2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
maşallah canım geri olmasın da önde olması her zaman iyidir bi önceki gittiğinde kaç hafta ve gramdı kendimle kıyaslayayım
24 haftalıkken gitmiştim canım 880 gramdı o zamanda öndeydi 10 gün şimdi 13 gün öne geçmiş. aman boşver kıyaslama benimkiler önden gidip gidip son haftalar duruyor beslenmesi :)

Bende gordum yavrumu bugun. Haftamizla uyumlu gidiyoruz. Boyunu tam hatirmliyorum 38 di saniyorum. 1300 kg iz :) demir, d3, b13 eksikligim vardi, normal olmasi dogal yollardan telafi etmeye calis dedi. 32. Hafta doluncaya randevu verdi. Raporumu alip dinlenmeye cekilecegim :)

Vasfiyeteyzeniz canm masallah tombişmil bizde gttık bugun 28+5 ama 29+3 cıktı önde gelişimi dedi doktor kılosu 1.300 boyu 39 cıkti

Maşallah kuzularınıza sağlıkla gelsinler inş.

Ben bıde bugun dogumu sordum cleaxena kullanıyorm normal dogumda sıkıntı olırmu dıye hıc bısey olmaz dıyor kanamaya yol açmaz bı ığneler dıyor cok sevındım

Maşallah canım

Düğüne gidicem akşam, duş almam fön çektirmem lazım Mng kargo bekliyorum evde kurye bi gelsin cep telefonunu alacağım şirket gibiyiz mübarek bizim alttaki dünyalara bile benden az kargo geliyor
artik kargocular site guvenligi benim bu kargo olayinin sonu gelmiycegini anladilar
ben evde yoksam idare ediyolar beni :)))
ama anlam veremiyolardir bu eve hergun ne geliyo boyle diye

:))
canim kotu enerji fln degil, mikrop fln da degil, ecinniler 40gun lohusayi rahatsiz ediyormus, o yuzden 40gun dikkat gerekiyormus, iste isik acik uyunacakmis, odada kuran olacakmis.. vs vs
boyle seyleri de bilimsel aciklamaya calisinca komik oluyo :) yok atesten halusinasyon fln :)
ben cok gordum o halusinasyonlari, atesim fln da yoktu :))
kirmizi mirmizi takmam, ihlas felak nas okurum gecer giderim :)
kirmizi enerji cekip biseyi iyilestirmedigi gibi sari da sariligi tedavi etmez :)
örnekanneoldumben :))

ben sariyi evde fln surekli ortuyolar mi bilmiorum, ama babymall a her gittigimde muhakkak üstü sarı tülbent örtülü bi puset goruyorum :)

evet canim bebek sarilik olduysa zaten doktora goturulcek, sari bezden medet ummicaz :))
ama sarilik olmasin diye taa annanemin zamanindan hatta belki daha eski zamanlardan beri sari ufak bisey ortuyolarmis, bu kocakarilarin bi bildigi olsa gerek :))
isik gece lambasi flndir herhalde, normal oda isiginda da uyunmaz canim :))

Ben bıde bugun dogumu sordum cleaxena kullanıyorm normal dogumda sıkıntı olırmu dıye hıc bısey olmaz dıyor kanamaya yol açmaz bı ığneler dıyor cok sevındım
Canım bende kullanıyorum be kadar süre önce bırakmak laZımmış söyledı mı Dr

yazma sarilik olmasin diyeymis canim, olmus sariligi nasi gecirsin :))
vah kuzumm seni allah korumus desene :)

o metafizik gucleri yirim ben :))
metafizik butun guclerden de Allah'a siginirim :)
hicbiseycik olmaz :)

I ikizcan2016 yalnız bu halüsinasyon görme olayı cidden var biliyor Musun. Bana mo denk geldi bilmiyorum ama gerçekten lohusalıkta çok fazla olmuştu bana. Kırmızı falan takmadım o ayrı :) lohusalık iğrenç bişey kızlar ya o zaman gelince bu topik varya cehenneme dönecek :)

artik kargocular site guvenligi benim bu kargo olayinin sonu gelmiycegini anladilar
ben evde yoksam idare ediyolar beni :)))
ama anlam veremiyolardir bu eve hergun ne geliyo boyle diye

wah bu karinin kocasina wah diyolardir :))

az once esim geldi, sen napion yine mi kadinlar kulubundesin, senin rumuzun ne bakiym, ben de uye oldum dedi :)))
daha cekistirmiym onu bari :))

Canım bende 32. Haftada doğum iznine ayrılcam da iş yerimde müdür doktordan rapor istedi dün 32. Haftada ayrılmam için dün gittim aldım raporda 29 hafta 1 günlük gebelik mevcut doğum iznine ayrılmasında sakınca yoktur yazıyor raporda ama ssk sanırım bu rapor olmaz demiş hangi rapor alacam o zaman dedim müdür de bişey demiyor bilmiyor ssk daki memur da bişey bilmiyor doktor da dediğim raporu verdi yani nasıl bir rapor olacak doğum iznine ayrılmam için yani 32. Haftam dolduğu zaman mı almam gerekiyor rapor canım anlamadım bişey

canim kimseyi korkutmak istemem burda, gormeyen de cok insan var :)
ama o gordugun halusinasyon degil :)
korkulacak bisey de degil zaten..
bismillah de bitti gitti..
haa sen oyle inanmak istiosan ok, oyledir :)

lohusaliktan korkuyorum ama orasi ayri..
yani zaten daha simdiden hormonlardan bi gerginim, lohusayken iyice depresyona girip bebeklerimin en guzel zamanlarinda mutsuz uyuz bi insan olmaktan cok korkuyorum
arkadasimin bebegine gitmistim kiz lohusaydi..
hic hayallerimdeki gibi degildi, onu hic o kadar mutsuz, pisman, depresif gormemistim

Canım elindeki durum ödem kaynaklı olabilir. Doktorum elde şişme uyuşma olabilir demişti. Az tuzlu yemek lazım o durumda.

Bebeğin en iyi beslendiği pozisyon sola yatış pozisyonuymuş. Sırt üstü yatışta göbek büyüdükçe bebeğe giden damara baskı yaptığından bebeğe az besin gidiyormuş sanırım. Ben genelde sola yatıyorum. Hamile yastığı almıstım onun sayesinde sola dönük uyuyabiliyorum. Tabi sürekli sola yatınca uyusma, ağrı olabiliyor bazen. Biraz sırt üstü yatsam hemen tekmeliyor bebek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…