burda eczanelerde earth mama angel var sankı ucuzada bız almadık"herseyi anliyorum da, sen eczacisin, emzigi, biberonu, emzik kabini, ates ölceri.. neden kendi eczanenden almiosun?? niye n11den aliyosun?"
diyor bana :))
"mal mısın?" a getiriyo lafı..
burda hep birlikte ayni indirimden yararlanip, dakikalarla yarisip almanin manevi hazzini nerden bilecek?? :)))
hem suavinex miydi, ondan yokki eczanede :)))
hallaaam yaaa
"herseyi anliyorum da, sen eczacisin, emzigi, biberonu, emzik kabini, ates ölceri.. neden kendi eczanenden almiosun?? niye n11den aliyosun?"
diyor bana :))
"mal mısın?" a getiriyo lafı..
burda hep birlikte ayni indirimden yararlanip, dakikalarla yarisip almanin manevi hazzini nerden bilecek?? :)))
hem suavinex miydi, ondan yokki eczanede :)))
hallaaam yaaa
bak yaaa, bi şemsiye daha, gönder tatlım gönder
odanın geneli nasıl bulmıyorum ama ustteki fıllı fılan olan daha sevımlı
adamların kutuları patlak geldı alışverış tamamlanamıyo dıye ındırımımı kullanamıyorumBak o ihtimal olabilir, henüz yolda olan kargolarım var. Kargoları alıp tamamla sekmelerini bi hallediyim bakim aktifleşicek mi. Kuponu mu yar etmem onlara parçalarım valla o indirim benim olacak :)))
Trendyol bebişim benim yaa, onun yeri ayrı bende de :))
O ben değilim de inkar et sonuna kadar. Ben akıllı kızımın resmini koymuşum birde gelin beni bulun diye38bedene sigiyorsun ama hala, masallah :)
suslenilip dugunlere gidilmis :))
hepinizi instagrama eklemeden hicbiyere gitmem :))
ninocini buldum bugun
simdi baktım, bende de tanımlıymış o kupon ve sadece bir kategori vermişler geçerli olması için,
linki atıyorum özelden.
Sağolasın canım attığın link olayı çözdü.. Şuan bütün hayallerim yıkıldı resmen, kupon mutfak ürünlerinde geçerliymiş yasimdi baktım, bende de tanımlıymış o kupon ve sadece bir kategori vermişler geçerli olması için,
linki atıyorum özelden.
atıyorum canım,Bana da atsana mine. Bana da gelmiş o ama kategorisi yazmıyor.
Sağolasın canım attığın link olayı çözdü.. Şuan bütün hayallerim yıkıldı resmen, kupon mutfak ürünlerinde geçerliymiş yanapıyım ben o ürünleri yaaa bebişim için birşeyler alamadıktan sonra pöfff
Sağolasın canım attığın link olayı çözdü.. Şuan bütün hayallerim yıkıldı resmen, kupon mutfak ürünlerinde geçerliymiş yanapıyım ben o ürünleri yaaa bebişim için birşeyler alamadıktan sonra pöfff
Geçen gün bende başka bi kampanyada denedim onu yemedi canım, 100 TL ye tamamladım mecbur :)))adamların kutuları patlak geldı alışverış tamamlanamıyo dıye ındırımımı kullanamıyorum
ahh trendyol olucaktı
gercı en son carters ındırımınde cocuk haftası ındırımı vardı gecen gun akıllanmışlar
100 lıra altına olmadi bu sefer:/
yıne de yarın ara ıstersen tlf da cok yardımcı oluyolar şekerım n11 den
senınkı farklı bı ındırımmı bılemedım şimdi
ustune düş buyuk parca seylerı al ıhmal etme
neee tiiii rezıllerSağolasın canım attığın link olayı çözdü.. Şuan bütün hayallerim yıkıldı resmen, kupon mutfak ürünlerinde geçerliymiş yanapıyım ben o ürünleri yaaa bebişim için birşeyler alamadıktan sonra pöfff
ahh o kuponnn :)))
ne hale geldik yaa
burda eczanelerde earth mama angel var sankı ucuzada bız almadık
aylardır ındırım kovalıyolaruz şurda
Hakkaten sen niye kendi eczanen dururken bize uyup paraları etrafa saçıp duruyon canım adam haklı valla :) tükkanında olmayanları al bari sadece :)
neyse uyanmadan kaptık bıkaç carters ıGeçen gün bende başka bi kampanyada denedim onu yemedi canım, 100 TL ye tamamladım mecbur :)))
Mine sağolsun çözdü kuponun sırrını, mutfak eşyaları satan fırsat11 diye bi mağazada geçerliymiş. Neyleyim ben mutfak eşyasını
cordeliac
Hakkaten kim bizi bulaştırdı bu n11 e yaaaa
Dün sizinle gaza geldim 40+20 TL indirim kuponlarını duyunca 150 TL lik alışveriş yaptım
Şimdi de o kuponları harcamak için yeni alışveriş derdindeyim
Sigara gibi anasını satıyım azaltarak bırakılmıyo bi seferde çekicen elini ayağını herşeyden :))
N11 ölücüsü olduk hepimiz.
Kim bulaştırdı bizi buna ya. Söyleyin onu yoluciiym.
I ikizcan2016 benim ateşölçer geldi annem. Test ettim her iki kulaktan da 37.1 ölçtü 1 saniyede hiç sapmadan.
Ne ateşli karıymışım meğer ben yaa.
bızımkı detayda anlamiyo yenıdogan bezı dıye 6 kg ıcın bez alıp 6 kılodan daha cok dogmaz dıye dusundum dıyen ınsan bılıyosunhic sorma.. onun hayali normal herkesin kullandigi wee biberon, iste pisik kremleri fln eczaneden belese getirmekti :))
earth mama yoktu onun hayallerinde :)
canim saka bi yana,mesela avent biberon;
benim eczaneye depodan gelis fiyati, n11deki toptancinin satis fiyatiyla ayni..
eczaneye urunlerin gelis fiyatlari pahali oldugu icin ecz.lerde bu tip seyler biraz daha pahali..
ama mustela yağ, bioderma ıslak medili fln eczanemden alicam tabi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?