2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
B bugza +4 kilo ile 54 kilo bitiriyorum 6. ayı. bir de ben hiç aşermiyorum aranızda aşeren var mı yoksa daha erken mi

ben de casual cadillac aldım , ana kucagı baya hafifti , arac ta aynı şekilde hafifti , bileklerim çok ince zaten taşımak cok zor olacak , o yuzden en hafifi casual cadillac tı . bir de yılın en iyi bebek arabası ödülü almış .
bi kac farklı marka alan arkadasımda cadillac almamı onermişti

Çocuk dr u bi tanıdığımız yağların gözenekleri tıkadığını söyledi ben bu nedenle yağ yerine bioderme atoderm krem almaya karar verdim.Şampuan olarak mustela nin konak onleyici şampuanını hakkında güzel yorumlar okudum onu deneyeceğim.

peki o krem hergün her banyodan sonra mı sürmek gerekiyor , ben kendim için banyodan sonra bişey sürmüyorum acaba zararlı olmaz mı bebege diye düşünmüştüm

Ben de ombre istiyorum ama biraz daha beklesem mi ? saçlarımdan cok sıkıldım
Can'ım benim beyazlarım çok fazla ben bekleyemezdim.seni bilemiyorum ama ombre uçlara uygulanan değil mi yani diplere gelmiyor.ben olsam saçımı inoa işe boyatırdım ombre mi de uçlara yaptırırdım.benim fikrim ama etkilemek istemem yinede sen bilirsin

Hakikaten ne kadar fark var aralarında bende İstanbul medical parka gidiyorum sezaryen fiyatı 1150 fiyat verdi hastane

Slm arkadaslar surekli bir takip yapamiyorum ama gordugum kadariyla bir sikinti yok gibi ins.
Sizlerden yavrum ve kendim icin hayir dua istiyorum. Bugun ya da yarin sezaryan a alacaklar nasipse suyumuz hafta ilerledigi icin yetersiz geliyormus bir yasama sansi verelim istedik bu sekilde Rabbim korur ve saglikli uzun bir hayat nasip eder ins

geçmiş olsun canım , inşallah kolay geçer dogumun , bi süre küvezde kalır sanırım ,

sağlıkla bebegını kucağına alırsın inşallah
ALLAH korktuğunu başına vermesin inşallah

4~5 hafta beklemis olmasi bile gercekten cok guzel insallah guzel gelisir hersey ve bu gunleride atlatirsiniz hayirlisiyla

kızlar dr dan çıktım 5 dakıkada bıten bır muayene oldu
bebegın gelışımı bır hafa öndeymıs 28+4 olmam gerekirken 29+4 mus gelısımı bu ne demek oluyorsoramadım ben
magnorm dıye bı ılac başlattı bacak krampları ve kasık ağrısına ıyı gelır dedı
dunku burun kanaması olayını soyledım tansıyonum 12-8 dı sorun olmaz dedı
bebek detaylıda yuzunu kapattığı ıcın sol lens ve dudağı ınceleyememıstı yıne bakamadı
bıde ne zaman doğum ıznıne çıkarım dıye sordum 2 hafta sonra dedı ama o zaman ben sat a göre 30 hafta eger bebegın gelışımını baz alıyorsa 31+4 oluyorum bu tarıhlerde de ızne ayrılabılınıyor mu

Canim dualarım senle.2 hafta daha beklenemiyormu yaa ,, inşallah sağlıklı güçlü annesine sıkıca tutunan bir bebek olur .Rabbim sağlıkla uzun omurle sana bagislasin evladini canim

Bakıyolar nasıl bakmıyorlar
Gerçı benım baktılarda ne oldu Butun sonuçlarım yanlış çıkmıştı

Umarım her şey yolunda gider. Bizi haberdar et mutlaka. Sana da bebişe de bol bol dua edeceğiz.

Canım rabbim sana bağışlasın yavrunu inş. Dualarımız seninle...
Annem şimdi senin için yasin okuyacak canım

Maşallah canım iler olmasında hiçbir sıkıntı yok canını sıkma... benimde 1 hafta önde ben uzun zamandır kullanıyorum magnosit diye bir magnezyum...
Sen yine dr tansiyonunu sürekli ölç

Maşallah canım iler olmasında hiçbir sıkıntı yok canını sıkma... benimde 1 hafta önde ben uzun zamandır kullanıyorum magnosit diye bir magnezyum...
Sen yine dr tansiyonunu sürekli ölç
bugun bı marka söyleyecek arkadaş onu alıcam duzenlı olarak ölçücem özellıkle son aylarda ölçmek gerekiyormus

Iyi haberlerını beklıyoruz dualarımız senınle
28. Haftayı gördün cok şükür hiç merak etme
Yenıdogan unıtesı kuvezı fılan ıyıyse orda da buyuyecektır bebişin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…