• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
aman aman , başlamaz umarım hiç bir ağrı. yawf emin olamıyorum bu gece uyanmaları çocuk doğumundan sonra sanki işimizi kolaylaştıracak gibi geliyor.

herkes yazıyor gece kaç kere uyandım diye. yok deli gibi su içiyorum , gündüzleri wcde yaşıyorum. akşama da malak gibi uyuyorum tekrar, :KK70: da bir de korktum şimdi acaba çocuğun sesini duyar mıyım, uyanır mıyım emzirme için 2-3 saatte bir
:KK43:
Bebek doğduktan sonra istemesen de uyanıyorsun canım hatta hiç uyuyamıyorsun bebeğim iyi mi diye kontrol etmekten gık dese uyanırsın yani merak etme canım oğlum yeni doğduğunda ilk bir kaç hafta sabahlara kadar uyanıktım istesem de uyuyamıyordum annem kızıyordu uyu bebekte uyuyor niye uyumuyorsun diye

Sırt üstü yatınca noluyormuşki? Bende arada yatıyorum mecbur sol tarafım uyuşuyor geceleri o kadarki uykumdan uyandırıyor sonra rahatlamakmiçşn sırt üstü yatıyorum derken bebişde oynamaya başlıyor ah kızım senide uyandırdım diyorum. Ama fena uyuşuyor ya öyle böyle dil :-)

Doktor 24 ten sonra çok sırtüstü yatmamam gerektiğini söyledi bana.bebek için en rahatı sol tarafa yatmamız. Ama artık sırtüstü yatınca zaten baskı yapıyor doğrulamıyorum direkt :)

cordeliac cordeliac canım yaa sen bakmışsındır kesin nası bi bebek kaşığı alalım :oops:
Suavinex in kaşığını çok beğendim, bpa içermiyor kutusu falan da var. ama yanlış hatırlamıyorsam 4 ay-8ay arası kullanım için diyor. Sen aldın mı ya da ne alacaksın?

Ben almadım kuzum. Daha erken onun için gibi geliyor bana. Ilaç, rezene çayı falan vermek için dersen medela'nın soft cup yenidoğan kaşıklı biberonu var. Hem süt, hem bu tarz şeyler vermek için.

Suavinex, munchkin, boon, tommee tippee, 1+ için Skip Hop falan iyi bu konuda.

Hattâ munchkin'in de aynı aralık için verdiğin yiyeceğin ısısını gösteren kaşıkları var.

Hadi Inşallah donsun vakti gelince. Benim korkum buyudukce yeri daraliyor ve son zaman donmek istese de donemiyor olursa napariz.
Secde pozisyonunu buldum bir de. Ama yalnizken yapmayin dedi doktor. Basdonmesi tansiyon vs olmasin diye. Rahatsiz olup donmeye calisiyormus bebek.
ben çocuk dönsün diye masaj uygulamaları yapılıyormuş diye duydum. ne kadar işe yarıyor bilmiyorum tabi. gerçi 38 haftalık çocuğun dönmesi de biraz zor ama öncesinde takip edilebilir.

Korkma korkma taze anneyken azıcık sesli nefes alsa kalkıyormuşsun yada kımıldasa :)) hatta bilerek uyumayıp nefes alıyor mu diye kontrol ediyormuşsun :) arkadaşım eşiyle nöbetleşe başında beklermiş nefes kontrolü için :))

o manyaklık bende şimdi de var. arada eşimi kontrol ediyorum nefes alıyor mu diye :D umarım uyanırım, sıpam doğduktan sonra görücez inşallah :)

Bebek doğduktan sonra istemesen de uyanıyorsun canım hatta hiç uyuyamıyorsun bebeğim iyi mi diye kontrol etmekten gık dese uyanırsın yani merak etme canım oğlum yeni doğduğunda ilk bir kaç hafta sabahlara kadar uyanıktım istesem de uyuyamıyordum annem kızıyordu uyu bebekte uyuyor niye uyumuyorsun diye

teşekkür ederim valla, böyle tecrübeli annlerden duymak az da olsa rahatlatıyor içimi :) doğunca görücez inşallaah

Ben almadım kuzum. Daha erken onun için gibi geliyor bana. Ilaç, rezene çayı falan vermek için dersen medela'nın soft cup yenidoğan kaşıklı biberonu var. Hem süt, hem bu tarz şeyler vermek için.

Suavinex, munchkin, boon, tommee tippee, 1+ için Skip Hop falan iyi bu konuda.

