- 1 Ekim 2013
- 8.858
- 19.027
- 448
- 35
Büyük ihtimalle canım ya doktor bugün derdi 38-39 arası Doğumu yaparız gibi gözüküyor bu kilo artışıyla giderse sesi oda aralık 28-30 falan oralara geliyorŞuan zılgıt çekiyorum sana ve bebişine canım tü tüüü maşallah
Biz seninle bu gidişle Ocak ayını göremeyiz Aralık'a hazırla kendini :)
Oyyy maşallah kuzuyaBen geldim şimdiiiiii :) benim tosun olmuş mu 1700 gr 38 cm :) normalde 28+0 ultrasonda 29+6 çıkıyo 13 gün önde gidiyor tosun :) bugün gösterdi biraz kendini doktor bana benzetti :)
Kız ne yiyorsun söylede bizde yiyelimBen geldim şimdiiiiii :) benim tosun olmuş mu 1700 gr 38 cm :) normalde 28+0 ultrasonda 29+6 çıkıyo 13 gün önde gidiyor tosun :) bugün gösterdi biraz kendini doktor bana benzetti :)
ay sus sus söyleme normalde bende izlemem ama bıgün denk geldi şöyle biraz baktım.bende çok ama çok üzüldüm Ada'mı öldürmek istedim.benim de 3,5 yaşında kızım var sürdüm ona baktım ağlamaya başladım.nasıl kıydı küçücük çocuğa Allah belasını versin o pisliğinbugun moralim cok bozuk kizlar..
müge anlı da bi olaylar olmuş, izlemiyorum normalde ama haberlerde gordum..
3.5 yasindaki kiza tecavuz edip gommus adam..
yani bazen cinayet islemek istiyorum..
o yavrunun annesini dusunemiyorum
Ben geldim şimdiiiiii :) benim tosun olmuş mu 1700 gr 38 cm :) normalde 28+0 ultrasonda 29+6 çıkıyo 13 gün önde gidiyor tosun :) bugün gösterdi biraz kendini doktor bana benzetti :)
Büyük ihtimalle canım ya doktor bugün derdi 38-39 arası Doğumu yaparız gibi gözüküyor bu kilo artışıyla giderse sesi oda aralık 28-30 falan oralara geliyor
şerefsiz biliyor cezaevin de ona ne yapacaklarını ı yüzden beni koymayın cezaevine diyor ya inşallah kendi başına da gelirAllah sabir versin gercekten..
sabahtan beri beddua ediyorum adama.
ya bi de demez mi, kadinlara para veriyorum gelmiyolar beni kandiriyolar!
kadin bulamayinca cocuga mi tecavuz ediliyor..
cezaevinde insallah aynisini buna yapip gebertirler.
Can'ım ben kızım da kullanmıştım evet temizliği biraz zor oluyo.minik bir de fırçası var onunla temizliyorsun.ben bazen de direk bulşık makinesine koyuyordum sonrada güzelce duruluyordumkızlar aranızda dr borwns un kolık onleyıcı bıberonunu alan var mı ben aldım ama ıcınde aparat çok teferruatlı geldı ıyı temızlenmezmı dıye düşünüyorum yarın aldığım yere gıdıcem acaba phılısp aventle degıstırsem mı dıye düşünüyorum ne dersınız
bende diasporal kullaniyorum sase olan iki tane daha iyi geldicanlar hangı magnezyumu kullanıyorsunuz bana dr arımdan bırı magnesıum dıasporal verdı dıgerı hıc ıac vermıcem sana dedı ama benım kramparım so kasıktakı ağrım gecmedı
Aslında bbebeğin kilosu biraz yapı benim arkadaşım o kadar güzel beslenmediği halde 2 çocuğunuda 4 kilo doğurdunur_84 canım ben nasıl beslendiğini söylesem beni burda taşlayıp kovarlar bugün boyunca neler yedim duysanız. Pek iyi örnek değilim valla
melina_monnarosa valla Can'ım sorma önden önden gidiyor da iyi mi kötü mü bilemedim tombik Bebek bakımı daha kolay olur diye avutuyorum kendimi :)
Şimd anneme sordum yapacaz mı diye altın takarız metal daha iyi olur gerek yok dedi.canlar, pek bilimsel bisey degil ama:))
ilk zamanlar bebege sarı tülbent örtülüyormuş,
annem diyo ki, "battaniye fln ördürüyosun, bunu da hallet instagramdan" :))))
şöyle güzel sarı igne oyasi yaptiracak olan var mi?
Bilimsel açıklamasını Ayşe Öner'den dinledim ben canım. Aynı şekilde doğum yapınca neden ille de kırmızı kurdele bağlanıldığını açıklıyordu. Önemli olan burda sarı ve kırmızı renkler. Yani ille de kırmızı kurdele değil de kırmızı bir şalda olur gibi.. Kufördeyim şimdi anlatcam sonra ben sana :))canlar, pek bilimsel bisey degil ama:))
ilk zamanlar bebege sarı tülbent örtülüyormuş,
annem diyo ki, "battaniye fln ördürüyosun, bunu da hallet instagramdan" :))))
şöyle güzel sarı igne oyasi yaptiracak olan var mi?
rica ederiim :)) gelicek cevaba gore bende alirim renk secenegi olursa guzel seyler varattım canım mail, teşekkür ederim. okudum bunu da tam anlayamadım, renk çalışmalrı yapılmıştır dediği her ürün için mi bilemedim, artık cevap attıklarında derim. :) teşekkür ederim ninoom
off makarnaaa :))Aynen canım, maalesef bizim yemek yeme kültürümüzün genelinde çok ciddi yanlışlıklar var.. Ailece sık sık gittiğimiz bi etçi var mesela, beni görünce direk portakal suyu sıkıp getiriyorlar hiç sormuyor bile ne içersin diye :) Birde evlerde de hani etin yanına en çok pilav yaparız ya, o da yanlışmış ille de birşey yapılacaksa makarna yapılması daha doğruymuş.
bence de bende sana katılıyorum.daha çok yapıyla alakalı.mesela ben kendimi paralama da benden çıkacak en iri Bebek 3.300-3.400 filan yani.benim de bi tanıdığım var hiç dikkat etmez.iki doğum yaptı biri 4.100 diğeri 3.800Aslında bbebeğin kilosu biraz yapı benim arkadaşım o kadar güzel beslenmediği halde 2 çocuğunuda 4 kilo doğurdu
evet onu bende okudum cokta mantikli gelmistiGeçen gün bi doktoru dinledim, genel bi litre rakamı vermek çok yanlış dedi. Herkes kendi vücudunun ihtiyacı olan suyu hesaplayabilir dedi. Kilo başına 40 ml su tüketmeliymişiz. Yani sen 53 kilosun diyelim 53x40=2.120 ml yaniii sana lazım olan su 2litre. Öyle olunca tabii içemezsin 4 litre kapasiten belli. Hadi böbrek için biraz fazlasını iç diyelim en fazla 3 litre içebilirsin. Bence 4'e zorlama kendini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?