2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309

Aslında dr'ların bir çoğu ilk üç gün emmeyi reddetse dahi şak diye mama verin demez. Yenidoğan bebek zaten kilo kaybeder bir süre ve vücudundaki yağlar bir süre daha onu beslemeye yetecek düzeydedir.
Yani bu bebişte de ilk gün sütün gelmezse ve doktorun sakınca görmezse sağlık durumuyla alakalı mama verme bence ya da plasentasının kesilmemesini isteyebilirsin doğumda, bebek bir süre daha ondan beslenmeye devam edebiliyor çünkü.

Yine miadını doldurduktan sonra doğuma kadar sütünün gelmesi için dr'dan izin alabilirsin memeleri pompayla uyarmak için.

Ha hiç olmadı. Önlem amaçlı yine keçi sütü formülü bir mama al internetten skt sorarak tabii. Yanında dursun.

Hm anladım canım ben mümkün olduğunca erken çıkmak istiyorum evde oğlum var çünkü beni bekleyen 22 aylık :) en iyisi 31 hafta bitince gideyim ben usg de 32 görünür verir sanırım izin raporu

evet canim onlari ben de okudum, icerigi agir gelebiliyormus, surekli kullanmam zaten, degistire degistire ara ara :))
topfer de ii bi mama, yine keci sutlu,
onu 2 ya da 3.siraya aliym o zaman :)
ama golden goattan memnun kalicami dusunuyorum acikcasi, tadi yogunlugu anne sutune en yakin mama..

tabiki hicbiri anne sutu gibi olamaz, insallah bi mucize eseri 2 tosuna da yetecek sutum olur :)

bence siz bosuna endiseleniyorsunuz, sutunuz yetecek hic mamaya gerek kalmayacak..
endise de sutu azaltiyor benden tiyo olsun bu da :) fokur fokur somurecekler sizi:)

Tamamen duygusal diyorsun yani :))
Geçen eşimle konuşmuştuk da, ben hiç üretimi yok falan sanıyordum. Bizimki de hatta o zaman bi eşek alıp bahçede mi beslesek diyordu :)) Neyse eşek sütü de içmeyi versin canım :)

Haklısın aslında vermemek lazımmış annem de diyor mesela ben sizi doğurduktan sonra 3 gün sütüm gelmezdi sadece şekerli su verirdim diye ama oğlum doğduğu gün gece olunca hemşire elinde biberonla odaya geldi mama verdi doktor da istemiş demek ki verilmesini istemese hemşire gelmezdi heralde bir de sarılık olmasın diye mi ne sanırım veriyorlar hemen mama bu doğumumda ben de elimden geldiğince vermemeye çalışcam mama ama bilmiyom ne olur :) bu arada devlet hastanesinde doğum yapacam canım ben istemesem de ebeler doğar doğmaz şak diye keserler göbeğini :)

Ben internetten aldım Töpfer'i canım ve ürün açıklama kısmında son kullanma tarihini de yazıyorlar ürünün.

derinn83 topfer'i bi' ilaç firması ithal ettiği için ecza depolarından çekilebiliyormuş, eczanede olmasa bile siparişle geliyor yani. İnşallah ihtiyacımız olmaz ama olur da olursa, çök bu ikizcan kadınının tepesine bulamazsan getirsin.

Bak iyi dedin onu, doğumdan sonra da çok lazım olacak bu ikiz bize :))

Bu arada Suavinex emzik kutum geldi çok şeker ama maalesef tek emzik alıyor.
I ikizcan2016 canım emzikleri ayrı ayrı muhafaza edeceksen kesinlikle çok beğendim al derim ama sana çift lazımsa maalesef bu tekliymiş..

Plaj şemsiyesi diyorum Derin.
Düşünsene 2 litre süt alıp yoğurt yapsan çocuğa hayatının en pahalı menüsünü yemiş olur.

1 yaşına gelince siyah hayvar, trüf mantarı falan ister bizden o çocuk. Bence de o riske hiç girmeyelim. Türkiye'ye bi' Vedat Milor yeter. :))

Tamam canım aklımda bulunsun hangi siteden aldın ve fiyatı ne kadar canım?
N11.com dan 400 gramlık yenidoğan için olanı 35,90 TL
Yalnız dikkat et canım bu n11 sonradan bağımlılık yapıyor çok kaptırma kendini alışverişe bizim haller duman oldu

Ay cidden çok güzelmiş yaaa. Tek emzik olsa bile değer bence. Öteki ıvır zıvır için kapaklı bir kutu alırız.