Hattâ munchkin'in de aynı aralık için verdiğin yiyeceğin ısısını gösteren kaşıkları var.
Aynen canım ilaç falan verirken kullanmak için almak istiyorum. Ek gıdalara başladığında da kullanır. Munchkin'in kaşıkları çok iyiymiş yaa, sıcak yemekte renk değiştirmesi çok güzel :) hem pakette 4 tane var hem de Suavinex ten daha ucuz :) Verdim siparişi gitti, sağol canım :KK36:
IMG_1969.webp

Aynen canım ilaç falan verirken kullanmak için almak istiyorum. Ek gıdalara başladığında da kullanır. Munchkin'in kaşıkları çok iyiymiş yaa, sıcak yemekte renk değiştirmesi çok güzel :) hem pakette 4 tane var hem de Suavinex ten daha ucuz :) Verdim siparişi gitti, sağol canım :KK36:
Eki Görüntüle 1900970
Kızlar ben çay kaşığı kullandım oğluma 6 aya kadar anason filan verirdim gazı olduğunda ek gıdaya geçince de tatlı kaşığında verdim direk herşeyi gerek duymadım bu kaşıklara tercih meselesi tabi :) şimdi normal bizim yemek kaşıklarıyla yiyor oğluşum

Eki Görüntüle 1900970

kız önden gidiyosun yetişemiyoz sana :D sonra yüz kere soruyoz ne aldın vs diye :)

kız önden gidiyosun yetişemiyoz sana :KK70: sonra yüz kere soruyoz ne aldın vs diye :)
Yaa hep bu anne bloglarıdır, burdaki Doğum yapanların topikleridir onlar yüzünden bacım :)
Şimdi mesela ekim annelerini takip ediyorum arada, kimisinin bebek memesini almıyor biberon bile almıyor mecbur kadıncağız sütünü sağmış kaşıkla sütünü veriyor. E malum ben de bu topiğin en görmemişin çocuğu olmuş anasıyım, kaşıksız mı kalsın benim yavrum :KK70:evet biliyorum analarımızın zamanında bpa sız renk değişimli kaşık mı varmış dediğinizi duyar gibiyim ama napıyımmmm almadan duramıyorummm :KK70:

bugun moralim cok bozuk kizlar..
müge anlı da bi olaylar olmuş, izlemiyorum normalde ama haberlerde gordum..
3.5 yasindaki kiza tecavuz edip gommus adam..
yani bazen cinayet islemek istiyorum..
o yavrunun annesini dusunemiyorum :(

Yaa hep bu anne bloglarıdır, burdaki Doğum yapanların topikleridir onlar yüzünden bacım :)
Şimdi mesela ekim annelerini takip ediyorum arada, kimisinin bebek memesini almıyor biberon bile almıyor mecbur kadıncağız sütünü sağmış kaşıkla sütünü veriyor. E malum ben de bu topiğin en görmemişin çocuğu olmuş anasıyım, kaşıksız mı kalsın benim yavrum :KK70:evet biliyorum analarımızın zamanında bpa sız renk değişimli kaşık mı varmış dediğinizi duyar gibiyim ama napıyımmmm almadan duramıyorummm :KK70:
Hevesli oluyor insan herşeyi almak istiyor çocuğuna sen de haklısın mesela ben artık ne alsam oğlum için bakıyorum ona kıyafet ayakkabı oyuncak falan filan kendime kıyafet almasam da olur diyorum onun çeşit çeşit olsun diyorum güle güle kullanın canım sağlıkla :)

al annem al , almana bişi demiyorum. nasıl mutlu oluyosan öyle yap her zaman.

yalnız şimdi bir yanlışın var onu diyeyim; en görmemişin çocuğu olmuş annesi sen değilsin burda. siz konuluyosunuz konuşuyosunuz burda. sonra ben diyorum asıl herkes almış benim çooocuğumun kaşığı mı olmasın diye basıyom siparişi. :D :D

kargo beklemekten iki haftadır tetanoz aşısı olamıyorum sayenizde :D , buralar hep yokuş, kargolar da uzak. evde kilit yaşıyom. mağdurum da mağdurum. :D az ara verin almaya, biriktir de öyle alalım canım, bizi de düşün :D :D

o yavrunun annesini dusunemiyorum :KK43:

yawf evde olduğumdan beri izliyom bu müge anlıyı. bazen fena merak ettiriyor. sorma adamın sesi kulağımdan gitmiyor, pis herif.

