2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Ya kızlar benim aklım takıldı.
Şimdi bizim bebeğin bacak boyu olarak geriydi biraz. 24+2 yken 23+5 le uyumluydu yani. 29 santimdi.

Bugün devlete gidince nerdeyse 2 hafta geri çıktı. 25+5 ken 23+5 çıktı yine ve 28 santim.Doktor minyon olacak demekki dedi.Bende çok uzun değilim 1.63 eşim 1.78 falan ikimizde zayıfız.(Ben zayıftım yani )

Cidden aklım takıldı Göbek çevresi haftasıyla uyumluydu hep,bugünkü doktor bakmadı bile ona o hala uyumlu mu bilmiyorum.

Ama boyu aklımı karıştırdı cidden bu çocuk 10 günde hiç mi uzamadı hayır bir santimde çekti mi 25+5 nerde 23+5 nerde

Bir yandan ölçüm farkıdır diyorum,belki bebeğin duruşuyla alakalı diyorum ama çok rahatsız oldum cidden,detaylı değil 3 dakikada çıktım zaten tansiyon+ultrason dahil düşünün ne kadar kapsamlı bakıldığını Ama içim rahatta etmiyor.

Çocuğu göreyim diye dayanamayıp gittim kırkyılın başı devlete,canımı sıkıp döndüm bebeğide göremedim hiç iyi mi

Çarşamba günü şeker yüklemesi için hastaneye gideceğim ama o zamana kadar nasıl dayanıcam bilmiyorum. Ya cidden 10 günde hiç uzamamış olamaz dimi?

Canını sıkma hiç ölçüme makineye göre değişiyorbrn 3 gün arayla iki dra gittim. İlkte dr 700 gram demişti 3 gün sonraki 600 dedi haftasını farklı ölçtü. Declete güvenmiyorum açıkçası o yüzden takılma...

Ya zaten bakmadı bile pek.
Neyın var dedi direkt.
Ben hiç göremedim bebeği.

Sadece kafa çevresi ve boya baktı.

30 santim falan çıksa neyse 10 günde bir santim uzadı diyeceğim ama 29du 28 dedi 2 hafta geriye attı.

E bu çocuk 2 haftada hiç mi uzamaz? Mutlu olayım dedim dert edinip geldim.

Çarşambaya kadar tırnaklarımı yerim artık sıkıntıdan.

peki o krem hergün her banyodan sonra mı sürmek gerekiyor , ben kendim için banyodan sonra bişey sürmüyorum acaba zararlı olmaz mı bebege diye düşünmüştüm
Şampuan bile her banyo yaptırdığında kullanmak doğru değil diye biliyorum canım bi sürer bi sürmezsin örneğin

Ben çok strese girdim. Hemen arkadaşı aradım gelişim geriliğimi var diye bana kızdı arkadaşım. Gelişim geriliği olsa sadece ilerlemez durur ama geriye gitmez dedi.

Ben çok strese girdim. Hemen arkadaşı aradım gelişim geriliğimi var diye bana kızdı arkadaşım. Gelişim geriliği olsa sadece ilerlemez durur ama geriye gitmez dedi.

Cidden artık doktorumdan başkasına gitmem.
Merakta etsem de gitmicem.

Olmaz ya böyle cidden dertsiz başıma dert aldım resmen.Oturdum düşünüyorum öğleden beri 2 haftada nasıl uzamaz diye :/

Çatlasaydım meraktan ama gitmeseydim keşke

Arkadaslar cok sagolun guzel dilekleriniz icin ins. Bugun sezaryan gerceklesti bebegim kuvezde dr onumuzdeki 3 gunu atlatirsak hersey yolunda gider ins 2-2bucuk ay bizimle olacak dedi dualarinizi esirgemeyin kuzumdan ins
gözün aydın Can'ım herşey çok güzel olacak inş

Kızlar kontrol güzel geçti fakat sol tarafıma yatamiyorum ben Dr sol böbrek te genişleme var dedi ciddi bişi değil sandım fakat forumda okudum da, hızlı şekilde evre atliyormus kateter takılıyormus iilerleyince ...cok korktum böyle bi durum olan varmı normal mi yoksa herkeste farklı mi ilerliyor.off .

Valla bir haftadır benimde hafiften bulantım var.
Aşırı değil ama içim bulanıyor diyorum sürekli

olabilir cnm, bu aralar tekrardan baslayabiliyor bulantilar
artık egilip kusmak da zor, koca göbekle, ilk zamanlardaki gibi degiliz :)
sen calismaya devam ediyor musun?
nerde calisiodun cnm sen?
ofis mi, büro mu?
sen gitmeden isler nasi yuricek?

sıkma canını canım..ölçümlerde en fazla hata fl ölçümünde yapılıyormuş..bende de doktorun birinde 2 hafta geri çıktı 1 gün sonra diğerinde haftasıyla uyumlu çıktı..2 hafta geri çıkan doktorun yaptığı ölçüm 15 gün önce yaptığı ölçümle aynı çıkmıştı düşün..eve gelip kağıda bakınca farkettim..yani senin dediğin gibi 15 günde bu çocuk hiç mi uzamadı dedim:)aynı doktor aynı ultrasonda bile hata oluyor gördüğün gibi..diğer doktorda haftasıyla uyumlu olduğunu görünce rahatlamıştım bende..seninde öyledir muhtemelen takma kafaya..

I ikizcan2016 kızım napıyon ya yok mu alış veril filan.bu ara topik çok sessiz uufff çok sıkıldım.bugün duvara kafa atacak ruh haline sahibim

Arkadaslar cok sagolun guzel dilekleriniz icin ins. Bugun sezaryan gerceklesti bebegim kuvezde dr onumuzdeki 3 gunu atlatirsak hersey yolunda gider ins 2-2bucuk ay bizimle olacak dedi dualarinizi esirgemeyin kuzumdan ins

gozun aydin canim, insallah sikintisiz atlatacaksiniz bu donemi..
sen moralini yuksek tut, biran once toparlan, boncugun sana ihtiyaci var :)
dualarimiz sizinle...

I ikizcan2016 kızım napıyon ya yok mu alış veril filan.bu ara topik çok sessiz uufff çok sıkıldım.bugün duvara kafa atacak ruh haline sahibim

milletin alisveris bitti demekki canim :)))
kimseden ses yok..
ben de bisey almadim bu ara, ekim ayını kapattik, kasim alisverisleri baslar haftaya..
hastane çantası hazırlıkları başlicak benim, 30.haftada hazirlarim diyordum.
aldiklarimi yikadim bu hafta, simdi ütü zamanı :))

ay sorma bende çantayı hazırlayım diyorum da hiç Can'ım istemiyo yıka ütüle niyeyse bu ara içimden hiç bişey gelmiyor

KIzlar ben kullanamıyorum bu magnezyumu ya mıdemı bulandrıyır
Kızlar 2-3 gündür benm de midem bulaniyo acaba magnezyum mu yapti gece yatmadan iç demişti Dr. Çok midem bulaniyo ve yorgun hissediyorum bugün nabzimda ara ara yükseldi bulanti dan sanırım . Dr à gitsem mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…