2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Ne guzel iste benim memiklerde oturunca kaburgalara dogru bastiriyor kizda alttan bastiriyor isyanlardayim :) kim gorse yuruyen meme olmussun diyir

benim gögüsler sadece ilk 3 ay acıdı sonra geçti ne büyüdü ne küçüldü , acaba süt oluşumu ne zaman başlıyor ?

günaydın kızlar lacrimosa daha erken galıba canım 31.haftada okumustum ben ılk sut sızıntısı gelebılır dıye benımde hafıf buyudu gögusler 75b den 75 c ye gecıs yaptım=)

günaydın kızlar lacrimosa daha erken galıba canım 31.haftada okumustum ben ılk sut sızıntısı gelebılır dıye benımde hafıf buyudu gögusler 75b den 75 c ye gecıs yaptım=)

ay ben zaten 90B takıyorum , buyuyunce nasıl olacak kim bilir inek memesi gibin
hep gögüslerimin 75- 80 olmasını istemişimdir

masmaviyim canım sağol ben mesajını farketmedim o zaman.canım rica etsem sen yine o medikal firmasını adını verir misin bende şimdi sadece strip alayım lanset i sonra alayım diyorum on tane lanset içinde vardı .siteden de izleyeyim nasıl kullanıldığını

Olur mu Can'ım benim cahilliğimden oldu da
Ben şimdi o zaman 50 ilk ölçüm çubuğu alayım lanseti gerek olursa eczanede de bulabilirim değil mi lanset pek pahalı değil galiba gitti gidiyorsa lanset gördüm standart diyor her cihaza uyumlumu acaba ama 100 lü 4,5 tl banada 100 tane çok geldi

ay ben zaten 90B takıyorum , buyuyunce nasıl olacak kim bilir inek memesi gibin
hep gögüslerimin 75- 80 olmasını istemişimdir
vala daha buyuyceklermıs canım bıde sarkıcak emmekten=)) ay hıc umrumda dııl ısterse 100 olsun=)yeterkı sütüm yetsın bebısıme

Günaydın kızlar B bugza cnm yaz bana da bi 59 +10 u gördüm sonunda 15le zor bitecek gibi
Bu arada cordeliacın gitmesine de gerçekten üzüldüm umarım geri gelir

evet bulursun eczanelerde oluyor lanset..
olcum cubugu alsan yeter simdilik :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…