- 30 Mart 2016
- 1.049
- 1.105
- 133
Simdilik bunlar
Slm arkadaslar surekli bir takip yapamiyorum ama gordugum kadariyla bir sikinti yok gibi ins.
Sizlerden yavrum ve kendim icin hayir dua istiyorum. Bugun ya da yarin sezaryan a alacaklar nasipse suyumuz hafta ilerledigi icin yetersiz geliyormus bir yasama sansi verelim istedik bu sekilde Rabbim korur ve saglikli uzun bir hayat nasip eder ins
Canım sağlıkla giysin inş. Çok güzellerTeyzeleri bakin benim oglumun cicilerine
veririm canım..ama dediğin gibi indirime girmicek gibi duruyor..ben pek yorum bakmadım ama kendi denemelerime göre normal cadillac olanı daha çok beğendim..air bana daha ağır geldi..2 ayrı satıcıya sordum evet air daha ağır dediler..aralarındaki tek fark air olanın tekerleri şişme diğerininki dolgu galiba..bide kumaşını biraz değiştirmişler başka da fark yok..sırf bu sebepten 300-400 fazla vermek istemiyorum..ayrıca ankarada oturuyorsan minicityde cadillac trona modeli yani air olmayan indirimde 1000 lira ama siyahı yok..onun için almadım..ebebekte felan indirim görürsem de yazarım..
Allahim ikinizin de yardimcisi olsun insallah. Güzel haberlerini bekliyoruz canimSlm arkadaslar surekli bir takip yapamiyorum ama gordugum kadariyla bir sikinti yok gibi ins.
Sizlerden yavrum ve kendim icin hayir dua istiyorum. Bugun ya da yarin sezaryan a alacaklar nasipse suyumuz hafta ilerledigi icin yetersiz geliyormus bir yasama sansi verelim istedik bu sekilde Rabbim korur ve saglikli uzun bir hayat nasip eder ins
BeklıyoruuuzKızlar bir kaç blog okudum çok yararlı geldi.
Bebek bezleri,yıkama alt değiştirmeye kadar en ufak şeylere kadar çok güzel şeyler var.
Bebek mamaları,doğal mamalar,kurabiyeleri çok güzel cidden.Heleki ilk kez anne olacaklar için çok yararlı bilgiler okudum.
Biraz uzun not aldım ama yarın tek tek genel olarak bebek bezlerini,yapıları,kalitesi fiyatları sızdırması pişik yapıp yapmaması konusunda paylaşayım diyorum.
Söz ben daha 4 aylıkken ilk bezlerini stokladım duramayıp ama :)) okumak isteyen varsa paylaşabilirim
BeklıyoruuuzKızlar bir kaç blog okudum çok yararlı geldi.
Bebek bezleri,yıkama alt değiştirmeye kadar en ufak şeylere kadar çok güzel şeyler var.
Bebek mamaları,doğal mamalar,kurabiyeleri çok güzel cidden.Heleki ilk kez anne olacaklar için çok yararlı bilgiler okudum.
Biraz uzun not aldım ama yarın tek tek genel olarak bebek bezlerini,yapıları,kalitesi fiyatları sızdırması pişik yapıp yapmaması konusunda paylaşayım diyorum.
Söz ben daha 4 aylıkken ilk bezlerini stokladım duramayıp ama :)) okumak isteyen varsa paylaşabilirim
C&a olanlari teyzem yurtdisindan hediye getirdi canimçok güzeller canım..güle güle giysin bebişin..c&a galiba markaları..bi ara indirim var diye duymuştum..hala öyle mi..normal etiket fiyatından mı aldın? benim giysi ihtiyacım bitti ama indirim varsa gidip bikaç parça alcam yine de:)
Bilmiyorum canım da benim de 2 hafta öndeKızlar bebeğin gelişimin önde olması erken doğuma neden olur mu bu konuda bilgisi olan bar mı
iyi almışsın canım..neerden aldınki o fiyata..bi üst modeli çıktığı halde hala fiyatını düşürmediler..düşürecek gibi de durmuyolar..internette dahil her yer anlaşmış gibi 1200 diyolar..Ben de Cadillac air olmsyanini 1000 tl ye almıştım 2-3 ay önce Krem rengine bayilmis tim . Krem bulana kadar bissürü mağaza gezmistim
tam olarak bilmiyorum ama olabilceğini düşünüyorum canım..bir hafta belki çok bir şey farlettirmez ama daha fazlaysa olabilir..çünkü gelişimi önden giden gebelikler genelde daha erken döllenen gebelikler..tam olarak gebeliğin ne zaman oluştuğu bilinmediğinden son adet tarihinden hesaplanıyor..Kızlar bebeğin gelişimin önde olması erken doğuma neden olur mu bu konuda bilgisi olan bar mı
Erken doğumdan kastın ne tam olarak canım? Hani atıyorum 28.hafta - 30.hafta erken doğumu gibi bir durumu soruyorsan neden olmaz.Kızlar bebeğin gelişimin önde olması erken doğuma neden olur mu bu konuda bilgisi olan bar mı
Evet koldan olcuyor koluna takiyorsun basiyorsun dugmesine olcuyor hemenKullanımı kolay mı ben hemsırelerın kullandığı tipleri kullanamıyorum yarın halletmem lazım
http://urun.gittigidiyor.com/kozmet...-7121-e-koldan-olcer-tansiyon-aleti-218251348Kullanımı kolay mı ben hemsırelerın kullandığı tipleri kullanamıyorum yarın halletmem lazım
Biraz internette araştırdım da erken doğum riskinden bahsedilmiş tabi imternetteki her bilgiye güven olmaz ondan bide burda sorayım dedimBilmiyorum canım da benim de 2 hafta önde
Sağol canım tanıdık bi medikalci buldum sorayım ona elinde varsaEvet koldan olcuyor koluna takiyorsun basiyorsun dugmesine olcuyor hemen
Kızlar bebeğin gelişimin önde olması erken doğuma neden olur mu bu konuda bilgisi olan bar mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?