2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309

Medikal birlik adı ben oradan aldım çokta ilgililer dediğim gibi aradılar hemen sipariş girince. Yanında var fazladan da istemişsiniz yanlışlık olmasın filan dediler yok dedim ekstra alacağım okeyledim hemen yolladılar. Bi bak sayfalarına kanserine bi firmaymış.

casamaa
Canım inşallah bebegin ve senin için en güzel en hayırlısı olur ve sağlıkla kavuşup sağlıkla büyütürsün riskli dönem atlatılmış sonuçta arkadaşım da erken dogum yaptı ama şu an çok sağlıklılar evlerindeler. Sabır gerektiriyor ama sen üstesinden gelirsin Allah yardımcın olsun güzel haberlerini bekliyoruz

Canım dikkat ette lanseti yanlış alma adam bana bi kalını bir incesi var dedi ben incesini sipariş etmiştim ben yinede kontrol ederim cihaza uygun hangisiyse onu yollarım demişti benim siparişim doğruymuş zaten. Roche bu cihazın firmasıya Roche cihaza uyumlu yazanı tercih et yada her cihaza uyumlu filan yazanı tercih et.

Canım dikkat ette lanseti yanlış alma adam bana bi kalını bir incesi var dedi ben incesini sipariş etmiştim ben yinede kontrol ederim cihaza uygun hangisiyse onu yollarım demişti benim siparişim doğruymuş zaten. Roche bu cihazın firmasıya Roche cihaza uyumlu yazanı tercih et yada her cihaza uyumlu filan yazanı tercih et.

Vasfiyeteyzeniz
ben bi kere instagramdan bi şey kazandım canım ama kazanmaz olaydım :)) hiç doğru düzgün paketlenmemiş kırık geldi üstüne bide açmadan aldığım için ve ağır bi tabak seti olduğu için bi sürü kargo parası verdim ama kırıktı yani gidip mağazadan alsam da zaten kargonun biraz daha fazlasını verirdim
bi de kazandım diye nasıl sevindim nasıl :)) çok şanslıyım diye gezindim ortalıkta ama bana bedava mal yaramıyor galiba
seninki kırılmayacak bi şeydir umarım ve hediye edilen şeyin kargosu mu ödetilir orası da ayrı bi konu neyse

onun profilinde gidiyorum yaziyodu zaten, bi ruya muhabbetinde ceza almistik, o zaman yazmisti.. anlamadim ki yeni girdim ben de.. burda bi tartisma fln mi oldu?
Evet o muhabbeti hatırlıyorum malesef :/
Bu onun gibi değildi aslında
cordiyi seviyoruz geri dönsün istiyoruz
Kızlar yazmış sanırım sebebini ben çok geç gördüm bugün ancak girebiliyorum buraya. tartışma değildi

evet okudum ben de..

herkes gergin tabi, bi gerilim olmus..
herkesin mizacı farklı, usluplar tuhaf gelebiliyor..
insallah en kisa zamanda donerler :)

Biraz internette araştırdım da erken doğum riskinden bahsedilmiş tabi imternetteki her bilgiye güven olmaz ondan bide burda sorayım dedim
Yani söyle bi mantık yürütülebilir. Mesela benim adet düzensizliğim var diyelim yada son adet tarihimi hatırlamıyorum o zaman ultrasonda çıkan değer kabul ediliyorsa o zaman bizim hamilelikte erken bitebilir. Tabi doktor düşüncesi değil bu kafamdan bi mabtık

Hahahhahaha ben kendimde de aynı potansiyeli görüyorum :))) valla Bebek eşyası tahminim kıyafet ama ne bilmiyorum cumaya kadar gelirse bakar söylerim :)

evet okudum ben de..

herkes gergin tabi, bi gerilim olmus..
herkesin mizacı farklı, usluplar tuhaf gelebiliyor..
insallah en kisa zamanda donerler :)
Evet ya gerginiz ters anlayabiliyoruz bi de bence mesajla ne şekilde hangi üslupla söylenildiği pek anlaşılmıyor

arkadaşımla bile konuşurken msj degil aramayı tercih ediyorum bi konu konuşacaksam
yoksa duyguları anlayamıyoruz

burda da belki bizimle dalga geçiyor sanıyoruz yada bize laf ediyor sanıyoruz ama belki o kişi öyle kötü anlamda söylemiyordur yorumunu.

bilemiyorum kısacası dönsünler tabi :) :) :)

Seninle de herşeyimiz aynı.

Biz geçen haftaydı sanırım casual solo comfort bebek arabasını e bebekten baya uyguna aldık güzelde araba inşallah kullanınca da memnun kalırız.

Allah hakkınızda hayırlısını versin inşallah. Bebekte sizde sağlıkla atlatırsınız süreci inşallah.

Canım Dr lar ıyısını bılır tabı ama erken doğumda doğumdan önce bı ıgne var bebegın cıgerlerını gelıştırıcı yaptılar dımı yada Konuş yapsınlar sezeryandan önce
Ciğer geliştirici iğne o ama bildiğim kadarıyla yapıldıktan sonra zaman geçmeli ki gelişsin ciğerler. Hemen doğarsa fayda etmiyormuş.

Kızlar benim bir ruhum daraldı bugün hazır evdeyken oğlumu görmeye mi gitsem diyorum.

Ama normalde gittiğim hastane çok uzak eşimle gidicem mecburen çarşamba günü gideceğiz.

Yakınımda sami ulus var ama ben hiç orda muayene olmadım.Ultrason falan girmedim.Valla ne zamandır devlet hastanesine gitmedim

Şimdi gitsem mi? İlk önce bir doktordan muayene alıp öyle mi alıyorlar ultrasona? bildiğim kadarıyla doktorların odasında yokmuş sanırım?

Birde şu ölçümler çok farklı çıktığını gördüğüm için tırsıyorum ama gitsem mi ki

Evde yapacak bir şey yok akşama kadar yatmaktansa oğlumumu görsem salı ya da çarşamba bir daha görücem zararı olur mu

Burda da takibi yapılsın canım sıkıldıkça uğrarım diye düşünüyorum da bizim doktor 30.haftadan sonra muayeneyi 2 haftada bire çekecek,çatlarım dayanamam ben,zor geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…