Maşallah canım iler olmasında hiçbir sıkıntı yok canını sıkma... benimde 1 hafta önde ben uzun zamandır kullanıyorum magnosit diye bir magnezyum...
Sen yine dr tansiyonunu sürekli ölç
Canım Dr lar ıyısını bılır tabı ama erken doğumda doğumdan önce bı ıgne var bebegın cıgerlerını gelıştırıcı yaptılar dımı yada Konuş yapsınlar sezeryandan önceSlm arkadaslar surekli bir takip yapamiyorum ama gordugum kadariyla bir sikinti yok gibi ins.
Sizlerden yavrum ve kendim icin hayir dua istiyorum. Bugun ya da yarin sezaryan a alacaklar nasipse suyumuz hafta ilerledigi icin yetersiz geliyormus bir yasama sansi verelim istedik bu sekilde Rabbim korur ve saglikli uzun bir hayat nasip eder ins
Slm arkadaslar surekli bir takip yapamiyorum ama gordugum kadariyla bir sikinti yok gibi ins.
Sizlerden yavrum ve kendim icin hayir dua istiyorum. Bugun ya da yarin sezaryan a alacaklar nasipse suyumuz hafta ilerledigi icin yetersiz geliyormus bir yasama sansi verelim istedik bu sekilde Rabbim korur ve saglikli uzun bir hayat nasip eder ins
Kizlar boya bilhassa dip boyasi yaptiran oldumu sacimda bir karış oldu beyazlarim cokta var ama tereddutteyim.
Can'ım Allah yar ve yardımcın olsun.sağlıkla kucağına alırsın inş.duslarımız seninle.bu arada suyuna kaç cm dedilerSlm arkadaslar surekli bir takip yapamiyorum ama gordugum kadariyla bir sikinti yok gibi ins.
bemim ilk hamileliğim de yüksek çıkmıştı.hamikeliğe bağlıydı.bi problem olmadı takma kafanaTiroid sonucumun biraz yüksek çıktığını söyledi doktor.
Niye olduğunu sordum ama gebeliğe bağlıdır belki dedi sağlıkocağındaki doktor.
Doktoruma soracağım ama merak ettim sizde de oldu mu?
ben iki gün önce sordum.strefen yasak.strepsils serbest canımHamilelikte pastil kullanımı yasak mıdır acaba?
Boğazlarımdan çekiyorum çok
ben de baktıklarını duymuştum canım..ama bakmıyorum dedi..sanki çok bişey yapıyorlarda normalde..geçen aşı için gittim açmış bilgisayarı gülerek bişeyler yapıyor hastası yoktu..bugün gittim sabahın köründe hemşire aşını yapsın dedi gönderdi..hamileleliğimle ilgili hiçbir şey sormadı..gerçi aşılar olmasa zaten bunlara gidecek halim yok da..işini adam akıllı yapmayan birilerini görünce deli oluyorum..Bakıyolar nasıl bakmıyorlar
Gerçı benım baktılarda ne oldu Butun sonuçlarım yanlış çıkmıştı
Slm arkadaslar surekli bir takip yapamiyorum ama gordugum kadariyla bir sikinti yok gibi ins.
Ben omron kullaniyorum 3 yildir cok cok memnunum aklinda olsun.bugun bı marka söyleyecek arkadaş onu alıcam duzenlı olarak ölçücem özellıkle son aylarda ölçmek gerekiyormus
bende cadillac alcam..denediğim bir çok arabaya göre hafif ve şık geldi bana..indireme girsin diye bekliyorum da inmiyor bi türlü:)ben de casual cadillac aldım , ana kucagı baya hafifti , arac ta aynı şekilde hafifti , bileklerim çok ince zaten taşımak cok zor olacak , o yuzden en hafifi casual cadillac tı . bir de yılın en iyi bebek arabası ödülü almış .
bi kac farklı marka alan arkadasımda cadillac almamı onermişti
bende hamile kalmadan önce ombre yaptırmıştım dip boyası derdi olmasın diye...7 aydır çok rahatım..ondan önce açık renkti saçım..2 ayda bir boya istiyorduu..seninde saç diplerinde beyaz yoksa üstler aynı renk kalıp uçları boyatabilirsin..Ben de ombre istiyorum ama biraz daha beklesem mi ? saçlarımdan cok sıkıldım
tatlım ya bende bekliyorum cadillac indirime girsin diye ama yok nerdeeeeee..e Bebek'te ki çalışan bu arabalar indirime girmiyor demişti.sende yine takipte ol da indirime girerse bize de haber ver.bu arada cadillac ın hangisinden alıcan air iyi diyorlarbende cadillac alcam..denediğim bir çok arabaya göre hafif ve şık geldi bana..indireme girsin diye bekliyorum da inmiyor bi türlü:)
bende bugün aşı oldum..2. dozu vurundum..ama bende ilki de bu da ağrı yapmadı..tutmadı mı ki aşı nolduuKızlar 2.dozu oldum kalkmıyor kolum bildiğiniz.
Hemşire de kolun hareket etmeyebilir bir kaç gün dedi.
15 dakika oldu olalı kolum ağrıyor cidden.İlki bu kadar erken ağrı yapmadı benden
Bir de ilkine göre çok yukarıya yaptı aşıyı..
Ben zaten troıd hastasıyım ama hamılelıkte yukselebıldıgı dogru 1-1.5 ayda bı test yaptırıyorum bu yuzundenTiroid sonucumun biraz yüksek çıktığını söyledi doktor.
Niye olduğunu sordum ama gebeliğe bağlıdır belki dedi sağlıkocağındaki doktor.
Doktoruma soracağım ama merak ettim sizde de oldu mu?
veririm canım..ama dediğin gibi indirime girmicek gibi duruyor..ben pek yorum bakmadım ama kendi denemelerime göre normal cadillac olanı daha çok beğendim..air bana daha ağır geldi..2 ayrı satıcıya sordum evet air daha ağır dediler..aralarındaki tek fark air olanın tekerleri şişme diğerininki dolgu galiba..bide kumaşını biraz değiştirmişler başka da fark yok..sırf bu sebepten 300-400 fazla vermek istemiyorum..ayrıca ankarada oturuyorsan minicityde cadillac trona modeli yani air olmayan indirimde 1000 lira ama siyahı yok..onun için almadım..ebebekte felan indirim görürsem de yazarım..tatlım ya bende bekliyorum cadillac indirime girsin diye ama yok nerdeeeeee..e Bebek'te ki çalışan bu arabalar indirime girmiyor demişti.sende yine takipte ol da indirime girerse bize de haber ver.bu arada cadillac ın hangisinden alıcan air iyi diyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?