Bu arada aklımdasın. On beş dakikada bi' mail kutusunu kontrol ediyorum. Öğlene kadar geldi geldi. Gelmedi basçam siparişi. Skt falan umurumda değil. Zaten bitkisel.

Hm anladım canım ben mümkün olduğunca erken çıkmak istiyorum evde oğlum var çünkü beni bekleyen 22 aylık :) en iyisi 31 hafta bitince gideyim ben usg de 32 görünür verir sanırım izin raporu
Evet 31 in bittiği gün hemen git o zaman :)))
Sonrasında biri bakacaksa sorun degil ya ben kimse bakmasın kendim bakayım diye izin uzatmaya çalışıyorum yetmiyor zaten sonra gene ücretsiz izne ayrılacağım

Aman deyim tetikteyim haber bekliyorumm sendenn

Bu arada şimdi Mom's Green den aldığım biberon temizlik deterjanımda geldi, ben böyle rezil bi paketleme görmedim. Allahtan başına birşey gelmemişin ürünün. Sıvı bir ürün gönderirler de nasıl paketlemesini bilmezler inanılır gibi değil. Bunu marketler falan satmıyor mu canım, internet dışında temin edebileceğim bir yer varsa bir dahakine öyle alıyım.

Evet 31 in bittiği gün hemen git o zaman :)))
Sonrasında biri bakacaksa sorun degil ya ben kimse bakmasın kendim bakayım diye izin uzatmaya çalışıyorum yetmiyor zaten sonra gene ücretsiz izne ayrılacağım
Anladım canım doğum sonrası annem gelecek yanıma canım yaklaşık 1 ay kalır gider kendim bakıcam iki oğluşuma da :) ama benimki özel okul canım yani 6 ay doğum iznimi kullanıp 6 ay sonunda çıkacam işten çalışmicam yani doğumdan sonra

Sakın bana hepsiburada'dan aldım deme. Benimkiler kargoda patladı. Ondan sonraki süreci anlatmıyorum. Tam bir cinnet süreci. Bir daha asla oradan alışveriş yapmayacağım. Hepsiburada bizzat kendi kolileyip göndermişti. Kargo şubesinde gördüm iğrenç bir haldeydi. Sıvılar kutuyu mamaya çevirmişti resmen. Instagramda @yesilanne hesabından baktım, onlar kendi gönderdiklerini gayet güzel kolilemişler. Bi' daha alırsam direkt oradan irtibat kurup isteyeceğim.

N11.com dan 400 gramlık yenidoğan için olanı 35,90 TL
Yalnız dikkat et canım bu n11 sonradan bağımlılık yapıyor çok kaptırma kendini alışverişe bizim haller duman oldu
Tamam canım aptamilden ucuzmuş
Aaa yok canım bu sitede kendini alışverişe kaptıracak en son kişi benim sanırım :) bebeğe 1 tane hastane çıkışı takımından başka hiçbirşey almamış bir anne olaraktan :) ayrıca bizim kredi kartımız yok kapattırmıştık geçen sene canım mamayı alsam nasıl ödeyecem ki kredi kartsız kapıda ödemesi var mı ki n11 in?

Yok artıkk mağaza satışı değil miymiş, hepsiburada nın kendi satışında mı oldu bu?? E onlarda bilmiyorsa bu işi hakikaten yazık yani.

Ben yesilsepetim.com dan aldım ama bunlardan da almam daha. Resmen şansa sağlam gelmiş, bir sonrakinde neler olur Allah bilir. Yeşilanneyi de görmüştüm sanırım birkaç TL cik daha ucuz diye bunlardan almıştım bir dahaki alışverişte yesilanneyi deniyim bende, sağol canım.

Oy oyy oyyy yetişecek mi alışveriş işleri geç kalıyorsun sanki canım. Ama senin ikinci çocuğundu galiba değil mi? İlkinden kalanları kullacaksa sıkıntı değildir.

Bu gidişle beni de kartla beraber kapacaklar valla :)) kart dışında havale ile de ödeme yapılıyor sanırım ama kapıda ödeme var mı hiç bilmiyorum. Arkadaşlardan bilen varsa yanıtlar bizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…