2-3 gün adamla çocugun babası yan yana oturdu hep. belliydi onun yaptığı. kac kere dedim o adamın yerinde olsam öldürmüştüm bunu diye. dün itiraf etmiş, pislik bi de korkuyorum polisten diyo. Allah sabır versin gerçekten annesine.

Hevesli oluyor insan herşeyi almak istiyor çocuğuna sen de haklısın mesela ben artık ne alsam oğlum için bakıyorum ona kıyafet ayakkabı oyuncak falan filan kendime kıyafet almasam da olur diyorum onun çeşit çeşit olsun diyorum güle güle kullanın canım sağlıkla :)
Yeminle aynı tarif ettiğin durumdayım :)
Akşam üniversiteden bi arkadaşımızın düğünü var. Dolabımda sadece bir tane adam gibi hamile elbisem var, onu da yine Üni tayfamızdaki 1 ay önce evlenen arkadaşımızın düğününde giydim. Şimdi aynı elbiseyle gitsem karizmayı çizdiricez :) azmettim 38 beden normal zamanlarda aldığım bi tane elbisemin içine girdim onu giycem akşam :KK70:daha şimdiden giymiyor onları giydiriyoruz analık böyle birşey demek ki, feda olsun kuzuma ben donsuz bile gezerim :21:

al annem al , almana bişi demiyorum. nasıl mutlu oluyosan öyle yap her zaman.

yalnız şimdi bir yanlışın var onu diyeyim; en görmemişin çocuğu olmuş annesi sen değilsin burda. siz konuluyosunuz konuşuyosunuz burda. sonra ben diyorum asıl herkes almış benim çooocuğumun kaşığı mı olmasın diye basıyom siparişi. :KK70: :KK70:

kargo beklemekten iki haftadır tetanoz aşısı olamıyorum sayenizde :KK70: , buralar hep yokuş, kargolar da uzak. evde kilit yaşıyom. mağdurum da mağdurum. :KK70: az ara verin almaya, biriktir de öyle alalım canım, bizi de düşün :KK70: :KK70:
Düğüne gidicem akşam, duş almam fön çektirmem lazım Mng kargo bekliyorum evde :KK70:kurye bi gelsin cep telefonunu alacağım şirket gibiyiz mübarek bizim alttaki dünyalara bile benden az kargo geliyor

o yavrunun annesini dusunemiyorum :KK43:
Offff o nasıl bir caniliktir yaaaa. Böyleleri için kesinlikleeee idam cezası geri gelmeli :sinirli:

mama kaşığı benim de ilk aldıgım ürünler arasındaydı , hatta hastane çantama koyacağım , kk da okumuştum , bebek memeden almazsa kaşığada damlatıp verenler oluyormuş .son zamanlar diğer aldıklarım da ekte .
bi de foto cekimi için tulum yaptırıyorum . hastane için çıkolata , bebek kurabiyesi ,bebek hediylikleri taç terliklerim henüz bitmedi

Eklentiler

• received_10154621710517708.webp
    received_10154621710517708.webp
    3,2 KB · Görüntüleme: 68
  • received_10154625027327708.webp
    received_10154625027327708.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 68
  • received_10154657420752708.webp
    received_10154657420752708.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 73
  • received_10154659123557708.webp
    received_10154659123557708.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 71
  • Oyuncak_3615087.webp
    Oyuncak_3615087.webp
    5,3 KB · Görüntüleme: 66
  • Oyuncak_1529275.webp
    Oyuncak_1529275.webp
    2,6 KB · Görüntüleme: 65
  • Oyuncak_4471058.webp
    Oyuncak_4471058.webp
    2,8 KB · Görüntüleme: 62
  • ped.webp
    ped.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 68
  • resim.webp
    resim.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 69
yawf evde olduğumdan beri izliyom bu müge anlıyı. bazen fena merak ettiriyor. sorma adamın sesi kulağımdan gitmiyor, pis herif.

2-3 gün adamla çocugun babası yan yana oturdu hep. belliydi onun yaptığı. kac kere dedim o adamın yerinde olsam öldürmüştüm bunu diye. dün itiraf etmiş, pislik bi de korkuyorum polisten diyo. Allah sabır versin gerçekten annesine.

Allah sabir versin gercekten..
sabahtan beri beddua ediyorum adama.
ya bi de demez mi, kadinlara para veriyorum gelmiyolar beni kandiriyolar!
kadin bulamayinca cocuga mi tecavuz ediliyor..
cezaevinde insallah aynisini buna yapip gebertirler.

Back
X