2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
evet canım birazdan bi daha ölçcem..büyükle küçük arasında çok mu fark? normalde de hep 10-6,11-6 çıkar benim..kendimi iyi hissediyorum ama Allaha şükür..14ü geçerse doktoru ararım bi..
yani ben bu konuda eğitimli dğeilim ama benim bildiğim büyük ve küçüğün birbirine yakın olması gerekir 12-8 11-7 gibi filan. ha bu ne demek tam bilemiyorum ama benim de başıma bir kez gelmişti, bir kez daha ölçüldüğünde normal çıkmıştı. limonlu su kesinlikle iyi gelir. hem c vitamini şifa olsun. yalnız kendinizi bir dinleyin, ne bileyim bir zonklama filan hissediyorsanız örneğin bir daha benzer bir durumda hızla tansiyonunuzu ölçersiniz. son bir not bizim analarımızın tüm bunlardan hiiiç haberi yokmuş, bilinçli olmak güzel ama kendinizi çok strese sokmayın.

Kızlar bebeğin tekme attığı noktada sızı hisseden var mı?

Benimki sağ tarafı tekmeliyor sonra bir kramp gibi sızı giriyor resmen. Var mı böyle olan.
Uzun süreli değil,kısa kısa oluyor

valla bunu ilk kez duydum bilmiyordum..ama bir değişiklik yok bende gayet iyiyim..hafif başım dönüyor gibi oldu geçti..zaten insanın kendini en güzel rahatlatma yöntemi annelerimiz zamanında sanki böyle şeyler mi vardı demekkk:) ben de sık sık yapıyorummm

Soyledıklerın bugun aklımdan geçmiştı
Senelerdır aşılama,tüp ,hısteroskopı,iğnelerın dozajları,kaçıncı gun ne olur
Tüm genetık ınceleme ve tahlıller...
Birisi tüp bebek dıyınce eşim ninoya sorun o doktora yaptı dıyodu
Ama annelık konusunda tecrübem yok her anne gıbı Çocuğum için her konuda en ıyısı en sağlıklısı olsun isterım
Heee belkı bazı zamanlar alışverış manyağı gıbı göründüm :)) ama kendımce onu yapmam gerekıyodu
Ben kı 2 günde kıtap bıtıren ınsan kıtap okuyamadım kafam almadı endışelerım ağır basıyodu onun için kendımı benı avutacak seylere vurdum
Kıtaplarımı sona sakladım
Herkesın yaptığı yapmadığı tercıhı kendıne
Onemlı olan saygıyı korumak ama ne yazıkkı bu bızım toplum olarak bı eksıgımız

Kızlar bebeğin tekme attığı noktada sızı hisseden var mı?

Benimki sağ tarafı tekmeliyor sonra bir kramp gibi sızı giriyor resmen. Var mı böyle olan.
Uzun süreli değil,kısa kısa oluyor
Eveet acıtıyo artık güçlü adamlar oldular ondan sanırım )

valla benim de en sevdiğim yöntem. hatta cordi ile daha önce konuluyorduk sancı gelince hastane yerine tarla mı arasak orada doğumlar daha kolay oluyormuş diye :) allah geride kalan haftalaırmızdaki gelişmeleri de böyle sukunetle karşılamayı nasip etsiiiiin :)

Bu benim aldığım canım.
Dun aynısına baktım hatta bu Şirin şapka hedıyeydi benım baktığımda
Eşim sureklı bacakları ayrı duruyo bışey olur,ıkımızınde beli sakat nasıl tasıycaz dıye dıye Kafamı karıştırdı bugüne kadar ama olumsuz bışey okumadım kemık gelışımı için
Kangurular için 1-2 yerde resımli yazı gördüm olumsuz olan
Kolık için faydalı olucagını düşünüyorum
Dur alıyımda rahat edıyım sagol canım

Cnm bunu bence önce alma bebis dogduktan sonra dene magzalarda denettiriyorlar bu herkezin harci degil ben yapamadim mesela :) benim tedirginligim bebektr hissedi aglsdi bi daha yapmadım:)
Kullanamadınmı ?? Ben en kötü evde kullanırım dıyodum ama :/

Kızlar acil bişey sorucam Dr a ulaşamadım öğleden sonra başlayan bas ağrım vardı az öncede burnum kanadı normal mı gıdeyım mı acıle
Tansıyonunu ölçtün mu canım ensene soğuk buzlu havlu koy Dr gıtmezsende

Evet tek omuz halkalılar kolay ve küçükken ıdeal ama ağırlaşınca zormuş
Wraplarda ağırlaşınca taşıması kolaymış

Evet canım bende kanguru için 1-2 örnekli resım gördüm Zararlı olabıldıgını anlatan

Canım Sincan korunun fiyatlarını Melina arkadaşım söylemiş çykurambar koruda Doğum 4500 her şekilde. Ama Doğum paketleri vardı tabi herşey dahil (muayeneler nst ler taramalar falan ) 6500 diye. Yalnız ister haftasonu doğur ister sabah 3 de kendi doktorun geldi diye ekstra para mı alacak çok saçma

bize de saçma geldi ama başka bir hastane içinde böyle duymuştum onun için sesimi çıkarmadım..valla medicalde muayenelerde indirim olmasa koruya gitmek çok daha mantıklıymış aslında..ama eşimin anlaşması olduğu için mecbur buraya takıldım kaldım..benim doktorun muayene ücreti 205 lira ben 25 liraya bakılıyorum 7 aydır..ve hiçbir teste para vermedim..ayrıntılı ve 2li taramalar dahil..bu yönleri cazip gelince artık doğum için sesimi çıkarmıyorum..hayırlısı ile kucağıma gelsin dee:)

13 yüksek canım. 11 üstüne çıkarsa bana haber ver demişti doktor
bana da yüksek çıkınca haber ver dedi ama yüksek derken neyi kasdettiğini bilmiyorumm:) şuan normale döndü zaten..zırt bırt doktoru aramasını sevmiyorum bir daha olur da kendimi iyi hissetmezsem arayayım bari 14ü geçersee..bu arada asıl başka arkadaşın sıkıntısı vardı burnu kanamıştı o naptı acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…