canım doppler derken fetal el dopplerı mı zararlıCanım doppler olmadığı sürece zararı yokmuş ultrasonun. Arkadaşım kadın doğumcu ben 2 günde bir bakardım diyor
ben şimdilik 1 paket 1 numara prima premium aldım başka da bez almadım.büyük ihtimal ikinci pakette 2 numaraya geçicezBen almadım ya eşim prima indirimde görünce 3 paket almış kaçlıydı hatırlamıyorum tam.3-6 kg ydi sanırım biri 2 numara.ikisi 2-5 kg olabilir. Çocuğun ilk bezlerine özenip aldığı içinyapar o diyerek almış :))
Atışeri diye bi firma çıkıyo. O mu senin nemnun kaldığın firmaCan'ım valla ben internetten sipariş ediyorum Mersin keçiboynuzu özü yazarsan çıkıyo.ben çok memnun kaldım o markadan tekrar sipariş edicem.keçiboynuzu özünün pekmezden farkı soğuk sıkım olmasıdır.içine şeker ilavesi yapılmaz ve kaynatılmaz
evet Can'ım o firma eğer öksürükle ilgili sıkıntı yaşıyorsan andız özünü de öneririmAtışeri diye bi firma çıkıyo. O mu senin nemnun kaldığın firmaasli2434
Canım çok zor oluyormu,sendede ultrasonda mı belli oldu acaba ?kum döken olarak ben varım
Kızlar tesadüfen gördüm şimdi bende yaklaşık 10 gün öksürük problemi yaşadım yeni geçmeye başladı, ama malum önümüz kış ,şu andız özü ne firmanın sitesinden baktım göremedim canım, keçi boynuzu çeşidimi oluyor bu acaba ?evet Can'ım o firma eğer öksürükle ilgili sıkıntı yaşıyorsan andız özünü de öneririm
Geçmiş olsun canım ,içini ferah tut bizimde büyük geçen hafta hasta geçirdi aynen ateş ishal ,antibiyotik ile geçti ,ama gelde bana sor her an diken üstünde ateş fırlaycak diye, eninde sonunda geçiyor canım 1 hafta 10 gün sürdü bizim ,strese sokmamaya çalış kendini bu arada, geçmiş olsunBiz yine hastaneye geldik maalesef. 40.5 oldu kızımın ateşi şimdi idrar vE kan tahlili verdik sanırım idrar yolu enfeksiyonu çıkacak :/ evladın hasta olması ne zor yahu
Canım ayrıntılı gibi kan akışını falan inceliyorlar ya ocanım doppler derken fetal el dopplerı mı zararlı
Ayy kıyamam ben ona ya rabbim şifa versin. Biran önce iyileşsin kuzucukBiz yine hastaneye geldik maalesef. 40.5 oldu kızımın ateşi şimdi idrar vE kan tahlili verdik sanırım idrar yolu enfeksiyonu çıkacak :/ evladın hasta olması ne zor yahu
Hey allahım ya sorumsuz insanlar topluluğu resmen...Kızlar resmenskandal ..2 hafta önce devlet hast. Kadın dogumda şeker yükleme yaptırdım kan verdim bugün kontrol vardı bugün alırım dedim gitmedim bugün gittim kan ortada yok giriş yapılmış şeker yükleme diye ama laboratuvar diyor bize hiç gelmemiş kan alma diyor acaba başka kimliklemi geldin yoksa başka barkodmu verdinde karışmış diyor birde tekrar yaptır diyor yapacak bişi yok diyor ..kan alma yeri ben kanı aldım isim bitti diyor ,labaratuvar bize gelmemiş diyor ne yapacağımı sasirdim boşa içtim şekerli suyu yaa .neşe en azından kontroller güzel hersey yolunda dedi Dr haftası uyumlu dedi bugunde obsetrikt us vardı 2 D USG hersey çok güzel dedi baş gelismis sıvı yeterliymis vs güzel geçti çift rahim olduğum için korkuyordum erken doğum diye çok şükür 2 3 haftaya sıkıntı görmüyorum, ondan sonrada buyursun gelsin dedi espiriyle ....Bu şekil geçti bizim kontrol hemde USG bugündü ikisi .şimdi sizce tekrar şeker yükleme yaptirayimmi yoksa yaptirmayimmi
ben sizinti disinda pisik cok duyuyorumCanbebe ve Komili numune göndermiyormuş. Geri dönüş sağladılar. Haberiniz olsun.
