Bebek doğduktan sonra istemesen de uyanıyorsun canım hatta hiç uyuyamıyorsun bebeğim iyi mi diye kontrol etmekten gık dese uyanırsın yani merak etme canım oğlum yeni doğduğunda ilk bir kaç hafta sabahlara kadar uyanıktım istesem de uyuyamıyordum annem kızıyordu uyu bebekte uyuyor niye uyumuyorsun diyeaman aman , başlamaz umarım hiç bir ağrı. yawf emin olamıyorum bu gece uyanmaları çocuk doğumundan sonra sanki işimizi kolaylaştıracak gibi geliyor.
herkes yazıyor gece kaç kere uyandım diye. yok deli gibi su içiyorum , gündüzleri wcde yaşıyorum. akşama da malak gibi uyuyorum tekrar,da bir de korktum şimdi acaba çocuğun sesini duyar mıyım, uyanır mıyım emzirme için 2-3 saatte bir
Sırt üstü yatınca noluyormuşki? Bende arada yatıyorum mecbur sol tarafım uyuşuyor geceleri o kadarki uykumdan uyandırıyor sonra rahatlamakmiçşn sırt üstü yatıyorum derken bebişde oynamaya başlıyor ah kızım senide uyandırdım diyorum. Ama fena uyuşuyor ya öyle böyle dil
cordeliac canım yaa sen bakmışsındır kesin nası bi bebek kaşığı alalım
Suavinex in kaşığını çok beğendim, bpa içermiyor kutusu falan da var. ama yanlış hatırlamıyorsam 4 ay-8ay arası kullanım için diyor. Sen aldın mı ya da ne alacaksın?
ben çocuk dönsün diye masaj uygulamaları yapılıyormuş diye duydum. ne kadar işe yarıyor bilmiyorum tabi. gerçi 38 haftalık çocuğun dönmesi de biraz zor ama öncesinde takip edilebilir.Hadi Inşallah donsun vakti gelince. Benim korkum buyudukce yeri daraliyor ve son zaman donmek istese de donemiyor olursa napariz.
Secde pozisyonunu buldum bir de. Ama yalnizken yapmayin dedi doktor. Basdonmesi tansiyon vs olmasin diye. Rahatsiz olup donmeye calisiyormus bebek.
Korkma korkma taze anneyken azıcık sesli nefes alsa kalkıyormuşsun yada kımıldasa :)) hatta bilerek uyumayıp nefes alıyor mu diye kontrol ediyormuşsun :) arkadaşım eşiyle nöbetleşe başında beklermiş nefes kontrolü için :))
Bebek doğduktan sonra istemesen de uyanıyorsun canım hatta hiç uyuyamıyorsun bebeğim iyi mi diye kontrol etmekten gık dese uyanırsın yani merak etme canım oğlum yeni doğduğunda ilk bir kaç hafta sabahlara kadar uyanıktım istesem de uyuyamıyordum annem kızıyordu uyu bebekte uyuyor niye uyumuyorsun diye
Aynen canım ilaç falan verirken kullanmak için almak istiyorum. Ek gıdalara başladığında da kullanır. Munchkin'in kaşıkları çok iyiymiş yaa, sıcak yemekte renk değiştirmesi çok güzel :) hem pakette 4 tane var hem de Suavinex ten daha ucuz :) Verdim siparişi gitti, sağol canımBen almadım kuzum. Daha erken onun için gibi geliyor bana. Ilaç, rezene çayı falan vermek için dersen medela'nın soft cup yenidoğan kaşıklı biberonu var. Hem süt, hem bu tarz şeyler vermek için.
Suavinex, munchkin, boon, tommee tippee, 1+ için Skip Hop falan iyi bu konuda.
Hattâ munchkin'in de aynı aralık için verdiğin yiyeceğin ısısını gösteren kaşıkları var.
