2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309

canim hic korkma, Allah'a sığın..
cok riskli donemi atlattiniz cok sukur bak 28 haftalik oldu kuzucuk..
bana da cumartesi gittigimde
"heran dogabilir artik, hic korkma, igne yapar cigerlerini gelistiririz, bi sure kuvezde kalir ama %90 yaşar" dedi doktorum..
moralini bozma, hersey guzel olacak insallah...

Kızlar bir kaç blog okudum çok yararlı geldi.

Bebek bezleri,yıkama alt değiştirmeye kadar en ufak şeylere kadar çok güzel şeyler var.

Bebek mamaları,doğal mamalar,kurabiyeleri çok güzel cidden.Heleki ilk kez anne olacaklar için çok yararlı bilgiler okudum.

Biraz uzun not aldım ama yarın tek tek genel olarak bebek bezlerini,yapıları,kalitesi fiyatları sızdırması pişik yapıp yapmaması konusunda paylaşayım diyorum.

Söz ben daha 4 aylıkken ilk bezlerini stokladım duramayıp ama :)) okumak isteyen varsa paylaşabilirim

Kızlar fotoğraf çekimi için değişik örgü kıyafetler varya alan yada yapan var mı ben kendim örmek istiyorum ama erkek için model bulamadım.

Ben de Cadillac air olmsyanini 1000 tl ye almıştım 2-3 ay önce Krem rengine bayilmis tim . Krem bulana kadar bissürü mağaza gezmistim

Allahim ikinizin de yardimcisi olsun insallah. Güzel haberlerini bekliyoruz canim

Beklıyoruuuz )

Beklıyoruuuz )

Kızlar bebeğin gelişimin önde olması erken doğuma neden olur mu bu konuda bilgisi olan bar mı

C&a olanlari teyzem yurtdisindan hediye getirdi canim

Ben de Cadillac air olmsyanini 1000 tl ye almıştım 2-3 ay önce Krem rengine bayilmis tim . Krem bulana kadar bissürü mağaza gezmistim
iyi almışsın canım..neerden aldınki o fiyata..bi üst modeli çıktığı halde hala fiyatını düşürmediler..düşürecek gibi de durmuyolar..internette dahil her yer anlaşmış gibi 1200 diyolar..

Kızlar bebeğin gelişimin önde olması erken doğuma neden olur mu bu konuda bilgisi olan bar mı
tam olarak bilmiyorum ama olabilceğini düşünüyorum canım..bir hafta belki çok bir şey farlettirmez ama daha fazlaysa olabilir..çünkü gelişimi önden giden gebelikler genelde daha erken döllenen gebelikler..tam olarak gebeliğin ne zaman oluştuğu bilinmediğinden son adet tarihinden hesaplanıyor..

Erken doğumdan kastın ne tam olarak canım? Hani atıyorum 28.hafta - 30.hafta erken doğumu gibi bir durumu soruyorsan neden olmaz.

Ama son adet tarihine göre beklenen Doğum tarihinden 1 ya da 2 hafta önce doğar mı dersen, evet yüksek ihtimal biraz erken gelir. bebek gelişimini tamamladıktan sonra genelde plesanta erken yaşlanıyor zaten ve doktorlar daha fazla içerde bekletmeyip doğumu başlatıyor ya da sezeryan yapıyorlar. Birçoğu da kendiliğinden sancısı gelip normal yoldan doğuyor. Birkaç hafta önden giden bebek genel de 40.-42.haftayı falan görmeden doğuyor.

Gelişimin önde ya da geride olması beklenen doğum tarihini etkilemez.Bebek haftasını yakalayabilir ya da önde giderken birden gelişimi yavaşlayabilir.
Doktorlar bu haftalarda emin olmaz.
Son haftalarda örneğin 32.haftalarda olan bebek 35.haftalarda bir bebek gelişimine sahipse anca o zaman erken alacağız denilebilir.

Bu haftalarda bebeklerin haftaları gelişimleri çok oynayabilirmiş ileri geri.O yüzden net bir şey söylenmez diye düşünüyorum

Erken doğumda kendini belli eder deniliyor 7 tane belirtisi vardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…