simdi benim yoomilerden kazandigim 20+20tl de mi mutfak icinmis?
mutfakla benim ne isim olur yaw? :)))
benimki de geldi, acmadim daha :)
37.1 azcik yuksek diil mi, 38e geldi mi dr gitmek gerekio, dikkat et bacim
Valla ben günahına girmek istemiyorum amanmine başlattı bence bu akımı.
N11'den şunu aldım, bunu aldım diye diye bilinçaltımıza oynadı bizim. Sonra o şemsiye nasıl alışmasın.
Adam gelip bana şu saatten sonra ben iddaa oynuyorum dese gık demem. Önünde diz çöker, tövbe ederim. Bu ondan da pis bi' bağımlılık.
Yakında donanımhaber'den n11 kuponları satın almaya başlamazsak iyi halimize şükredelim bence. :/
bızımkı detayda anlamiyo yenıdogan bezı dıye 6 kg ıcın bez alıp 6 kılodan daha cok dogmaz dıye dusundum dıyen ınsan bılıyosun
sadece gelen kargodan fenalık geldı bızımkıne
normal mesaili işide yok bazen gunlerce evde
her gelenden haberdar
tek bahanem dr yorulmamı ıstemıyo bılıyosun cıkamıyorum dışarıya:))
ahahahahaha hadi oradan! n11 den Yoomi Biberon Isıtıcı Set 240 ml ve Suavinex Emzik Kutusu aldım, bilin bakalım kimin tavsiyesiyle oldu resmen paradoks yaratmışız
almışken de başka şeyler de ekledim sepete. n11 kuponlarından da hiç bahsetmediydim
Bende dün dışardan eve gelince nasılsa alışveriş yapıcam diye kredi kartımı yanıma alıp öyle geçtim salona. Bizimki kartı görünce "yook artıkk elinde kredi kartı ile mi geziyorsun yine mii alışveriş" diyoreksik listesi bitmiyor ki ben napıyım. Yine ne alıyım diye soracaklarım var ama şu kuponların aktif olmasını bekliyorum o zaman sorucam burdan :)
Gecen 11 tane daha kargo gelıcek bu ara dedımarada evden çıkarken karşılaşıyor benimki de kargocularla, bugün dedi amma çok kargo geliyor, dünyayı mı alıyon dedi. bilse ki zavallım bu buz dağının görünen kısmı :)
Ben de dün cordi tavsiye etmişti Töpfer sipariş ettim, ona da bi bak istersen canım. Hem İnternetteki kullanıcı yorumları güzel hem de doktorların da hastalarına tavsiye ettiği bir ürün olmuş genelde.Aptamil bende vermek istemiyorum golden goat varmi ki burda hemen bakiyorum cnm
Canım sma gold için bebeğin böbreğinde taş yapıyor, idrar ve kabızlık sorunları çıkartıyor gibi yorumlar okudum.. üçüncü alternatif olarak sana da cordiden çektiğim kopya üzerine töpferi tavsiye ediyorum :)
Sana da dalga konusu olduk bebeemle ben :)))) bu3 kilo olur işte seninki de :))
Aaaa seninkiler çok boşlamış :) ben benimkilerde haber göndereyim istersen :)))))I ikizcan2016Vasfiyeteyzeniz bende de var o kankiler :)) söz en son 1 yıldır takılmıyorlar gibi ama çocukluktan beri arada uğrarlar hal hatır sorarlar :)
Canım hiç moralini bozma görümceme de geçen ay aynısını derdi doktor bir ayda kapattı arayı tekrar içini rahat tut beslenmene dikkat etBungün kontrolüm vardı bebeğim bir hafta geriden geliyormuş moralim bozuldu. 2 hafta sonra tekrar gel dedi
hm anladım canım sağolÇünkü daha 32.yi doldurmamışsın canım normalde 32den sonra izne ayrılabildiğimiz için 32+ olan haftada gidip raporu almak gerekiyor
anladım canım demek iş yerim de bilmiyor ki prosedürü ondan şimdiden git al dediler 32 hafta bitince mi gidicem canımEvet canim, 32. Hafta dolunca dogum iznine ayrilmak istiyorsan izin icin, cakismaya devam etmek istiyorsan da calisabilir raporu veriyor doktor. Sana ne raporu verdiler ki simdiden ?:/ sanirim verdigi sey rapordan ziyade gebelim olduguna dair bir yazi..
Tamam canım sağolDoğum izni 32 de başlıyor. 29da hamile raporu vermiştir belki. Onu doğum iznine ceviremezler zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?