2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Canım ayrıntılı gibi kan akışını falan inceliyorlar ya o

Canım ayrıntılı gibi kan akışını falan inceliyorlar ya o
Tamam canım bende fetal el doplerı varda arada kullanıyorum sadece kalp atışını dinliyorum bı zamana kadar toplasan 5 defa kullanmışımdır çok evhamlamdıgım zamanlar acaba o mu diye sordum

KIzlar ben kullanamıyorum bu magnezyumu ya mıdemı bulandrıyır
ben hamilelikten once sandoz olarak kullanmistim, bagirsaklarimi bozmustu
granul olan olumsuz etkilemedi
belki baska marka filan denesen etkilemez

Can'ım dediğim bu

Eklentiler

• image.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 62
Biz yine hastaneye geldik maalesef. 40.5 oldu kızımın ateşi şimdi idrar vE kan tahlili verdik sanırım idrar yolu enfeksiyonu çıkacak :/ evladın hasta olması ne zor yahu

Cok gecmis olsun canim Insallah cabucak iyilesir. sali gecesi biz de acillik oldu. Birde doktor alakasiz bir ilac verdi. Carsamba tekrar kendi doktorumuza gittik. Okula gitmiyor simdi. Havalarin dengesizligi cocuklarimiz perisan ediyor Bugun benim de bogazim pek iyi degil.

yeni mi basladin gyno ferro.ya?
ben de kullaniyorum, gece alirsan butun gun bulanti yapmamasi lazim, seninki 3.trimestre bulantilari olmasin?
sonlara dogru basliyor ya bazilarinda

Geçmiş olsun canım kendine de dikkat et ıkı canlısın

yeni mi basladin gyno ferro.ya?
ben de kullaniyorum, gece alirsan butun gun bulanti yapmamasi lazim, seninki 3.trimestre bulantilari olmasin?
sonlara dogru basliyor ya bazilarinda

Valla bir haftadır benimde hafiften bulantım var.
Aşırı değil ama içim bulanıyor diyorum sürekli

Arkadaslar cok sagolun guzel dilekleriniz icin ins. Bugun sezaryan gerceklesti bebegim kuvezde dr onumuzdeki 3 gunu atlatirsak hersey yolunda gider ins 2-2bucuk ay bizimle olacak dedi dualarinizi esirgemeyin kuzumdan ins

Cok sevindim :) Bu iki ayi da saglicakla atlatacak insallah. Guzel haberlerinizi bekliyoruz

Arkadaslar cok sagolun guzel dilekleriniz icin ins. Bugun sezaryan gerceklesti bebegim kuvezde dr onumuzdeki 3 gunu atlatirsak hersey yolunda gider ins 2-2bucuk ay bizimle olacak dedi dualarinizi esirgemeyin kuzumdan ins
Gözün aydın canım. İnş hersey yolunda gidecek.

Cok sevındım ınşallah hersey iyi olucak dualarım sızınle
Bıze sık sık haber ver canım

Canım sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin rabbim inş.

İnşallah canım ,Rabbim bağışlasın yavrunuzu ,amin..

Dualarimiz seninle canim bizide bilgilendir bebisinle ilgili

Benim idrar tahlilinde belli oldu Dr bol su içeçeksin dedi bide fitil verdi ağrı için sadece 2 defa kullanabildim sonra bırakmak zorunda kaldım
Anladım canım geçmiş olsun,bana böbreğin ağrırsa limonlu su iç dedi,bu sefer farklı doktora gittim pişman oldum valla garip konuştu adam tahlil falanda istemedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…