2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
artık rahımler çok buyudugu ıcın dırekt omurgaya aşırı yuk bınıyor ve bebegın alanı daralıyır o yüzden yan ozellıkle sola yatın dıyorlar benımde sol kasıgım ağrıyor agrısada zorlada olsa oyle uyuyorum bıde ayaklaınızı karnınıza doğru cekıp dız kapaklarınıza yastık koyun sırtınızada yastıkla destekleyın dıyorlar evdekı tum yastıklar bende anlayacagınız

Geçen gün burada da biri konu açmıştı.
Sanırım komşusunun oğlu vardı 7 yaşlarında üvey babasının bilgisayarında bu çocuğun ve uygunsuz bir kaç tane görüntü,video varmış.
Polis evi basıp bilgisayara el koyup adamı almışlar. Adam 7 yaşında erkek çocuğa tecavüz etmiş.konu sahibi adam çok güleryüzlüydü çocuk ise çok içekapanık diye yazmıştı.

Demek istediğim seninde dediğin gibi kız erkek ayırtetmeden dadanıyor bu sapıklar.gerçekten çocukları sokağa salmamak gerek,o akraba eş dost yapmaz dememek gerek.Nasıl koruyacağız hiç bilmiyorum. Ama iğreniyorum artık.

karpal tünel sendromu dıyorlar gebelıkte çok sık görulurmus ama doğurunca gecermıs gecıcı nırsey yanı yıne dr una sor magnezyum verırler ama sen zaten kullanıyırmussun belkı dozunu artırır

Kizlar rica ediyorum yukarda yazdiginiz gibi seyler paylasmayin. Görür gormez geciyorum diger mesaja ama yine de bikac kelime okumak zorunda kaliyor insan.

2007den beri tv yok evimde. Ve almayi da düşünmüyorum. Haber adi altinda bu tur seyleri de yayinliyorlar. Ici bos dizileri ve savmasapan yarismalari hic söylemiyorum zaten.

Ucuncu trimestere girdik nerdeyse hepimiz. Hormonlar yine tavan yapicak. Yine aglayip yine sinirlenicez.Hemen gozlerim doldu iki kelime bile yetti. Kendi adima bu tur seylerin gebeligimize faydasi olmadigini düşünüyorum. Lütfen

normal canım dırekt omurgaya yuk bınıyor koca rahımlerımız
benı de acılde tokoya bağladıklarında oyle olmuştu kız ıverden nasıl tekme savuruyor alanı daraldı tabı

hemoroidin de krem ve fitili var, onları da sor doktoruna. hiç öyle acı çekmeye gerek yok. bir iki kullanıma geçiyor diyebilirim.mutlaka onun için de iste bisey.
bı telefonda sordum sıcak su torbasıan otur dedı bıraz ılığa yakın olsun dedı benımkı ılac kullandırtmaya karsı
bekarkende oluyordu demır ılacı yıne başlattı procto glyvenol kullanıyırdum hemen gecırıyordu carsamba kontrolüm var geçmezse ıstıcem mutlaka

Neden. Cam saglikli diil mi?
A101de ben de dün bi biberon gördüm ama şu ince ve zor kırılan camlardan değil de bildiğin şişe camı gibi hem kalın hem çok ağırdı. Tek o vardı benim gittiğimde, belki farklısı da vardır ama içine sütü de koyunca iyice ağır olur ki ben bile korkarım tutup verirken. Çok kaba bi biberondu

Kızlar eziyet etmeyin kendinize.malesef ki Türkiye nin hali bu.allah belasını versin can yakanların.

Ama izlemeyin de dinlemeyin de dinlemeyelim daha doğrusu. Zaten çok hassasiz.bebelerimiz etkilenmesin.

Allah darda kalanların yardımcısı olsun

kiz eski kocan boyle bi pislik degildir herhalde..
bu insan olamaz, hayvan da olamaz..
iblis bu ya, rabbim bin beterini yasatsin buna da, bunu savunana da.
ben bu pislige kufretmeye baslarsam atilirim forumdan..
yani tecavuzun her turlusu igrenc ve affedilemez, ama bebeklere ve hayvanlara yapanlari ozel iskenceyle öldurmek istiyorum.

Neden. Cam saglikli diil mi?

Cam sağlıklı tabi.Yenidoğan değil ama 6 ay sonrası bebekte cam biberon kırılır korkusu taşıyorum. Doktoruma danışmıştım ben bunu,avent pes almamı tavsiye etti,sağlıklı olduğunu rahatlıkla kullanabileceğimi söyledi.bir iki arkadaşımdan da duydum mamajoo ve avent pes alabileceğimi,o yüzden öyle almıştım zaten,gerek duymadım o yüzden a101den cam almaya :)

Ben canlisini gormedim. Annem almis görünce. Nasil diye size sorayim dedim.

Evet ben de baktım magnezyum takviyesi gerekir diyor ama ben sabah akşam içiyorum bir de. Bugün gidemedim artık ilk fırsatta gidip
karpal tünel sendromu dıyorlar gebelıkte çok sık görulurmus ama doğurunca gecermıs gecıcı nırsey yanı yıne dr una sor magnezyum verırler ama sen zaten kullanıyırmussun belkı dozunu artırır

Evet ben de baktım magnezyum takviyesi gerekir diyor ama ben sabah akşam içiyorum bir de. Bugün gidemedim artık ilk fırsatta gidip öğrenicem başka ne gerektiğini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…