2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
masmaviyim
Bence uzun süre aç kalmak kötü etkiliyor olabilir, daha erken saatlerde içtiğimde beni de rahatsız etmişti, hatta şimdi de kahvaltıyı biraz geciktirsem midem kasılıp bulunmaya başlıyor. ilaçtan 2 saat sonra kahvaltı yapmayı dene bakalım yine bulanacak mı miden. Ben de hep kansızlık olduğu için sürekli kullanmam gerekiyor, coraspin ve clexane de kullanınca gyno dan vazgeçmem mümkün değil maalesef. sen de kendine iyi gelecek şekilde dene, akşam yemeğinden 2 saat önce ya da kahvaltıdan 2 saat önce. aslında 2 saat değil yarım saat bile yetiyor emilimi için ama ilaçtan sonra en az 2 saat süt yoğurt peynir yememek gerekiyormuş. e kahvaltı da peynirsiz olmayacağı için ben 2 saat uyumaya çalışıyorum. sen de akşam yemekte yoğurt falan yemeyeceksen akşam yemekten önce al.

kızlar instagramda bi hamile grubunda , magnezyumun doğumu geciktiridigi yazmış bazıları , dr u onermeyen varmış .
doğruluk payı var mıdır ?
benım dr um dun başlattı bacak kasılmaları ve kasık ağrısı ıcın kendısı unıversıte hastanesınde perınatolojı başkanı prof dr. böyle bısey olsa vermez dıye düşünüyorum

ben hala km ilacına başlamadım kızlar neden biliyor musunuz?çünkü ben uzun zamandır keçi boynuzu özü veya pekmez tüketiyordum.kanıma baktı doktor gayet iyi değerlerin başlamıyorum şuan için belki önümüzde ki ay başlarım dedi.sizinde bilginize pekmezi ve keçiboynuzu özünü ihmal etmeyin doğal kan yapıcı.midede bulandırmıyor kabızda yapmıyor

Yok canım.En yakın 2 tane devlet hastanesi var.
Özel ya da tıp merkezi ararsam en yakın 20 dakikaya gidilecek yer bulurum.
20 dakika başka yere gideceğime 35 dakika gider kendi doktoruma giderim zaten :)

Yok canım.En yakın 2 tane devlet hastanesi var.
Özel ya da tıp merkezi ararsam en yakın 20 dakikaya gidilecek yer bulurum.
20 dakika başka yere gideceğime 35 dakika gider kendi doktoruma giderim zaten :)
Evet canım gerek yok benim yürüyerek 10 dakikalık bir mesafe o yüzden el altında tutuyorum.

benım dr um dun başlattı bacak kasılmaları ve kasık ağrısı ıcın kendısı unıversıte hastanesınde perınatolojı başkanı prof dr. böyle bısey olsa vermez dıye düşünüyorum
bende magnezyumun zararlı olcağını zannetmiyorum..ayrıyetten kullanmıyorum ama kullandığım multivitaminin içinde var..hamilelik düşündüğüm zaman doktora gitiğimde doktor bana magnezyum vermişti o zaman ne için olduğunu anlamamıştım..ama hamileliğim boyunca kasık ağrım bacak ağrım kasılmalarım çok az oldu diyebilirim..zararı olcak bişeyi vermez yani doktorunuz..

B bugza kardeş 61,5 yaz bana :'(
Bugün kontrol vardı kızlar 26+5 te bebiş 1.100 gr ve 35 cm boy erkek bebekler daha kilolu oluyor sanırım ,birde galiba bizim bebiş böbreğe baskı yapıyor böbreğimde birşeyler gördü doktor yada taş olabilir dedi ,korktum valla hamile iken taş düşüren varmınyada bebeği böbreğe baskı yapan

Keçiboynuzu özü,pekmez her gün 3 kaşık tüketiyorum demir ilacıda alıyorum ama yok benim değerler yine de düşük

Canım ben 24+2 de gittim bebek sağ böbreğime baskı yapıyor. böbreklerime baksın diye başka doktora yönlendirdi böbreklerde genişleme çıktı.Gebelik sonrası normale dönermiş. 3-4 litre su içmelisin muhakkak yoksa ağrın olur dedi.Ayakta da fazla durmamam gerek cidden ağrım sızım durmuyor sağ tarafta.

Şimdi 25+4 günlüğüz.26+4 günlükken gideceğiz tekrar bakalım ne çıkacak.

Bu arada en son ne zaman gitmiştin o zaman ne kadardı bebiş?

sağol canım bende dün bakmıştım. İpeksi yumaşaklık olarak direk belirtiorlar sandım 5 yıldızlı koruma ozaman anladığım kadarıyla almamız gereken. int 108 adeti 50 tl ye bulmuştum n11 di sanırım tam hatırlamıyorum. Ozmaan bukadar çok adet almaya gerek yokmu diyyorsun ?

Canbebe ve Komili numune göndermiyormuş. Geri dönüş sağladılar. Haberiniz olsun.
Açıkçası komiliyi özellkle merak ediyordum. Alıp da deneyeceğim.
Prima tabi ilk tercihim, ama bu sızıntı olayını çok fazla duymaya başladım.

Bunlar da devami
çok güzeller maşallah sağlıkla sıhatle giydirmek nasip olsun. Bende genelini hep ayaklı aldım çevremdekiler boyu uzayınca giydiremicceksin niye bukadar ayaklı aldın dediler bende ilk kullanır sonra sı için de ayaklı kısımları keser paça gibi yaparım dedim Herkesin söyleyeceği sözüünde önüne geçmiş oldum :)):)

Ben 2 bedeninden 104 adetlik kutuda, 3 bedeninden de 86 adetlik olanından aldım. Bu bedenlerde alacaksan adeti bu fazlalıkta olabilir kesin tüketirsin.

Eğer 1 beden almayı düşünürsen onu fazla alma işte. Çünkü bebek kaç kilo doğacak bilemiyorum. Belki tombiş doğarsa direk 2 beden kullanmaya başlayabilir. Benim Migros Sanal Markette indirimim vardı onu kullanarak aldım. Normalde fiyatları ikisinin de 44,90 TL idi, indirimimle daha da ucuza geldi. İstersen Migros'a da bi bak.

Canım aldım yazıldıklarının ekran görüntüsünü antibiyotik verdi doktor 39.5 ateşle götürdüm 2 saat önce doktora. Bubilaçlaro içsin kurtulsun dediklerini de yaparım ya

Çok geçmiş olsun canım tez zamanda iyileşir inşallah. Nasıl bir tedavi önerdi doktor?
Çok şükür ağır bişeyi Yok canım. Benim kızımda bademcikleri normalden büyük bide Boğaz enfeksiyonu olunca ağır geçiriyor biraz. Antibiyotik ateş düşürücü öksürük şurubu işte bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…