Kızım kanguruda hiç durmadı. İnş bunda kullanabilirimVıdeosu var canım bıkac kere denesek alışılır hızlı baglamaya
Canım yanlış hatırlamıyorsam sen de kan sulandırıcı kullanıyordun. Onın böyle yan etkileri var mıymış acaba aklıma o geldi şimdi benim de?Dr a ulaştım sonunda burun kanaması normal ama başarısı ile birlikteyse tansiyon ölçtür dedi bide ayakların şiş mi dşye sordu acile gittik grldik tansiyon nabız normal acildeki ebe stresden olmuştur dedi
Sağolun kızlar
Sağol canın inşallah öyledirGeçmiş olsun canım yüksek ihtimal bi sıkıntı yoktur. 16.haftalarım falandı sanırım, nöbetçi doktor bebek uyuyor ölçüm yapamıyorum diyerek probla birkaç kez karnıma vurmuştu. Sonra başkalarından da duydum doktorların benzer hareketler yaptıklarını. Bebeğin kesesi ve sıvısı dışarıdan gelen darbelere karşı bebeği koruyormuş. Çok daha şiddetli çarpmalar da falan bile bebeklerin çoğu zarar görmüyormuş. Tabi yine de keşke böyle şeyler yapmasa doktorlar. Hareketsizliği uykudandır canım kötü şeyler getirme aklına.
Yok cnm kullanamadik o yüzden bebek dogar dogmaz kullanılmayacagi icin bebekle birlitke magzada dene eger yaparsan alirsin :)Kullanamadınmı ?? Ben en kötü evde kullanırım dıyodum ama :/
Benim 12.haftamda uyuduğu için bi türlü hareket etmiyordu 2li test yapmaya çalıştığı için biraz salladı probu ve bastırdı ama o kadar acıtmamıştı canım sen tatlı yiyip dinlenme moduna geç bakalım hareketleri hissedersin o zaman inş
Teşekkürler kızlar cevaplar için sizinkiler küçükmüş şimdi büyüdüler ya endişelendim rahatsız olmuş mudur acımışmıdır kafası diye kafaya bastırdığını çok net hissettim bi de acıyınca korktumbir kerede bana olmuştu canım bebek yüzünü dönsün diye ultrason aletiyle karnıma vurmuştu 1-2 o zaman benimde acımıştı..ama sonra geçti..bebek daha hareket etmeye başlamadığından o zaman hareketlerinde bir değişiklik hissetmemiştim..
Sağol canım ağrım olunca korktum işte inş kafası acımamıştırBRBM canım benim de ikili testimde kadın göbeğime ne vurduysa 3-4 gün ağrım oldu. gerçi o zaman 12 haftalıktı. bebekle ilgili endişelenme onlar öyle bir suyun içindeki o yukardan yumruk atsa bebek onu bir dalga gibi algılıyor. bugün benim oğlan da çok sakin. nedenini bilmiyorum, yumrukta yemedi :) içini ferah tut.
Evet canım teşekkür ederim ben de ordan alacağım. Birkaç gündür sepetimde bekliyor da bir kupon aktif olacak onu bekleyim dedim.N11 de kampanyası var aklında olsun canım
O benim canımbana da yüksek çıkınca haber ver dedi ama yüksek derken neyi kasdettiğini bilmiyorumm:) şuan normale döndü zaten..zırt bırt doktoru aramasını sevmiyorum bir daha olur da kendimi iyi hissetmezsem arayayım bari 14ü geçersee..bu arada asıl başka arkadaşın sıkıntısı vardı burnu kanamıştı o naptı acaba?
Bilmiyorum ki canım ama bşrax zor durdu kanama kan sulandırıcıdan mı bilmiyorumCanım yanlış hatırlamıyorsam sen de kan sulandırıcı kullanıyordun. Onın böyle yan etkileri var mıymış acaba aklıma o geldi şimdi benim de?
