2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Şuan zılgıt çekiyorum sana ve bebişine canım tü tüüü maşallah
Biz seninle bu gidişle Ocak ayını göremeyiz Aralık'a hazırla kendini :)
Büyük ihtimalle canım ya doktor bugün derdi 38-39 arası Doğumu yaparız gibi gözüküyor bu kilo artışıyla giderse sesi oda aralık 28-30 falan oralara geliyor

bugun moralim cok bozuk kizlar..
müge anlı da bi olaylar olmuş, izlemiyorum normalde ama haberlerde gordum..
3.5 yasindaki kiza tecavuz edip gommus adam..
yani bazen cinayet islemek istiyorum..
o yavrunun annesini dusunemiyorum
ay sus sus söyleme normalde bende izlemem ama bıgün denk geldi şöyle biraz baktım.bende çok ama çok üzüldüm Ada'mı öldürmek istedim.benim de 3,5 yaşında kızım var sürdüm ona baktım ağlamaya başladım.nasıl kıydı küçücük çocuğa Allah belasını versin o pisliğin

Büyük ihtimalle canım ya doktor bugün derdi 38-39 arası Doğumu yaparız gibi gözüküyor bu kilo artışıyla giderse sesi oda aralık 28-30 falan oralara geliyor

Yalnız alttaki takvimde 1050 gram diyor ya sana baktıkça gülüyorum,ikiye katlamışsın nerdeyse :)

Allah sabir versin gercekten..
sabahtan beri beddua ediyorum adama.
ya bi de demez mi, kadinlara para veriyorum gelmiyolar beni kandiriyolar!
kadin bulamayinca cocuga mi tecavuz ediliyor..
cezaevinde insallah aynisini buna yapip gebertirler.
şerefsiz biliyor cezaevin de ona ne yapacaklarını ı yüzden beni koymayın cezaevine diyor ya inşallah kendi başına da gelir

Can'ım ben kızım da kullanmıştım evet temizliği biraz zor oluyo.minik bir de fırçası var onunla temizliyorsun.ben bazen de direk bulşık makinesine koyuyordum sonrada güzelce duruluyordum

kızlar bu arada biraz geç kaldım sanırım ama henüz biberon almamışlar için fikir olur belki.biberonu geniş ağızlı almanızı tavsiye ederim.atıyorum mama yaparken koyması kolay oluyo.dar ağızlılar da dökülüyor zor konuyor

nur_84 canım ben nasıl beslendiğini söylesem beni burda taşlayıp kovarlar bugün boyunca neler yedim duysanız. Pek iyi örnek değilim valla
melina_monnarosa valla Can'ım sorma önden önden gidiyor da iyi mi kötü mü bilemedim tombik Bebek bakımı daha kolay olur diye avutuyorum kendimi :)

canlar, pek bilimsel bisey degil ama:))
ilk zamanlar bebege sarı tülbent örtülüyormuş,
annem diyo ki, "battaniye fln ördürüyosun, bunu da hallet instagramdan" :))))
şöyle güzel sarı igne oyasi yaptiracak olan var mi?

canlar hangı magnezyumu kullanıyorsunuz bana dr arımdan bırı magnesıum dıasporal verdı dıgerı hıc ıac vermıcem sana dedı ama benım kramparım so kasıktakı ağrım gecmedı
bende diasporal kullaniyorum sase olan iki tane daha iyi geldi

Aslında bbebeğin kilosu biraz yapı benim arkadaşım o kadar güzel beslenmediği halde 2 çocuğunuda 4 kilo doğurdu

Şimd anneme sordum yapacaz mı diye altın takarız metal daha iyi olur gerek yok dedi.

Bilimsel açıklamasını Ayşe Öner'den dinledim ben canım. Aynı şekilde doğum yapınca neden ille de kırmızı kurdele bağlanıldığını açıklıyordu. Önemli olan burda sarı ve kırmızı renkler. Yani ille de kırmızı kurdele değil de kırmızı bir şalda olur gibi.. Kufördeyim şimdi anlatcam sonra ben sana :))

rica ederiim :)) gelicek cevaba gore bende alirim renk secenegi olursa guzel seyler var
umarim normal dikip yollarlar

off makarnaaa :))
omrumce vazgecemiycegim bi lezzet ama esim eve aldirmiyo bile :/

Aslında bbebeğin kilosu biraz yapı benim arkadaşım o kadar güzel beslenmediği halde 2 çocuğunuda 4 kilo doğurdu
bence de bende sana katılıyorum.daha çok yapıyla alakalı.mesela ben kendimi paralama da benden çıkacak en iri Bebek 3.300-3.400 filan yani.benim de bi tanıdığım var hiç dikkat etmez.iki doğum yaptı biri 4.100 diğeri 3.800

I ikizcan2016 canım onun mantığı şu. Anneye kırmızı takılır ki albasması olmasın. Yani anneyi korkutmasın metafizik güçler ve anne hastalanmasın.
Bebeğe de sarı yazma takarlar ki sarılık olmasın.
Aynı bu mantıkla Babannem bana sarı yazma bağlayıp geçer geçer diye yatırmış az daha sarılıktan ölüyormuşum bundN tam 25 sene önce evde floresan tedavisi görmek zorunda kalan nadir bebelerden olmuşum :)

evet onu bende okudum cokta mantikli gelmisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…