- 25 Haziran 2016
- 361
- 419
- 23
yani ben bu konuda eğitimli dğeilim ama benim bildiğim büyük ve küçüğün birbirine yakın olması gerekir 12-8 11-7 gibi filan. ha bu ne demek tam bilemiyorum ama benim de başıma bir kez gelmişti, bir kez daha ölçüldüğünde normal çıkmıştı. limonlu su kesinlikle iyi gelir. hem c vitamini şifa olsun. yalnız kendinizi bir dinleyin, ne bileyim bir zonklama filan hissediyorsanız örneğin bir daha benzer bir durumda hızla tansiyonunuzu ölçersiniz. son bir not bizim analarımızın tüm bunlardan hiiiç haberi yokmuş, bilinçli olmak güzel ama kendinizi çok strese sokmayın.evet canım birazdan bi daha ölçcem..büyükle küçük arasında çok mu fark? normalde de hep 10-6,11-6 çıkar benim..kendimi iyi hissediyorum ama Allaha şükür..14ü geçerse doktoru ararım bi..
valla bunu ilk kez duydum bilmiyordum..ama bir değişiklik yok bende gayet iyiyim..hafif başım dönüyor gibi oldu geçti..zaten insanın kendini en güzel rahatlatma yöntemi annelerimiz zamanında sanki böyle şeyler mi vardı demekkk:) ben de sık sık yapıyorummmyani ben bu konuda eğitimli dğeilim ama benim bildiğim büyük ve küçüğün birbirine yakın olması gerekir 12-8 11-7 gibi filan. ha bu ne demek tam bilemiyorum ama benim de başıma bir kez gelmişti, bir kez daha ölçüldüğünde normal çıkmıştı. limonlu su kesinlikle iyi gelir. hem c vitamini şifa olsun. yalnız kendinizi bir dinleyin, ne bileyim bir zonklama filan hissediyorsanız örneğin bir daha benzer bir durumda hızla tansiyonunuzu ölçersiniz. son bir not bizim analarımızın tüm bunlardan hiiiç haberi yokmuş, bilinçli olmak güzel ama kendinizi çok strese sokmayın.
Soyledıklerın bugun aklımdan geçmiştıBenzer durumdayız canım, benimde ilk çocuğum olacak ve yıllardır çocuk sahibi olma savaşı verirken sürekli üreme teknikleri üzerinde araşıtırmalar yapmışım. Şimdi biri neden hamile kalamıyorum ya da nasıl kalabilirim dese oturur ansiklopedi yazarım :))) Ama çocuk bakımı dedin mi orda acayip zayıfmışım, en çokta burdaki arkadaşlarım sayesinde anlayabildim. Bende öyle aman aman faydalı birşeyler söyleyememiş olabilirim ama cevaplar kadar en az doğru soruları sormakta önemli! Sen belki öyle bi soru sormuşsunsur ki, en az senin durumunda olan 20 kadın alınan cevaptan faydalanmıştır. Demem o ki burası annelikle ilgili bir topikse, bize faydası olacak her yazının başımın üzerinde yeri var. He okuduğum şey aklıma yatar ya da yatmaz o ayrı.. Herkes kendine uyanı alır kenara çekilirse hiçbir sorun çıkacağını sanmıyorum. Ben burdan gerçekten çok şey öğrendim tüm arkadaşlarım da hakkını helal eder inş. Faydalı paylaşımlara da devam edelim biz, cordi de döner gelir inş
Eveet acıtıyo artık güçlü adamlar oldular ondan sanırımKızlar bebeğin tekme attığı noktada sızı hisseden var mı?
Benimki sağ tarafı tekmeliyor sonra bir kramp gibi sızı giriyor resmen. Var mı böyle olan.
Uzun süreli değil,kısa kısa oluyor
valla benim de en sevdiğim yöntem. hatta cordi ile daha önce konuluyorduk sancı gelince hastane yerine tarla mı arasak orada doğumlar daha kolay oluyormuş diye :) allah geride kalan haftalaırmızdaki gelişmeleri de böyle sukunetle karşılamayı nasip etsiiiiin :)valla bunu ilk kez duydum bilmiyordum..ama bir değişiklik yok bende gayet iyiyim..hafif başım dönüyor gibi oldu geçti..zaten insanın kendini en güzel rahatlatma yöntemi annelerimiz zamanında sanki böyle şeyler mi vardı demekkk:) ben de sık sık yapıyorummm
bende de oluyor dün doktora sordum normal dediKızlar bebeğin tekme attığı noktada sızı hisseden var mı?
Benimki sağ tarafı tekmeliyor sonra bir kramp gibi sızı giriyor resmen. Var mı böyle olan.
Uzun süreli değil,kısa kısa oluyor
Dun aynısına baktım hatta bu Şirin şapka hedıyeydi benım baktığımda
Bu benim aldığım canım.
