2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
sağlık ocağından geldim şimdi tetanoz aşımı yaptırdım ama sinir oldum d vitaminime bakmadılar..hiç bir sağlık ocağı bakmaz dedi..vitamin alıyorsan içinde d vitamini vardır yeter dedi..valla şu aile hekimleri yan gelip yata yata para kazanıyor bence..ben öğretmenim kolaysa 5 dk dersine geç gel..bir sürü sorun olur..bunlar istediği saatte gelip giidiyolar..muayene başlama saati 8 yazıyor kadın 9.15te geldi..bir şey yaptığı da yok.

Digerlerini bilmiyorumda benimde aile hekimim b12 ve d vitaminine saglik ocaklari bakmiyor devlette yada ozelde baktirabilirsin demisti.

Dün ben gittiğimde de 9 da geldi doktorlar

Banada basina 1 ekle tartimda yok umarim o kadariyla kaliirim.

Kızlar bebeğinin gelişimi bir hafta geri bunu daha öncede yazmıştım .Şimdide şeker yüklemenin sonucu yüksek çıktı 153. Hangi birini takayım kafama ben yaaa

Kızlar bebeğinin gelişimi bir hafta geri bunu daha öncede yazmıştım .Şimdide şeker yüklemenin sonucu yüksek çıktı 153. Hangi birini takayım kafama ben yaaa
Tabi ki hiç birini takma. Bebeğin 2-3 hafta önde yada geride olması sıkıntılı bi durum değil. Şeker için de verilen diyeti uygulayacaksın sadece. Burda çok var şekeri çıkan arkadaş listeyi uyguladıkları için hiç bi problem çıkmıyor

I ikizcan2016 günaydın Can'ım.senin de başını çok ağrıtıyoruz burada kusura bakma.sana bi sorum olacak ben çocuklarıma kışları vitamin içiriyorum da sen hangisini önerirsin şimdiye kadar hep vitagil kullandım ne dersin yine vitagil alayım mı?iyi midir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…