- 26 Nisan 2016
- 363
- 448
- 18
benım dr um dun başlattı bacak kasılmaları ve kasık ağrısı ıcın kendısı unıversıte hastanesınde perınatolojı başkanı prof dr. böyle bısey olsa vermez dıye düşünüyorumkızlar instagramda bi hamile grubunda , magnezyumun doğumu geciktiridigi yazmış bazıları , dr u onermeyen varmış .
doğruluk payı var mıdır ?
ben hala km ilacına başlamadım kızlar neden biliyor musunuz?çünkü ben uzun zamandır keçi boynuzu özü veya pekmez tüketiyordum.kanıma baktı doktor gayet iyi değerlerin başlamıyorum şuan için belki önümüzde ki ay başlarım dedi.sizinde bilginize pekmezi ve keçiboynuzu özünü ihmal etmeyin doğal kan yapıcı.midede bulandırmıyor kabızda yapmıyorbenı de kabız yapmıştı ardından hemoroıd olmuştum bünyeden bünyeye değişiyor galiba hemoroıdı düzeltmek ıcın bı kac gun bende ıcmedım onun yerıne kecıbıynuzu pekmezı ve sıyah uzum yedım cekırdeklerıyle bıraktıgın günler sende beslenmene bunları eklersen eksıklıgını hıssetmemıs olursun
Evinin yakınlarında tıp merkezi yok mu?
Ben artı olarak hastanem dışında birde tıp merkezine gidiyorum evimr yürüme mesafesinde doğum kışa geleceği için belki kar bastırırı en azından burası yürüme mesafesinde diye el altında tutuyorum.
Evet canım gerek yok benim yürüyerek 10 dakikalık bir mesafe o yüzden el altında tutuyorum.Yok canım.En yakın 2 tane devlet hastanesi var.
Özel ya da tıp merkezi ararsam en yakın 20 dakikaya gidilecek yer bulurum.
20 dakika başka yere gideceğime 35 dakika gider kendi doktoruma giderim zaten :)
bende magnezyumun zararlı olcağını zannetmiyorum..ayrıyetten kullanmıyorum ama kullandığım multivitaminin içinde var..hamilelik düşündüğüm zaman doktora gitiğimde doktor bana magnezyum vermişti o zaman ne için olduğunu anlamamıştım..ama hamileliğim boyunca kasık ağrım bacak ağrım kasılmalarım çok az oldu diyebilirim..zararı olcak bişeyi vermez yani doktorunuz..benım dr um dun başlattı bacak kasılmaları ve kasık ağrısı ıcın kendısı unıversıte hastanesınde perınatolojı başkanı prof dr. böyle bısey olsa vermez dıye düşünüyorum
ben hala km ilacına başlamadım kızlar neden biliyor musunuz?çünkü ben uzun zamandır keçi boynuzu özü veya pekmez tüketiyordum.kanıma baktı doktor gayet iyi değerlerin başlamıyorum şuan için belki önümüzde ki ay başlarım dedi.sizinde bilginize pekmezi ve keçiboynuzu özünü ihmal etmeyin doğal kan yapıcı.midede bulandırmıyor kabızda yapmıyor
B bugza kardeş 61,5 yaz bana :'(
Bugün kontrol vardı kızlar 26+5 te bebiş 1.100 gr ve 35 cm boy erkek bebekler daha kilolu oluyor sanırım ,birde galiba bizim bebiş böbreğe baskı yapıyor böbreğimde birşeyler gördü doktor yada taş olabilir dedi ,korktum valla hamile iken taş düşüren varmınyada bebeği böbreğe baskı yapan
kuzum ama ben uzun zamandır tüketiyorum yaklaşık 1 sene olmuştur.ben depolama yaptımKeçiboynuzu özü,pekmez her gün 3 kaşık tüketiyorum demir ilacıda alıyorum ama yok benim değerler yine de düşük
sağol canım bende dün bakmıştım. İpeksi yumaşaklık olarak direk belirtiorlar sandım 5 yıldızlı koruma ozaman anladığım kadarıyla almamız gereken. int 108 adeti 50 tl ye bulmuştum n11 di sanırım tam hatırlamıyorum. Ozmaan bukadar çok adet almaya gerek yokmu diyyorsun ?Evet canım cordi bilgilendirmişti bizi, Prima Premium Care serisinin "ipeksi yumuşaklık" olan ürününü tavsiye etmişti. Yalnız ben 2 ve 3 bedeninden aldım. Bebekler hızla büyüdükleri için 1 numaradan çok kullanamadan 2 numaraya geçiş yapıyorlarmış. Doğduğunda kilosuna göbek deliğine göre falan olmazsa 1 paket 1 beden alırım fazlasını şimdilik almaya gerek yok.
Eki Görüntüle 1903320
kuzum ama ben uzun zamandır tüketiyorum yaklaşık 1 sene olmuştur.ben depolama yaptım
çok güzeller maşallah sağlıkla sıhatle giydirmek nasip olsun. Bende genelini hep ayaklı aldım çevremdekiler boyu uzayınca giydiremicceksin niye bukadar ayaklı aldın dediler bende ilk kullanır sonra sı için de ayaklı kısımları keser paça gibi yaparım dedimBunlar da devami
Ben 2 bedeninden 104 adetlik kutuda, 3 bedeninden de 86 adetlik olanından aldım. Bu bedenlerde alacaksan adeti bu fazlalıkta olabilir kesin tüketirsin.sağol canım bende dün bakmıştım. İpeksi yumaşaklık olarak direk belirtiorlar sandım 5 yıldızlı koruma ozaman anladığım kadarıyla almamız gereken. int 108 adeti 50 tl ye bulmuştum n11 di sanırım tam hatırlamıyorum. Ozmaan bukadar çok adet almaya gerek yokmu diyyorsun ?
Sorma canım 39.5 ateşle götürdüm 2 saat önce doktoraAyy çok geçmiş olsun ya çocuklar hasta olunca dünya duruyor
Canım aldım yazıldıklarının ekran görüntüsünü antibiyotik verdi doktor 39.5 ateşle götürdüm 2 saat önce doktora. Bubilaçlaro içsin kurtulsun dediklerini de yaparım yaCan'ım bende de iki tane var biliyorsun.ben geçen yıl çocuklara vitagil vitamin şurubu balık yağı bide her gün yatmadan Mersin keçiboynuzu özü ile andız özü içirdim.hiç hasta olmadılar sıfır hastalık atlattık geçen yılı.şimdi de başladım vermeye çok korkuyorum bu sene hasta olmalarından bide benim biri hasta olduğunda onu tam iyileştiriyorum öbürüne bulaşıyor bu sefer öbürü başlıyor
Çok geçmiş olsun canım tez zamanda iyileşir inşallah. Nasıl bir tedavi önerdi doktor?Sorma canım 39.5 ateşle götürdüm 2 saat önce doktora
Çok şükür ağır bişeyi Yok canım. Benim kızımda bademcikleri normalden büyük bide Boğaz enfeksiyonu olunca ağır geçiriyor biraz. Antibiyotik ateş düşürücü öksürük şurubu işte bakalımÇok geçmiş olsun canım tez zamanda iyileşir inşallah. Nasıl bir tedavi önerdi doktor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?