Etkiler diye düşünüyorum canım benim ilk bebişte 2 hafta öndeydi,37 haftalık doğdu 3,5 kgkızlar şimdi geldim doktordan.bebişim Allah'a şükür gayet iyi durumda.1.560 kg 40 cm boy.doktor ocak ayını bekleyemeyeliriz diyor gelişimi önde olduğu için.sizce bekler mi yani gelişim bu kadar etkiler mi doğum tarihini
Çok sağol Can'ımO eksik olan takımı eğer eksik parçayı göndermezlerse komple iade edeceksin kuzum hasar tespiti yapacaklar. Dediğim gibi firmanın ücretsiz iade seçeneği varsa kargoyu açabiliyorsun. Kapıda ödemeli değilse zaten dönüş kargosunu da firma karşılıyor.
tesekkur ederim canim :))ben de görünce indirdim hemenplay storedan indirebilirsin. adı gebelik takibi .
teşekkürler @candy1907 :)
Maşallah hep böyle gitsin kıyafetlerinde çok güzelmiş güle güle giysin inşallah.Biz de kontrolden geldik. Aslında tahliller için gitmiştim. Bu sefer gittiğim doktor acaip renkli bir kişilik çıktı. -Hala tepkilerine gülüyorum. - Oğlana da baktık.
Vee plasentamız yukarı çekmiş nihayet, başımız aşağı dönmüş. Boyle devam edersek Cihan'la alakalı hiçbir problem yok vajinal doğum için.
Oğlum çok uslu durduğu ve annesini üzmediği için doktor dönüşü onu ödüllendirdim.
Ben gebelik takibini kullanıyorum ama görüntüsü bu şekilde değil.ben de görünce indirdim hemenplay storedan indirebilirsin. adı gebelik takibi .
teşekkürler @candy1907 :)
canım öncelikle çok geçmiş olsun. Hangi hastaneye gidiodun. Bende de öyle durum var doktor hastaneyi bırakıyor onun gideceği hastanaye gitcektim ama maleesef daha pahalı. Nerdeyse sonuna yaklaştık. Bİlmiorum nasıl olacak şimdi başka doktora güvenebilecekmiyim.Kızlar bu arada o gün yazmayı unuttum. Doktorun hastane değiştirme durumu varmış yönetimle sıkıntı yaşıyormuş.Benim tosunun böbreğinin birinde genişleme varmış. Sınır 5 mm bizim de 4.7 ymiş. Doktor " ben Zaten bu durumu sürekli takip ediyorum şu an korkulacak bir şey Yok,kız bebeklerde 1 görülüyorsa erkek bebeklerde 4 görülen bir durum vE çoğunlukla Doğumda geçen,yda Doğumdan sonra katedral takılarak halledilen bir durumdur. Panik yada stres yapılacak bi durum değil su an,sadece hastaneden ayrılma ihtimalimden dolayı söylüyorum senin de aklımda olsun" dedi. Hastaneden ayrılırsa gittiği hastane sigortamın kapsamındaysa gidebilirim tekrar yoksa ben sana yine burda güzel bi doktora yönlendir tüm bilgilerini veririm dedi. Aranızda böyle durumu olan olursa onun doktor yorumunu da beklerim.
Hepsiburada'yla epey sorun yaşadım, çirkeflik yaptım. Sana yazmadan önce mail atmışlar telafi etmek için size hediye gönderelim ya da hediye çeki verelim gibisinden.
Hediyelerden birinde bu termometre var. Nedir, ne değildir bilemedim.
Beurer daha sağlam olur diyorsan bunlara rest çekip onu alayım?