rica ederim canım :)teşekkür ederim valla, böyle tecrübeli annlerden duymak az da olsa rahatlatıyor içimi :) doğunca görücez inşallaah
Kızlar ben çay kaşığı kullandım oğluma 6 aya kadar anason filan verirdim gazı olduğunda ek gıdaya geçince de tatlı kaşığında verdim direk herşeyi gerek duymadım bu kaşıklara tercih meselesi tabi :) şimdi normal bizim yemek kaşıklarıyla yiyor oğluşumAynen canım ilaç falan verirken kullanmak için almak istiyorum. Ek gıdalara başladığında da kullanır. Munchkin'in kaşıkları çok iyiymiş yaa, sıcak yemekte renk değiştirmesi çok güzel :) hem pakette 4 tane var hem de Suavinex ten daha ucuz :) Verdim siparişi gitti, sağol canım
Eki Görüntüle 1900970
Aynen canım ilaç falan verirken kullanmak için almak istiyorum. Ek gıdalara başladığında da kullanır. Munchkin'in kaşıkları çok iyiymiş yaa, sıcak yemekte renk değiştirmesi çok güzel :) hem pakette 4 tane var hem de Suavinex ten daha ucuz :) Verdim siparişi gitti, sağol canım
Eki Görüntüle 1900970
Yaa hep bu anne bloglarıdır, burdaki Doğum yapanların topikleridir onlar yüzünden bacım :)kız önden gidiyosun yetişemiyoz sanasonra yüz kere soruyoz ne aldın vs diye :)
Hevesli oluyor insan herşeyi almak istiyor çocuğuna sen de haklısın mesela ben artık ne alsam oğlum için bakıyorum ona kıyafet ayakkabı oyuncak falan filan kendime kıyafet almasam da olur diyorum onun çeşit çeşit olsun diyorum güle güle kullanın canım sağlıkla :)Yaa hep bu anne bloglarıdır, burdaki Doğum yapanların topikleridir onlar yüzünden bacım :)
Şimdi mesela ekim annelerini takip ediyorum arada, kimisinin bebek memesini almıyor biberon bile almıyor mecbur kadıncağız sütünü sağmış kaşıkla sütünü veriyor. E malum ben de bu topiğin en görmemişin çocuğu olmuş anasıyım, kaşıksız mı kalsın benim yavrumevet biliyorum analarımızın zamanında bpa sız renk değişimli kaşık mı varmış dediğinizi duyar gibiyim ama napıyımmmm almadan duramıyorummm
Yaa hep bu anne bloglarıdır, burdaki Doğum yapanların topikleridir onlar yüzünden bacım :)
Şimdi mesela ekim annelerini takip ediyorum arada, kimisinin bebek memesini almıyor biberon bile almıyor mecbur kadıncağız sütünü sağmış kaşıkla sütünü veriyor. E malum ben de bu topiğin en görmemişin çocuğu olmuş anasıyım, kaşıksız mı kalsın benim yavrumevet biliyorum analarımızın zamanında bpa sız renk değişimli kaşık mı varmış dediğinizi duyar gibiyim ama napıyımmmm almadan duramıyorummm
bugun moralim cok bozuk kizlar..
müge anlı da bi olaylar olmuş, izlemiyorum normalde ama haberlerde gordum..
3.5 yasindaki kiza tecavuz edip gommus adam..
yani bazen cinayet islemek istiyorum..
o yavrunun annesini dusunemiyorum
Yeminle aynı tarif ettiğin durumdayım :)Hevesli oluyor insan herşeyi almak istiyor çocuğuna sen de haklısın mesela ben artık ne alsam oğlum için bakıyorum ona kıyafet ayakkabı oyuncak falan filan kendime kıyafet almasam da olur diyorum onun çeşit çeşit olsun diyorum güle güle kullanın canım sağlıkla :)
Düğüne gidicem akşam, duş almam fön çektirmem lazım Mng kargo bekliyorum evdeal annem al , almana bişi demiyorum. nasıl mutlu oluyosan öyle yap her zaman.
yalnız şimdi bir yanlışın var onu diyeyim; en görmemişin çocuğu olmuş annesi sen değilsin burda. siz konuluyosunuz konuşuyosunuz burda. sonra ben diyorum asıl herkes almış benim çooocuğumun kaşığı mı olmasın diye basıyom siparişi.
kargo beklemekten iki haftadır tetanoz aşısı olamıyorum sayenizde, buralar hep yokuş, kargolar da uzak. evde kilit yaşıyom. mağdurum da mağdurum. az ara verin almaya, biriktir de öyle alalım canım, bizi de düşün
Offff o nasıl bir caniliktir yaaaa. Böyleleri için kesinlikleeee idam cezası geri gelmelibugun moralim cok bozuk kizlar..
müge anlı da bi olaylar olmuş, izlemiyorum normalde ama haberlerde gordum..
3.5 yasindaki kiza tecavuz edip gommus adam..
yani bazen cinayet islemek istiyorum..
o yavrunun annesini dusunemiyorum
yawf evde olduğumdan beri izliyom bu müge anlıyı. bazen fena merak ettiriyor. sorma adamın sesi kulağımdan gitmiyor, pis herif.
2-3 gün adamla çocugun babası yan yana oturdu hep. belliydi onun yaptığı. kac kere dedim o adamın yerinde olsam öldürmüştüm bunu diye. dün itiraf etmiş, pislik bi de korkuyorum polisten diyo. Allah sabır versin gerçekten annesine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?