Bu mantıkla doğum başlamayınca da calcium verilmesi gerekir aslında kaslarda kasılmaya sebep olduğu için. Bilemedim :) okuduğun yeri paylaşırsan sevinirim
Tamam canım bende fetal el doplerı varda arada kullanıyorum sadece kalp atışını dinliyorum bı zamana kadar toplasan 5 defa kullanmışımdır çok evhamlamdıgım zamanlar acaba o mu diye sordum
Kızlar tesadüfen gördüm şimdi bende yaklaşık 10 gün öksürük problemi yaşadım yeni geçmeye başladı, ama malum önümüz kış ,şu andız özü ne firmanın sitesinden baktım göremedim canım, keçi boynuzu çeşidimi oluyor bu acaba ?
Biz yine hastaneye geldik maalesef. 40.5 oldu kızımın ateşi şimdi idrar vE kan tahlili verdik sanırım idrar yolu enfeksiyonu çıkacak :/ evladın hasta olması ne zor yahu
Cok gecmis olsun canim Insallah cabucak iyilesir. sali gecesi biz de acillik oldu. Birde doktor alakasiz bir ilac verdi. Carsamba tekrar kendi doktorumuza gittik. Okula gitmiyor simdi. Havalarin dengesizligi cocuklarimiz perisan ediyor Bugun benim de bogazim pek iyi degil.
Bu arada kızlar ben gyno Ferro sanol kullanıyorum beni mahvediyor sizde de yaptımı ya midem bulanıyor istifra ediyorum bir kaç gündür bitti diye içmiyordum iyiydim dün aldım gece de içtim sabah beri istifra ediyorum içimde bomboş boğazım acıdı artık. Iikizcan2016
Başka muadilinide alsam aynı mı olur ne dersin?
yeni mi basladin gyno ferro.ya?
ben de kullaniyorum, gece alirsan butun gun bulanti yapmamasi lazim, seninki 3.trimestre bulantilari olmasin?
sonlara dogru basliyor ya bazilarinda
yeni mi basladin gyno ferro.ya?
ben de kullaniyorum, gece alirsan butun gun bulanti yapmamasi lazim, seninki 3.trimestre bulantilari olmasin?
sonlara dogru basliyor ya bazilarinda
Arkadaslar cok sagolun guzel dilekleriniz icin ins. Bugun sezaryan gerceklesti bebegim kuvezde dr onumuzdeki 3 gunu atlatirsak hersey yolunda gider ins 2-2bucuk ay bizimle olacak dedi dualarinizi esirgemeyin kuzumdan ins
Arkadaslar cok sagolun guzel dilekleriniz icin ins. Bugun sezaryan gerceklesti bebegim kuvezde dr onumuzdeki 3 gunu atlatirsak hersey yolunda gider ins 2-2bucuk ay bizimle olacak dedi dualarinizi esirgemeyin kuzumdan ins
Anladım canım geçmiş olsun,bana böbreğin ağrırsa limonlu su iç dedi,bu sefer farklı doktora gittim pişman oldum valla garip konuştu adam tahlil falanda istemedi