Dünde gebe mağazasına bakarken oradaki bayan anlattı oğlu varmış 6.aya kadar kız demişler 6. Ayda erkek demişler fena tırstım eşimde diyor ya bizede öyle olursa diye giysi filan herşeyi aldık odası hariç. Hayırlısı artık.kızlar biz erkek bebek bekliyoduk, bugün kız olduğunu öğrendik sürpriz yapmış meleğim
Ahh pırasa mı dedinnn olaydı da yiyeydimmbiz salatalara çiğden çok doğrar yeriz. Hatta Trakyalılar olarak özellikle yemeğin yanında sadece koca bi pırasayı tuza batırıp batırıp yeriz ama çokta fena kokuyor arkadaş. Bebiş kokmaz mı leş gibi ondan sonra :)
Benimde iş yapınca ayakta fazla kalınca filan ağrıyor.Benim karnım in alt bölgeleri agriyo bazen
Bende ocaktayım aralıkta olacağına pek ihtimal vermiyorum istememde inşallah ocakta olur. 24 ocak görünüyor herhalde o kadar önce gelmez.Bizde ocağa bi melina kalır gibime geliyor.aralikta hepimiz doğurmuş oluruz sanırsam:)
Şahsi fikrim hem annenin hem babanın içine sinen isim konulmalı çocuğa öbür türlü bencillik olur. Senem in anlamı pek iyi değil bildiğim kadarıyla selen kibar güzel anlamıda güzelse bence o olabilir.Kızlar Nasılsıniz nasıl gidiyor hamilelik kızıma isim arıyorum sizin düşüncelerinizi merak ettim
7 yaşında kızımın adı buğlem
Beril _ selen _ senem _Beren (eşim istemiyor ama ben seviyorum Beren ismini )
O anda ister miyim bilmiyorum ama yan etkileri oluyor diye istemiyorum şuan kimisinde şiddetli baş ağrısı kimisinde bel ağrısı yapıyormuş ilaç sonuçta zararsız olacağını sanmıyorum ben pek.Normal Doğumda epidural alan arkadaşlarım var zaten tam Doğum anında etkisi geçmişti diyorlar 4cm açılınca yarısını veriyorlarmış sezeryandaki gibi bi uyuşma söz konusu olmuyor yani
Bi de anestezi uzmanı doktor arkadaşım var neden yaptırmak istemiyor kadınlar anlamıyorum hiç bi zararı Yok diyor
Ben de şimdilik almayı düşünmüyorum ama doğum anı bambaşka bi psikoloji oluyor sanırım herkes sezeryana alın beniiii diye bağırıyormuş :)))
Eki Görüntüle 1901626
İşte oğlumun ilk oyuncağı :) organik iple orulmus,anne sevgisi katılmış,yuzde yüz dogal uyku arkadaşı. yüzünü işlemedim henüz. Pembe gibi mi yoksa daha mutlu mu yapayım karar vermedim.
Eki Görüntüle 1901630
Bu da becerebilr miyim diye deneme amaçlı yaptığım ilk amigurumi çalışmam. Çok kolaymış :) evde pembe ip varmış o yüzden ilki pembe oldu :) ilk torun kız olunca :))) pattern tinyminidesign (ig ve blogspot hesapları var)
Çok teşekkürler Can'ım peki hangi cihazı alsam uygun olur
Accu chek performa nano aldım bende gayet kolay kullanımlı basit bi makina. Tavsiye ederim. Bu ölçüm çubuğunda fazladan al sabah akşam yapınca çabuk tükeniyor. Ben gün aşırı yapıyorum.Can'ım peki aralarındaki fark nedir
Ucuz olanı alayım
Cok cahilim yok, neleer varmis yeni ogreniyom hep. Tesekkur ederim valla aciklama icin.
Bi basima hazirliyorum herseyi sekercim. Ondan bu cahil sorularim hep.
Millet basladi aramaya ne eksik ne alalim diye. Hayatta kimseye bana bunu alin diyemem ki ne sececekler Allah bilir
Diyorum aldim ben herseyi, bildigin Millet trip atiyor, bize de birakir insan bise diye. Tobe yarebbi. Altini buyuk alin dicem en sonunda
İlk kutusunda kaç tane çıkıyor acabaBirkaç gündür takip edemedim okuyamadığım baya bi sayfada oldu. Kendimi dışarıya attım perşembe Kızılayı cuma ulusu fethettim cumartesi baş ağrısıyla geçti iki gündür daha iyiyim şükür. Bende pike dikicem kumaş filan aldım bitince foto atarım puanlama için
Geldimi ürün bilmiyorum ama ben bunu bayadır kuşların odasında kullanıyorum sağlam öyle hemen bozulacak bişey değil biz memnunuz bebek kuşları odasından edecek o zamanda bebek odasında kullanacağız.
Dünde gebe mağazasına bakarken oradaki bayan anlattı oğlu varmış 6.aya kadar kız demişler 6. Ayda erkek demişler fena tırstım eşimde diyor ya bizede öyle olursa diye giysi filan herşeyi aldık odası hariç. Hayırlısı artık.
