Can'ım ben doktoruma sormuştum inoa ile boyat birşey olmaz dedi.valla ben hamileliğim boyunca iki kere boyattım
Kızlar merhabalar,
Biz dün ebebekte bebek arabası baktık, casual cadillac hep gözümdeydi, ama kraft twist gördüm aklım karıştı, işin kötüsü ikisinden sonra mamas papas urba 2 gördüm bittim arabayaçok güzeldi çelikkasa falan , kararsızlıktan ölücem kullanan yada satın alan var ise yardımcıolabilir mi ? Bu arada cadillac 1200, twist 1300, anakucağı cybex ile mamas papas 2500 tl , ilk bebeğim olacak, devamını da istiyorum Allah nasip ederse o yüzden parasına çok takılmadım ama çok çokkararsız kaldım
Çocuk dr u bi tanıdığımız yağların gözenekleri tıkadığını söyledi ben bu nedenle yağ yerine bioderme atoderm krem almaya karar verdim.Şampuan olarak mustela nin konak onleyici şampuanını hakkında güzel yorumlar okudum onu deneyeceğim.kızlar bebe şampuanını mustela almayı düşünüyorum , internetten baktıgımda köpük şampuan yazıyor , alan , kullanan tecrübeli anneler var mı ?
sadece pişik kremini aldım sebamed . bebe yağı ve şampuan hakkında pek fikrim yok.
bir de bebe yagını her banyodan sonra mı kullanacagız , nasıl oluyor ?
Çocuk dr u bi tanıdığımız yağların gözenekleri tıkadığını söyledi ben bu nedenle yağ yerine bioderme atoderm krem almaya karar verdim.Şampuan olarak mustela nin konak onleyici şampuanını hakkında güzel yorumlar okudum onu deneyeceğim.
Can'ım benim beyazlarım çok fazla ben bekleyemezdim.seni bilemiyorum ama ombre uçlara uygulanan değil mi yani diplere gelmiyor.ben olsam saçımı inoa işe boyatırdım ombre mi de uçlara yaptırırdım.benim fikrim ama etkilemek istemem yinede sen bilirsinBen de ombre istiyorum ama biraz daha beklesem mi ? saçlarımdan cok sıkıldım
Hakikaten ne kadar fark var aralarında bende İstanbul medical parka gidiyorum sezaryen fiyatı 1150 fiyat verdi hastaneBen de medicalparka gidiyorum ama Antep şubesi tabi iller arasında değişiyor fiyatlar bizimkinde normal 750 sezeryan 1000 lira artı oda ücretleri de 250-300 arası demişlerdi benim doktor doçent diye iki katı fiyat alıyorlar olsun gene de 1500 çok degil sizinkilere göre.
ama şubeler arası bile olsa bu kadar uçurum olmasaymış keşke
bide doktor çağırma ücreti diye bir şey Yok burda hiç duymadım
Slm arkadaslar surekli bir takip yapamiyorum ama gordugum kadariyla bir sikinti yok gibi ins.
Sizlerden yavrum ve kendim icin hayir dua istiyorum. Bugun ya da yarin sezaryan a alacaklar nasipse suyumuz hafta ilerledigi icin yetersiz geliyormus bir yasama sansi verelim istedik bu sekilde Rabbim korur ve saglikli uzun bir hayat nasip eder ins
sağlıkla bebegını kucağına alırsın inşallahSlm arkadaslar surekli bir takip yapamiyorum ama gordugum kadariyla bir sikinti yok gibi ins.
Sizlerden yavrum ve kendim icin hayir dua istiyorum. Bugun ya da yarin sezaryan a alacaklar nasipse suyumuz hafta ilerledigi icin yetersiz geliyormus bir yasama sansi verelim istedik bu sekilde Rabbim korur ve saglikli uzun bir hayat nasip eder ins
4~5 hafta beklemis olmasi bile gercekten cok guzel insallah guzel gelisir hersey ve bu gunleride atlatirsiniz hayirlisiylaSlm arkadaslar surekli bir takip yapamiyorum ama gordugum kadariyla bir sikinti yok gibi ins.
Canim dualarım senle.2 hafta daha beklenemiyormu yaa ,, inşallah sağlıklı güçlü annesine sıkıca tutunan bir bebek olur .Rabbim sağlıkla uzun omurle sana bagislasin evladini canimSlm arkadaslar surekli bir takip yapamiyorum ama gordugum kadariyla bir sikinti yok gibi ins.
Bakıyolar nasıl bakmıyorlarsağlık ocağından geldim şimdi tetanoz aşımı yaptırdım ama sinir oldum d vitaminime bakmadılar..hiç bir sağlık ocağı bakmaz dedi..vitamin alıyorsan içinde d vitamini vardır yeter dedi..valla şu aile hekimleri yan gelip yata yata para kazanıyor bence..ben öğretmenim kolaysa 5 dk dersine geç gel..bir sürü sorun olur..bunlar istediği saatte gelip giidiyolar..muayene başlama saati 8 yazıyor kadın 9.15te geldi..bir şey yaptığı da yok.
Umarım her şey yolunda gider. Bizi haberdar et mutlaka. Sana da bebişe de bol bol dua edeceğiz.Slm arkadaslar surekli bir takip yapamiyorum ama gordugum kadariyla bir sikinti yok gibi ins.
Canım rabbim sana bağışlasın yavrunu inş. Dualarımız seninle...Slm arkadaslar surekli bir takip yapamiyorum ama gordugum kadariyla bir sikinti yok gibi ins.
Maşallah canım iler olmasında hiçbir sıkıntı yok canını sıkma... benimde 1 hafta önde ben uzun zamandır kullanıyorum magnosit diye bir magnezyum...kızlar dr dan çıktım 5 dakıkada bıten bır muayene oldu
bebegın gelışımı bır hafa öndeymıs 28+4 olmam gerekirken 29+4 mus gelısımı bu ne demek oluyorsoramadım ben
magnorm dıye bı ılac başlattı bacak krampları ve kasık ağrısına ıyı gelır dedı
dunku burun kanaması olayını soyledım tansıyonum 12-8 dı sorun olmaz dedı
bebek detaylıda yuzunu kapattığı ıcın sol lens ve dudağı ınceleyememıstı yıne bakamadı
bıde ne zaman doğum ıznıne çıkarım dıye sordum 2 hafta sonra dedı ama o zaman ben sat a göre 30 hafta eger bebegın gelışımını baz alıyorsa 31+4 oluyorum bu tarıhlerde de ızne ayrılabılınıyor mu
bugun bı marka söyleyecek arkadaş onu alıcam duzenlı olarak ölçücem özellıkle son aylarda ölçmek gerekiyormusMaşallah canım iler olmasında hiçbir sıkıntı yok canını sıkma... benimde 1 hafta önde ben uzun zamandır kullanıyorum magnosit diye bir magnezyum...
Sen yine dr tansiyonunu sürekli ölç
Iyi haberlerını beklıyoruz dualarımız senınleSlm arkadaslar surekli bir takip yapamiyorum ama gordugum kadariyla bir sikinti yok gibi ins.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?