2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
E ecrinny e o muayene parasına da ses çıkartmayabilirsim gerçekten :) limonla düştüğü sürece sorun yok canım ama özellikle 14 e gelirse mutlaka haber ver doktoruna

Canım yanlış hatırlamıyorsam sen de kan sulandırıcı kullanıyordun. Onın böyle yan etkileri var mıymış acaba aklıma o geldi şimdi benim de?

Sağol canın inşallah öyledir

Teşekkürler kızlar cevaplar için sizinkiler küçükmüş şimdi büyüdüler ya endişelendim rahatsız olmuş mudur acımışmıdır kafası diye kafaya bastırdığını çok net hissettim bi de acıyınca korktum Allaha şükür hareketlendi birazcık

Sağol canım ağrım olunca korktum işte inş kafası acımamıştır

O benim canım
Dr geri döndü burun kanaması normal ama başağrısı varsa tansiyon ölçtür bide ayakların çok mu şiş diye sordu nıye sordu anlamadım acile gittik tansiyon 12-8 nabız 80 çıktı ebe stresten olmuştur dedi burun kanayınca ağrım biraz azalmış olmalı dedi gercekten de biraz azalmıştı
Dün akşam ilaç verilmiş gibi uyuyup kalmıştım sanki narkozlu gibi hergun bişey oluyor
Ilgilenen cevap yazan herkese teşekkürler kan sulandırıcı da kullandığım için biraz zor durdu panik oldum
Sağolun kızlar

Canım yanlış hatırlamıyorsam sen de kan sulandırıcı kullanıyordun. Onın böyle yan etkileri var mıymış acaba aklıma o geldi şimdi benim de?
Bilmiyorum ki canım ama bşrax zor durdu kanama kan sulandırıcıdan mı bilmiyorum

Iyi geceler kizlar. Benim minik kizimin atesi var. Acile gittik, az once geldik. Bademcik enfeksiyonu olmus. Aramizda eczaci bir arkadasimiz vardi. Musait oldugunda cevap yazabilir mi soruma Doktor Klamoks verdi ancak kizima alerji yapiyor. Ozaman flagyl diye bir ilac verdi ancak bunun bizim durumumuzla ilgili bir ilac oldugunu sanmiyorum Yaniliyor muyum? Napicam ben simdi

Canım ya işte ben sana o yüzden yazmıştım çubuktanda al diye ama sen siparişi vermiştin ben yazdığımda zaten. Cihazdansa ölçüm çubuğu para tutuyor asıl. Benim cihazın yanında 50 tane vardı ben ona rağmen 50 daha aldım. Lansette fazladan aldım ben. Nette cihazın markasını yaz kendi sitesine gir videolar var izle mantığını anlarsın zaten oradan. Benim aldığım bi medikal firmasıydı çok ilgiliydiler siparişi verir vermez arayıp tek tek siparişin onayını aldılar ve hemen yolladılar almamış olsaydın sana o siteyi tavsiye edecektim bende.

Gidiyorum yazmış profiline ama gitmiş mi ki ya tüh çok faydalı şeyler paylaşıyordu bizimle gerçekten bilgilerinden faydalanıyorduk hem de güzel sohbet ediyorduk gitmesin geri gelsin

Kızlar cordeliac üyeliğini iptal ettirdi. Bi daha girmeyi düşünmüyor. Kendi kararı site banlanması falan diil.

Arkadaşlar gitmeyin yaaa Ne güzel sohbetler ediyor paylaşımlarda bulunuyoruz. Haklısınız ama görmezden gelseniz. Yinede tabiki karar sizin ama bir çok kişide üzüldü gitmenize bilin. Belki hatırımız için kalırsınız. Daha bebekler doğacak fotolar paylaşılacak kedili bebekler kuşlu bebekler

O doktor yeni mi geldi koruya ben giderken yoktu ben orada sırada baya bekliyordum ya oda etkili oldu bırakmama eşimin vakti kısıtlı oluyordu beklemek sıkıntı oluyordu.

Fiyatlar çok değişken malesef hastanelerde aslında keşke bir standartı olsa.

Bunu bende beğendim ama bağlaması zor mudur?
Ben fotoğraf ve videolarla bağlamayı denedim pekte zor gelmedi bana.

O şapkada var içinde evet. Ben tunikodan aldım. Arkadaşımda bu tür bir ürün kullanıyor 4 aylık şimdi bebeği bayada memnun arabadan bu kolay diyor tekken taşımak için.

geçmiş olsun canım..hamilelerdeki el ve kollardaki şişlikler önemli..tansiyon mu artık başka bişey mi bunu tetikliyor bilmiyorum..en son gittiğim doktor özellikle ayak bileklerimi açıp baktı..sen yine de dikkat et..eve de basit bir tansiyon aleti al istersen..

Can'ım ya klamoks antibiyotik flagyl alerjiydi yanlış hatırlamıyorsam.klamoks un muadilleri var augmentin olması lazımdı.ne alaka flagyl vermiş anlamadım

Bildiğim kadarıyla el ayak şişmesi vücudun su tutmasından olan ödemden kaynaklanıyor o zamanda doktor tuzlu yemeyi yasaklıyor. İleri haftalarda ödem daha çok görülüyormuş.

bu arada eczacı olan ben değilim o I ikizcan2016 olur kendisi:)) ben iki çocuk büyüttüm oradan tecrübelerimle yazdım.yanlış anlaşılma olmasın

Evet tansiyon aleti araştırıcam yarından itibaren hep bebeğin alışverişine odaklanınca bizim ihtiyaçlar geride kaldı ama bi tansiyon aleti şart oldu Dr Banada direkt ayaklarımı sordu şimdi iyiyim başağrım geçti sağolasın

Bildiğim kadarıyla el ayak şişmesi vücudun su tutmasından olan ödemden kaynaklanıyor o zamanda doktor tuzlu yemeyi yasaklıyor. İleri haftalarda ödem daha çok görülüyormuş.
Benım tuza karşı aşırı bi düşkünlüğüm var millet tatlı aşerir ben tuzlu dur dıyorum hamilelikten beri ama yetmiyor demekkı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…