Benim arkadaşımda hep yeşil soğan verirdi çocuğu kucaklamamla bırakmam bir olurdu çok fena kokardıama sağlıklı sonuçta veriledebilir.
Benimde iş yapınca ayakta fazla kalınca filan ağrıyor.
Bende ocaktayım aralıkta olacağına pek ihtimal vermiyorum istememde inşallah ocakta olur. 24 ocak görünüyor herhalde o kadar önce gelmez.
Şahsi fikrim hem annenin hem babanın içine sinen isim konulmalı çocuğa öbür türlü bencillik olur. Senem in anlamı pek iyi değil bildiğim kadarıyla selen kibar güzel anlamıda güzelse bence o olabilir.
O anda ister miyim bilmiyorum ama yan etkileri oluyor diye istemiyorum şuan kimisinde şiddetli baş ağrısı kimisinde bel ağrısı yapıyormuş ilaç sonuçta zararsız olacağını sanmıyorum ben pek.
Çok güzel olmuş eline sağlık. Bende deneyeceğim sıra ona gelirse elimde bir sürü iş var. Bencede gülsün yüzü..
Accu chek performa nano aldım bende gayet kolay kullanımlı basit bi makina. Tavsiye ederim. Bu ölçüm çubuğunda fazladan al sabah akşam yapınca çabuk tükeniyor. Ben gün aşırı yapıyorum.
Alez yetişkin yataklarında da kullanılıyor bebeğe özel birşey değil ama ihtiyaç duymadıysan bilmemen normaldir.
Bende diyorum herkese bebeğin herşeyini aldım giysi hediye istemiyorum diye duyuru yapacam ne alacaklarsa parasını taksınlarkumbara mı koysam bebeğin yanına ne yapsam
Birkaç gündür takip edemedim okuyamadığım baya bi sayfada oldu. Kendimi dışarıya attım perşembe Kızılayı cuma ulusu fethettim cumartesi baş ağrısıyla geçti iki gündür daha iyiyim şükür. Bende pike dikicem kumaş filan aldım bitince foto atarım puanlama için
Geldimi ürün bilmiyorum ama ben bunu bayadır kuşların odasında kullanıyorum sağlam öyle hemen bozulacak bişey değil biz memnunuz bebek kuşları odasından edecek o zamanda bebek odasında kullanacağız.
Dünde gebe mağazasına bakarken oradaki bayan anlattı oğlu varmış 6.aya kadar kız demişler 6. Ayda erkek demişler fena tırstım eşimde diyor ya bizede öyle olursa diye giysi filan herşeyi aldık odası hariç. Hayırlısı artık.
Benim arkadaşımda hep yeşil soğan verirdi çocuğu kucaklamamla bırakmam bir olurdu çok fena kokardıama sağlıklı sonuçta veriledebilir.
Benimde iş yapınca ayakta fazla kalınca filan ağrıyor.
Bende ocaktayım aralıkta olacağına pek ihtimal vermiyorum istememde inşallah ocakta olur. 24 ocak görünüyor herhalde o kadar önce gelmez.
Şahsi fikrim hem annenin hem babanın içine sinen isim konulmalı çocuğa öbür türlü bencillik olur. Senem in anlamı pek iyi değil bildiğim kadarıyla selen kibar güzel anlamıda güzelse bence o olabilir.
O anda ister miyim bilmiyorum ama yan etkileri oluyor diye istemiyorum şuan kimisinde şiddetli baş ağrısı kimisinde bel ağrısı yapıyormuş ilaç sonuçta zararsız olacağını sanmıyorum ben pek.
Çok güzel olmuş eline sağlık. Bende deneyeceğim sıra ona gelirse elimde bir sürü iş var. Bencede gülsün yüzü..
Accu chek performa nano aldım bende gayet kolay kullanımlı basit bi makina. Tavsiye ederim. Bu ölçüm çubuğunda fazladan al sabah akşam yapınca çabuk tükeniyor. Ben gün aşırı yapıyorum.
Alez yetişkin yataklarında da kullanılıyor bebeğe özel birşey değil ama ihtiyaç duymadıysan bilmemen normaldir.
