2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Canım elindeki durum ödem kaynaklı olabilir. Doktorum elde şişme uyuşma olabilir demişti. Az tuzlu yemek lazım o durumda.

Ben normalde de nerdeyse tamamen tuzsuz yerim yemekleri falan, parmağımın biri resmen iptal hiç açılmıyor, kalsiyum magnezyum vs değerler de iyi çıkınca doktorum bir de ortopediye görün dedi. Ona gidicem bakalım

Canım doğum sonrası devam edersr gecikmeden fizik tedaviye gidin aklınızda olsun. Benim kızımda oldu ben çok geç kaldım ve ameliyat oldum 2013 te

Tüm değerler iyi çıktı ama parmaklarım aynı doktor da ortopediye git dedi. Bakalım o ne diyecek

Canım doppler olmadığı sürece zararı yokmuş ultrasonun. Arkadaşım kadın doğumcu ben 2 günde bir bakardım diyor

Doğumdan ne kadar sure önce yapılırsa etkı edıyo açıkcası bılgım yok ama tatıldeyken gecen ay basıma bışey gelıp acıllık olmuştum oradaki Dr dogum başlarsa almadan hemen önce iğne yapıcaz cıgerler ıcın dedı
Oyle dedıgıne göre kısa sûrede etkı eden bışey dıye düşünmüştüm bende

Can'ım bende de iki tane var biliyorsun.ben geçen yıl çocuklara vitagil vitamin şurubu balık yağı bide her gün yatmadan Mersin keçiboynuzu özü ile andız özü içirdim.hiç hasta olmadılar sıfır hastalık atlattık geçen yılı.şimdi de başladım vermeye çok korkuyorum bu sene hasta olmalarından bide benim biri hasta olduğunda onu tam iyileştiriyorum öbürüne bulaşıyor bu sefer öbürü başlıyor

benim de her sabah ellerim uyuşuk ve şiş hissiyle uyanıyorum, gözlerim de biraz şiş doktora söylemeyi unutuyorum hep ama umarım önemli değildir.

mardın sırnak hakkarı ve cıvarında oturanlar varsa bugun dışarı çıkmayın asit yağmuru tehlıkesı var

Bayanlar yuzunde sivilce cikanlar var mi ve cinsiyetle alakasi varmi genelde kiz bbebeklerde cikiyormus
Ben varım. Yazmıştım hatta buraya hep. Hamileliğimde çok sivilcem oldu. Ve bebeğim erkek. Geçiremiyorum da Sivilceden daha çok kabuk tuttular leke leke gibi kaldılar.
Dis macun super cozum sadece sivilcenin uzerine az birsey sur gece yat kurutuyo sabaha

benı de kabız yapmıştı ardından hemoroıd olmuştum bünyeden bünyeye değişiyor galiba hemoroıdı düzeltmek ıcın bı kac gun bende ıcmedım onun yerıne kecıbıynuzu pekmezı ve sıyah uzum yedım cekırdeklerıyle bıraktıgın günler sende beslenmene bunları eklersen eksıklıgını hıssetmemıs olursun

ben ebebekten aldım canım , 1100 tl ye kadar düşmüştü bir de ordan alışverişveriş yaptıgımız için magaza puanını da düştük 1000 tl ye geldi . sürekli takipteydik :)
tahterevalli beşik i de ebebekten aldım suan 590 tl civari gecen ay 425 tl ye düşmüştü , yine biriken kredi kartı , magaza puanlarımızı düştük 400 tl ye geldi .

şuan eşim oto koltuğu takibinde :) ebebek uygulamasını telefona ındırdık , ındırım bildirimleri geliyor

güle güle kullan hepsini canım..evet bi ara 1100e indirmişler ama hemen geri yükseltmişler bi daha fiyatı..bizde puan kazanmak için alışveriş yapmıştık ama bir türlü kartımıza yüklemediler puanı eşim elli kere aradı artık pes etti..neyse nasip bakalım daha doğuma var inerse öyle alırız yoksa da olduğu fiyattan yapcak bişi yok:)

Valla bana öyle oldu kontrollerini ve doğumunu etlik ve büyük doğumda yapan iki üç kişide ne bekliyordun oralar öyle dedi eşleride kesinlikle almıyorlar içeri zaten.

Ya öyle göreyim diye gittim hastaneme devam edicem memnunum da.gitmez olaydım.Boşu boşuna bekledim. doktor kendi baktı.Değerleirni söylemedi sadece suyu iyi açılma yok,bacak boyu kısa biraz dedi :/

Canım doppler olmadığı sürece zararı yokmuş ultrasonun. Arkadaşım kadın doğumcu ben 2 günde bir bakardım diyor

Valla elimde olsa bende her gün bakıcam :)

kızlar instagramda bi hamile grubunda , magnezyumun doğumu geciktiridigi yazmış bazıları , dr u onermeyen varmış .
doğruluk payı var mıdır ?

Bende gece tuvalete uyanınca içiyorum saat 3.5 gibi uyanıp içtim. Sabah önce acı su sonra bulantı oldu ve zorlanmadan boğazım tahriş olmuş sesim kısılmış boğazım açıyordu ama şimdi eşim arayınca bakımlı sesim çıkmıyor. Midem boş olduğu için çok zorlandım. İlacı ilk içtiğim de de bulantı ve istifra yapmıştı doktorum bebek için idare edeceksin demişti sonra biraz alışır gibi olmuştum birkaç gün içmeyip içince başa döndüm sanırım.

Ben bebek yokken hoşuma gitmişti 3üz hamilelerin topiğini takip ediyordum onlarda erken doğum olduğu için 28. Hafta gelsin diye dua ede ede bekliyorlardı yazık onlara yapılıyordu ciğer geliştirici birisi yaptırdıktan kısa bir süre sonra doğum yaptı bebeğin ciğeri gelişmemiş problem oldu doktoru iğnenin henüz bebeğe etkisi olmamış demişti oradan biliyorum bende ama tabi kesin net bir bilgim yok benimde. Okuduklarım bunlar canım.

Sizi dinlemedim gittim.
Davranış olarak doktor falan iyiydi ama çok kalabalıktı.

1 buçuk saat bekledim:/

Ultrasonda baktı ama ben görmedim tabi.
Kendine baktı al sende bak demedi.
Ölçümleri söylemedi.

Bacak boyuna ve kafasına bakıyormuş sadece onu da bacak boyu 28 santim ölçtü kısa haftasına göre yani. 23+4 ölçtü yani.

Hayır bu çocuk 2 hafta önce 29 santimdi hiç uzamadı mı üstüne çekti mi birde yavrum!
Kilosunu da öğrenemedim zaten!

Daha da önünden geçmem.

Ha birde tansiyonum 13-11 çıktı,yüksek ama doktorun takibini yapsın denildi.

ölçümde hata yapabiliyorlar, ben de ayrıntılı ultrasonda bebeğimin boyu normal haftasında çıkarken başka bir doktorda geri çıktı, şu an ileri görünüyor, galiba hafif bi sapma çok etkiliyor

Bende çok özenmiştim arkadaşa ne güzel diye

Evinin yakınlarında tıp merkezi yok mu?
Ben artı olarak hastanem dışında birde tıp merkezine gidiyorum evimr yürüme mesafesinde doğum kışa geleceği için belki kar bastırırı en azından burası yürüme mesafesinde diye el altında tutuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…