2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Yavrucuğum hâlen oralardaysan açık büfe standinda gözünün önünde ızgara show'larinda pişirilen etler dışında hiçbir şey yeme ana yemekte. Hele o snack'lere hiç girme. Daha önce de demiştim, ay çöreği diye peynirli poğaçalı baklava yiyor olabilirsin. Sulu et yemeklerine hiç girmiyorum.

Ben Türkiye'nin en iyi otellerinden birinin -ki ceo'su da mutfak geçmişli bir insandır- spa'sından mutfağına kadar her yerinde çalıştım. Mutfak kısmına dâhi dezenfektan kuvetlerden geçerek girerdin. Onluklerde koldaki phmetre harici düğmeye dâhi izin verilmezdi. Çikolata işleme alanı yoğun bakım ünitesi gibiydi. Müşteriden dönen, 24 saati dolduran tüm ürünler çöpe giderdi. Bunca titizliğe rağmen mutfak personelinin tırnağından alınan swap'ta gaita çıktığını bilirim. Akdenizde turizm yoğunluklu otellerin mutfağına girmiyorum bile zaten uluslararası standartta bir yer değilse o kızartmalar rafine daha önce kullanmış işlenmiş yaglardan yapılıyordur bilgin olsun. :) Içinizi de böyle karartiririm.

O odaları da fazla batirmayin. Yazık o maid'ler günde minimum 16 oda temizliyor. Bahşiş bırakın, teşekkür mektubu yazın ki mutlu olsunlar. Tabiî bunu çıkış yaparken yastık kılıfının, çarşafın altına koyun ki, checkout esnasında kontrole gelen minibarcılar yürütmesin. :)
Evet canim yemek isi sikinti cok. Dogru duzgun bisey yiyemedim peynir domates ve malesef patates kızartması kacamaklarim oldu.

Uni zamani resepsiyonda ve animasyonlarda calismistim öğrencilikte biliyorum otellerin arka planini ve temizlik ablalarinin ne cektigini.

Minibarda bi su vardı bikac da poset cay ve nescafe koymuslar.

Bana gire diil hersey dahil sistemler. Oda parasi vericem ben. Standart bi yatak ve dusu olucak. Her sabah istediğim yerde kahvalti edicem istedigim saatte. Istedigim plaja denize gidip doya doya yuzucem. Yakin cevrede görülecek yerlere gidip gormeliyim. Ozgurlugumu su saatte sunu yiyin su saatte sunu yapin seklinde kisitlamak bana gire diil. Ama iste aile mevzusu olunca uymak durumunda kaldik.

Cqnım günlük 2-2.5 litreyi buluyorum böbreklerimde ağrım var zaten kaç kadın doğumcuya gittim normaldir panikleme diyip yolluyorlar

kadin dogumcu anlamaz ki onu nefroloji bakar..
idrar tahlili verdin mi yakinda? bi sorun olsa idrarda cikar..

Benim beşikte bundan canım, içine reflü yatağı aldın mı sen? İnternetten bakıyorum şimdi, yanlarında bebek sırt üstü dönmesin diye yan kolları olanlar var birde olmayanlar var. Olmayan yataklara ayrıca o yan yatış yastıklarından almak gerekiyor. Hangisinden alıyım ben şimdi? Yanları olandan alsam bu seferde çocuk birkaç aylık olunca arasına sığmama ya da rahat hatamama durumu olur mu acaba? Harici alırsam bebiş büyüyünce yanları kullanmam direk yatağa yatırırım diye de düşünüyorum? Birde marka olarak hangisinden alsak? Bütün analara sorumdur yardım lütfen :işsiz:

yok almadim, o neymis ya, sirt ustu yatamiyorlar miymis :) cok gerekli biseyse alalim da, ne biliym hic alan yok benim etrafimda..

