- 6 Ocak 2016
- 1.348
- 1.660
- 133
- 43
masmaviyim canım sağol ben mesajını farketmedim o zaman.canım rica etsem sen yine o medikal firmasını adını verir misin bende şimdi sadece strip alayım lanset i sonra alayım diyorum on tane lanset içinde vardı .siteden de izleyeyim nasıl kullanıldığını
Canım dikkat ette lanseti yanlış alma adam bana bi kalını bir incesi var dedi ben incesini sipariş etmiştim ben yinede kontrol ederim cihaza uygun hangisiyse onu yollarım demişti benim siparişim doğruymuş zaten. Roche bu cihazın firmasıya Roche cihaza uyumlu yazanı tercih et yada her cihaza uyumlu filan yazanı tercih et.Olur mu Can'ım benim cahilliğimden oldu da
Ben şimdi o zaman 50 ilk ölçüm çubuğu alayım lanseti gerek olursa eczanede de bulabilirim değil mi lanset pek pahalı değil galiba gitti gidiyorsa lanset gördüm standart diyor her cihaza uyumlumu acaba ama 100 lü 4,5 tl banada 100 tane çok geldi
Canım dikkat ette lanseti yanlış alma adam bana bi kalını bir incesi var dedi ben incesini sipariş etmiştim ben yinede kontrol ederim cihaza uygun hangisiyse onu yollarım demişti benim siparişim doğruymuş zaten. Roche bu cihazın firmasıya Roche cihaza uyumlu yazanı tercih et yada her cihaza uyumlu filan yazanı tercih et.Olur mu Can'ım benim cahilliğimden oldu da
Ben şimdi o zaman 50 ilk ölçüm çubuğu alayım lanseti gerek olursa eczanede de bulabilirim değil mi lanset pek pahalı değil galiba gitti gidiyorsa lanset gördüm standart diyor her cihaza uyumlumu acaba ama 100 lü 4,5 tl banada 100 tane çok geldi
Benim doktorum etkilemez dedi çünkü bu hafta ileri gözükür ama diğer haftalar normal olabilir yada geri gözükebilirmişKızlar bebeğin gelişimin önde olması erken doğuma neden olur mu bu konuda bilgisi olan bar mı
Uygulamada farklılıklar Yok aslında çoğu aynı şeyi yapıyor ama fiyata gelince semte göre fark koyuyorlar işteHakikaten ne kadar fark var aralarında bende İstanbul medical parka gidiyorum sezaryen fiyatı 1150 fiyat verdi hastane
Evet o muhabbeti hatırlıyorum malesef :/onun profilinde gidiyorum yaziyodu zaten, bi ruya muhabbetinde ceza almistik, o zaman yazmisti.. anlamadim ki yeni girdim ben de.. burda bi tartisma fln mi oldu?
Evet o muhabbeti hatırlıyorum malesef :/
Bu onun gibi değildi aslında
cordiyi seviyoruz geri dönsün istiyoruz
Kızlar yazmış sanırım sebebini ben çok geç gördüm bugün ancak girebiliyorum buraya. tartışma değildi
Yani söyle bi mantık yürütülebilir. Mesela benim adet düzensizliğim var diyelim yada son adet tarihimi hatırlamıyorum o zaman ultrasonda çıkan değer kabul ediliyorsa o zaman bizim hamilelikte erken bitebilir. Tabi doktor düşüncesi değil bu kafamdan bi mabtıkBiraz internette araştırdım da erken doğum riskinden bahsedilmiş tabi imternetteki her bilgiye güven olmaz ondan bide burda sorayım dedim
Hahahhahaha ben kendimde de aynı potansiyeli görüyorum :))) valla Bebek eşyası tahminim kıyafet ama ne bilmiyorum cumaya kadar gelirse bakar söylerim :)Vasfiyeteyzeniz
ben bi kere instagramdan bi şey kazandım canım ama kazanmaz olaydım :)) hiç doğru düzgün paketlenmemiş kırık geldi üstüne bide açmadan aldığım için ve ağır bi tabak seti olduğu için bi sürü kargo parası verdim ama kırıktı yani gidip mağazadan alsam da zaten kargonun biraz daha fazlasını verirdim
bi de kazandım diye nasıl sevindim nasıl :)) çok şanslıyım diye gezindim ortalıktaama bana bedava mal yaramıyor galiba
seninki kırılmayacak bi şeydir umarım ve hediye edilen şeyin kargosu mu ödetilir orası da ayrı bi konu neyse
Evet ya gerginiz ters anlayabiliyoruz bi de bence mesajla ne şekilde hangi üslupla söylenildiği pek anlaşılmıyorevet okudum ben de..
herkes gergin tabi, bi gerilim olmus..
herkesin mizacı farklı, usluplar tuhaf gelebiliyor..
insallah en kisa zamanda donerler :)
Seninle de herşeyimiz aynı.
Biz geçen haftaydı sanırım casual solo comfort bebek arabasını e bebekten baya uyguna aldık güzelde araba inşallah kullanınca da memnun kalırız.Kızlar merhabalar,
Biz dün ebebekte bebek arabası baktık, casual cadillac hep gözümdeydi, ama kraft twist gördüm aklım karıştı, işin kötüsü ikisinden sonra mamas papas urba 2 gördüm bittim arabayaçok güzeldi çelikkasa falan , kararsızlıktan ölücem kullanan yada satın alan var ise yardımcıolabilir mi ? Bu arada cadillac 1200, twist 1300, anakucağı cybex ile mamas papas 2500 tl , ilk bebeğim olacak, devamını da istiyorum Allah nasip ederse o yüzden parasına çok takılmadım ama çok çokkararsız kaldım
Allah hakkınızda hayırlısını versin inşallah. Bebekte sizde sağlıkla atlatırsınız süreci inşallah.Slm arkadaslar surekli bir takip yapamiyorum ama gordugum kadariyla bir sikinti yok gibi ins.
Sizlerden yavrum ve kendim icin hayir dua istiyorum. Bugun ya da yarin sezaryan a alacaklar nasipse suyumuz hafta ilerledigi icin yetersiz geliyormus bir yasama sansi verelim istedik bu sekilde Rabbim korur ve saglikli uzun bir hayat nasip eder ins
Ciğer geliştirici iğne o ama bildiğim kadarıyla yapıldıktan sonra zaman geçmeli ki gelişsin ciğerler. Hemen doğarsa fayda etmiyormuş.Canım Dr lar ıyısını bılır tabı ama erken doğumda doğumdan önce bı ıgne var bebegın cıgerlerını gelıştırıcı yaptılar dımı yada Konuş yapsınlar sezeryandan önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?