Evet derıncim wrap olan bunlar,iyi eğlencelerninocin @mrs_aysel
Ayşe Öner ablamız da bunları öneriyor kızlar wrap sling deniyor sanırım. Bu konuda yazacaklarım var ama eşim beni bekliyor dışarı çıkıcaz :) Dönünce yazarım öpüldünüz
N11 de kampanyası var aklında olsun canımBen düşünüyorum canım. Neco wrap sling alacağım.
Kullanamadınmı ?? Ben en kötü evde kullanırım dıyodum ama :/Cnm bunu bence önce alma bebis dogduktan sonra dene magzalarda denettiriyorlar bu herkezin harci degil ben yapamadim mesela :) benim tedirginligim bebektr hissedi aglsdi bi daha yapmadım:)
Tansıyonunu ölçtün mu canım ensene soğuk buzlu havlu koy Dr gıtmezsendeKızlar acil bişey sorucam Dr a ulaşamadım öğleden sonra başlayan bas ağrım vardı az öncede burnum kanadı normal mı gıdeyım mı acıle
Vıdeosu var canım bıkac kere denesek alışılır hızlı baglamayaBunu bende beğendim ama bağlaması zor mudur?
Evet tek omuz halkalılar kolay ve küçükken ıdeal ama ağırlaşınca zormuşben bunun özellikle evdeki hayatı çok kolaylaştırdığını duydum ama bebek çok küçük olduğunda bağlaması zor olabilir o nedenle ben öncelikle olarak halkalıdan alıcam. çünkü onunla bebeği yandan çok kolay taşıyabiliyorsun. biraz ele avuca geldiğinde de wrap slingle hallederim heralde.
kullanan arkadaşım özellikle ilk 5-6 ay çocuğu hep bununla dışarı çıkarttığını ve arabayı çok nadir kullandığını söylemişti.
Evet canım bende kanguru için 1-2 örnekli resım gördüm Zararlı olabıldıgını anlatankalça ve bacak gelişimi için dikkatli olunması gerekenlerin kangurular olduğunu okudum ben. onlarla taşınacağı zaman çocuğun omurgasına çok yüklenmemesi için bacakların m şeklinde olması gerekiyormuşç
Canım Sincan korunun fiyatlarını Melina arkadaşım söylemiş çykurambar koruda Doğum 4500 her şekilde. Ama Doğum paketleri vardı tabi herşey dahil (muayeneler nst ler taramalar falan ) 6500 diye. Yalnız ister haftasonu doğur ister sabah 3 de kendi doktorun geldi diye ekstra para mı alacak çok saçmaya kızlar ben kazıklanıyor gibi hissettim kendimi..ocak ayı fiyatı bile değil 3800 dendi bana medical parkta..epidural istersem +500 daha 4300 olcak yani..gece yada hafta sonu olurda doktorumu çağırırsam + 500 daha etti 4800..sezeryanda daha da fazla fiyatlar..ben koruyu da pahalı biliyordum..ben kadar pahalı fiyat alan var mı başka ya..bu saatten sonra doktorda değiştirilmez kii
13 yüksek canım. 11 üstüne çıkarsa bana haber ver demişti doktorkızlar tansiyon deyince bende bi ölçeyim dedim 13-6 çıktı..üst sınır kaç? kaç olunca yüksek sayılıyor?
bize de saçma geldi ama başka bir hastane içinde böyle duymuştum onun için sesimi çıkarmadım..valla medicalde muayenelerde indirim olmasa koruya gitmek çok daha mantıklıymış aslında..ama eşimin anlaşması olduğu için mecbur buraya takıldım kaldım..benim doktorun muayene ücreti 205 lira ben 25 liraya bakılıyorum 7 aydır..ve hiçbir teste para vermedim..ayrıntılı ve 2li taramalar dahil..bu yönleri cazip gelince artık doğum için sesimi çıkarmıyorum..hayırlısı ile kucağıma gelsin dee:)Canım Sincan korunun fiyatlarını Melina arkadaşım söylemiş çykurambar koruda Doğum 4500 her şekilde. Ama Doğum paketleri vardı tabi herşey dahil (muayeneler nst ler taramalar falan ) 6500 diye. Yalnız ister haftasonu doğur ister sabah 3 de kendi doktorun geldi diye ekstra para mı alacak çok saçma
bana da yüksek çıkınca haber ver dedi ama yüksek derken neyi kasdettiğini bilmiyorumm:) şuan normale döndü zaten..zırt bırt doktoru aramasını sevmiyorum bir daha olur da kendimi iyi hissetmezsem arayayım bari 14ü geçersee..bu arada asıl başka arkadaşın sıkıntısı vardı burnu kanamıştı o naptı acaba?13 yüksek canım. 11 üstüne çıkarsa bana haber ver demişti doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?