2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Maşallah canım iler olmasında hiçbir sıkıntı yok canını sıkma... benimde 1 hafta önde ben uzun zamandır kullanıyorum magnosit diye bir magnezyum...
Sen yine dr tansiyonunu sürekli ölç

dr. um bana da magosit verdi , aksamları al ded, , siz nasıl kullanıyorsunuz ?
ben sürekli unutuyorum 2 haftada 5 -6 kere içmişimdir alarm kurayım bari , henüz kramplar filan olmadı ben de

Canım Dr lar ıyısını bılır tabı ama erken doğumda doğumdan önce bı ıgne var bebegın cıgerlerını gelıştırıcı yaptılar dımı yada Konuş yapsınlar sezeryandan önce

umarım sorunsuz bir şekilde, herşey yolunda gider. dualarım seninle.

Kızlar 2.dozu oldum kalkmıyor kolum bildiğiniz.

Hemşire de kolun hareket etmeyebilir bir kaç gün dedi.

15 dakika oldu olalı kolum ağrıyor cidden.İlki bu kadar erken ağrı yapmadı benden

Bir de ilkine göre çok yukarıya yaptı aşıyı..

casamaa canım sende biliyorsun ki bebekte yaşam sınırı 24.haftadır.Sen bu haftayı atlattın.Ciğer geliştirici iğne de mutlaka yapmıştır doktor değil mi?

İçini ferah tut 19.haftada doğup yaşayan bebekler var geçen gün okuduğum kadarıyla. Bizde 24.haftada sınır kabul edilmiş.Şükür sen bu haftayı atlattın.

Umarım bebeğin sağlıkla yanında olur hep :)

Tiroid sonucumun biraz yüksek çıktığını söyledi doktor.
Niye olduğunu sordum ama gebeliğe bağlıdır belki dedi sağlıkocağındaki doktor.

Doktoruma soracağım ama merak ettim sizde de oldu mu?

Can'ım Allah yar ve yardımcın olsun.sağlıkla kucağına alırsın inş.duslarımız seninle.bu arada suyuna kaç cm dediler

bemim ilk hamileliğim de yüksek çıkmıştı.hamikeliğe bağlıydı.bi problem olmadı takma kafana

Bakıyolar nasıl bakmıyorlar
Gerçı benım baktılarda ne oldu Butun sonuçlarım yanlış çıkmıştı
ben de baktıklarını duymuştum canım..ama bakmıyorum dedi..sanki çok bişey yapıyorlarda normalde..geçen aşı için gittim açmış bilgisayarı gülerek bişeyler yapıyor hastası yoktu..bugün gittim sabahın köründe hemşire aşını yapsın dedi gönderdi..hamileleliğimle ilgili hiçbir şey sormadı..gerçi aşılar olmasa zaten bunlara gidecek halim yok da..işini adam akıllı yapmayan birilerini görünce deli oluyorum..

Saglikla kucagina al canim insallah

bende cadillac alcam..denediğim bir çok arabaya göre hafif ve şık geldi bana..indireme girsin diye bekliyorum da inmiyor bi türlü:)

Ben de ombre istiyorum ama biraz daha beklesem mi ? saçlarımdan cok sıkıldım
bende hamile kalmadan önce ombre yaptırmıştım dip boyası derdi olmasın diye...7 aydır çok rahatım..ondan önce açık renkti saçım..2 ayda bir boya istiyorduu..seninde saç diplerinde beyaz yoksa üstler aynı renk kalıp uçları boyatabilirsin..

bende cadillac alcam..denediğim bir çok arabaya göre hafif ve şık geldi bana..indireme girsin diye bekliyorum da inmiyor bi türlü:)
tatlım ya bende bekliyorum cadillac indirime girsin diye ama yok nerdeeeeee..e Bebek'te ki çalışan bu arabalar indirime girmiyor demişti.sende yine takipte ol da indirime girerse bize de haber ver.bu arada cadillac ın hangisinden alıcan air iyi diyorlar

bende bugün aşı oldum..2. dozu vurundum..ama bende ilki de bu da ağrı yapmadı..tutmadı mı ki aşı nolduu

Ben zaten troıd hastasıyım ama hamılelıkte yukselebıldıgı dogru 1-1.5 ayda bı test yaptırıyorum bu yuzunden

veririm canım..ama dediğin gibi indirime girmicek gibi duruyor..ben pek yorum bakmadım ama kendi denemelerime göre normal cadillac olanı daha çok beğendim..air bana daha ağır geldi..2 ayrı satıcıya sordum evet air daha ağır dediler..aralarındaki tek fark air olanın tekerleri şişme diğerininki dolgu galiba..bide kumaşını biraz değiştirmişler başka da fark yok..sırf bu sebepten 300-400 fazla vermek istemiyorum..ayrıca ankarada oturuyorsan minicityde cadillac trona modeli yani air olmayan indirimde 1000 lira ama siyahı yok..onun için almadım..ebebekte felan indirim görürsem de yazarım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…