Bende diyorum herkese bebeğin herşeyini aldım giysi hediye istemiyorum diye duyuru yapacam ne alacaklarsa parasını taksınlarkumbara mı koysam bebeğin yanına ne yapsam
Bende yarın 29 olmasını bekliyorum sevinçle .ya bide sizin bebeklerde vajina ya vuruyormu korkuyorum resmen çıkacak diye ordan
Kızlar Günaydın perşembe ye ayrıntılı ultrason var çok Mrk tayim ,inşallah hersey yolundadir...
Havalar soğumaya başladı. Geçen yılki mont kabanlarimin düğmeleri kapanmiyor. Bi tek bu kış giymek için de dev gibi yeni kaban almak istemiyorum.
Ne giymeyi dusunuyorsunuz? Bir arkadaşım panco rahat oluyor dedi.
Tecrübeli kış anneleri ne dersiniz?
Maşallah hep böyle gitsin kıyafetlerinde çok güzelmiş güle güle giysin inşallah.
Can'ım ya Şen'inde iki hafta önden gidiyordu
Benim de yine öyle ve doktor açlık tokluk kan şekerine baktır dedi.ikizcanın tavsiyesiyle akşam bir şeker ölçüm cihazı aldım.doktor hep moralimi bozuyor iri bebek diyor arkasından bir şeker lafı veriyor.
Ben 5 kilo 700gr almışım şu son iki aydır almıyorum da
Senin nasıl şimdi durumlar
Ben haftay a da 32. Haftanın içinde nst yapılacak.
Çok güzel bi haber bu canımm, gözün aydın çok sevindim senin adına :) O plesantayı da çıkardın ya yukarı, çatır çatır normal de doğurursun sen evelallahBiz de kontrolden geldik. Aslında tahliller için gitmiştim. Bu sefer gittiğim doktor acaip renkli bir kişilik çıktı. -Hala tepkilerine gülüyorum. - Oğlana da baktık.
Vee plasentamız yukarı çekmiş nihayet, başımız aşağı dönmüş. Boyle devam edersek Cihan'la alakalı hiçbir problem yok vajinal doğum için.
Oğlum çok uslu durduğu ve annesini üzmediği için doktor dönüşü onu ödüllendirdim.
Oyyyy kuzuyaa bak maşallahhhhhhEki Görüntüle 1902047 oğluşum da burda teyzeleri
Çok güzel bi haber bu canımm, gözün aydın çok sevindim senin adına :) O plesantayı da çıkardın ya yukarı, çatır çatır normal de doğurursun sen evelallahrabbim gönlüne göre versin her adımı sağlıkla olması gerektiği gibi devam etsin inşallah
Benimde bir kere demişti doktor suyun fazla birazcık diye ama daha sonra hep normal dediCanım benim kendi doktorum da 30 civarından itibaren her takipte nst istiyor.
Bu sefer sadece tahliller için üniversiteye gitmiştim. Doktor usg ve rahim ağzı ölçümü yapalım deyince, farklı bir görüş olur diye okeyledim.
Bu doktor şeker olayı için üç hafta, üç haftanın öncesindeki ilerilikleri şeker konusunda daha önceki tahliller temizse ve kese suyunda artış yoksa dikkate almıyorum dedi. Kese suyumuz normaldi bizim, ilerilik durumu olduğu için ben ölçüyorum desem de şeker yüklemesi istedi ısrarla. Yarın sabah aç karnına gideceğim tekrar. Onun dışında tokluk, kolesterol, karaciğer enzimleri, demir serum, vitamin depo tahlillerim hepsi temiz. Hattâ kritiklerin hepsi olması gereken değerlerin bile altında. Tiroid değerlerim gebe kaldığımın zamankinin yarısına düştü zamanla neredeyse. Hattâ glukozum da 78'di bugün ve gayet toktum. Bi' ph'im son 3 tahlilde kademeli olarak 5'ten 6.5'a yükselmiş idrarda. O da böbrekten herhalde kuvvetle muhtemel. Hattâ idrarımda kan zannettiğim şey böbrek artığı imiş. Genişlemenin kaçınılmaz sonucu, katetere yanaşmıyorsun dedi Dr. Yanisi bebek de ben de gayet iyiyiz.
Dr'un da muhtemelen, olası bir riske karşı önlem için öyle konuşmuştur. Üzme kendini kuzum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?