Ikisinide kabul et sec yani tik koy kenarina
ikisini de seçmen gerekiyor. :)
Can'ım benimde 2.saatte 154 çıktı doktor hafif diyet verdi.Kızlar bebeğinin gelişimi bir hafta geri bunu daha öncede yazmıştım .Şimdide şeker yüklemenin sonucu yüksek çıktı 153. Hangi birini takayım kafama ben yaaa
Bende yaptırmadım Can'ım yaptırmıycamda ama organik olursa yaptıran var bence doktoruna sor öyle yaptır ya da şurda iki ayımız kaldı Doğumdan sonra yaptır ben öyle yapıcam.Kizlar boya bilhassa dip boyasi yaptiran oldumu sacimda bir karış oldu beyazlarim cokta var ama tereddutteyim.
Çok geçmiş olsun canım. Doktorunun el ve ayaklarında şişme olup olmadığını sormasının sebebi "Preeklampsi" yani gebelik zehirlenmesi yaşayıp yaşayamadığını anlamak içindi. Maalesef özellikle hamileliğin son 3 ayında daha sık görülüyor.O benim canım
Dr geri döndü burun kanaması normal ama başağrısı varsa tansiyon ölçtür bide ayakların çok mu şiş diye sordu nıye sordu anlamadım acile gittik tansiyon 12-8 nabız 80 çıktı ebe stresten olmuştur dedi burun kanayınca ağrım biraz azalmış olmalı dedi gercekten de biraz azalmıştı
Dün akşam ilaç verilmiş gibi uyuyup kalmıştım sanki narkozlu gibi hergun bişey oluyor
Ilgilenen cevap yazan herkese teşekkürler kan sulandırıcı da kullandığım için biraz zor durdu panik oldum
Sağolun kızlar
Can'ım ben doktoruma sormuştum inoa ile boyat birşey olmaz dedi.valla ben hamileliğim boyunca iki kere boyattımKizlar boya bilhassa dip boyasi yaptiran oldumu sacimda bir karış oldu beyazlarim cokta var ama tereddutteyim.
I ikizcan2016 anım bişey sorucam bu gitti gidiyorsa tam alıyordum en sonda ön bilgilendirme formu ve mesafeli satış sözleşmesi çıktı hangisini seçiçeğim
I ikizcan2016 günaydın Can'ım.senin de başını çok ağrıtıyoruz burada kusura bakma.sana bi sorum olacak ben çocuklarıma kışları vitamin içiriyorum da sen hangisini önerirsin şimdiye kadar hep vitagil kullandım ne dersin yine vitagil alayım mı?iyi midir
evet ablamız okuldan getiriyor.e şimdi küçüğümde kreşe başlayacak bir kaç haftaya kadar bu sene hastalıklar epey artacak.ben vitagil kullanıyorum ama bir yakınım da sanasol üçgen şişesi varmış onu önerdi arada kaldım sana sorayım dedimestafurullah ne demek canim..
memnunsan devam edebilirsin vitagile, sık hasta oluyolar mi?
Evet tansiyon aleti araştırıcam yarından itibaren hep bebeğin alışverişine odaklanınca bizim ihtiyaçlar geride kaldı ama bi tansiyon aleti şart oldu Dr Banada direkt ayaklarımı sordu şimdi iyiyim başağrım geçti sspıkadıngeçmiş olsun canım..hamilelerdeki el ve kollardaki şişlikler önemli..tansiyon mu artık başka bişey mi bunu tetikliyor bilmiyorum..en son gittiğim doktor özellikle ayak bileklerimi açıp baktı..sen yine de dikkat et..eve de basit bir tansiyon aleti al istersen..
sagol canım bılgı verdıgın ıyı oldu bugun uns hastanesındekı drumda kontrolüm var ona sorucamÇok geçmiş olsun canım. Doktorunun el ve ayaklarında şişme olup olmadığını sormasının sebebi "Preeklampsi" yani gebelik zehirlenmesi yaşayıp yaşayamadığını anlamak içindi. Maalesef özellikle hamileliğin son 3 ayında daha sık görülüyor.
Bu hastalığın gerçek anlamda bir zehirlenme ile hiçbir ilgisi yok ve temelde yatan sorun; rahim yatağını döşeyen ince kıvrık arterlerin aşırı daralması ile plesantanın bebeği besleyememesi. Belirtileri de yüksek tansiyon, el ayak ve yüzde şişlik (ödem), idrarda fazla miktarda protein atılımı vs. Bebek ve anne ölümlerine neden olduğu için bu belirtilerden herhangi biri bile görülse doktorlar ilk gebelik zehirlenmesini elemek için isterler. Bunları kesinlikle sizleri korkutmak için yazmıyorum tabi, sadece alt tarafı tansiyonum yükseldi diyip geçmeyelim Allah korusun. Burun kanamalarında damarlarımızda artan kan miktarının yapmış olduğu aşırı basınç sebebiyle canım. Benim ciddi bi kanamam olmuyor ama gebeliğimin başından beri ara ara sümkürürken hafif kan geldiği oluyor. Doktorum yanında diğer belirtiler olmadığı sürece endişelenme demişti. Tekrar geçmiş olsun canım.
evet ablamız okuldan getiriyor.e şimdi küçüğümde kreşe başlayacak bir kaç haftaya kadar bu sene hastalıklar epey artacak.ben vitagil kullanıyorum ama bir yakınım da sanasol üçgen şişesi varmış onu önerdi arada kaldım sana sorayım dedim
teşekkür ederim canımvitagil iyidir canim, ona devam et..
bagisiklik sistemi icin imunex surup ya da immuzinc surup verebilirsin haftada 3-4 gun..
ya da gun asiri..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?