Canbebe ve Komili numune göndermiyormuş. Geri dönüş sağladılar. Haberiniz olsun.
Açıkçası komiliyi özellkle merak ediyordum. Alıp da deneyeceğim.
Prima tabi ilk tercihim, ama bu sızıntı olayını çok fazla duymaya başladım.
bende hamile kalmadan önce görümcem için araştırıyordum numune gönderen çok az er var sleppy hemen yolladı şuanda 2 yaşına girmek üzere hala onu kullanıyor. İlk 6-10 ay olana kadar bimin bezinden acayip memnundu sonra bebek büyüdükçe sızdırmaya başladı. Şimdi sleepy de bende demek için numune istesem mi diye düşünüyorm.
Ben 2 bedeninden 104 adetlik kutuda, 3 bedeninden de 86 adetlik olanından aldım. Bu bedenlerde alacaksan adeti bu fazlalıkta olabilir kesin tüketirsin.
Eğer 1 beden almayı düşünürsen onu fazla alma işte. Çünkü bebek kaç kilo doğacak bilemiyorum. Belki tombiş doğarsa direk 2 beden kullanmaya başlayabilir. Benim Migros Sanal Markette indirimim vardı onu kullanarak aldım. Normalde fiyatları ikisinin de 44,90 TL idi, indirimimle daha da ucuza geldi. İstersen Migros'a da bi bak.
çok güzeller maşallah sağlıkla sıhatle giydirmek nasip olsun. Bende genelini hep ayaklı aldım çevremdekiler boyu uzayınca giydiremicceksin niye bukadar ayaklı aldın dediler bende ilk kullanır sonra sı için de ayaklı kısımları keser paça gibi yaparım dedim Herkesin söyleyeceği sözüünde önüne geçmiş oldum :)):)
Canım aldım yazıldıklarının ekran görüntüsünü antibiyotik verdi doktor 39.5 ateşle götürdüm 2 saat önce doktora. Bubilaçlaro içsin kurtulsun dediklerini de yaparım ya
sen bu kadar ateşi çıkıyor diyince çocuk antibiyotiklik olmuş diyecektim ama bilmişlik gibi olmasın diye demedim.çok geçmiş olsun Can'ım inş iyileşir bi an önce
sen bu kadar ateşi çıkıyor diyince çocuk antibiyotiklik olmuş diyecektim ama bilmişlik gibi olmasın diye demedim.çok geçmiş olsun Can'ım inş iyileşir bi an önce
Kızlar bez konusunda söyle söyleyim. İlk 10-15 gün günde en az 10 tane bez gitmişti,sonraki 15 gün 8 tane falan. Sonra 3. Aya kadar 6-7 tane günlük gidiyordu. Artık siz hesap edin. Resmen para bağlıyoruz Totolarına :)))
ben hala km ilacına başlamadım kızlar neden biliyor musunuz?çünkü ben uzun zamandır keçi boynuzu özü veya pekmez tüketiyordum.kanıma baktı doktor gayet iyi değerlerin başlamıyorum şuan için belki önümüzde ki ay başlarım dedi.sizinde bilginize pekmezi ve keçiboynuzu özünü ihmal etmeyin doğal kan yapıcı.midede bulandırmıyor kabızda yapmıyor
Kızlar bez konusunda söyle söyleyim. İlk 10-15 gün günde en az 10 tane bez gitmişti,sonraki 15 gün 8 tane falan. Sonra 3. Aya kadar 6-7 tane günlük gidiyordu. Artık siz hesap edin. Resmen para bağlıyoruz Totolarına :)))
Bbugza
kardeş 61,5 yaz bana :'(
Bugün kontrol vardı kızlar 26+5 te bebiş 1.100 gr ve 35 cm boy erkek bebekler daha kilolu oluyor sanırım ,birde galiba bizim bebiş böbreğe baskı yapıyor böbreğimde birşeyler gördü doktor yada taş olabilir dedi ,korktum valla hamile iken taş düşüren varmınyada bebeği böbreğe baskı yapan
Canbebe ve Komili numune göndermiyormuş. Geri dönüş sağladılar. Haberiniz olsun.
Can'ım valla ben internetten sipariş ediyorum Mersin keçiboynuzu özü yazarsan çıkıyo.ben çok memnun kaldım o markadan tekrar sipariş edicem.keçiboynuzu özünün pekmezden farkı soğuk sıkım olmasıdır.içine şeker ilavesi yapılmaz ve kaynatılmaz
Ben almadım ya eşim prima indirimde görünce 3 paket almış kaçlıydı hatırlamıyorum tam.3-6 kg ydi sanırım biri 2 numara.ikisi 2-5 kg olabilir. Çocuğun ilk bezlerine özenip aldığı içinyapar o diyerek almış :))
kuzum ya benim sezeryan olacak aslında doktorum 26 aralık diyor bizde illa ocak ayını beklesin istiyoruz.eğer sancım gelmezse 2 ocak diyoruz.bakalım ne olacak