I ikizcan2016 canım cihaz az önce geldi ama ben içinde ölçüm çubuğunda var sanıyordum ama çıkmadı olması gerekmiyor muydu ayrı bir ölçüm çunugu almam gerek heralde
Birde kaleme takılan lanset diyor içinde on tane çıktı oda mı her sefer kullanılacak ondanda mı almam gerekiyor hiç bir bilgim yok bu konuda
Gidiyorum yazmış profiline ama gitmiş mi ki ya tüh çok faydalı şeyler paylaşıyordu bizimle gerçekten bilgilerinden faydalanıyorduk hem de güzel sohbet ediyorduk gitmesin geri gelsin
Kızlar cordeliac üyeliğini iptal ettirdi. Bi daha girmeyi düşünmüyor. Kendi kararı site banlanması falan diil.
Arkadaşlar gitmeyin yaaacordi ile ozelden gorusuyoruz. bunaldigi icin gitti baska anlamlar aramayin altinda.
Rica ediyorum artik bana atifta bulunmaktan da vazgecin. neyse ne bitti gitti bende gruptan ciktim.
buaradaasli2434 saygisizlik bana yapildi. ben kimseye kirici konusacak birsey soylemedim. alayci konusan kisi karsi taraftir. ben fikrimi dayatmadim. insanlari yanlis seylerle etkilemesin diye dogrulari yazdim. olaylari carpitmayin lutfen.
yeter artik konuyu da kapatin. EGO tatmini falan yaptigim yok yani.millete saygisiz derken siz de daha guzel konusursaniz sevinirim..
O doktor yeni mi geldi koruya ben giderken yoktu ben orada sırada baya bekliyordum ya oda etkili oldu bırakmama eşimin vakti kısıtlı oluyordu beklemek sıkıntı oluyordu.Öyle bir şey yapacaksan Elif Didem Özdemiri tavsiye ederim. Çok ilgili bir kadın telefonla da gayet rahat iletişim sağlıyorum.
Önceden Hüseyin beye gidiyordum ama eski doktorlar çok yoğun oluyor Didem hanım hastaneye yeni geldi çok hastası yok diğerleri gibi,o yüzden çok ilgili.
Benim evden de mesafe yarımsaat sürüyor kesin.Gerekirse önceden yatış yaparım diyorum hastanede,doktor ve personelde iyi. Küçük ama güzel bir hastane.
ya kızlar ben kazıklanıyor gibi hissettim kendimi..ocak ayı fiyatı bile değil 3800 dendi bana medical parkta..epidural istersem +500 daha 4300 olcak yani..gece yada hafta sonu olurda doktorumu çağırırsam + 500 daha etti 4800..sezeryanda daha da fazla fiyatlar..ben koruyu da pahalı biliyordum..ben kadar pahalı fiyat alan var mı başka ya..bu saatten sonra doktorda değiştirilmez kii
Ben fotoğraf ve videolarla bağlamayı denedim pekte zor gelmedi bana.Bunu bende beğendim ama bağlaması zor mudur?
