2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Hahaaa :)) Batman ı yesınler

Bi hastane çıkışı da benden gelsin o zaman sadece tulum eldiven şapka bu ama diğer parçalarından yapmamış hainler foto çekimlerinde giydircem inş
Cooook tatlı küçük kokoş olucak bu :)))

Canım benim sıkma canını bebişler dönmüş mü seninde rahim ağzına doğruydu galiba prensesler... Sağlıkla hayırlısıyla gelecek kuzuşar inş.

Cooook tatlı küçük kokoş olucak bu :)))
Hiç benden beklenmeyen hareketler valla bende kendimi tanıyamıyorum artık :) bi tane bakım ürünüm yoktur, çoğu zaman spor giyinirim, üniversiteyi tepemde topladığım topuz saçım altımda eşofmanlarla bitirdim, işe giderken de sadece iş çıkışı eşim gelecekse makyaj yapardım ama bebeğimin gelecekteki haline bak

Bu arada aldıklarının arasında patik mi desem çorap mı desem birşeyler dikkatimi çekti canım. Patik mi onlar? Nerden aldın kızlara göre olanda var mı

Eveet iste benim kriter ,pammik gibi kumaş gule gule giysin bebisin, @ikizcan insallah sonraki gidisinde guzel haberler alirsin moralini.bozma ben de hissedemiyirum.hareketleri pazartesi.gidecegim bakalim.ne.diycek.doktor

Can'ım üzülme şu an bana da doktor sıvı fazlalığı var dedi şekerden şüphelendi

su disinda bi sikintilari yok, ama 1 ayda 3 kilo aldim diye bissuru soylendi, napiym corba ekmek makarna beslenirsen boyle oluyo.. bebege bi sikinti olur mu dedim, yok sonra vermesi zor olur dedi.. ona sonra bakariz dedim.. sanki keyfimden kebap ustune kebap yedim de.. ekmek bastiriyo bulantiyi bitek napiym

seker de yok tansiyon da yok canim..
delik desik olcam desene
mudahale olcak, enfeksiyon riski olcak..
nerden cikti bu yaa

donmusler canim, rahim agzinda da bi sikinti yok dedi..
sadece su fazlaymis.. anlamadim.. sebepsiz de oluyo dedi..

Çarşamba gittiğimde benim paşanın başıda rahim ağzına doğruydu. İstirahat verdi dr... Su konusunda da arkadaşımın suyuda fazlaydı ondanda şekerden şüphelenmişti ama sıkıntı yaşamadı inş. sende hiçbir sıkıntı yaşamayacaksın.

uyuyamadim ki
her seferinde ayri bi stres, ayri bi korku..
hersey olacagina varir napiym..
ensesine baksana teyzesi zillinin, arkalari donuktu :)

Eklentiler

• image.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 91
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…