Kan sulandırıcıdan olmuştur,bende ılk Başlarda kullandım bı sureBilmiyorum ki canım ama bşrax zor durdu kanama kan sulandırıcıdan mı bilmiyorum
Bende öyleyim malesef tuzsuz hiç yiyemiyorum. Hamilelikte biraz arttı sanki tuzlu yeme isteğim şimdilik bi sorun yaşamadım ama inşallah son aylarda da çok ödem sorunumuz olmaz.Benım tuza karşı aşırı bi düşkünlüğüm var millet tatlı aşerir ben tuzlu dur dıyorum hamilelikten beri ama yetmiyor demekkı
Tüh benim bu konuda hiç bir bilgim yok ben hani içinden çıkar diye düşünmüştüm birde I ikizcan2016 dediği Roche accu chek performa nano den aldım elime gelen kutunun üzerinde accu chek performa nano yazıyor doğrumu geldi acaba
Evet Can'ım parmağı delmek için kaleme takılıyor
Benimde bilgim yok I ikizcan2016 gelirse bilgilendirir artık sağol
Ben değiştirmeyi unutup baya bi kullandım birşey farketmiyor canım ya öyle çok acıtmıyor yani. Sonra aklıma geldi değiştirdimdezenfekte edersin canim,sonucta sen kullanicaksin bi tek..
kolonyayla silsen yeter ama max.2-3 kez delebilirsin..
ucunun sivriligi gider cunku, cok canin yanar..
Iyi geceler kizlar. Benim minik kizimin atesi var. Acile gittik, az once geldik. Bademcik enfeksiyonu olmus. Aramizda eczaci bir arkadasimiz vardi. Musait oldugunda cevap yazabilir mi sorumaDoktor Klamoks verdi ancak kizima alerji yapiyor. Ozaman flagyl diye bir ilac verdi ancak bunun bizim durumumuzla ilgili bir ilac oldugunu sanmiyorum Yaniliyor muyum? Napicam ben simdi
Ben değiştirmeyi unutup baya bi kullandım birşey farketmiyor canım ya öyle çok acıtmıyor yani. Sonra aklıma geldi değiştirdim
Can'ım ya klamoks antibiyotik flagyl alerjiydi yanlış hatırlamıyorsam.klamoks un muadilleri var augmentin olması lazımdı.ne alaka flagyl vermiş anlamadım
Dun en son sophıe Zürafa alıyım dıyodu,duvar kağıdı kalkmıştı ya belkı onla uğraştı I ikizcan2016
Gidiyorum yazmış profiline ama gitmiş mi ki ya tüh çok faydalı şeyler paylaşıyordu bizimle gerçekten bilgilerinden faydalanıyorduk hem de güzel sohbet ediyorduk gitmesin geri gelsin
Bağlayıp içine yerleştırme işini tekken çözebılırsek kesın daha kolaydırCanım ya işte ben sana o yüzden yazmıştım çubuktanda al diye ama sen siparişi vermiştin ben yazdığımda zaten. Cihazdansa ölçüm çubuğu para tutuyor asıl. Benim cihazın yanında 50 tane vardı ben ona rağmen 50 daha aldım. Lansette fazladan aldım ben. Nette cihazın markasını yaz kendi sitesine gir videolar var izle mantığını anlarsın zaten oradan. Benim aldığım bi medikal firmasıydı çok ilgiliydiler siparişi verir vermez arayıp tek tek siparişin onayını aldılar ve hemen yolladılar almamış olsaydın sana o siteyi tavsiye edecektim bende.
Arkadaşlar gitmeyin yaaaNe güzel sohbetler ediyor paylaşımlarda bulunuyoruz. Haklısınız ama görmezden gelseniz. Yinede tabiki karar sizin ama bir çok kişide üzüldü gitmenize bilin. Belki hatırımız için kalırsınız. Daha bebekler doğacak fotolar paylaşılacak kedili bebekler kuşlu bebekler
O doktor yeni mi geldi koruya ben giderken yoktu ben orada sırada baya bekliyordum ya oda etkili oldu bırakmama eşimin vakti kısıtlı oluyordu beklemek sıkıntı oluyordu.
Fiyatlar çok değişken malesef hastanelerde aslında keşke bir standartı olsa.
Ben fotoğraf ve videolarla bağlamayı denedim pekte zor gelmedi bana.
O şapkada var içinde evet. Ben tunikodan aldım. Arkadaşımda bu tür bir ürün kullanıyor 4 aylık şimdi bebeği bayada memnun arabadan bu kolay diyor tekken taşımak için.
Sorma kızların arasında memeucunun yara olmasından gerılım yaşandı konu bılınçli isen yara olmazlara geldı uzadı iştebugun giremedim kosturmaktan canim, neler olmus burda..
dun noldu?
cordi nereye gitmis?
tartisma fln mi oldu, okuyamadim gecmis mesajlari..
hayirdir canim??
neyden haberim vardir :)
gecmis olsun canim, penisilin alerjisi mi?
sadece klamoksa mi?
makrol verebilirdi..
Canım el ayak şişmesini de tansiyon belirtisi olarak soruyorlar fazla şiştiyse tehlikeli bi durum olabilir diyeO benim canım
Dr geri döndü burun kanaması normal ama başağrısı varsa tansiyon ölçtür bide ayakların çok mu şiş diye sordu nıye sordu anlamadım acile gittik tansiyon 12-8 nabız 80 çıktı ebe stresten olmuştur dedi burun kanayınca ağrım biraz azalmış olmalı dedi gercekten de biraz azalmıştı
Dün akşam ilaç verilmiş gibi uyuyup kalmıştım sanki narkozlu gibi hergun bişey oluyor
Ilgilenen cevap yazan herkese teşekkürler kan sulandırıcı da kullandığım için biraz zor durdu panik oldum
Sağolun kızlar
Ah ah o tuz düşkünlüğü bende de var. Hemde ne düşkünlük. Çok zor tutuyorum kendimi vallaBenım tuza karşı aşırı bi düşkünlüğüm var millet tatlı aşerir ben tuzlu dur dıyorum hamilelikten beri ama yetmiyor demekkı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?