2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Ikisinide kabul et sec yani tik koy kenarina

ikisini de seçmen gerekiyor. :)

Kızlar çok teşekkürler sizin mesajları okuyunca hallettim ve aldım inşallah bugün yola çıkar.
Ben de sizden cevap beklerken uyuya kalmışım:))
Geceleri lavobaya kalkıyorum ve ondan sonraki uykum kaçıyor altıda uyuyorum yedide geri uyanıyorum.

Kizlar boya bilhassa dip boyasi yaptiran oldumu sacimda bir karış oldu beyazlarim cokta var ama tereddutteyim.

Çok geçmiş olsun canım. Doktorunun el ve ayaklarında şişme olup olmadığını sormasının sebebi "Preeklampsi" yani gebelik zehirlenmesi yaşayıp yaşayamadığını anlamak içindi. Maalesef özellikle hamileliğin son 3 ayında daha sık görülüyor.

Bu hastalığın gerçek anlamda bir zehirlenme ile hiçbir ilgisi yok ve temelde yatan sorun; rahim yatağını döşeyen ince kıvrık arterlerin aşırı daralması ile plesantanın bebeği besleyememesi. Belirtileri de yüksek tansiyon, el ayak ve yüzde şişlik (ödem), idrarda fazla miktarda protein atılımı vs. Bebek ve anne ölümlerine neden olduğu için bu belirtilerden herhangi biri bile görülse doktorlar ilk gebelik zehirlenmesini elemek için isterler. Bunları kesinlikle sizleri korkutmak için yazmıyorum tabi, sadece alt tarafı tansiyonum yükseldi diyip geçmeyelim Allah korusun. Burun kanamalarında damarlarımızda artan kan miktarının yapmış olduğu aşırı basınç sebebiyle canım. Benim ciddi bi kanamam olmuyor ama gebeliğimin başından beri ara ara sümkürürken hafif kan geldiği oluyor. Doktorum yanında diğer belirtiler olmadığı sürece endişelenme demişti. Tekrar geçmiş olsun canım.

kızlar bebe şampuanını mustela almayı düşünüyorum , internetten baktıgımda köpük şampuan yazıyor , alan , kullanan tecrübeli anneler var mı ?
sadece pişik kremini aldım sebamed . bebe yağı ve şampuan hakkında pek fikrim yok.
bir de bebe yagını her banyodan sonra mı kullanacagız , nasıl oluyor ?

estafurullah ne demek canim..
memnunsan devam edebilirsin vitagile, sık hasta oluyolar mi?

estafurullah ne demek canim..
memnunsan devam edebilirsin vitagile, sık hasta oluyolar mi?
evet ablamız okuldan getiriyor.e şimdi küçüğümde kreşe başlayacak bir kaç haftaya kadar bu sene hastalıklar epey artacak.ben vitagil kullanıyorum ama bir yakınım da sanasol üçgen şişesi varmış onu önerdi arada kaldım sana sorayım dedim

Evet tansiyon aleti araştırıcam yarından itibaren hep bebeğin alışverişine odaklanınca bizim ihtiyaçlar geride kaldı ama bi tansiyon aleti şart oldu Dr Banada direkt ayaklarımı sordu şimdi iyiyim başağrım geçti sspıkadın
sagol canım bılgı verdıgın ıyı oldu bugun uns hastanesındekı drumda kontrolüm var ona sorucam

kızlar bu arada atışeri Mersin diye bir marka var ben geçen yıl almıştım ürünlerinden çok memnun kalmıştım.doğal keçi boynuzu özü kantaron yağı vb ürünler satıyorlar.ben tekrar sipariş edicem.özellikle Kantaron yağı bebekler de pişikler için kullanılıyor.ben daha çok bitkisel ürünlerden yanayım.size de bilgi veriyim istedim.belki düşünürsünüz

B bugza canım ben de 28+3 kilom 55.4 +3.4 artık haftada 1 kilo alıyorum 52 ile başladım 64-65 le tamamlayacağım sanırım

vitagil iyidir canim, ona devam et..
bagisiklik sistemi icin imunex surup ya da immuzinc surup verebilirsin haftada 3-4 gun..
ya da gun asiri..

Kızlar merhabalar,
Biz dün ebebekte bebek arabası baktık, casual cadillac hep gözümdeydi, ama kraft twist gördüm aklım karıştı, işin kötüsü ikisinden sonra mamas papas urba 2 gördüm bittim arabayaçok güzeldi çelikkasa falan , kararsızlıktan ölücem kullanan yada satın alan var ise yardımcıolabilir mi ? Bu arada cadillac 1200, twist 1300, anakucağı cybex ile mamas papas 2500 tl , ilk bebeğim olacak, devamını da istiyorum Allah nasip ederse o yüzden parasına çok takılmadım ama çok çokkararsız kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…