- 6 Ocak 2016
- 1.348
- 1.660
- 133
- 43
Aldığın sayfada yazar canım değişiyor çünkü benim aldığımda 50 tane veriyorlardı yaninda ben bi 50 daha aldım sonradan bir daha kargo parası çıkmasın diye aldım ben.İlk kutusunda kaç tane çıkıyor acaba
Sağol Can'ım bir gelsin olmadı alırım artık
istersen 2-3 hafta önce "benimkinin hareketlerini hiç hissetmiyorum, minik minik vuruyor" entrylerimi gönderebilirim , ki bir tane değil kaç kere yazdım. hatta takılmayacağım, günde bir kere vursun, bileyim orda olduğunu yeter diye de kaç kere yazdım, en fazla 2-3 hafta önce yani 25-26. haftalarımın içerisinde. aramızda hafta farkı var canım. normal böyle olması.
geçen hafta da yarım günden fazla hiç hissetmedim hareketlerini, mnicik bi kıpırdama bile yoktu. sırtıma doğru dönmüş, ondan hissetmiyormuşum. sabit durmuyorlar ki.
eğer bu kadar takılıyorsan da doktora gittiğinde sormaya çekime, açıklama yapmasını beklemeden kendi sor . 10 gün arayla 450-500 gr kadar kilo alarak büyüyorlar. dolayısı ile zaman ilerledikçe hareketlerini daha çok hissediyorsun.
Ben de şeker yüklemesi yapıldı da şimdi kanda açlık tokluk istedi.bizimde ailede yokda işte gebelikde çıkabilir diye bakıcam bende yükleme öncesi pekde dikkat etmemiştim
Canım koruya gidiyorum ben. Doktorda çok güzel anlattı anlaşamama sebeplerini bişey diyemedim kadın da haklı. Anlaşmalı olduğum hastanelerden birine giderse giderim bende ama diğer türlü de orda ki diğer kadın doktoru da çok fazla övüyorlar internette o yüzden ona da gitsem sıkıntı yaşamam sanırım. Zaten sezeryan ameliyatı olacak kesin o yüzden doktor çok çok suratsız kötü biri olmadığı sürece doğumu çok etkilemez sanırım. Bidakine randevu tarihi 18 kasım verdi sen randevunu almadan önce mutlaka whatsapp dan yazışalım ben seni burda iyi bi doktora da yönlendiririm seni hiç mağdur etmem sesi sağolsın. Yine de tabi anlaşıp kalmasını çok çok daha yercih ederim Çünkü hastane değiştirmek istemiyorum çok fazla memnunum hastanedencanım öncelikle çok geçmiş olsun. Hangi hastaneye gidiodun. Bende de öyle durum var doktor hastaneyi bırakıyor onun gideceği hastanaye gitcektim ama maleesef daha pahalı. Nerdeyse sonuna yaklaştık. Bİlmiorum nasıl olacak şimdi başka doktora güvenebilecekmiyim.
Yok canım bende dedim tekrar mı şeker yüklemesi yapılacak diye hayır dediTamam işte kuzum şeker yüklemesinde bakılıyor açlık toklugun. Daha once yaptirdigini muhtemelen 75 gramla yeniden tekrar edecekler. Onun sonucuna gore muhakkak bir tedavi duzenler yeniden doktorun. Bizim de yarin sabah yapilacagi icin herzamanki yeme duzeniyle gitmis olacagim.
27+3 de 1kg30gr dıKızlar son kontrollerde bebişler kaç gr çıktı kaç haftalıkken acaba ?
Ayy neden kalktı ikizolsun yaparsiniz canim ya, stres yapma, bizim duvar kagidi da hep kalkti birlesme yerlerinden..
usta tekrar gelecek, tekrar kagit alinacak buyuk ihtimalle, esyalar cekilip, bu kazinip bi daha yapilacak..
perde bile takilmisti simdi bastan bissuru is
daha vakit var, sen sakin ol..
