikiside ciftse veya tekse kız biri tek biri çift de erkek olurmuş benim 1996-2013 oğlum var

Birde annenin doğu yılı ile bebeğe hamile kalma yılı ikiside ciftse veya tekse kız biri tek biri çift de erkek olurmuş benim 1996-2013 oğlum var
Bu dediğin teoriye göre benim oğlum olmalıydı o zaman ama kızım olacak.. benim doğum yılım tek hamile kaldığım yılsa çift bu teoriyi dikkate alma bence sen :) bu arada 20 yaşında ve ikinci bebeğine hamilesin sanırım ne kadar genç bi annesin :)

Kızlar tiny love 3 ü 1 arada anakucagını ınceledınız mi??

Kızlar tiny love 3 ü 1 arada anakucagını ınceledınız mi??

Simdiye kadar inceledigim tek urun diyebilirim: ) cok iyi arkadssim da kullaniyor memnun ama pahalı sıfırları ben ikinci el bakiyrm letgo,tutumlu anne gibi yerlerde 200 civari ikinci eli,kenarlarinin yüksek olusu,ilerde yemek yedirmek.icin sirtinin.kalkmasi vs kullanisli

Tavuk bencede yenmemeli. Faydasindan cok hormonlu olduğu icin zarari var. Ilacla buyutuyorlar.
Koy den falan tanidiginiz varsa getittiremez misiniz..
Bana ilk kontrolde dr kesinlikle yemiyceksin dedigi sey tavuktu bildigin koy taw organik bulursan yiyebilirsin ama eminsen dedi neyle beslendiklerini duysan omur boyu yemezssin dedi 4ayda 1 kez kacamak yaptim cok yiyesimmm war

Deneme için küçüğünü al. Büyüdükçe ileride bedenlerini alırsın. Ben de 2-3 emzik alacağım başlangıç için hangisini tutarsa diye. Emzikli çocuğu çok seviyorum ben. Sırf bencillikten yani.

nmine şu tipe baksana. Nasıl alınmaz ya. Gidip gelip buna bakıyorum. Bizimki de doğacak kafası kadar emziği olacak. Sonra ben onun poposunu yiyceeem.

Baykuşlu alt açmayla ayrı battaniye yaptırıyorum ona. O baykuslu battaniyeleri yapan ayrı biriydi.
baykus figurunu bende cok severim cord
hatta sokak kapisi susum vs hep baykus
ama simdi ben oda da ucak vb desenler kullanicagimdan karmaşık bisey olucakti yoksa icim gitti

evet canim sifirlari 400 iyi yonu 18 kiloya kadar
2-3 ayda koseye atilmiycak
bende indirim atastiricam biraz

baykus figurunu bende cok severim cord
hatta sokak kapisi susum vs hep baykus
ama simdi ben oda da ucak vb desenler kullanicagimdan karmaşık bisey olucakti yoksa icim gitti

Çocuk baykuş olarak doğacak bu gidişle. Ben de çok seviyorum baykuşu. Hani neredeyse evde besleyeceğim o derece. Eşimin memleketinde puhu dedikleri bir türü var, öyle alışmışlar neredeyse eline gelecekler de benim hergele nefret ediyor. Daha haberi yok baykuşlu örtülerden.
Baytar olacak bi'de.

Roket şeklinde alt açma yaptirsana sende lili'ye.

Kız aldıklarınızı gösterin de fikrimiz olsun :)

kv in komsusu alt acma hediye yollamis ama su roket aklimi celdi simdi

Aslında bittikten sonra gösterecektim ama. Fikir olur belki. Ben henüz oda tekstilleriyle uğraşıyorum. El yapımı olduğu için bir an önce bebek gelmeden bitsinler diye.

Kıyafet olarak şu iki zıbını Instagram'dan Nihal Harmanlı'ya yaptırdım. Normalde nihi kızlarıyla meşhurdur, oğlan için isteyince kırmadı.

Ötekilerin de hepsini ve daha fazlasını yine instagram'dan yaptırıyorum. Bunlar sonuncular. Alt açma, puset örtüsü ve ananasli uyku tulumunun renkleri değişecek. Patchwork olan bitmek üzere olan yatak örtümüz onun yan koruması falan da var.
Bittikçe orijinallerini yüklerim. Alışverişe devam tabiî. Batsın kocalar!

Eklentiler

• IMAG1378_1.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 90
  • Screenshot_20160903-083121_1.webp
    50,2 KB · Görüntüleme: 82
  • Screenshot_20160903-093038_1.webp
    24 KB · Görüntüleme: 101
  • Screenshot_20160901-210952_1.webp
    28,3 KB · Görüntüleme: 85
  • Screenshot_20160901-210932.webp
    4,3 KB · Görüntüleme: 81
  • Screenshot_20160901-081239_1_1.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 83
Merhaba günaydin,
Bende ayni seyi soracaktim sizlere? Pek düzenli takip edemiyorum ufak Ikizlerim var. Kilo aliminiz ne durumda? Mesela ayda ne kadar Kilo aliyorsunuz? KahvLti yapmazsam benimde cok basim dönüyor. Demir eksikligide var tabi.. Ne kadar su tuketiyorsjnuz??

kv in komsusu alt acma hediye yollamis ama su roket aklimi celdi simdi

Çok sevimli olur ama. Lacivert, kırmızı, beyaz tonlarında bi' rocket alt açma. Bu arada senin için bir sürü uçaklı halı modeli bulmuştum. Çilek`in katalogunu vermişlerdi orada epey ucakli model var. Ama bebek odasında nasıl durur bilemediğim için atmadım daha sana biriktiriyorum.

Yakınız aslında ben evlenene kadar Bakırköy luydum.artık Halkalı dayım canım,bende beklerim
Evet havalar soğuyup hareketlerımızde zorlaşmadan yapsak bıgun buluşmayı

Ben 4.5 yıl soyakta oturdum şimdide beylikdüzündeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…