2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Bayanlar yuzunde sivilce cikanlar var mi ve cinsiyetle alakasi varmi genelde kiz bbebeklerde cikiyormus
Ben varım. Yazmıştım hatta buraya hep. Hamileliğimde çok sivilcem oldu. Ve bebeğim erkek. Geçiremiyorum da Sivilceden daha çok kabuk tuttular leke leke gibi kaldılar.

Teşekkür ederim. Ateşim yok, hiç çıkmadı. Ama inanılmaz bir öksürük var. Genizlerim burnum hep tıkalı, nefes alamıyorum. Doktora da gidemedim izin alıp. Sürünüyorum

E e9055 T Tuqhan Yanlış hatırlamıyorsam eğer üzerinde ipeksi dokunuş ya da ipeksi yumuşaklık yazması gerekiyormuş.
Taşırma olayını ben de duydum maalesef.

melina_monnarosa ben bi kere devlet hastanesine gittim tövbe ettim bence yakınında tıp merkezi falan varsa muayene ücreti çok olmayan oraya git

Yakında yok canım o yüzden yarımsaat bir yere gitmeye üşeniyorum burası 10 dakika sürer maksimum :/bende hiç gitmedim bayadır nasıl bilmiyorum

Bu arada geçmiş olsun biraz daha iyi mi?

Yakında yok canım o yüzden yarımsaat bir yere gitmeye üşeniyorum burası 10 dakika sürer maksimum :/bende hiç gitmedim bayadır nasıl bilmiyorum

Ben etliğe gittim bi defa tahlil filanda yaptırmak için ultrason bakarken bana hiç göstermedi bile kendi baktı sağlıklı suyu filan normal bi sorun yok tahlilleri isteyelim oldu bitti ultrason resmi bile vermedi. İstiyorsan git ama birşey bekleme sinir olma boşuna

O kadar mı kötü ya? Kavga etmeye yer arıyorum resmen. Şimdi gıcık gıcık konuşurlarsa duramam da

hala düşmedi mi Can'ım ateşi dün düştü diyordun sanki.antibiyotiğe başladıysan 48 saat içinde bişeyi kalmaz
Düşse de 37.8 lere düştü gece canım o yüzden bende güvenip uyuyamadım en son 36.9 olunca saat beş gibi yattım bende Zaten sekizde kendi kalktı. Kreşten dolayı erken kalkmaya alışık. Şimdi huysuzluğu yok iyi gibi öksürük var ateş de 37.9-37.5 civarı bakalım takip ediyorım antibiyotik vermedim daha balgam yok kuru öksürük eğer kulakta yada balgam falan olursa doktoruna götürürüm herhalde

Hastalık ateş ve ökstrük var canım ama psikolojik olarak iyi çok şükür huysuz değil gecede ben uyumasam da o güzel uyudu. Çabuk atlatır inşallah. Sabah babası da hasta gibi öksürdü. "Sende mi hastasın baba" dedi. Oda "başlıyor gibi kızım dikkatli olursam hasta olmam kızım" dedi. Kızımda diyor ki "baba anneler hasta olmaz demi :) " içimden dedim öyle bi lüksüm Yok ki :)

Teşekkürler Can'ım bende dün sipariş vermiştim hala kargoya verilmemiş

Çok geçmiş olsun Can'ım

O kadar mı kötü ya? Kavga etmeye yer arıyorum resmen. Şimdi gıcık gıcık konuşurlarsa duramam da
Valla bana öyle oldu kontrollerini ve doğumunu etlik ve büyük doğumda yapan iki üç kişide ne bekliyordun oralar öyle dedi eşleride kesinlikle almıyorlar içeri zaten.

Bu arada kızlar ben gyno Ferro sanol kullanıyorum beni mahvediyor sizde de yaptımı ya midem bulanıyor istifra ediyorum bir kaç gündür bitti diye içmiyordum iyiydim dün aldım gece de içtim sabah beri istifra ediyorum içimde bomboş boğazım acıdı artık. I ikizcan2016 Başka muadilinide alsam aynı mı olur ne dersin?

Ben hamileliğin başından beri içiyorum ne mide bulantısı ne de başka şikayetim oldu. acaba başka bir şeyden mi bulandı miden? ben sabaha karşı su içmek için uyandığımda içiyorum genellikle, sonra uyuyup 2-3 saat sonra uyanıp kahvaltı yapıyorum. bir iki defa gece içip yattığımda gecenin bir yarısı çook aç olarak uyanmıştım, ben de ilaca bağlayıp sabah devam ettim yine.

Canım elindeki durum ödem kaynaklı olabilir. Doktorum elde şişme uyuşma olabilir demişti. Az tuzlu yemek lazım o durumda.

Ben normalde de nerdeyse tamamen tuzsuz yerim yemekleri falan, parmağımın biri resmen iptal hiç açılmıyor, kalsiyum magnezyum vs değerler de iyi çıkınca doktorum bir de ortopediye görün dedi. Ona gidicem bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…