2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
simdi benim yoomilerden kazandigim 20+20tl de mi mutfak icinmis?
mutfakla benim ne isim olur yaw? :)))

benimki de geldi, acmadim daha :)
37.1 azcik yuksek diil mi, 38e geldi mi dr gitmek gerekio, dikkat et bacim

Yok onlar değil kuşum. Onlar bez, ıslak mendil. Elektronik (cep telefonu vs. ) ve altın hariç her şeyde geçerli.

Zaten bu veledin ihtiyaçları bitsin. Elimi ayağımı çekmek için bütün kartları altına gömücem internetten, harcamamak için. Altına deli bonus veriyor. Onları harcarım.

ahahahahaha hadi oradan! n11 den Yoomi Biberon Isıtıcı Set 240 ml ve Suavinex Emzik Kutusu aldım, bilin bakalım kimin tavsiyesiyle oldu resmen paradoks yaratmışız

almışken de başka şeyler de ekledim sepete. n11 kuponlarından da hiç bahsetmediydim

arada evden çıkarken karşılaşıyor benimki de kargocularla, bugün dedi amma çok kargo geliyor, dünyayı mı alıyon dedi. bilse ki zavallım bu buz dağının görünen kısmı :)

Bende dün dışardan eve gelince nasılsa alışveriş yapıcam diye kredi kartımı yanıma alıp öyle geçtim salona. Bizimki kartı görünce "yook artıkk elinde kredi kartı ile mi geziyorsun yine mii alışveriş" diyor eksik listesi bitmiyor ki ben napıyım. Yine ne alıyım diye soracaklarım var ama şu kuponların aktif olmasını bekliyorum o zaman sorucam burdan :)

maalesef ki ezbere biliyorum kart bilgilerimi yıllardır , kartı yeniletmem lazım sanırım. kart içerde diye üşenip de almamazlık edemiyorum hiç maalesef. çok bişi kalmadı, şu halı+perde+lambayı da halletti mi -yeni bişi çıkartmazsanız başıma - bitiriyorum alışverişi inşalla.

göğüs pompasını, sterilizatörü ve buharlı pişiriciyi çocuk doğduktan sonraya bırakıyorum.

arada evden çıkarken karşılaşıyor benimki de kargocularla, bugün dedi amma çok kargo geliyor, dünyayı mı alıyon dedi. bilse ki zavallım bu buz dağının görünen kısmı :)
Gecen 11 tane daha kargo gelıcek bu ara dedım
Suratındaki ıfadeyı gorunce şaka yaaa fılan yaptım da bılse kaç 11

Aptamil bende vermek istemiyorum golden goat varmi ki burda hemen bakiyorum cnm
Ben de dün cordi tavsiye etmişti Töpfer sipariş ettim, ona da bi bak istersen canım. Hem İnternetteki kullanıcı yorumları güzel hem de doktorların da hastalarına tavsiye ettiği bir ürün olmuş genelde.

mama soranlar vardı,
C candy1907
benim ilk tercihim "golden goat 1"
olacak gibi..
suan önde benim arastirmalarimda..
2.tercihim "hipp combiotic 1"..

bu 2si yaramazsa "sma gold 1" denerim.

aptamil ve bebelac kesinlikle vermem.
Canım sma gold için bebeğin böbreğinde taş yapıyor, idrar ve kabızlık sorunları çıkartıyor gibi yorumlar okudum.. üçüncü alternatif olarak sana da cordiden çektiğim kopya üzerine töpferi tavsiye ediyorum :)

anladım canım demek iş yerim de bilmiyor ki prosedürü ondan şimdiden git al dediler 32 hafta bitince mi gidicem canım

mama soranlar vardı,
C candy1907
benim ilk tercihim "golden goat 1"
olacak gibi..
suan önde benim arastirmalarimda..
2.tercihim "hipp combiotic 1"..

bu 2si yaramazsa "sma gold 1" denerim.

aptamil ve bebelac kesinlikle vermem.
Canım neden aptamile kesinlikle karşısın merak ettim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…