O şapkada var içinde evet. Ben tunikodan aldım. Arkadaşımda bu tür bir ürün kullanıyor 4 aylık şimdi bebeği bayada memnun arabadan bu kolay diyor tekken taşımak için.Dun aynısına baktım hatta bu Şirin şapka hedıyeydi benım baktığımda
Eşim sureklı bacakları ayrı duruyo bışey olur,ıkımızınde beli sakat nasıl tasıycaz dıye dıye Kafamı karıştırdı bugüne kadar ama olumsuz bışey okumadım kemık gelışımı için
Kangurular için 1-2 yerde resımli yazı gördüm olumsuz olan
Kolık için faydalı olucagını düşünüyorum
Dur alıyımda rahat edıyımsagol canım
geçmiş olsun canım..hamilelerdeki el ve kollardaki şişlikler önemli..tansiyon mu artık başka bişey mi bunu tetikliyor bilmiyorum..en son gittiğim doktor özellikle ayak bileklerimi açıp baktı..sen yine de dikkat et..eve de basit bir tansiyon aleti al istersen..O benim canım
Dr geri döndü burun kanaması normal ama başağrısı varsa tansiyon ölçtür bide ayakların çok mu şiş diye sordu nıye sordu anlamadım acile gittik tansiyon 12-8 nabız 80 çıktı ebe stresten olmuştur dedi burun kanayınca ağrım biraz azalmış olmalı dedi gercekten de biraz azalmıştı
Dün akşam ilaç verilmiş gibi uyuyup kalmıştım sanki narkozlu gibi hergun bişey oluyor
Ilgilenen cevap yazan herkese teşekkürler kan sulandırıcı da kullandığım için biraz zor durdu panik oldum
Sağolun kızlar
Can'ım ya klamoks antibiyotik flagyl alerjiydi yanlış hatırlamıyorsam.klamoks un muadilleri var augmentin olması lazımdı.ne alaka flagyl vermiş anlamadımIyi geceler kizlar. Benim minik kizimin atesi var. Acile gittik, az once geldik. Bademcik enfeksiyonu olmus. Aramizda eczaci bir arkadasimiz vardi. Musait oldugunda cevap yazabilir mi sorumaDoktor Klamoks verdi ancak kizima alerji yapiyor. Ozaman flagyl diye bir ilac verdi ancak bunun bizim durumumuzla ilgili bir ilac oldugunu sanmiyorum Yaniliyor muyum? Napicam ben simdi
Bildiğim kadarıyla el ayak şişmesi vücudun su tutmasından olan ödemden kaynaklanıyor o zamanda doktor tuzlu yemeyi yasaklıyor. İleri haftalarda ödem daha çok görülüyormuş.geçmiş olsun canım..hamilelerdeki el ve kollardaki şişlikler önemli..tansiyon mu artık başka bişey mi bunu tetikliyor bilmiyorum..en son gittiğim doktor özellikle ayak bileklerimi açıp baktı..sen yine de dikkat et..eve de basit bir tansiyon aleti al istersen..
bu arada eczacı olan ben değilim o I ikizcan2016 olur kendisi:)) ben iki çocuk büyüttüm oradan tecrübelerimle yazdım.yanlış anlaşılma olmasınIyi geceler kizlar. Benim minik kizimin atesi var. Acile gittik, az once geldik. Bademcik enfeksiyonu olmus. Aramizda eczaci bir arkadasimiz vardi. Musait oldugunda cevap yazabilir mi sorumaDoktor Klamoks verdi ancak kizima alerji yapiyor. Ozaman flagyl diye bir ilac verdi ancak bunun bizim durumumuzla ilgili bir ilac oldugunu sanmiyorum Yaniliyor muyum? Napicam ben simdi
Evet tansiyon aleti araştırıcam yarından itibaren hep bebeğin alışverişine odaklanınca bizim ihtiyaçlar geride kaldı ama bi tansiyon aleti şart oldu Dr Banada direkt ayaklarımı sordu şimdi iyiyim başağrım geçti sağolasıngeçmiş olsun canım..hamilelerdeki el ve kollardaki şişlikler önemli..tansiyon mu artık başka bişey mi bunu tetikliyor bilmiyorum..en son gittiğim doktor özellikle ayak bileklerimi açıp baktı..sen yine de dikkat et..eve de basit bir tansiyon aleti al istersen..
Benım tuza karşı aşırı bi düşkünlüğüm var millet tatlı aşerir ben tuzlu dur dıyorum hamilelikten beri ama yetmiyor demekkıBildiğim kadarıyla el ayak şişmesi vücudun su tutmasından olan ödemden kaynaklanıyor o zamanda doktor tuzlu yemeyi yasaklıyor. İleri haftalarda ödem daha çok görülüyormuş.
Dun en son sophıe Zürafa alıyım dıyodu,duvar kağıdı kalkmıştı ya belkı onla uğraştı I ikizcan2016Kızlar I ikizcan2016 nerelerdr dünden beri sesi çıkmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?