2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Bilmiyorum ki canım ama bşrax zor durdu kanama kan sulandırıcıdan mı bilmiyorum
Kan sulandırıcıdan olmuştur,bende ılk Başlarda kullandım bı sure
Bı kere ıgne yerım kanamış Üstüme basıma geçmış
Nokta kadar yer durmadı tampon fılan fayda etmedı

Damarlar genışlıyo ışte böyle tepkı verıyo vücut
Bende Kabızlık nedır bılmem hala da oyleyım ama ıkıdır ordan kan gelıyo
Gecmiş olsun

Benım tuza karşı aşırı bi düşkünlüğüm var millet tatlı aşerir ben tuzlu dur dıyorum hamilelikten beri ama yetmiyor demekkı
Bende öyleyim malesef tuzsuz hiç yiyemiyorum. Hamilelikte biraz arttı sanki tuzlu yeme isteğim şimdilik bi sorun yaşamadım ama inşallah son aylarda da çok ödem sorunumuz olmaz.

dogru canim bi sikinti yok dogru urun gelmis ama dedigin gibi ölçum cubugu ayri alman gerekiyor, onceden icinden cikiyordu denemelik 10 tane fln, igneler gibi.
bi kutu da lanset alsan yeter..
o 10 taneyle 20 olcum yapabilirsin, istersen onu sonra al..
ölçum cubugunu hatirlatmam lazimdi onu da al diye
kusura bakma canim

dezenfekte edersin canim,sonucta sen kullanicaksin bi tek..
kolonyayla silsen yeter ama max.2-3 kez delebilirsin..
ucunun sivriligi gider cunku, cok canin yanar..
Ben değiştirmeyi unutup baya bi kullandım birşey farketmiyor canım ya öyle çok acıtmıyor yani. Sonra aklıma geldi değiştirdim

gecmis olsun canim, penisilin alerjisi mi?
sadece klamoksa mi?
makrol verebilirdi..

Can'ım ya klamoks antibiyotik flagyl alerjiydi yanlış hatırlamıyorsam.klamoks un muadilleri var augmentin olması lazımdı.ne alaka flagyl vermiş anlamadım

alerjisi varsa muadil de alerji yapar, flagyl de antibiotik ama daha cok ishal icin..
alerji olan "tavegyl surup" :)
amann diym karismasin :)

Gidiyorum yazmış profiline ama gitmiş mi ki ya tüh çok faydalı şeyler paylaşıyordu bizimle gerçekten bilgilerinden faydalanıyorduk hem de güzel sohbet ediyorduk gitmesin geri gelsin

onun profilinde gidiyorum yaziyodu zaten, bi ruya muhabbetinde ceza almistik, o zaman yazmisti.. anlamadim ki yeni girdim ben de.. burda bi tartisma fln mi oldu?

Bağlayıp içine yerleştırme işini tekken çözebılırsek kesın daha kolaydır
Mesela ben söyle hayal kuruyorum,benım evımın burası acayıp dik Yokuş
Evde slıngı bağlasam arabamla markete gıtsem markette anakucagından Alıp slıngın içine yerleştırıp alışverışımı yapsam
Bebek arabasını bagaja sok çıkar dertlerı olmaz

bugun giremedim kosturmaktan canim, neler olmus burda..
dun noldu?
cordi nereye gitmis?
tartisma fln mi oldu, okuyamadim gecmis mesajlari..
Sorma kızların arasında memeucunun yara olmasından gerılım yaşandı konu bılınçli isen yara olmazlara geldı uzadı işte
Cord da buna sınırlenıp gıttı

masmaviyim canım Eylül ayında geldi.

Ben şu ana kadar aşırı beklemedim.
Randevu saatinden 15 dk sonra alıyor genelde sanırım. Yeni gelenleri direkt ona yönlendiriyorlar ama

Canım el ayak şişmesini de tansiyon belirtisi olarak soruyorlar fazla şiştiyse tehlikeli bi durum olabilir diye

Bende tuvalette zorlanmaya başladım karnım acıyor. İşin kötü tarafı bizim evde klozette yok. Eşim takalım diyor ama bakalım ne zamana vakti olacakta takacak.[/QUOTE]

benim de iş yerimde klozet yok , bazen çok zorlanıyorum ( hatta açılmaya sebep olur mu falan diye de şnternette araştırdım her hangi bir zararı yokmuş , hatta normal doğum için klasik wc kullanmak faydalıymış . son 3 haftam iş yerimde biraz daha idare edeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…