2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
bende hamile kalmadan önce görümcem için araştırıyordum numune gönderen çok az er var sleppy hemen yolladı şuanda 2 yaşına girmek üzere hala onu kullanıyor. İlk 6-10 ay olana kadar bimin bezinden acayip memnundu sonra bebek büyüdükçe sızdırmaya başladı. Şimdi sleepy de bende demek için numune istesem mi diye düşünüyorm.

haklısın canım ozaman bende 1 numarayı bekleteyim nede olsa heryer market hemen 1 paket aldırırım .olmazsa büyük nolarına bakayım

Çok iyi fikirmiş

Canım aldım yazıldıklarının ekran görüntüsünü antibiyotik verdi doktor 39.5 ateşle götürdüm 2 saat önce doktora. Bubilaçlaro içsin kurtulsun dediklerini de yaparım ya
sen bu kadar ateşi çıkıyor diyince çocuk antibiyotiklik olmuş diyecektim ama bilmişlik gibi olmasın diye demedim.çok geçmiş olsun Can'ım inş iyileşir bi an önce

sen bu kadar ateşi çıkıyor diyince çocuk antibiyotiklik olmuş diyecektim ama bilmişlik gibi olmasın diye demedim.çok geçmiş olsun Can'ım inş iyileşir bi an önce
Valla bende sabah tahmin ettim eşimi eczaneye gönderirdim de antibiyotik doktor yazmadan vermemişler

Kızlar bez konusunda söyle söyleyim. İlk 10-15 gün günde en az 10 tane bez gitmişti,sonraki 15 gün 8 tane falan. Sonra 3. Aya kadar 6-7 tane günlük gidiyordu. Artık siz hesap edin. Resmen para bağlıyoruz Totolarına :)))

canım kecıbpynuzu özünü nerden bulabiliriz ben pekmezini duydum ama özünü ilk defa duydum bide sabah aç karnına mı içiyırsun

Yenidoğan 200-300 bez var valla yapsın da kalmasın elimde :))

kum döken olarak ben varım

primada göndermiyor bana sleepy gönderdı huggıes ı hala beklıyorum

canım kecıbpynuzu özünü nerden bulabiliriz ben pekmezini duydum ama özünü ilk defa duydum bide sabah aç karnına mı içiyırsun
Can'ım valla ben internetten sipariş ediyorum Mersin keçiboynuzu özü yazarsan çıkıyo.ben çok memnun kaldım o markadan tekrar sipariş edicem.keçiboynuzu özünün pekmezden farkı soğuk sıkım olmasıdır.içine şeker ilavesi yapılmaz ve kaynatılmaz

web sitesinden mı yazıyorsun canım , numune istedigimizi mi yazıyoruz ben de istiyim

ya kızlar bugün inanılmaz derecede iç sıkıntım var ruhum daralıyor sanki.napcam bilemedim havada yağmurlu ondan mıdır ki acaba?

ooooo naptın kız sen öyle 200-300 tane yenidoğan bezi napcan? bebişler hemen büyüyor ki.yenidoğan derken kaç numara aldın bu kadar çok

Ben almadım ya eşim prima indirimde görünce 3 paket almış kaçlıydı hatırlamıyorum tam.3-6 kg ydi sanırım biri 2 numara.ikisi 2-5 kg olabilir. Çocuğun ilk bezlerine özenip aldığı içinyapar o diyerek almış :))

asli2434 aramızda 1 gün varmış , bakalım , önce hangimizinki gelicek geri sayım başladı sayılır :) , çok heyecanlı
kuzum ya benim sezeryan olacak aslında doktorum 26 aralık diyor bizde illa ocak ayını beklesin istiyoruz.eğer sancım gelmezse 2 ocak diyoruz.bakalım ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…