yok almadim, o neymis ya, sirt ustu yatamiyorlar miymis :) cok gerekli biseyse alalim da, ne biliym hic alan yok benim etrafimda..
Şimdi hastanelerde bile bebek doğunca annenin yatağının yanına yatırdıkları bi yer var ya hani onun içinde hep reflü yatakları var canım. 1 yaşına kadar bebeklere normal yastık yasak zaten hep bu eğimli reflü yastıkları kullanılıyor. Yeni doğduklarında kusma reflü falan çok oluyor bebişlerde. Bu eğimli yatak sayesinde başları yukarda duruyor, sütün geri gelmesi önlenmiş oluyor. Yan yattığı için de kussa bile boğulmaları önlenmiş oluyor. Ben kesin alıcam da işte yan destekli mi alsam yoksa desteksiz yatak alıp ayrıca yan desteği mi alsam karar veremedim.

kadin dogumcu anlamaz ki onu nefroloji bakar..
idrar tahlili verdin mi yakinda? bi sorun olsa idrarda cikar..

Variyorum canım birinde çıkmıyor diğerinde çıkıyor. Olmadı ürolojiye gidecem artık resmen yoruldum bu durumdan ... Bugün birde yumurta akı gibi nir akıntı geldi :KK61:

Evet canim yemek isi sikinti cok. Dogru duzgun bisey yiyemedim peynir domates ve malesef patates kızartması kacamaklarim oldu.

Uni zamani resepsiyonda ve animasyonlarda calismistim öğrencilikte biliyorum otellerin arka planini ve temizlik ablalarinin ne cektigini.

Minibarda bi su vardı bikac da poset cay ve nescafe koymuslar.

Bana gire diil hersey dahil sistemler. Oda parasi vericem ben. Standart bi yatak ve dusu olucak. Her sabah istediğim yerde kahvalti edicem istedigim saatte. Istedigim plaja denize gidip doya doya yuzucem. Yakin cevrede görülecek yerlere gidip gormeliyim. Ozgurlugumu su saatte sunu yiyin su saatte sunu yapin seklinde kisitlamak bana gire diil. Ama iste aile mevzusu olunca uymak durumunda kaldik.

Temizlik ablaları. :KK70:

Vallahi yemek konusunda kasıntı yerlere gelemiyorum ben. Üstelik pislik de bir insanım. Sokak yemeğini severim.
Böyle kasıntı iş yemeklerinden çıkıp ekipçenek basmane'de (muhtemelen namini duymuşsundur. ) corbaciya, lahmacuncuya falan giderdik doymayip. :KK70:

Nefret ediyorum o yüzden bir konsepte dahil olmak zorunda kalmaktan.

Lan alakasız olacak ama sabahtan beri oto koltuğu çarpışma testlerini izliyorum. Içim dışım crash test oldu. Konu mankeni kusacağım resmen. Sen Alamanca biliyon mu Buzağım. Lan bütün kaynaklar alamanca hemen hemen bi' bok da anlayamadım doğru düzgün. :(

Temizlik ablaları. :KK70:

Vallahi yemek konusunda kasıntı yerlere gelemiyorum ben. Üstelik pislik de bir insanım. Sokak yemeğini severim.
Böyle kasıntı iş yemeklerinden çıkıp ekipçenek basmane'de (muhtemelen namini duymuşsundur. ) corbaciya, lahmacuncuya falan giderdik doymayip. :KK70:

Nefret ediyorum o yüzden bir konsepte dahil olmak zorunda kalmaktan.

Lan alakasız olacak ama sabahtan beri oto koltuğu çarpışma testlerini izliyorum. Içim dışım crash test oldu. Konu mankeni kusacağım resmen. Sen Alamanca biliyon mu Buzağım. Lan bütün kaynaklar alamanca hemen hemen bi' bok da anlayamadım doğru düzgün. :KK43:
Yolla linkini eve varinca cevirisini yollayim sana. Simdi yoldayiz eve dogru. Belki arada ben de kullanirim babam gece uyumadim yorgunum diodu.