1 haftalik is max.
Yok canım bende dedim tekrar mı şeker yüklemesi yapılacak diye hayır dedi
Sabahleyin aç karnına kanda bakılacak birde öğlen yemeğinden bir saat sonra tok karnına baktır kanda dedi.
benim ilk gebeliğim henüz ne olacağını bilmiyorum.doktorlarda haklı ama bizde haklıyız . Yani en azından takipli hastalarını devam ettirebilir. Hayırlısı olsun artık ne deyim . Belki farklı bi doktor daha iyi olur.Canım koruya gidiyorum ben. Doktorda çok güzel anlattı anlaşamama sebeplerini bişey diyemedim kadın da haklı. Anlaşmalı olduğum hastanelerden birine giderse giderim bende ama diğer türlü de orda ki diğer kadın doktoru da çok fazla övüyorlar internette o yüzden ona da gitsem sıkıntı yaşamam sanırım. Zaten sezeryan ameliyatı olacak kesin o yüzden doktor çok çok suratsız kötü biri olmadığı sürece doğumu çok etkilemez sanırım. Bidakine randevu tarihi 18 kasım verdi sen randevunu almadan önce mutlaka whatsapp dan yazışalım ben seni burda iyi bi doktora da yönlendiririm seni hiç mağdur etmem sesi sağolsın. Yine de tabi anlaşıp kalmasını çok çok daha yercih ederim Çünkü hastane değiştirmek istemiyorum çok fazla memnunum hastaneden
Ama benimki de bayağı ilerledi artık düzene girer diye düşünüyordum artacağına azalıyo. Oturdum ağlıyorum dünden beri : ( foruma bi süre girmemeyi bile düşündüm cidden çünkü çok üzülüyorum benimki niye böyle diye : (
Ayy neden kalktı ikiz(( Dun gıttıgımız yerdeki Satıcı Detaylı anlattı
Su bazlı tutkal ıle yapıştırıyoruz eğer altındakı boya saten yada Yağlı boya ise ara astar cekılmezse yada zımpara olmazsa zamanla kalkar dedı
Sızın alttakı boyamı öyle acaba?
Eki Görüntüle 1902047 oğluşum da burda teyzeleri
bu uygulamanin adi ne acaba play store dan mi indiriyoruz:)
Canım bu hangi uygulama?
Can'ım çok takıyorsun kafaya.daha 26.haftadasın.bundan sonra kilo alışı da hızlanacak hareketleri de.ben 26 haftalık gittiğim de 785 gr dedi doktor bugün gittim tam 1 ay sonra 1560 dedi en hızlı kilo aldığı döneme giriyorsun ona göre de hareketleri artacakÇok teşekkür ederim canım. Doktor da bi ara aynısını söyledi göbeğin var biraz ondan da olur dedi ama önceden güzel bi şekilde hissediyordum sonradan artar diye ümit ettim azaldı. Ondan böyle üzüldüm. İnşallah benimkinin de bi sorunu yoktur. Sadece evhamdir. Sağlıklı bir şekilde bi dogursaydık.
Ben insülin direncinden şüphelendiğim için yaptırdım çıkmadı canım aklına takılacağına yaptır bi bence ben hızlı kilo almadım Bebek de hep sınırlarda oldu ama sen şüpheleniyorsan ona göre dikkat edersin bundan sonraSağolun kızlar ,maşallah bebişlere, birde şunu soracağım son bir ayda çok hızlı kilo aldım insülin direncinden şüphelenmeye başladım ,gerçi t4 hormonumda biraz düşük ilaç kullanıyorum,glikoz testi yaptırdınızmı bu arada,insülin direnci 24-28 hafta arası inanılmaz yükseliyormuş,ben yaptırmayı gereksiz görüyordum ama yaptırıcam bu durumda
teşekkür ederim Can'ım benimMasallah oglusuna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?