Açıkçası komiliyi özellkle merak ediyordum. Alıp da deneyeceğim.
Prima tabi ilk tercihim, ama bu sızıntı olayını çok fazla duymaya başladım.
Bunu nerede okudun acaba? Ben daha dün bi tıp makalesi okudum erken doğumu engellemede magnezyum kullanımı üzerine de... kaynak karşılaştıralım doğrusunu öğrenelimkizlar daha once okumustum genelde doktorlar doguma 1 ay kala magnezyumu biraktirabiliyomus
cunku kramplari kasilmalari onledigi icin rahimde tembellikle gerekli kasilmalarin dogum zamani olmasini geciktirebiliyomus
son haftalar hatirlatin dr unuza eger normal dogum yapicaksaniz
gerci ben gunde iki kere magnezyum kullaniyorum ona ragmen karnim tas gibi oluyo sanirim cokta fazla etkilemiyo
tekrar bakip okudugum yeri bulursam paylasicamBunu nerede okudun acaba? Ben daha dün bi tıp makalesi okudum erken doğumu engellemede magnezyum kullanımı üzerine de... kaynak karşılaştıralım doğrusunu öğrenelim
Biz yine hastaneye geldik maalesef. 40.5 oldu kızımın ateşi şimdi idrar vE kan tahlili verdik sanırım idrar yolu enfeksiyonu çıkacak :/ evladın hasta olması ne zor yahu
Kızlar resmenskandal ..2 hafta önce devlet hast. Kadın dogumda şeker yükleme yaptırdım kan verdim bugün kontrol vardı bugün alırım dedim gitmedim bugün gittim kan ortada yok giriş yapılmış şeker yükleme diye ama laboratuvar diyor bize hiç gelmemiş kan alma diyor acaba başka kimliklemi geldin yoksa başka barkodmu verdinde karışmış diyor birde tekrar yaptır diyor yapacak bişi yok diyor ..kan alma yeri ben kanı aldım isim bitti diyor ,labaratuvar bize gelmemiş diyor ne yapacağımı sasirdim boşa içtim şekerli suyu yaa .neşe en azından kontroller güzel hersey yolunda dedi Dr haftası uyumlu dedi bugunde obsetrikt us vardı 2 D USG hersey çok güzel dedi baş gelismis sıvı yeterliymis vs güzel geçti çift rahim olduğum için korkuyordum erken doğum diye çok şükür 2 3 haftaya sıkıntı görmüyorum, ondan sonrada buyursun gelsin dedi espiriyle ....Bu şekil geçti bizim kontrol hemde USG bugündü ikisi .şimdi sizce tekrar şeker yükleme yaptirayimmi yoksa yaptirmayimmi
Bu mantıkla doğum başlamayınca da calcium verilmesi gerekir aslında kaslarda kasılmaya sebep olduğu için. Bilemedim :) okuduğun yeri paylaşırsan sevinirimtekrar bakip okudugum yeri bulursam paylasicam
ikimizin okudugu bilgi ayni kapiya cikmis oluyo aslinda kullanildigi surece kasilmalari azaltip yada engelleyip erken dogumu engellemesi
doguma yakin kullaniminda ise kasilmalari azalticagi
son 1 ay demeleri de su sebeptendir belki 37 den itibaren olan dogumlari erken degil normal dogum olarak kabul ediyo doktorlar
doktorum soylemisti
bakiyorum umarim bulucam gun icinde surekli bişeyler okuyorum cunkuBu mantıkla doğum başlamayınca da calcium verilmesi gerekir aslında kaslarda kasılmaya sebep olduğu için. Bilemedim :) okuduğun yeri paylaşırsan sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?