Canım dogdugunda ilk 1 ay yan yatiracan allah korusun uyuyunca kusup kusmuguyla bogulabbilir kesinlikle sırt üstü düz yatirmayacan, ağız kismi boyun yan tarafa çevirmen gerek tabi birde her emzirdiginde bi tarafa sağ sol şeklinde sırayla yatiracan ki kafa yamuk olmasin aklında bulunsun canim

Neyse boyle geri kafali saniyordum kendimi yalniz degilmisim bizim zamanimizda reflu yastigi yatagimi varmis diyorum bircok seyide boyle diye diye fuzuli gorup almaktan vazgeciyorum demekki cok anormal davranmiyormusun :KK70:

Neyse boyle geri kafali saniyordum kendimi yalniz degilmisim bizim zamanimizda reflu yastigi yatagimi varmis diyorum bircok seyide boyle diye diye fuzuli gorup almaktan vazgeciyorum demekki cok anormal davranmiyormusun :KK70:

hayir ya cok normalsin :)
masraftan kacmam ama gereksiz sey gereksizdir yani :))
hafif bas kismini kaldiririm yataginin, bebegin arkasina da kucuk bi yastikla destek, bitti gitti..

Canım dogdugunda ilk 1 ay yan yatiracan allah korusun uyuyunca kusup kusmuguyla bogulabbilir kesinlikle sırt üstü düz yatirmayacan, ağız kismi boyun yan tarafa çevirmen gerek tabi birde her emzirdiginde bi tarafa sağ sol şeklinde sırayla yatiracan ki kafa yamuk olmasin aklında bulunsun canim

biliyorum onlari canim :) reflu yastigi gereksiz geliyo sadece, ben ayarlarim onun pozisyonunu :)

Şimdi hastanelerde bile bebek doğunca annenin yatağının yanına yatırdıkları bi yer var ya hani onun içinde hep reflü yatakları var canım. 1 yaşına kadar bebeklere normal yastık yasak zaten hep bu eğimli reflü yastıkları kullanılıyor. Yeni doğduklarında kusma reflü falan çok oluyor bebişlerde. Bu eğimli yatak sayesinde başları yukarda duruyor, sütün geri gelmesi önlenmiş oluyor. Yan yattığı için de kussa bile boğulmaları önlenmiş oluyor. Ben kesin alıcam da işte yan destekli mi alsam yoksa desteksiz yatak alıp ayrıca yan desteği mi alsam karar veremedim.

bebekler yastiksiz yatiyor biliyorum canim :)
sen al senin 1 tanecik :))
ben odalarina, yataklarina ve yatak odasindaki besigine verdigim rakami soylesem şoka girersin :))
eğimini ben veririm besigindeki yatagina, arkaya da yastik hoop bitti :)

analarinin evinde de mi reflu yastigi vardi, biseyleri de eksik olsun :)))

Kızlar biraz önce benden böyle yumurtlama dönemindeki gibi bi akıntı geldi. Böyle bir durum yaşayan var mı?
Benim akıntı oluyor genelde ama doktor uzerinde durmadi ,normal.diye biliyorum ben

nmine nmine tinylove anakucagi turunde en.iyisi en kullanislisi,arkadssimin hem parkyatak hem tinylove var,cocuk parkyatakta uyuyamiyormus,tinylove da kendini sıkıştırıp cenin pozisyonunda misil misil.uyuyomus,bebekler dar seylerde yatmayi daha.cok seviyorlar

Tatlim güle güle giysin bende carterstan sipariş verdim ama instagramda bi bayandan sipariş verdim fiyatlar baya daha uygun bakmak istersen Oray'a da bak istersen
Carters kumas olarak.kaliteli diye duydum hep.ama pahali geldi bana da memnun kalırsanız aldiginiz kisinin.ismini.ozelden yazarsaniz sevinirim

Kizlaaaar 700 mesajı bitirdim sonunda bi kaç gün bakmadım sadece :KK57: cordeliac cordeliac gaita falan inanamıyorum,içine girmeyince bize herşey saf geliyor. I ikizcan2016 herşey yoluna girer umarım. Korkulacak yada acil bir durum olsa doktor iki haftayı beklemezdi sanki.icini ferah tut.tiny love ı bende araştırıyordum2 sallanma özelliğinin olmadığını anlayana kadar.titresim var ama sallanma yok onda.sallanmada olsun istiyorum.ayrica benim sağ göğsümün altı ve tam arkası ara ara çok ağrıyor. Biseyle oyuyorlar resmen.kizimdada olmuştu ama erken başladı sanki :KK42:

Back
X