artık rahımler çok buyudugu ıcın dırekt omurgaya aşırı yuk bınıyor ve bebegın alanı daralıyır o yüzden yan ozellıkle sola yatın dıyorlar benımde sol kasıgım ağrıyor agrısada zorlada olsa oyle uyuyorum bıde ayaklaınızı karnınıza doğru cekıp dız kapaklarınıza yastık koyun sırtınızada yastıkla destekleyın dıyorlar evdekı tum yastıklar bende anlayacagınızSırt üstü yatınca noluyormuşki? Bende arada yatıyorum mecbur sol tarafım uyuşuyor geceleri o kadarki uykumdan uyandırıyor sonra rahatlamakmiçşn sırt üstü yatıyorum derken bebişde oynamaya başlıyor ah kızım senide uyandırdım diyorum. Ama fena uyuşuyor ya öyle böyle dil
bende okudum kanım dondu 3,5 yasındakı bır bebekten nasıl zevk alabılıyorsunuz daha süt kokar şerefsiz onlar bide ağlamış benı hapisde döverler diye inşallah seni kimse dövmezde o kıza yaptıklarının misli misli sana yaparlar kendi yiğenini taciz etmiş 1,5 yıl hapis yatmış kıza tecavüzün gerekcesı olarakta param yok kadınlarla bırlıkte olamıyorum demış
gecen senen calıştıgım unıversıtede çocuk ıstısmarına yönelik bı sempozyum düzenlenmişti konumacılardan biri çocuklarınıza mutlaka iyi dokunma kötü dokunma nedir öğretin asla sus uslu dur davranışını empoze etmeyın gerektıgınde bağırsınlar benım kızım aklı erdıgınde ınsallah öğreticem sana anne baba dışında kımse dokunamaz dıye
eskıden kız cocoukları korunurdu gunumuzde ınanın erkelerı dahı korumak gerekıyıor
ben aldım canım emzıgını de aldım nuk marka görümcem bunu kullanıyıordu tavsıye etmıstı ben avent aldım nuk marka da almak ıstıyordum a101 e geldıgı ıyı oldu emzıgı damaklı ayrıcaA101deki biberonlardan alan var mi kizlar?
emzik 2 'li oluyor heralde. biberon da 1tane mi 2 mi alayim?
A101deki biberonlardan alan var mi kizlar?
karpal tünel sendromu dıyorlar gebelıkte çok sık görulurmus ama doğurunca gecermıs gecıcı nırsey yanı yıne dr una sor magnezyum verırler ama sen zaten kullanıyırmussun belkı dozunu artırırBenim de kasıklarda falan ağrı yok ama son bir haftadır sabah kalktığımda el parmaklarımı çok zor açıyorum, hatta bugün şu saat oldu bir parmağım hala kilitli açılmıyor. Bugün yetişebilirsem bugün gidicem olmazsa pzt. Çok ilginç ama ya her gün de içiyorum magnezyum
normal canım dırekt omurgaya yuk bınıyor koca rahımlerımızsırt üstü 5 dakika bile yatamıyorum ben maalesef. belim sancımaya başlıyor çok fena, dayanamıyorum ağrısını. geçen hafta 1 saat serumda kaldım sırt üstü, abartmıyorum 3 gün yürüyemedim belimin ağrısından.
Neden. Cam saglikli diil mi?Akşam kovasını fırçayı alırken gördüm.Ama cam biberon olduğu için veremem bunla diye ürktüm ben :/
İkiz bende izledim öğlenden beri uyuyorum içimin daralmasından
bı telefonda sordum sıcak su torbasıan otur dedı bıraz ılığa yakın olsun dedı benımkı ılac kullandırtmaya karsıhemoroidin de krem ve fitili var, onları da sor doktoruna. hiç öyle acı çekmeye gerek yok. bir iki kullanıma geçiyor diyebilirim.mutlaka onun için de iste bisey.
A101de ben de dün bi biberon gördüm ama şu ince ve zor kırılan camlardan değil de bildiğin şişe camı gibi hem kalın hem çok ağırdı. Tek o vardı benim gittiğimde, belki farklısı da vardır ama içine sütü de koyunca iyice ağır olur ki ben bile korkarım tutup verirken. Çok kaba bi biberonduNeden. Cam saglikli diil mi?
Ben aldim bir tane :) nuk dan bahsediyorsun degil mi ? Aventin kucuk olan camindan almistim zaten bunuda ilerleryen donemde kullanirim artikA101deki biberonlardan alan var mi kizlar?
bu sapık ondan da zevk alır, adamda vicdan azabı diye bir şey yoktu yawf, ayrıntılı anlatmayayım daha üzmemek için, öldürmek kadar ileri gitmemiş hiç de ilk taciz olayı değil sapığın.
işkenceye de karşıyım ama bu adamın gerçekten acı çekmesini istiyorum. pislik. bir sivrisineği yada böceği bile öldüremem, eşime derim sinek var öldürsene diye, ama bu adam yanımda olsa yeminle ağzına sert bişeyle sağlam geçiri, yüzünü dağtırım heralde.
bi de kendini nasıl acındırıyor. yok ben yapmadım da iftira atıyorsunuz bana diye. eski kocamı hatırladım. sapıklığı yoktu da aynı bunun gibi hep mağdurdu. hep suçsuz günahsız, etrafındaki insanlar kötü. ondan daha bi tiksidim.
bir insanın nasıl bu kadar kötü olabileceğin anlamıyorum yawf. herkesi anlamaya çalışırım niye kızmış, niye yapmış vs. diye bu tarz olaylar oldukça batsın bu dünya gerçekten insanlık yok olsun istiyorum.
uzun saydım da çok dolmuşum çok.
Neden. Cam saglikli diil mi?
Ben canlisini gormedim. Annem almis görünce. Nasil diye size sorayim dedim.A101de ben de dün bi biberon gördüm ama şu ince ve zor kırılan camlardan değil de bildiğin şişe camı gibi hem kalın hem çok ağırdı. Tek o vardı benim gittiğimde, belki farklısı da vardır ama içine sütü de koyunca iyice ağır olur ki ben bile korkarım tutup verirken. Çok kaba bi biberondu
karpal tünel sendromu dıyorlar gebelıkte çok sık görulurmus ama doğurunca gecermıs gecıcı nırsey yanı yıne dr una sor magnezyum verırler ama sen zaten kullanıyırmussun belkı dozunu artırır
tamam canim tesekkur ederim.2 al canim, istersen 2boy al birer tane.. bi en kucugunden bi de orta boyundan.. emzik 2li evet..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?