Ben bı kere gıttım ıkıncı ıgne için hemşireye ıkıncı ıgnem ıcın geldım dedımben de baktıklarını duymuştum canım..ama bakmıyorum dedi..sanki çok bişey yapıyorlarda normalde..geçen aşı için gittim açmış bilgisayarı gülerek bişeyler yapıyor hastası yoktu..bugün gittim sabahın köründe hemşire aşını yapsın dedi gönderdi..hamileleliğimle ilgili hiçbir şey sormadı..gerçi aşılar olmasa zaten bunlara gidecek halim yok da..işini adam akıllı yapmayan birilerini görünce deli oluyorum..
yok Can'ım ya istanbuldayım.bende sadece air modelini denedim satıcı iyi olan bu diyince.olmadı bi daha gittiğim de bide diğer modelini deneyim.ben bej rengini çok beğendim ama piknikte filan çok çabuk kirlenir diye siyaha karar verdimveririm canım..ama dediğin gibi indirime girmicek gibi duruyor..ben pek yorum bakmadım ama kendi denemelerime göre normal cadillac olanı daha çok beğendim..air bana daha ağır geldi..2 ayrı satıcıya sordum evet air daha ağır dediler..aralarındaki tek fark air olanın tekerleri şişme diğerininki dolgu galiba..bide kumaşını biraz değiştirmişler başka da fark yok..sırf bu sebepten 300-400 fazla vermek istemiyorum..ayrıca ankarada oturuyorsan minicityde cadillac trona modeli yani air olmayan indirimde 1000 lira ama siyahı yok..onun için almadım..ebebekte felan indirim görürsem de yazarım..
Allah senin ve bebeğinin yardımcısı olsun. Bebeğin sağlıcakla doğar ve ömrü uzun olur inşallah.Slm arkadaslar surekli bir takip yapamiyorum ama gordugum kadariyla bir sikinti yok gibi ins.
Sizlerden yavrum ve kendim icin hayir dua istiyorum. Bugun ya da yarin sezaryan a alacaklar nasipse suyumuz hafta ilerledigi icin yetersiz geliyormus bir yasama sansi verelim istedik bu sekilde Rabbim korur ve saglikli uzun bir hayat nasip eder ins
Cok gecmis olsun.Hamilelikte pastil kullanımı yasak mıdır acaba?
Boğazlarımdan çekiyorum çok
bende bugün aşı oldum..2. dozu vurundum..ama bende ilki de bu da ağrı yapmadı..tutmadı mı ki aşı nolduu
evet bej rengi gerçekten güzel ama çabuk kirlenir bide çantamı siyah aldım ben onun için mecbur arabayı da siyah alırım..netten de bak istersen modellerin kurulumunu özelliklerini gösteren videolar var fikir olur..yok Can'ım ya istanbuldayım.bende sadece air modelini denedim satıcı iyi olan bu diyince.olmadı bi daha gittiğim de bide diğer modelini deneyim.ben bej rengini çok beğendim ama piknikte filan çok çabuk kirlenir diye siyaha karar verdim
evet canim ishalde fln veriyoruz flagyli..
makrol, klacid o gruptan bisey al sen.. aile hekimine gotur o yazar..
Digerlerini bilmiyorumda benimde aile hekimim b12 ve d vitaminine saglik ocaklari bakmiyor devlette yada ozelde baktirabilirsin demisti.
Slm arkadaslar surekli bir takip yapamiyorum ama gordugum kadariyla bir sikinti yok gibi ins.
Sizlerden yavrum ve kendim icin hayir dua istiyorum. Bugun ya da yarin sezaryan a alacaklar nasipse suyumuz hafta ilerledigi icin yetersiz geliyormus bir yasama sansi verelim istedik bu sekilde Rabbim korur ve saglikli uzun bir hayat nasip eder ins
Antibıyotıklı olanları var dikkat etHamilelikte pastil kullanımı yasak mıdır acaba?
Boğazlarımdan çekiyorum çok
Kullanımı kolay mı ben hemsırelerın kullandığı tipleri kullanamıyorum yarın halletmem lazımBen omron kullaniyorum 3 yildir cok cok memnunum aklinda olsun.
Evet canım cordi bilgilendirmişti bizi, Prima Premium Care serisinin "ipeksi yumuşaklık" olan ürününü tavsiye etmişti. Yalnız ben 2 ve 3 bedeninden aldım. Bebekler hızla büyüdükleri için 1 numaradan çok kullanamadan 2 numaraya geçiş yapıyorlarmış. Doğduğunda kilosuna göbek deliğine göre falan olmazsa 1 paket 1 beden alırım fazlasını şimdilik almaya gerek yok.casamaa canım inşallah sağ sağlim kucağına aldığın zamanlarıda yazarsın. Allah yar ve yardımcın olsun.
Kızlar ben başka bir şey soracaktım grubtan bir arkadaş bebek beziyle alakalı bir şey yazmıştı prima ile ilgili cordi miydi tam hatırlamıyorum onda dikkat etmemizi uyardığı bir konu vardı hatırlayananız var mı;? ona göre sipariş verecektim ama oda gruptan çıkmış ona da ayrıyetten üzüldüm çünkü takipteydim paylaştığı şeyleri
çok güzeller canım..güle güle giysin bebişin..c&a galiba markaları..bi ara indirim var diye duymuştum..hala öyle mi..normal etiket fiyatından mı aldın? benim giysi ihtiyacım bitti ama indirim varsa gidip bikaç parça alcam yine de:)Teyzeleri bakin benim oglumun cicilerine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?